FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Divizia A. Procesul Etapei.

«167891026»
blindica18.12.2007 08:00

@joint , am comentat eu ceva? poti sa-l intrebi pe stanku kosmyn (marsellais) dak am jucat vreo pe minge sus cu el... si pe multi altii. Decat cu tine si cu power am jucat asa, si power la randul lui, tot la fel , niste mingi peste aparare. Stati ma linistiti ca va salvati, nu sariti asa, s-a retras torres si incepi tu? Tzuppy a avut 19 shuturi si eu 4, normal ca sare, desi tzupy, golu` a venit pe jos, cu pase succesive, este?

branica18.12.2007 09:06

nu cred ca sunt eu in masura sa comentez, la ce pozitie am in clasament ... dar cat timp nu exista nici o restrictie , jocul este liber ....

klaus_e8918.12.2007 09:23

aveti-va ca fratii ... ca ne mananca altii :)

F1oRinho18.12.2007 09:51

Nu cred ca ar fi bine sa fie pusa restrictie,pentru ca apoi o sa avem alte discutii gen : Mi-a dat gol cu cu+W dar nu am dovezi...Nu ai dovezi nu e valabila contestatia...Eu nu folosesc combinatia asta si nu stiu sa fi luat gol cand adversarul a folosit-o...poate 1 gol,maxim 2

Allexx10x18.12.2007 09:56

Etapa 12

niculaeflorinel 2-1 klaus_e89

adversarul a condus aproape tot meciu si eu am rezolvat partida in ultimele minute :steagcruce:

klaus_e8918.12.2007 09:57

Etapa 12 : niculaeflorinel 2 - 1 klaus_e89 .... 3 SUTURI PE SPATIUL PORTII A AVUT - 2 GOLURI , EU 10 SI 1 GOL ... MM DE FIFA 2008 X(((((((((((((((

Allexx10x18.12.2007 10:27

pe nemti esti sigur ca i-ai batut doar cand se urca in autocar si pleaca :))

s-a demonstrat si la handbal

alexxx_tzupy18.12.2007 11:16

@blind stai lin ca nu e vba de salvare sau dastea, mie imi e indiferent c s intampla nu traiesc asa intens jocul dar....m am saturat s vad aceeasi poveste cu toti cu care joc ( cu mici exceptii ).

RobYnho18.12.2007 11:25

Mihai are perfecta dreptate. Da, recunosc ca si yo folosesc acea combinatie. E aberant sa ceri ca sa fie restrictii cand acea combinatie poate fii de-jucata.

Maine - poimaine ne trezim ca ne dau adversarii "foaia" cu jucatorii pe care ar trebui sa'i folosim in meciu' direct, cat si formula de joc, tactica etc.

Si ca o mica paranteza, multi spun ( au si ca semnatura ) ca pentru ei FIFA este un joc si nu un mod de viata. Mai penibil e ca, chiar acei jucatori sunt frustrati la orice pas gresit. Asa reiese din posturi. ( vezi primul post de pe aceasta pagina )

Oare e un limbaj corespunzator ?? Chiar daca nu e adresat vreunui user .

klaus_e8918.12.2007 12:11

Mai trist este ca exista persoane prin zona care nu pot trai fara grija altuia (stiti voi vorba aia : cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia) ... din lipsa totala de ocupatie isi dau cu parerea in cele mai nepotrivite momente ...

Fifa este doar un joc si ca in ORICE JOC (fie pe calculator , fotbal pe teren sintetic , ping-pong , biliard , ... ) intervin ambitiile , orgoliile . Cand mergi cu prietenii la un biliard si esti frustrat si ofticat ca joci bine un meci si la sfarsit faci o gafa ce duce la pierderea acelui meci , inseamna ca biliardul reprezinta un MOD DE VIATA ? Sunt frustrari de moment care dispar la fel de repede precum apar ... E pacat ca anumiti indivizi au o viziune foarte ciudata in privinta termenului COMPETITIE ...

