Etapa 9
ronaldo_0201 v marseillais_666 3-0 Drogba decisiv.......iarasi 2 goluri cu drogba....bft marsellais in cnt!
Etapa 8
power_steaua_6 v ronaldo_0201 5-3 cech de toata jena...goluri luate foarte usor...nu stiu ce a fost cu el!
Etapa 9
ronaldo_0201 v marseillais_666 3-0 Drogba decisiv.......iarasi 2 goluri cu drogba....bft marsellais in cnt!
Etapa 8
power_steaua_6 v ronaldo_0201 5-3 cech de toata jena...goluri luate foarte usor...nu stiu ce a fost cu el!
@Ronaldo, pai urmareste-i si viata extrasportiva, poate fusese in bar cu o seara inainte...
imi angajez detectiv particular:))))bine zis blindi:))))=))
Etapa 9
i0nutz83 v mihainho_86 0-2
Etapa 8
fifa_for_fun v i0nutz83 0-0
Cu cata lenjeritate puteam castiga partida , si totusi ..... cat noroc ![]()
Etapa 9
alexxx_tzupy v blind1ro 0 - 1 Contra Real.
Etapa 7 .
bezmetiqu_alex v blind1ro 1 - 2 Contra Valencia.
3 x Alex, la mare cautare era numele
, joint, n-am schimbat decat formatia, atat, si doar la pauza. Nu am schimbat jucatori.
Bafta amandurora, joint, e doar un joc.
nush pentru cine e doar un joc cand dai qw la orice faza care o ai si faci 3 schimbari :lol:
etapa 9
ady_adinho v dumy_wazzy 4-1... scor nemeritat insa motiv de sarbatoare, primul meu gol in 9 etape...rushinos da' sper sa-mi revin
ETAPA 9
ady_adinho v dumy_wazzy 4-1..bafta
Etapa 9: danny1ok v power_steaua_6 1-2
Etapa 8
mihainho_86 v ady_adinho 1-0
Etapa 7 : i0nutz83 2 - 2 klaus_e89 ... remiza , multe ocazii , asta e
bafta ioane
Etape,clasament?...?
Maine in jurul pranzului, abia am venit de afara, super zapada ![]()
PS p0li aek - CFR 1-0. Multumim, Aliuta !
LE:
@bezmetiqu: urmatorul rezultat care nu va fi insotit de numarul etapei nu va fi omologat !
dar vai :O sunt pe 4 :O sper sa si termin in zona aia ![]()
Ce terminat sunt ... nici acum nu mi`am revenit ... lasa ca imi revin dupa un sezon in b din nou ![]()
11. i0nutz83 v niculaeflorinel 1-0.
In sfarsit, victorie, dupa atatea egaluri ! Meci dramatic, 2 oameni in plus pentru florinel in ultimele 30 min, dar degeaba ![]()
chiar ca dramatic, avand in vedere ca inca din primele minute am avut 2-3 ocazii clare
da' am luat golu ala in superioritate numerica :O si apoi n-am mai putut sa-mi creez nici o ocazie
poate doar alea 2 lovituri libere da' la ce gameplay are fifa08 la loviturile libere... n-ai ce sa faci ![]()
oricum felicitari pentru ca te-ai descurcat fara 2 oameni
ETAPA 10:power_steaua_6 v marinescu_dani2005=3-2
ETAPA 11:marinescu_dani2005 v marseillais_666=1-3
Etapa 12
dumy_wazzy v fifa_for_fun 0-0
Nu scap de egalurile astea blestemate .... nici o victorie in 10 etape , ce hal de ....nu mai zic nimic ... vedem ce o fi mai departe ... bft adversarilor mei :*
Etapa 11
marinescu_dani2005 v marseillais_666 1-3.
Etapa 11
f1or_cs v power_steaua_6 0-2
Etapa 12
marseillais_666 v f1or_cs 0-2
Etapa 10: power_steaua_6 v marinescu_dani2005 3-2 meci f frumos ![]()
Etapa 11: f1or_cs v power_steaua_6 0-2 danke van der sar ![]()
In ritmul asta, pana la Craciun e gata sezonul.. Mai potoliti-va si voi, chiar nu anulam nimic de sarbatori ?
)
Etapa 11
fifa_for_fun v mihainho_86 1-4