etapa 3
bezmetiqu_alex 3-0 niculaeflorinel
m-am convins... am ales gresit werder ![]()
etapa 3
bezmetiqu_alex 3-0 niculaeflorinel
m-am convins... am ales gresit werder ![]()
Etapa 2
mihainho_86 v alexxx_tzupy 2-4...intensificam pregatirea sa facem fata in Liga 1;))
Etapa 1
mihai1411 v blind1ro 2-1,un meci in care portarul lui blind a facut minuni,din 17 suturi pe poarta,din care 5-6 singur contra portarului,doar 2 goluri ![]()
Etapa 3 : danny1ok 1 - 1 klaus_e89 ... meci frumos , ocazii la ambele porti ... sunt multumit de rezultat tinand cont de adversar si echipa ![]()
roby amice fair-play pentru tine este un termen necunoscut ...
Etapa 1
mihai1411 v blind1ro 2 - 1 . Fii sincer, am avut eu doar 6 shuturi,un penalty ratat, da` tot faultai sa nu scap spre gol. La 08 multe ocazii sunt irelevante, toti trag in portar. Macar sa-mi dovedesti la retur ca m-am inselat.
Etapa 2
blind1ro v f1or_cs 0 - 0 . Mult noroc
*cu Power joc joi seara.
et 2 mihainho_86 v alexxx_tzupy 2-4
et3 alexxx_tzupy v dumy_wazzy 2-0
et1 bezmetiqu_alex v mihainho_86 3 0
et2 dumy_wazzy v bezmetiqu_alex 0 0
et3 bezmetiqu_alex v niculaeflorinel 3 0
etapa 2
dumy_wazzy-bezmetiq 0-0... okzii de ambele parti deci un rezultat echitabil
etapa 2dumy_wazzy-bezmetiq 0-0... okzii de ambele parti deci un rezultat echitabil
iaute-l pe vochin2..analiza lu peste
)
d unde le scoti?
@Jo1n7: extras din regulament:
1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, ci numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.
@joint: da normal... daca tu ai avut ultima okzie in min 90de acuma meritai sa cashtigi meciul nu? nu te supara, cand jucai cu mine te uitai la vreun meci al braziliei sau ce? ma plictiseshti nene! 0-0 si ar trebui sa-i multzumesti lu canizares
... BAFTA!
blind 11m ala nici nu stiu dc l-a dictat,ca eu nu am vazut nici un contact
,ai umblat la arbitrii ![]()
ai avut si tu ocazii,dar la cate am avut eu....posesia 57%,17 suturi pe poarta
Etapa 1
alexxx_tzupy v fifa_for_fun 1-1 ... egalat in min 90 .. dar asta conteaza mai putin ![]()
Etapa 2
fifa_for_fun v roby29steaua 0-0
Etapa 3
ronaldo0201 v fifa_for_fun 1-0
O sa am de suferit cu Celtic astia pe care mi`i i`am ales ![]()
beieti diseara ajung si eu acasa pe la 7..va astept sa jucam etapele
@ branica : mai bine mi-i lasai mie ...
roby amice fair-play pentru tine este un termen necunoscut ...
Da ! Asa e ! Sa'mi da'i un buzz pe mess, sa'ti trimit poza in care am castigat trofeul FAIR'PLAY la sportul numit FOTBAL. ![]()
Sa nu o luam de la capat !
nu mai meriti nici macar o secunda de atentie
pana la meciul din retur esti inexistent ...
Etapa 2
mihai1411 v power_steaua_6 7-2,ce ti-am zis blind,a fost un accident meciul cu tine
,cu power daca nu erau barile si van der sar sarea cu mult de 10 scorul ![]()
ps:nus ce s-a intamplat la golurile lui,el a degajat 2 mingi,si portarul iesea fara sa apas nimic;cech:X
Etapa 2
ady_adinho v marinescu_dani2005 3-1..am inceput cu dreptu..bafta
Etapa 3
f1or_cs v ady_adinho 4-0
Etapa 1:danny1ok-ady_adinho 2-0
Va doresc Sarbatori fericite si sa aveti parte numai de bucurii in 2008 si impliniri si cat mai multi ani.
bafta baieti de acum incep sarbatorile.
multumim la fel,si va asteptam pe toti cei retrasi peste 2 sezoane,sau cand vrea ionut ![]()
Etapa 2 : klaus_e89 1 - 0 ronaldo0201 ... si prima victorie ![]()
etapa 2
klaus-ronaldo_0201 1-0 cat de nedrept poate fi fotbalul cate o data:|