Roby sfatul meu este sa iti vezi tu de viata ta ( in cazul in care nu ai , incearca sa mai iesi din casa - si ma refer in afara apartamentului / casei tale , in aer liber , nu sa pleci de la birou pana la toaleta / bucatarie si inapoi , asta nu se pune ca iesire - si sa iti faci una ).

Asa ca amice in loc sa mai faci comentarii rautacioase eu asi zice sa gandesti putin ... MM de la postul meu de mai sus este o prescurtare la ceea ce trebuie sa fac pentru a preveni situatiile in care am fost pus in meciul cu florinel "Multe Meciuri DE FIFA 08" ... repetitia este mama invataturii :)

mihai141118.12.2007 12:37

normal ca pana la urma o sa fie iar restrictii,pentru ca ionut o sa se ia ca atunci dupa cei de la coada sau mijlocul clasamentului,in loc sa se confrunte cu cei din varf,cum e si normal

eu am zis si anul trecut,e aberant sa pui restrictie la ceva ,toti pot folosi qw cat doresc si cu asta basta

nu cred ca barca joaca singura joint,era sa ma bata fior cs, eu am batut barca cand o avea jeleu,e mai echilibrat jocul acum,am jucat cu cineva tot asa domne ca tu ai barca si nus ce...am jucat eu un meci cu barca si el cu roma parca,iar apoi am schimbat...el barca si eu am luat parma,si l-am batut 2-0,a avut ocazii dar nu a stiut sa le dea,deci....puneti 15 restrictii ca sa aveti sarbatorile fericite toti cei frustrati de un joc :))

RobYnho18.12.2007 12:48

Vrei sa pari, ( esti ) ca God cu acel scris "cifrat". ( J37 sau cum era ) Poate par prost, dar spre nefericirea ta, nu's. Cat despre tine, nu'mi bat capul ca esti nesemnificativ pentru mine. ;)

Esti prea frustrat si mic in lumea ta.

Apropo de acel MM de care ai amintit, iti urez si yo un calduros MM !

Mai conteaza ce inseamna ??!??!

alexxx_tzupy18.12.2007 13:26

toti o dati ca mama ce frustrati sunt unii nush ce , dar cand pierdeti rupeti tastatura si tot ce prindeti prin casa

blindica18.12.2007 13:42

Terminati bre cu offtopic, @ Mihai, eu snt la fund si la mijloc ( al clasamentului si nu vreau restrictii ). Jucati-va meciurile, easy cu scandalurile, sa nu regret iar ca am ajuns in Liga 1. Wtf ! Spor!

PoWeR18.12.2007 13:45
Decat cu tine si cu power am jucat asa, si power la randul lui, tot la fel , niste mingi peste aparare.

blindica, am impresia ca ai vazut alt meci ... aaa sau stai, ca ti-a cazut netul si vedeai oricum altceva

Jo1n718.12.2007 14:29

Mihai lasa-ne cu 'frustrarea'. ai aproape 30 d ani si joci fifa. mai rau e ca te si bucuri mai haios ca un pusti de 14 ani postand tot felu` de cacaturi dupa fiecare meci. mai jos d atat nu poate sa ajunga nimeni de p situl asta.

ma intreb de ce doar cei care joaca qw vor sa nu se puna restrictii.

i0nutz8318.12.2007 15:01

@Jo1n7: Devii rautacios. Unde scrie ca pentru fifa sau pentru jocuri pe PC in general exista o varsta limita ? Crede-ma ca am in lista oameni trecuti de 35 de ani, cu neveste si copii care joaca fifa si cu care meciurile sunt mai speciale decat cu copilasi de 14-15-16 ani. Evident, sunt alte ambitii, alte discutii, mult mai captivante decat mass-uri gen "mi-am facut temele", "am luat x la teza unica", etc.

Cat despre restrictii, nu, nu vor mai fi. Exceptand pe cele incluse in actualul regulament, in viitorul apropiat nu vor exista alte restrictii. Fiecare sa joace cum il taie capul, am constiinta impacata ca am experimentat toate variantele. Faptul ca timp de doua sezoane au existat numeroase restrictii si v-am propus modalitati de inregistrare a dovezilor n-a ajutat la nimic. Au fost scandaluri la fel de multe, nimeni n-a prins pe nimeni cu nimic si am tinut-o intr-o balacareala continua, neconstructiva.

