FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Buzau - Steaua 1 - 1

«1789»
fansteaua4601.12.2007 19:23

Pot spune cu mina pe biblie ca Gloria Buzau-Steaua a fost blat .

Eu nu am cum sa sustin un punct de vedere total mincinos in speta ca meciul s-a jucat corect , la fel nu am cum sa ma duc vreodata sa votez cu Becali doar pentru simplu fapt ca el e finantatorul Stelei si cu el Steaua a avut si are performante europene .

korynna01.12.2007 20:05

@84ava

Nu e vorba ca nu te las eu,dar daca te interesa cu adevarat si aveai ceva de spus stiai cu cine sa vorbesti sau cine sa te asculte,dar tu ai aparut aici,acum cand sunt problemele astea,daca ne-ar fi mers bine nu se mai plangea nimeni de galerie cu toate magariile pe care le face jj si tu probabil ai fi fost ca si pana acum un alt om care la teorie/scos ochii se pricepe,dar practica il depaseste

roket_grl01.12.2007 20:08

cum sa fie Steaua depunctata??????de ce Steaua??Jiji ar trebuie sa fie suspendat pe viata...izolat undeva la Muntele Athos!Rusine satzi fie!!!!!!!

georgecristian02.12.2007 03:02

Alo !?? V-ati uitat mintile la serviciu, la scoala? Esti stelist si te juri ca a fost blat (esuat), folosesti argumente obosite precum "n-a vrut sa dea pe poarta, nu l-a ascultat piciorul, etc", ridicol, penibil in acelasi timp! Sunt speculatii de tipul "Iubito, nu este ceea ce pare, stai sa-ti explic"!

Blat, aranjament, meci trucat, cum vreti sa sa ii spuneti are legatura cu obtinerea unui rezultat (concret, final, consemnat) prin mijloace extrasportive! Care rezultat ? 1-1? Sau poate unul virtual, urma sa mai dea Steaua un gol dar a fluierat arbitrul sfarsitul?

Pentru detractorii Stelei , mai importanta decat contraperformantele sportive este demolarea imaginii clubului. Nu vedeti ca dusmanii Stelei se dau de ceasul ***** , in loc sa se bucure , regreta ca nu s-a terminat 1-0 pentru ca s-au infirmat teoriile si anticiparile lor savante si pentru ca nu pot trage in Steaua din pozitia favorita?

E culmea, traiesc satisfactia ca s-a terminat 1-1 pentru ca le citesc deceptia acestor defaimatori de profesie! Si totusi nu se lasa si incercand sa recupereze , GSP.RO incearca sa ne convinga direct sau subliminal pe toti ca a fost blat, printr-un atentat la logica si bun simt, cum am zis mai sus! Se foloseste cu mare talent iesirea bezmetica a lui Becali de dupa meci. Bineinteles ca mintea bolnava a lui Becali a functionat in sensul unei dezamagiri de stapan furat de argat, dar asta nu poate schimba ce s-a intamplat pe teren.

Becali este acelasi nenorocit, dar exploateaza la sange momentele de expunere publica, le inventeaza cand nu exista, sau le exagereaza prin enormitati, totul doar pentru a fi pe prima pagina, la TV sau in ziar! Este un instinct diabolic in legatura cu foamea de rating a presei, este un duo infernal Becali- presa de care nu putem scapa iar Steaua este zdrobita la mijloc!!

endorama02.12.2007 05:54

mai, stateam acuma si ma gandeam: cred ca niciodata nu am fost cu Steaua atat de jos ca acuma... poate doar dupa eliminarea din fata lui St Galen de acum cativa ani...

in LC ne-am penibilizat neputand sa trecem nici macar de o echipa, Slavia ce si-a construit echipa cumparand jucatori din ceva Liga a 5-a

in campionat, am ajuns atat de penibili incat jucatorii nostri se roaga de adversari sa-i lase sa castige.... niste adversari care nu doar ca sunt vai de capul lor oricum, dar in meciul de vineri au avut lipsa vreo 5-6 dintre titularii obisnuiti...

iar peste toate, vine Becali si spune ca vina nu le apartine jucatorilor Stelei, ci celor de la Buzau ca nu au lasat Steaua sa le marcheze mai mult de un gol....

vai de capul nostru....

