Evident ca nu.
Ca sa inteleaga si lumea: Ronaldo mi-a adus un fular cu Bayern din Germania; mi l-a dat la "pachet" pentru cateva secunde cu unul cu marea noastra rivala;)) deh, culorile semanau ![]()
Evident ca nu.
Ca sa inteleaga si lumea: Ronaldo mi-a adus un fular cu Bayern din Germania; mi l-a dat la "pachet" pentru cateva secunde cu unul cu marea noastra rivala;)) deh, culorile semanau ![]()
P.S Acel fular de care amintesti, a fost imprumutat de la un tovaras, ca sa inteleaga lumea ca nu suntem sub acoperire.
)
Oricum, cred ca au fost cele mai populare momente ale lui
) In punga de la Bayern si pe masa intr-un local plin
)
Din fericire . . . ![]()
ce mare e Ronaldo,parea mai mic in pozele dp mess ![]()
1-88.......
multi inainte ![]()
@ ionutz, noi sa fim sanatosi , si la bine si la rau...
terminatia arata interesul din ultimul timp
..., ce zici de "sub acoperire", Ronaldo
) ?
Nu, el de fapt nu a inteles nimic
)
ionute hai mai rpd cu testari etc,ca ne plictisim ![]()
Clasament final, editia decembrie 07 - februarie 08:
Campion FcSteaua.Ro: mihai1411.
Felicitari ![]()
Useri retrasi: blind1ro, marseillais_666 (fara drept de inscriere la urmatoarele 3 sezoane, adica 1, cel care va incepe in curand + inca 2)
La baraj: power_steaua_6, niculaeflorinel
In Divizia B: i0nutz83, dumy_wazzy, marinescu_dani2005, fifa_for_fun.
IMPORTANT: Am exclus din calculele finale userii retrasi, considerand retrogradati ultimii 4 jucatori activi. Firesc, la baraj merg urmatorii 2 clasati, deasupra celor care pica direct.
lol ... interesant ![]()
cu Manchester la baraj =)))) hahaha,deh valoarea valoarea
vreo problema ? ![]()
am vzt aqm la alegere..scz d post ![]()
cand si unde se posteaza meciurile de baraj?
ps: i0nutz vezi ca trebuia sa fiu pe 11 in clasament ca l-am batut pe power la rezultatele directe, stiu ca nu prea conteaza, decat in privinta adversarului la baraj
Maine dimineata o tai la Iasi, are FCM Targoviste amical cu Poli. Ajung acasa probabil duminica.
te ashtept i0ane. dai un semn, ceva