Etapa 18
bezmetiqu_alex v fifa_for_fun 0-3 ... ![]()
Etapa 18
bezmetiqu_alex v fifa_for_fun 0-3 ... ![]()
A mai iesit si in min 85 bezmetiqu ... ![]()
bezmetiqu_alex: fututi alea 3 faze care le-ai avut
fifa_for_fun:
fifa_for_fun: bft mai departe !
bezmetiqu_alex: maniaci ti-ai facut id doar pentru fifa
fifa_for_fun: doar pentru ca imi place si il inteleg, nu inseamna ca sunt maniac
bezmetiqu_alex: prost mai esti
fifa_for_fun: ok
Ii recomand melodia lu` sorinel pustiu ... strigati , strigati cat mai tare ... ca invidia va doare :*
etapa 20
niculaeflorinel 1-0 dumy_wazzy
adversar greu
![]()
vezi ca nu toata lumea d p aici asc manele
:*
Etapa 20
marseillais_666 v klaus_e89 4-1.
Etapa 20
ronaldo_0201 v marinescu_dani2005 2-0
Restanta Etapa 15
marinescu_dani2005 v ronaldo_0201 2-3 inca 6 puncte valoroase!!
vreau sa aman meciul cu tzuppy ca nu ne prea gasim..
edit: ady_adinho -alex_tzuppy 3-2
Etapa 18
danny1ok v f1or_cs 0-1
Etapa 19: mihainho_86 v power_steaua_6 1-2
A mai iesit si in min 85 bezmetiqu ...
bezmetiqu_alex: fututi alea 3 faze care le-ai avut
fifa_for_fun:
fifa_for_fun: bft mai departe !
bezmetiqu_alex: maniaci ti-ai facut id doar pentru fifa
fifa_for_fun: doar pentru ca imi place si il inteleg, nu inseamna ca sunt maniac
bezmetiqu_alex: prost mai esti
fifa_for_fun: ok
Ii recomand melodia lu` sorinel pustiu ... strigati , strigati cat mai tare ... ca invidia va doare :*
ooo sorinel... asta e slagarul anului trecut? ![]()
E18:blind1ro v marinescu_dani2005=0-1
Cam plictiseala p`aici,las ca revine jeleu si god,in Forza(Style Gutza)
app:cam slabutza Steaua CU TRANSFERURILE. :steag_steaua_ro:
Mda. Ne e dor, de asa zise "scandaluri" provocate de tine + alea-alea.
)
oricum a zis Ion ca nu va mai primeste,decat poate ![]()
Etapa 19
dumy_wazzy v mihai1411 0-2,dummy a iesit la acest scor cand mai era o repriza de jucat,sper sa intre sa dam si restul
Pentru toti contestatarii combinatiei cu + W, si altor tactici menite sa dea viteza jocului.
Inca o dovada ca aceste practici sunt si in fotbalul real.
Un fragment, din interviul acordat de Paraschiv publicatiei Sport Magazin.
SportM: Ce are caracteristic Serie B?
Paraschiv: Se joacã foarte tare, este un stil bazat în primul rînd pe forțã. Jucãtorii sînt extrem de puternici, dar le au mai puțin cu tehnica. Nu e povestea din Serie A, unde, din unsprezece, opt-nouã sînt mingicari. Iar fațã de ce era la Steaua, e diferențã mare. Acolo fãceam joc de pase, de la portar mingea trecea firesc prin toate compartimentele, nu lãsam adversarul sã respire. Aici, se știe: mingi lungi și joc pe vîrfuri, nu e timp de cine știe ce construcție. Oricum, Rimini e o echipã bunã și face fațã.
INTERVIU http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/4754
cred ca toti dau Qu+w in serie B
c zci u acolo inseamna A ..dar doar pentru cne poate
)
in mare parte are dreptate Paraschiv ... dar diferenta intre fotbalul real si fifa este ca pe teren real se marcheaza 1 gol din 10 pase aruncate spre varf spre deosebire de fifa unde cam 7/10 pase din alea sunt gol
(folosind combinatia aia) ... nu mai vorbim de Barcelona cand procentul chiar creste ![]()
cer amanarea etapei 19 ( cu bezmetiqu) , nu prea l-am vazut on ![]()
ce va mai vaitati ... eu nu o folosesc decat de vreo 2 ori pe meci combinatia asta , rar , cateodata chiar deloc ... pentru ca nu imi vine sa o folosesc ... dar cei care o folosesc , o folosesc pentru ca atat timp cat ea este accesibila ..... nu au de ce sa nu o joace....gasiti un patch pentru sfarsitul acestei combinatii .... il instaleaza toata lumea si gata ... dar cat timp combinatia exista si o poti folosi , have fun si nu va mai plangeti atat ![]()
oricum a zis Ion ca nu va mai primeste,decat poate![]()
hehe... pe cuvantul tau de cercetas? ;![]()
pai de ce sa va primeasca,ca sa aveti de unde va retrage
)?daca pici cu mine la testare jeleu,a 2 a oara nu mai fac greseala sa te primesc decat daca meriti,nu ca prima oara ![]()
Etapa20:blind1ro-danny1ok 0-1;vreau sa aman meciul cu marinescu_dani,nu am apucat sa jucam.
.
Etapa 18
marseillais_666 v mihainho_86 1-2
Restanta Etapa 13
ronaldo_0201 v blind1ro 3-0
Etapa 19
dumy_wazzy v mihai1411 2-5,adversar care mai mult vb decat face,pace ![]()
etapa 19
dumy_wazzy v mihai1411 2-5... ultimele 3 goluri ale lui date in ultimele 5 min. Mihai fara barca e un jucator de locurile 13-16