FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Buzau - Steaua 1 - 1

«1456789»
cristi_mold30.11.2007 17:26

@predatorpulse7

Total de acord cu tine.

ADRIAN080830.11.2007 17:33

VINA APARTINE:

1. CONDUCERII - cioban + nepoti

2. ANTRENORILOR - Hagi - nulitate in materie , Lacatus - putin peste Hagi.

3. SUPORTERILOR ********** - care il vroiau pe Lacatus antrenor in conditiile in care nu este antrenor.

4. JUCATORILOR care nu stiu ce si cum sa joace cum le canta ciobanul, sau cum le zic nulitatile de antrenori.

Steaua = zero la ora asta.

fcr196930.11.2007 17:43
ESTI PROST TATA daca crezi ca daca Steaua ajunge pe ultimul loc GG pleaca...hehehehehe ce vise prostesti ai tata... Auzi sa iti intre bine in tartaguta CIOBANUL nu va pleca in veci de la Steaua si daca vrei si daca nu vrei...ASEA ca mai bine sa te rogi sa ii aduca ciobanelul pe Camus si Cyril la Steaua si sa se faca mai repede Radoi ,Plesean,Gionea si apoi mai vorbim:

Zapata - Golanski,Ghionea-Rada,Emegara - Banel-ov.Petre-Radoi,Camus -Neaga,Cyril

1.Uite vezi de asta nu pleaca ciobanul pentru ca sunt f multi stelisti care gandesc ca tine si nu au sange in ei sa se uneasca sa lupte impotriva lui prin toate mijloacele(injurat meci de meci,bannere,demonstratii legale pe strazi,manifeste,etc)...mi-e sila de asa zisii stelisti care vor binele Stelei ca si ciobanul sau sunt tot atat de inapoiati mintal ca el

2.daca o sa te uiti la celelalte articole eu am scris cum vad echipa ideala a Stelei...si nu ma mai rog ca tot degeaba o fac cu idiotul de cioban.

Alin B.30.11.2007 18:22

Sper ca si-au dat seama toti cei care inca mai aveau indoieli ca Golanski este un fotbalist foarte bun care nu trebuie sa lipseasca din primul 11 al Stelei.A fost cel mai bun astazi. In rest...ce sa mai zic...cand iti da gol Romica Bunica...

1uLy4Nn30.11.2007 18:28
VINA APARTINE:

1. CONDUCERII - cioban + nepoti

2. ANTRENORILOR - Hagi - nulitate in materie , Lacatus - putin peste Hagi.

3. SUPORTERILOR ********** - care il vroiau pe Lacatus antrenor in conditiile in care nu este antrenor.

4. JUCATORILOR care nu stiu ce si cum sa joace cum le canta ciobanul, sau cum le zic nulitatile de antrenori.

Steaua = zero la ora asta.

te contrazic...inclin sa cred ca totul a plecat de la schimbarea lui Olaroiu...jucatorii sunt aceeasi care au ajuns in UEFA, care au castigat campionatul si care au ajuns ingrupe..mentalitatea este alta. suporterii nu sunt vinovati cu nimic..STEUA era intr-o prapastie din care parea ca nu poate sa iasa si din cauza asta suporterii l-au cerut pe Lacatus..el este idolul nostru..nu spun ca daca venea Andone, Rednic sau Razvan Lucescu Steaua mergea perfect...trebuie sa ii dam si lu Laca o sansa..dar din pacate toata treaba sta in mentalitatea jucatorilor...

ge6rge_rugby30.11.2007 18:32

:steag_steaua_ro: parerea mea este ca nu e vina nici a jucatorilor si cu atat mai putin a lui Lacatus. ei fac tot ce pot, dar daca primesc un ordin .... echipa si-a revenit si am dat clasa cainilor. asta e, sa speram ca sunt lasati sa isi faca treaba ... Forza Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wally30.11.2007 18:35
Sper ca si-au dat seama toti cei care inca mai aveau indoieli ca Golanski este un fotbalist foarte bun care nu trebuie sa lipseasca din primul 11 al Stelei.A fost cel mai bun astazi.

Asa este! Fundasii laterali trebuie sa fie Golo pe dreapta si Eme pe stanga. I-a trecut vremea lui P. Marin...

1uLy4Nn30.11.2007 18:41

Gigi Becali: "Sunt atât de supãrat încât nu am cuvinte!"

