mai vedem power
)
mai vedem power
)
et13 f1or bezmetiq 0 2
et14 adinho bezmetiq 1 1
Fie ca Santa Klaus sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!
pentru cupa nu se mai afiseaza nimic ?
Oare s'au disputat toate meciurile ??
)
Etapa 13
ady_adinho-marseillais 4-2
Etapa 15
ady_adinho-alex-tzuppy2-2
Etapa 14 : power_steaua_6 3 - 3 klaus_e89 ... meci nebun , echilibrat ! am egalat dupa ce a condus power cu 2-0 si 3-1 :X ... MARTINS :X
iar pierd puncte ...
Noi sa fim sanatosi;))
@i0nutz faci anul nou in oras? Cica vin sa ne cante unii, altii ...
UN an nou fericit tuturor...eu am plecat in germany......daca voi avea posibilitatea sa intru pe net mai vb daca nu inca o data happy new year!!!
PS; ionutz nu te uit.........bft all
@stelistub: aseara a fost super ger, la masina imi arata ca sunt -6 grade, si n-am vazut pe nimeni sa cante pe platou. Acu plec pana la Predeal sa m-arunc un pic pe sanie, revin diseara in oras ![]()
@stelistub: aseara a fost super ger, la masina imi arata ca sunt -6 grade, si n-am vazut pe nimeni sa cante pe platou. Acu plec pana la Predeal sa m-arunc un pic pe sanie, revin diseara in oras![]()
De anul nou ma :smile: nu de Craciun, a fost o mica eroare steagro;)
Apropo de ger au fost si -25 C cu ceva timp in urma
Etapa 14
blind1ro v dumy_wazzy 1 - 0
5 shuturi in total, eu + dumy.
@stelistub: -25 de grade la Miercurea Ciuc, nu la noi
Din ce am vazut prin oras parca pe 29 e ceva, Iris si Trooper, dar la ora aia o sa fiu iar pe partie cred ![]()
ionute mai baga niste etape,ca e plictiseala mare ![]()
Etape dupa revelion, si asa nu s-a jucat mare lucru.
@stelistub: -25 de grade la Miercurea Ciuc, nu la noiDin ce am vazut prin oras parca pe 29 e ceva, Iris si Trooper, dar la ora aia o sa fiu iar pe partie cred
![]()
Au fost acum patru ani de Craciun -29 C mi-am notat eu ![]()
![]()
et 14 alexxx_tzupy v f1or_cs 3-2
Etapa 14 : roby29steaua 5 - 0 marinescu_dani2005 Samba Do Brasil ! Kaka ![]()
hai cu etape,hai sa dam drumul la cupa hohoho ![]()
obsedel ![]()
r@t0n iar ma provoci fara sa te bag in seama
La Multi Ani Ionut,ca eu nu o sa mai fiu si nu pot sa iti zic la Multi Ani.
Sa ai implinirii si bucurii cate vrei tu,si sa realizez mai multe decat pe 2007 ! :steag_steaua_ro:
Etapa 13
mihainho_86 v dumy_wazzy 2-0