Etapa 6
niculaeflorinel v ronaldo0201 1-0 meci de kkt!!! atatc tot meciul.....am ocazii el imi da gol la un corner....urat de tot.....
Etapa 6
niculaeflorinel v ronaldo0201 1-0 meci de kkt!!! atatc tot meciul.....am ocazii el imi da gol la un corner....urat de tot.....
Etapa 5:danny1ok-mihainho86 2-0
Etapa 4
fifa_for_fun v danny1ok 0-0 ... Meci linistit ...
Etapa 6:dumy_wazzy-danny1ok 0-2
5. i0nutz83 - adinho 2-2. Meci nebun ![]()
PS Adversar care joaca fifa, nu face cazemate, gen blind ![]()
Nene, sunt unii cu raca, trece-ti 2-0 daca te arde asa mult, era 2-0 in min 41 ( nu la pauza ) si NU, n-am iesit. A cazut netu` vreo 2 ore, si nu s-a mai intamplat sa cada de-un an, de unde era sa-ti raspund , din Cer? Hai sa postam repede ca a iesit adversaru`. In ritmu` asta nici 25 de pct nu se fac.
Si care-i problema mea daca tie ti-a cazut netu`? Eu am spus doar circumstantele de atunci
etapa 1 (restanta)
power_steaua_6 1-2 niculaeflorinel ![]()
Etapa 6 : klaus_e89 0 - 0 ady_adinho ... multumit de rezultat ![]()
@ power, o sa jucam diseara restul meciului, dak ne gasim
, @ Ion, nu a fost cazemata aia, am si avut mai multe ocazii , asta e, o sa-ti intre la retur si-o sa fii multumit, eu am jucat ca de obicei, nu m-am aparat.
Etapa 4
i0nutz83 v f1or_cs 0-2
Etapa 4
power_steaua_6 v marseillais_666 2-2.
Etapa 5 : f1or_cs 3 - 3 klaus_e89 ... meci in care am dominat categoric (am condus cu 2-0 si 3-2) si cu toate astea am fost egalat in ultimul minut de joc
incredibil 2 puncte pierdute total nedrept
asta este ... bafta mai departe fior
et 6 power_steaua_6 v alexxx_tzupy 1-3
ETAPA 6:mihainho_86 v marinescu_dani2005=0-1...gol in min 88:D
Cred ca ai gresit divizia mariane.....
)))))))
Etapa 4
blind1ro v ady_adinho 2 - 2 . Inca un egal istoric. ![]()
Etapa 5
ronaldo_0201 v dumy_wazzy 5-0 5 goluri marca drogba!!!cel mai bun meci de pana acum:P
l-am antrenat bine inseamna ![]()
Cu Liverpool cine a jucat sezonul trecut
.I-a antrenat bine,mai ales in aparare;))
Etapa 4
mihainho_86 v ronaldo_0201 3-2 noroc mare ai avut mihaie!!!!la toate ocaziile ai dat gol.....cech 0 barat in meciu asta,in schimb drogba inca 1 gol asta e...
Rog amanarea meciului din etapa 4:klaus_e89 v marinescu_dani2005
LE:ETAPA 4:klaus_e89 v marinescu_dani2005=2-0
l-am antrenat bine inseamna![]()
da Mihai drogba joaca bine...dar de ex in meicul cu mihainho punctul slab a fost cech....oricum drogba bun de tot in 2 meicuri 6 goluri cu el
Etapa 3
power_steaua_6 v blind1ro 4 - 2 . Are jucatori prea rapizi pentru ai mei. E mai buna Manchester decat Barcelona, dar nu cred ca Power o sa fie campion. Succes !
power - bezmetiq amanare
ii e lene sa raspunda pe mess chiar daca e online.
Etapa 4 : klaus_e89 2 - 0 marinescu_dani2005 ... meci frumos , bafta mai departe Dani ![]()