La finalul partidei de la Buzãu, dintre echipa localã Gloria și Steaua, scor 1-1, finanțatorul roș-albaștrilor a afirmat cã nu poate vorbi din cauza amãrãciunii provocate de rezultat.

Într-o declarație acordatã site-ului Mediafax, Gigi Becali a mai precizat cã așa se întâmplã când ești bun, fãrã sã ofere detalii.

LARI30.11.2007 18:46
Eu mi-am exprimat dubiile ca ar fi fost blat,dar uitandu-ma la reluari constat ca....aveti dreptate.

N-am mai vazut asa ceva de cand ma stiu,la golul lui Dica,doar jucatorul de culoare al buzaului se misca in rest nimeni,nici portarul,nici fundasii centrali nu fac nici macar un pas spre minge.

Iar la golul buzaului nu se bucura marcatorul,iar colegii vin parca sa rada de el gen"ce-ai facut ba,fraiere".

Nu stiu daca a fost sau nu blat,dar vazand aceste reluari mi se pare un meci suspect,si imi aduc aminte si de faza aia cand buzoienii nu vroiau sa o bage in poarta desi erau singuri cu zapata,cand au dat in bara si apoi practic au asteptat sa vina Baciu si zapata inapoi pe linia portii.

Jiji,imi bag p**a in tine si tot neamul tau daca ne-ai manjit ciobane!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Referitor la golul nostru: aminteste-ti ce gol a dat Dica intr-un meci cu Poli Tm pe "Lia Manoliu" in prima etapa a returului acum doua editii. a fost cam la fel.

Referitor la golul buzoienilor: nu stiu de ce nu se bucura Bunica si nu ma intereseaza. Am vazut doar ca Gloria au alergat mai mult decat noi. Asta nu-ti da de gandit, macar asa un pic? Asa se face un blat? Mai uita-te la meciuri gen CFR-Rapid:1-3, sau Ceahlaul-Dinamo:1-2 etc, etc si mai vorbim. De cate ori am centrat noi in careul lor, la 10-11 metri si cum respingeau aia? Nu stii? Iti spun eu: se aruncau ca nebunii. Las-o, frate!

Referitor la bara Gloriei: cand vezi ca un coleg de-al tau ramane singur cu portarul si suteaza, iti zic eu ca nu te duci spre poarta ci te opresti din instinct sa vezi cum se termina. Daca vroiau sa nu ajunga in careu, nu ajungeau 4 (patru!) insi in 6 metri la noi in mai putin de 5 secunde!

Mai ganditi inainte sa spuneti BLAT!

Vreti un exemplu de blat pe care l-a facut Steaua? Va zic eu: Steaua-FCM Bacau: 1-0, la sfarsitul lui octombrie 2005.

Va lasati prea usor trasi in presiunea coposilor si muresanilor. Folositi-va materia cenusia si lasati kkt-urile!

Wally30.11.2007 18:50
Mai ganditi inainte sa spuneti BLAT!

Nu sunt eu in masura sa spun daca a fost sau nu a fost blat. Tot ce conteaza e ca suntem niste amarasteni care nu suntem in stare sa batem echipe ca Buzaul, Pandurii, UTA sau U Cluj.

fansteaua4630.11.2007 18:51

Steaua a afisat acelasi joc confuz fara imaginatie si sclipiri cu care ne-a obisnuit in ultimul timp.

Bundy30.11.2007 19:02

Jucatorii astia nu(mai) stiu sa joace in deplasare,poate din cauza asta nu suntem acum pe 2 sau 1. Acasa am avut cele mai bune meciuri din sezonul asta, in deplasare au explodat bombele. Campionatul se castiga in deplasare, acasa joaca majoritatea echipelor bine.

LARI30.11.2007 19:05
Nu sunt eu in masura sa spun daca a fost sau nu a fost blat. Tot ce conteaza e ca suntem niste amarasteni care nu suntem in stare sa batem echipe ca Buzaul, Pandurii, UTA sau U Cluj.

Asta e cu totul si cu totul altceva. Am o bucurie imensa cand mai vad oameni pe site-ul asta care judeca inainte sa se apuce de tastat. Va multumesc la toti ca existati!

