Etapa 2:ionutz83-danny1ok 0-2
Etapa 2:ionutz83-danny1ok 0-2
Etapa 3: power_steaua_6 v blind1ro 2-0 la pauza, cand a iesit
As vrea sa aman meciul din prima etapa (power_steaua_6 v niculaeflorinel). Plec vineri dimineata la munte si ma intorc duminica pe seara, asa ca poate voi juca atunci etapele de la 4 in sus ![]()
Nene, sunt unii cu raca, trece-ti 2-0 daca te arde asa mult, era 2-0 in min 41 ( nu la pauza ) si NU, n-am iesit. A cazut netu` vreo 2 ore, si nu s-a mai intamplat sa cada de-un an, de unde era sa-ti raspund , din Cer? Hai sa postam repede ca a iesit adversaru`. In ritmu` asta nici 25 de pct nu se fac.
Mi se pare corect!!intai asteapta sa vezi decizia,de ce a iesit,nu te apuci si posetzi un-doi rezultatul....,daca din greseala a cazut netu s-au s-a luat curentul?!
Etape maine.
Etapa 6
mihai1411 v roby29steaua 3-2,cel mai greu adversar de pana acum,a trebuit sa muncesc mult pentru victorie
Messi omul decisiv,a fost tinut pe banca iar cand a intrat a dat 2 boabe,meciul viitor incepe titular ![]()
Etapa 6 : mihai1411 3 - 2 roby29steaua Ronaldo, inger si demon
. O pasa aiurea la mijloc prin min 80+ si 3-2. Felicitari, Misule ! ![]()
Etapa 5
marseillas_666 v blind1ro 0 - 0 . Sec
Etapa 6
marseillas_666 v bezmetiqu_alex 1-0.
Etapa 6
blind1ro v i0nutz83 2 - 0 . Prima victorie ! "Sarbatorim in strada"
Etapa 5
marinescu_dani2005 v fifa_for_fun 2-2
Ce meci neb00n :X
Clasament Dupa 3 Etape.

Etapa 4
mihai1411 v bezmetiqu_alex 4-1
Multumim god pentru clasament.
Etapa 5
alexxx_tzupy v mihai1411 1-1,am avut mare noroc ca a gresit cassilas
etapa 5
roby29steaua 0-0 niculaeflorinel ![]()
Etapa 5 : roby29steaua 0 - 0 niculaeflorinel
etapa 4
niculaeflorinel 2-1 alexxx_tzupy
prima victorie ![]()
Etapa 4 : dumy_wazzy 0 - 0 roby29steaua Penibil ! ![]()
ronaldo0201 te astept sa-mi dai accept pe mess de cateva zile...
Etapa 4 :
dumy_wazzy 0 - 0 roby29steaua... meci urat. sa arunci mingile inainte cu AC Milan e dovada ca eshti un mare jucator ![]()
Etapa 6
fifa_for_fun v f1or_cs 1-3
Foarte prost inceput in divizia a ...
Etapa 4 :
dumy_wazzy 0 - 0 roby29steaua... meci urat. sa arunci mingile inainte cu AC Milan e dovada ca eshti un mare jucator
Inca o dovada, ca pentru unii frustrarea este prea mare, la un rezultat nefavorabil.
ronaldo0201 te astept sa-mi dai accept pe mess de cateva zile...
lol florine eu sunt in lista ta.....numa ca azi am fost plecat la Bucuresti....id meu e ronaldo_0201...te am in lista stai calm ca jucam etapa!!!
ai dreptate, am scris eu gresit id-ul, am scris ronaldo0201, dar asa scrie la componenta si d-aia ![]()
EDIT:
Etapa 6
niculaeflorinel 1-0 ronaldo0201 ![]()