clasament,etape...sau deja e pauza ??
clasament,etape...sau deja e pauza ??
Etape, clasament:
multumim ionutz!![]()
Etapa 13 : danny1ok 3 - 2 roby29steaua Nebunie de meci . . . Reina, intra cu "gaina" in poarta, iar Pennant aduce victoria pe Anfield in min 90+.
Felicitari adversarului !
Etapa 15
mihainho_86 v mihai1411 2-3,adversar f bun
Etapa 15 : f1or_cs 0 - 4 roby29steaua Mai respir . . .
)
Etapa 15
danny1ok v blind1ro 0 - 0 . Probabil am avut 40 % posesie. Sau mai putin,adica am " bubuit " multe mingi. Sarbautori fericite !
Etapa 14:ronaldo_0201-danny1ok 0-1
Etapa 15
dumy_wazzy 1-2 niculaeflorinel
![]()
EDIT:
Etapa 14
niculaeflorinel 2-1 mihainho_86
![]()
Etapa 13
klaus_e89 v mihai1411 2-1,nu vreau sa zic nimic ca sa nu se interpreteze ca zic pentru ca am pierdut,dar acum ii inteleg pe multi care au avut scandaluri cu klaus
Etapa 13 : klaus_e89 2 - 1 mihai1411 ... surprize surprize :X ... nu inteleg ce vrei sa spui ; vroiai sa joc deschis in fata ta si a Barcelonei ? am jucat ce a trebuit sa imi asigur 3 puncte ; asta e ... nu mereu castigi
comentariul tau rautacios vine DOAR pentru ca ai pierdut ... nu imi aduc aminte sa fi avut vreo disputa verbala ...
mi-am adus aminte de meciurile contra lui ionut cand venea pana langa careul meu ,si apoi se intorcea si pasa la fundasi :X
ai Barcelona omule ... io cu newcastle nu reuseam prea multe daca nu bagam autobaza ![]()
Lasa Mihai si cFRul a pierdut;)) Se relanseaza titlul
)
dap danny ![]()
nu am zis nimic de asezarea ta,bine a fost singurul meci in care am fost nevoit sa dau qw,ca e cam greu sa pasez printre 9 oameni ![]()
comentariul se referea la pasele repetate cu fundasii,ma rog nu conteaza mergem mai departe spre titlu ![]()
cele mai multe pase au fost pe traseul,martins-geremi-fundasi,in aceasta ordine,nu invers ![]()
bine,acu sincer si eu am gresit si am pierdut ca am ratat cu Messi singur cu portarul,deci se balanseaza ![]()
Etapa 14:ronaldo_0201-danny1ok 0-1
no comment bft danny
Etapa 14
mihai1411 v fifa_for_fun 5-1
Etapa 15
fifa_for_fun v power_steaua_6 ... 3-2
Sarbatoresc prima victorie ...
Mihai oricum nu pierzi tu campionatu ca team batut io odata
si asa e prima infrangere pentru tine
bafta mai departe
Etapa 15
klaus_e89 v marseillais_666 0-1. Meci cu ocazii multe de ambele parti si un gol de . . .
din retur,daca o sa am 10 pcte avans,joc cu urmatoarea formula : jorquera-oleguer,thuram,marquez,silvinho-edmilson,iniesta,dos santos,ezquero-gudjohnsea,bojan...asta ca sa nu va mai aud ca Messi si eto o joaca singuri ![]()
din retur,daca o sa am 10 pcte avans,joc cu urmatoarea formula : jorquera-oleguer,thuram,marquez,silvinho-edmilson,iniesta,dos santos,ezquero-gudjohnsea,bojan...asta ca sa nu va mai aud ca Messi si eto o joaca singuri![]()
imi amintesti de kamaciuki
)), ce face fifa din oameni
Mihai, tu nu ai valoare sa castigi cu echipa aia ![]()
Etapa 13
fifa_for_fun v niculaeflorinel 2-2
Etapa 13
fifa_for_fun 2-2 niculaeflorinel
![]()