@Jo1n7: Devii rautacios. Unde scrie ca pentru fifa sau pentru jocuri pe PC in general exista o varsta limita ? Crede-ma ca am in lista oameni trecuti de 35 de ani, cu neveste si copii care joaca fifa si cu care meciurile sunt mai speciale decat cu copilasi de 14-15-16 ani. Evident, sunt alte ambitii, alte discutii, mult mai captivante decat mass-uri gen "mi-am facut temele", "am luat x la teza unica", etc.
Cat despre restrictii, nu, nu vor mai fi. Exceptand pe cele incluse in actualul regulament, in viitorul apropiat nu vor exista alte restrictii. Fiecare sa joace cum il taie capul, am constiinta impacata ca am experimentat toate variantele. Faptul ca timp de doua sezoane au existat numeroase restrictii si v-am propus modalitati de inregistrare a dovezilor n-a ajutat la nimic. Au fost scandaluri la fel de multe, nimeni n-a prins pe nimeni cu nimic si am tinut-o intr-o balacareala continua, neconstructiva.
Dupa mintea multora, campionatul ar trebui sa insemne numai Barcelona - Barcelona, 36 de useri cu aceeasi echipa, restrictii doar pentru adversar, etc. Inainte de a posta tot felul de lucruri am rugamintea sa incercati sa ganditi daca este intr-adevar necesar. Dupa cum, o alta constatare aproape generala, se cam sufera de mania persecutiei. Exemplificand, am explicat negru pe alb modalitatea de stabilire a meciurilor din cupa, sezonul asta, si cu toate astea m-am trezit cu cateva private in care mi se reprosa ca am nu stiu ce cu nu stiu cine.
In concluzie, incheiati discutiile inutile si limitati-va la disputarea / comentarea in termeni acceptabili a meciurilor, renuntand pe cat posibil la deja traditionalele intepaturi. Macar acum, cand vin niste zile in care cu siguranta avem si altceva de facut decat sa citim ore-n sir offtopicuri pe forum sau sa stam sa penalizam diversi useri.
Sarbatori fericite !