Radeni_Stelistul02.12.2007 07:13

Eu inca sper ca Steaua va castiga campionatu,e imposibil ca CFR Cluj sa joace in cl,ne-ar face de ras!Oricum dupa iarna Steaua va avea alta fatza ca dora neh.....e greu cu Becali...

FORZZA Steaua!!!

mecarm02.12.2007 08:27

In momentul de fata avem nevoie de:

7-8 jucatori si un antrenor.

Cel mai bun transfer al iernii ar fi sa-l aduca pe MM inapoi la echipa.

Alex1234_Steaua4ever02.12.2007 08:29

mda... stiam de cand a venit Becali la echipa ca va trage echipa in joc... dar asta e prea de tot... in meciul cu gloria a fost si vina jucatorilor... chiar daca Becali le-ar fi zis ca meciul e aranjat ei ar fi trebuit sa joace din toate fortele. Cu Becali la conducere Steaua va merge numai in jos ... iar visul fiecarui stelist de a ajunge in finala LC ... va ramane doar un vis... ajungem echipa de Intertoto in ritmul asta

yo_marius02.12.2007 09:00
In momentul de fata avem nevoie de:

7-8 jucatori si un antrenor.

Cel mai bun transfer al iernii ar fi sa-l aduca pe MM inapoi la echipa.

esti vai de capu' tau!!!! avem un antrenor f. bun........si de MM...du-te tu la el frate si lasa-ne!!!jegu' tot la jeg trage!!!

greenyes02.12.2007 09:54

Cat mai induram fratiolor????????????? Asta me terfeleste in ultimul hal si noi ce facem????? Pai ce face acum e la fel de grav ca atunci cand s a dat cu spurcatii, defapt el e mai spurcat ca ei!!!!!

Iar o sa l ignoram!!!????? Iar i l lasam sa umple cu rahatul aruncat din gura lui culorile pe care cica le simpatizam si am muri pentru ele???????

Am citit acum ce rahat poate sa manance dupa meciul asta de pomina, si mi a venit sa turbeza de nervi!!!! Iar o sa fluiere Nordul jucatorii???? Iar cainii nu o sa muste mana care ii hraneste?????

A dat in Hagi, a dat in Boloni, a dat si in Laca facandu l betiv, a dat in Balint, improsca cu noroi nonstop Steaua prin tot ceea ce debiteaza prin presa asta de rahat si noi ce facem?????

Pe Surdu i l huiduie cu o frenezie demna de o cauza mai buna tot stadionul iar pe ........ i l ignoram?? Ignorati l frate si pe Surdu, si pe Lovin, Petre ceas daca tot i l ignorati pe ......!!!!!!!!

DIn tot ce declara asta reiese ca meciul nu a fost aranjat, dar pentru ca rahatul sef a bagat bani in echipa, ei trebuiau sa se simta, "vezi caine ca ti am dat sa mananci poate ma musti"!!!! Acum se simte trdat de oameni fara caracter....pentru el toti care s carpe in fata lui is oameni cu caracater......

Desteptarea romanilor!!!!! Desteptarea stelisitlor!!!! A fost ziua noastra ieri dar prin tot ce se intampla nu meritam nimic din ce au facut ianintasii nostri care au luptat pentru idealurile de atunci ale poprului asta idealuri pe care acum ne pisam in voie.

Ne meritam soarata ca stam si nu facem nimic, asteptam sa si ia asta jucariile si sa plece, asteptam minuni, fluieram jcuatorii ca de nu au smarandei, iar de infect ne este frica, daca tot ne batem cu jandarmii, ne u fugarit, ne am bagat pe sub masini speriati de brutalitatea capetelor goale (dupa meciul cu spurcatii), de ce nu am face razboi si cu asta????? Macar sa aratam ca suntem afectati. Bun, fara violenta, atunci mesaje scrise, ceva concret, sa FACEM CEVA!!!!!

