Etapa 30
ady_adinho - blindiro 3-1..sry blind
Etapa 31
ady_adinho-ionutz23 3-2
Etapa 30
ady_adinho - blindiro 3-1..sry blind
Etapa 31
ady_adinho-ionutz23 3-2
Etapa 30:mihainho_86-danny1ok 0-1
clasament, etape
*n-am dat de marinescu, si nici sa pun 3-0 n-avea rost
) Il astept ![]()
99 de goluri,depasesc suta
?
Etapa 34 : klaus_e89 1 - 2 roby29steaua
Etapa 33
power_steaua_6 v mihai1411 doar 0-4
,marquez portar
,i-a cam incurcat picioarele pe linia portii lui saha ,power nici macar un tackle nu stii sa faci =))?
Esti de coma Mihai!!!!=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))la asta nu m-am gandit....credeam ca bagi echipa a 2 cu power da sa bagi fundas in poarta nu m-am gandit!!!!!
pai n-avea rost,am zis sa-i dau si lui sansa sa dea 2-3 goluri ![]()
Mihai, sa dai 3 goluri cu chiu + w si sprinturi e penibil din punctul meu de vedere ![]()
detaliiii detaliiii
,bafta la retrogradare sezonul viitor ![]()
@ power, cin` te crezi tu ma sa cataloghezi "penibil" stilul mai multor playeri,daca la stil te referi,vezi-ti de Lungu` nasului, vezi-ti ma de treaba si jucariile tale. Ca esti in zona retrogradarii cu Manchester United. Pe mine m-a batut Mihai sezonu` asta in fiecare meci la doar un gol diferenta, cu Valdes in poarta
)). Felicitari Mihai. Jucam diseara etapa ![]()
Blind, ce treaba are stilul cu locul din clasament? In primul rand eu joc de placere, nu dau tot meciul eterna combinatie a parvenitilor sperand ca va iesi ceva. Sincer putin imi pasa daca retrogradez sau iau campionatul, pentru mine nu asta e important ![]()
Pentru tine Mihai, doar 2 cuvinte: "grow up" !
cati m-ati vazut sa dau qw
?
prefer sa raman un copil power,decat sa fiu "un adult morocanos" ![]()
@power . dak nu era important, te limitai la nr. si scorul etapei,ca altii.Ce-o sa vrei acu` ,sa driblez cu Basturk pe langa fundasii tai cand tu ii tzii in cercul de la mijloc, normal ca dau mingea peste , din atata maturitate, zic sa nu mai folosesti cuvinte pe care nu le intelegi. La revedere si multa sanatate ![]()
Am dreptul la libera exprimare, asa ca nu vad de ce nu as face o diferenta intre jucatori de toata jena si jucatori care merita respectati ..
gata ma terminati si aplaudati campionul ![]()
felicitari, marseillas !
Macar ma simt implinit,ziceati ca eu fac scandaluri si daca plec eu numai sunt scandaluri.Mihai,nu te mai da campion aici,si cand ai jucat cu mine ai rupt cu+W ,si tot te-am batut.
Hai bafta.
Si Felicitari Power.
pai si cine face scandaluri,noi vorbim civilizat,mana sus cui am dat qw
,f f rar dau qw,ca nu prea am nevoie
o intrebare,god nu ai treaba in alt campionat?
Adevaru doare!
stim ca te doare,nu trebuie sa ne aduci aminte ![]()
ai putea sa ne scutesti si sa nu mai postezi in acest campionat?
Ultimul msj
Daca prostia durea,erai in COMA;).
bafta all.
forza BLIND cel mai frumos joaca Fifa din tot campionatul.
ce bine ca e ultimul uraaaa
se pare ca tu stii cand doare prostia ,viata ta e o durere ![]()
Etapa 33 ....roby29steaua v fifa_for_fun 2-1 ... m`a retrogradat omu`
.... nu`i nimic ... ne intalnim peste 2 sezoane...mi`a parut bine :-h