Etapa 11
fifa_for_fun v mihainho_86 1-4
Imi bag **** in fifa 08 si in ***** lu ala care s-a gandit sa o faca in asa urat mod posibil ![]()
Etapa 11
fifa_for_fun v mihainho_86 1-4
Imi bag **** in fifa 08 si in ***** lu ala care s-a gandit sa o faca in asa urat mod posibil ![]()
etapa 10
dumy_wazzy v i0nutz83 1-0... chiar aveam nevoie de 3 pcte, sunt ca o gura d aer proaspat
. ce-i drept am avut si f multe ocazii. ![]()
Etapa 12
mihai1411 v i0nutz83 5-0
Si-am scapat usor ![]()
etapa 11
klaus_e89 v dumy_wazzy 0-1... hai noroc si la mai bine! :>
Etapa 10
mihai1411 v f1or_cs 3-2,meci in care adversarul a avut un 11m incorect acordat,et o o a ratat de 2 ori singur cu portarul
,per total,cel mai bun adversar de pana acum,nu ma suparam daca era egal
dupa 11 etape sunt neanvins si deja sunt campion,cel putin asa ma consider,am vreo 8 puncte avans ![]()
cand iau 7 titluri sa il intrec pe danutz in hall of fame imi aleg alta echipa promit
)
Etapa 10
mihainho_86 v klaus_e89 1-0
Mihai, nu te mai umfla in pene ca esti departe de a te asemana cu danutz la joc ![]()
cred si eu,el te batea doar cu 2-3 diferenta,eu ti-am dat 7-2 ![]()
asta era ![]()
Etapa 12
roby29steaua v ronaldo_0201 2-3 meci frumos decisiv drogba cu cech!!!:Xcei 2 magnifici!!!bft roby in cnt!!
Etapa 12 : roby29steaua 2 - 3 ronaldo_0201 No Comment !
et 11 ronaldo_0201 v alexxx_tzupy 0-1
et 10 alexxx_tzupy v roby29steaua 1-3
dak s-ar interzice combinatia aia magica "chiu"+w...multi nu ar avea c cauta pe aici !!!!
dak s-ar interzice combinatia aia magica "chiu"+w...multi nu ar avea c cauta pe aici !!!!
@ tzupy : Atata timp, cat poti sa iei "masuri" impotriva combinatiei de care aminteai, comentariile sunt de prisos. ( aici ma refer la tactica de joc, formula etc )
Etapa 10 : alexxx_tzupy 1 - 3 roby29steaua Hattrick Kaka ! In rest un meci frumos, cu ritm etc.
nu iau masuri ca nu s croitor
si..orice ati zice faza e penala nu faceti altcva dct s va uitati la tastatura sa nu va prindeti degetele si ''brusc'' va treziti 1 la 1 cu portarul ![]()
Etapa 11
e ronaldo_0201 v alexxx_tzupy 0-1 meci frumos.....dar pacat de rezultat am avut multe ocazii....bft tzuppy
bft si tie! esti printre putinii care joaca fifa nu tenis
Si eu urasc si am urat dintotdeauna degajarile alea cu cumbinatii direct pe varf. Dar ata ete, noi sa fim sanatosi.
Sunt de acord cu tine;)
Cand am interzis diverse combinatii, ati vazut ce balamuc a iesit. Oricum am da-o, bine tot nu e, niciodata n-o sa fie impacata toata lumea..
Etapa 10
marseillais_666 v danny1ok 1-0. Greu.
si eu vreau sa se scoata tampenia aia "chiu" + w. la 07 s-a putut o sa mearga si aici. e un bug mai mare chiar ca ala de la 07, ca aici scapa mai usor si poti sa dai d la mica distanta.
din lipsa de idei astia dau p sus.
Ion asteptam decizii in favoarea spiritului fotablistic si al gamerilor de pretutindeni ![]()
''decizii in favoarea spiritului fotablistic si al gamerilor de pretutindeni''
=))
mie mi se pare aberant sa puneti restrictie iar cand poate fi blocat f usor,eu f rar sunt prins cu qw
acum nu mai aveti ce sa ziceti,ca eu nu folosesc qw,decat f f rar,anul trecut intelegeam ![]()
acum si daca scapi singur,poti f usor rata,deci e inca o data zic aberant sa puneti restrictii la combinatii de taste
daca s-ar face pool firesc ar iesi ca sa se scoata,pentru ca sunt mai multi cei cu echipe mai slabe
apoi daca joci contra a 6 fundasi si adversarul baga autobaza,mai trebui si un qw ca sa-l poti depasi + ca acum te poti demarca si cu un jucator care are 70-80 la acceleration
si in fotbalul mare se dau 4-5 pase de genul asta
asta e rugamintea celor slabi,ca doar o puteti face si voi,cum unora le place sa paseze la nesfarsit,asa unora le place jocul direct pe poarta
chestia asta e ca sa dau un exemplu, cum e la counter strike,cand pe unele servere se pune restrictie la awp,pentru ca unii sunt slabi si nu stiu sa-l foloseasca,corect?
bineinteles ca au sarit cei care rup "cu"w, in special blindel care la orice faza din meci da pe sus (nu exista una sa joaca p jos) - chiar comic in anumite situatii. si asa sunt majoritatea.
singurul care joaca cum trebuie e marseillas; nu am nici o probl cu el, m-a batut dar cu joc normal.
Mihai nu ai dreptul sa intervii. tu ai barca, aia joaca singuri; nu imi zice mie "eu foarte rar sunt prins" pentru ca puyol baga piciorul singur.