FORZA Steaua! INTOTDEAUA, Steaua!!!

elias_custura30.11.2007 19:11

Lasa ca pana invatam si noi va mai dura ceva timp ............. Mda, eu inca mai sper!!!.........poate odata..........

Cipik9330.11.2007 19:11

Cum!? 1-1 ... :(( dezamagitor ... acu am venit si mi-a cazut fata la aflarea vesti! Trebuie luate masuri si sper ca dupa iarna sa ne revenim ... ForZzzZAa StteaUua!!

fansteaua4630.11.2007 19:12
Nu sunt eu in masura sa spun daca a fost sau nu a fost blat.

Iti spun eu : A FOST BLAT !

ps. suntem penibili

yo_marius30.11.2007 19:16
Iti spun eu : A FOST BLAT !

de acord.....si cred ca "bucuria" lui bunica va face inconjurul Europei!!! la Watts pe Eurosport sigur va fi!!!

aditud30.11.2007 19:17
Asta e cu totul si cu totul altceva. Am o bucurie imensa cand mai vad oameni pe site-ul asta care judeca inainte sa se apuce de tastat. Va multumesc la toti ca existati!

FORZA Steaua! INTOTDEAUA, Steaua!!!

Ehe, uite, asa destept cum esti matale, te-au pacalit buzoienii! Asta a fost un BLAT maricel, care se vede si fara ocheLARI; dar matale esti liber sa traiesti in lumea matale ideala... Daca ai analizat asa atent jocul, atunci de ce nu vorbesti despre ultimele 15 minute? Alea ce-au fost?

HAI Steaua!!!

Sunnyblack30.11.2007 19:56

ce "tastat" mah???

multumestei la cine ti-o facut.

la toti stelisti adevarati, fratilor vi se pare normal ce sa intimpla cu Steaua noastra??

io nu pot sa mai ma uit la iei, nu stiu sa lege o pasa.

Jiji no coment.

Forza Steaua lu Laca.

Steaua 86 o fo echipa mah nu ciumegi.

DT30.11.2007 19:59

comentatorii au spus ce au vazut. noi nu am fost in stare sa batem nici macar in conditiile astea!

eddie the 'ead30.11.2007 20:12

Vad ca lumea e impartita in doua tabere: cei care sustin ca a fost blat si cei care sustin ca nu a fost. Eu cred ca sunt argumente si pentru unii, si pentru altii ("bucuria" lui Bunica - cel putin ciudata, pe de alta parte faptul ca acest egal nu ajuta pe nimeni, si atunci, ce mama lui de blat e asta?!?).

Cel mai trist e ca am ajuns sa discutam despre asa ceva. A fost sau nu blat? Vorba scriitorului, nu stiu altii cum sunt, dar eu, cind vad cloaca in care am ajuns si faptul ca ne injuram unii pe altii cu drag si spor pe marginea unui asemenea subiect, asa ma ia o lehamite de numa...

predatorpulse730.11.2007 20:14

@LARI,nu am zis ca a fost blat ci ca a fost un meci suspect,suspect rau de tot mai ales in ultima jumatate de ora si mai ales la faza golului lui bunica,orice mi-ai spune. Cuvantul cheie din postul meu este DACA ne-a manjit Jiji imi bag toate cele in el.

Acest meci in viziunea mea este suspect,n-am zis ca e blat ci doar ca a fost ciudata atitudinea unor buzoieni in meciul cu noi,si mai ales faza ca nimeni nu se bucura la egalizare. Buzoienii fug spre bunica insa el si vreo 2-3 au o grimasa pe fata de zici ca le-a bagat cineva mortul in casa.

Un egal cu Steaua oriunde altundeva era sarbatorit cu fast,mai tii minte cand a egalat iasiul ce nebunie era? La buzau,dupa meci la conferinta de presa fane Stoica nu era extaziat desi buzaul a jucat mai bine ca noi,au dat gol in ultimul minut etc. Toti aveau o atitudine de parca s-a intamplat ceva ce nu trebuia sa se intample,asta mi-a dat de gandit.

Si ca sa stii,sunt unul dintre putinii useri de pe acest forum care gandeste inainte sa scrie,nu arunc ideile aiurea doar ca sa fiu "in trend".

De cand ma uit la Steaua din 96',singurul blat pe care il stiu este intr-adevar cel cu Bacau in care viitorul stelist Croitoru bate un penalty cu 1,5 km/h,timp in care Hamutovski fumeaza o tigara si bea o cafea,iar de scarba orgoliosul public din Ghencea a plecat de pe stadion.