Dupa mintea multora, campionatul ar trebui sa insemne numai Barcelona - Barcelona, 36 de useri cu aceeasi echipa, restrictii doar pentru adversar, etc. Inainte de a posta tot felul de lucruri am rugamintea sa incercati sa ganditi daca este intr-adevar necesar. Dupa cum, o alta constatare aproape generala, se cam sufera de mania persecutiei. Exemplificand, am explicat negru pe alb modalitatea de stabilire a meciurilor din cupa, sezonul asta, si cu toate astea m-am trezit cu cateva private in care mi se reprosa ca am nu stiu ce cu nu stiu cine.

In concluzie, incheiati discutiile inutile si limitati-va la disputarea / comentarea in termeni acceptabili a meciurilor, renuntand pe cat posibil la deja traditionalele intepaturi. Macar acum, cand vin niste zile in care cu siguranta avem si altceva de facut decat sa citim ore-n sir offtopicuri pe forum sau sa stam sa penalizam diversi useri.

Sarbatori fericite !

mihai141118.12.2007 15:02
ai aproape 30 d ani si joci fifa. mai rau e ca te si bucuri mai haios ca un pusti de 14 ani postand tot felu` de cacaturi dupa fiecare meci. mai jos d atat nu poate sa ajunga nimeni de p situl asta

gata domnu' am priceput,nu o sa ma mai bucur la victorii,nu o sa mai postez decat rezultatul

iti zic eu ca ti-ai dori tu sa fi asa jos ca mine,din toate punctele de vedere

ionute pune te rog restrictie la cu+w,ca sa vedem ce scuze se mai gasesc

klaus_e8918.12.2007 15:20

roby nu pari ce ai spus tu ci cu fiecare litera scrisa pe acesti forum imi intaresti parerea :) Pacat ca dintr-un post atat de lung ai inteles atat de putin ... A se vedea potentialul tau intelectual limitat ...

Repet cum am mai facut-o de o mie de ori pe acest forum : scopul meu nu este sa ma cert , scopul meu nu este sa fac scandal si atmosfera , vreau doar sa imi joc etapele in liniste fara sa mai apara "caini" ca roby care sa "moara de drum lung". Sunt convins ca vei avea dificultati in intelegerea acestui post asa ca sunt disponibil pe mess pentru orice explicatie doresti !

kla is out , din momentul asta nu iti mai aloc nici macar 1 secunda din timpul meu liber ...

alin_jeleu18.12.2007 16:06

certuri ca-n vreumurile de aur :))

dumy3l18.12.2007 16:27

merry christmas baietzi! trezirea oameni buni... luatzi si va bucuratzi de vremea de afara. e zapada, e frumos... ntz ntz ntz

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!! >:D<

alexxx_tzupy18.12.2007 16:29

Sarbatori fericite! ;))

ronaldo_020118.12.2007 16:36
merry christmas baietzi! trezirea oameni buni... luatzi si va bucuratzi de vremea de afara. e zapada, e frumos... ntz ntz ntz

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!! >:D<

merry x-mas da tu numa acum ti-ai dat seama ca e zapada afara si ca se aproprie craciunul?:))))))sarbatori fericite 22ror!!

Allexx10x18.12.2007 16:44

revenind ontopic,

etapa 10

niculaeflorinel 2-0 ady_adinho

hugo almeida + diego = 2-0 :D:steagcruce:

mihai141118.12.2007 16:50
luatzi si va bucuratzi de vremea de afara. e zapada, e frumos

e frumos pentru tine dumy,eu printre altele acum ma ocup si cu deszapezirea drumurilor judetene,sunt f...t toata ziua :(,in weekend,noaptea .....

sper sa nu pic in tura in seara de Ajun si de Revelion ca-mi tai venele :))

«167891026»