Astazi pur si simplu mi s-a parut ciudata atitudinea de la sfarsitul meciului si din anumite faze pe parcurs a buzoienilor,atata tot,n-am sustinut ca a aranjat Steaua ceva,insa mie imi e frica de asemenea momente pentru ca daca au fost adevarate la un moment dat se pot intoarce impotriva noastra,prin depunctari sau Doamne Fereste retrogradari.

In rest,sa fii sanatos.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

roket_grl30.11.2007 20:16

ufff...mi-e si greu sa scriu...daca ar mai fi ceva de zis...pacat!..si in acelasi timp Penibil! :steag_steaua_ro:

**alex**30.11.2007 20:25

Nici nu stiu ce sa mai cred..

A fost meci aranjat si am pierdut ca prostii sau s-a jucat pe bune? Buzoienii au avut 3 mari ocazii in afara de gol dar.. de doua ori au dat chifla si o data au nimerit bara. Noi am avut spatii destule, dar ne-am precipitat in fata portii sau Minca a aparat bine. De altfel, daca a fost ceva nu s-a aranjat cu toti jucatorii..

Dintre jucatorii carora li s-au dat sanse consider ca P.Marin si Badoi n-au loc in primul 11, iar Golanski ar trebui sa fie titular meci de meci. Baciu, Cristocea si Croitoru nu sunt constanti, daca fac un meci bun urmeaza vreo 2-3 slabe.

Nu ne mai ramane decat sa asteptam sarbatorile si sa terminam cu acest chin.

bad_joke30.11.2007 20:25

Ma lasati ma cu blaturile voastre,a fost blat de tort.Nu intelegeti ca nu mai au cum sa se faca blaturi,pentru ca acum sunt patroni de echipe,si au bani destui,vor punctele.Si ce va mirati ca nu sa bucurat omu ca dat gol,e in semn de respect pentru Steaua,dar asa e in ziua de azi cand esti bun,te ia lumea de prost,eu cred ca e stelist tipu si stia ca nu va mai ajunge la Steaua sa joace si ii parea rau ca a infundato,stiu o sa ziceti ca sunt penibil,dar eu asta cred ca in semn de respect a decis sa nu se bucure.

Legat de mecui ce sa mai spun,nu poate sa-si revina echipa decat dupa pauza competitionala cand se vor mai linisti,se va mai intari echipa,desi e greu si asa,pentru ca antrenoru nu poate sa faca minuni,a fost un joc extrem de slab,si avand in vedere ca nu a jucat BANELINHO,il stiti brazilianu carea laerga muuuult,super jucatorul de pe aripa dreapta,ma rog,daca il mai vedeam si pe ala in meciu de azi,ma umplea de nervi,am epuizeaza ala cand joaca,eu sincer nu ma bucur cand da el gol,pentru ca iar incep suporteri sal aplaude,iar incepe sa fie purtat pe brate,cand el defapt e praf,pulbere fina.

Ce mia placut azi,sau defapt de cine mia placut,in meciu asta,daca se poate vorbi de cineva care a jucat bine in meciu asta,pe langa Dica acre a dat golu,si a incercat sa alerge,mi-a placut mult Golanski,are o mentalitate sanatoasa,alaerga dupa fiecare minge,aviz celor din conducere ca poate vad cal da pe gratis la nush ce echipa,e bun acolo sal avem,oricum sa fim seriosi Steaua e in RECONSTRUCTIE,gata echipa asta s aparfuit,numai straluceste,trebe taiat ce nu e bun,fara regrete,sia dus sange praospat si de calitate,eu as aduce cel putin 3 mijlocasi de creatie,si un atacant bun,are dreptate Becali,nu vor veni decat 3 jucatori,nici nu trebe mai mult,dar astia 3 sa fie in total,ca suma de transfer vreo 20 de mil,si incepem sa mai discutam de fotbal la Steaua,bine ne-ar trebui si niste aripi,sa alerge,si sa furnizeze centrar,pana atunci,nu vom vedea decat victori intamplatoare si meciuri din ce in ce mai slabe.SA AUZIM DE BINE LA Steaua,SI BINEINTELES FORZA Steaua! :steag_steaua_ro:

«1456789»