Ovidiu_IASHI_Steaua02.12.2007 10:46
Sa ne fie rusine,noua suporterilor, ca L-AM LASAT pe Jiji Becali sa-si bata joc de Steaua!

Prin nepasarea noastra,Steaua a ajuns o carpa de sters pe jos pentru un circar paranoic!

Ne meritam zdreanta asta de "echipa"!

Punctul pe \"i"/

robespierre02.12.2007 11:05

Mai oameni buni ciobanului nu-i putem face nimic. Detine Steaua si asta e. Daca voi ati fi patroni si niste "nebuni" v-ar cere sa plecati ati face asta? Va spun eu ca nu. Sau tot mai vad pe aici mesaje ca sa-l lichideze cineva. Iar va intreb....ati fi in stare sa va murdariti mainile pentru un asemenea om?

Asadar el va sta la Steaua atat timp cat are el chef si noi nu putem decat sa ne uitam. Asta e adevarul oricat de dureros ar fi. Sigur o sa-mi sara lumea la gat ca de-asta prinde ciobanul curaj ca nu protesteaza nimeni asa masiv.

Eu prefer insa sa incurajez Steaua si atat. Intr-o zi o sa se faca si dreptate (Justitia divina) si acea zi va fi cand ne vom astepta mai putin.

NOI CANTAM PENTRU CULORI NU PENTRU CONDUCATORI

(cel putin asa simt eu.........acum n-aveti decat sa ma executati in piata publica)

FORZA Steaua......mereu cu tine....chiar si in C daca se va intampla vreodata

1on02.12.2007 11:08

Un prieten mi-a spus dupã meciul de la Praga cã ar fi bunã o retrogradare. Acum îi dau dreptate.

fedora02.12.2007 11:09
NOI CANTAM PENTRU CULORI NU PENTRU CONDUCATORI

(cel putin asa simt eu.........acum n-aveti decat sa ma executati in piata publica)

Care culori mai copii?

Suntem patetici si jenanti.

Incetarea protestelor ne-a compromis demult.

Si nu facem nimic sa salvam ce se mai poate.

danimarcu02.12.2007 11:15

@greenys -100% de acord cu tine!

Mi se pare cel putin suspect ca galeria nu ia atitudine impotriva acestui cancer!

Deja stau si ma intreb daca nu cumva si AISS-ul,in care mi-am pus multe sperante, e cam retinut?...

Ma asteptam ca Asociatia care se vrea a Suporterilor Stelisti sa faca ceva impotriva nebunului,dar vad ca astept degeaba...Probabil ca lipsa asta de reactie e motivul pentru care nu se reuseste fidelizarea mai multor membrii!

Eu unul inca astept din partea AISS-ului sa ia masuri,cred ca mai bine s-ar face bannere impotriva cancerului de Jiji, decat sa se dea bani pentru coregrafii...

Nu pot sa cred ca am ajuns ca niste OI,sa stam langa el in tribuna si sa nu ii reprosam nimic!

Am putea cere parchetului sa se autosesizeze cu privire la declaratiile acestui maimutoi,despre blat-urile de care tot vorbeste nestingherit,despre cum a intrat in cabina de vot peste un votant,desi acest lucru constituie fapta penala,samd...

De ce nu facem nimic?

Ce asteptam,sa fim desfiintati sau retrogradati?Ca de jucat nu mai jucam nimic de mai bine de un an,dar asta vad ca nu deranjeaza prea tare...

Jiji Becali nu stie ce inseamna sport,onoare ,glorie...el crede ca daca are bani,trebuie musai sa fie mereu in top,dar in sport,ca sa fii cel mai bun,trebuie sa castigi cinstit,prin munca,iar cand e cazul sa stii sa si pierzi...Cum credeti voi ca gibonul asta va fi vreodata cinstit?

Sunt prea suparat ca sa scriu tot ce-mi trece acum prin minte,dar un lucru e sigur:pana nu va pleca Jiji Becali de la Steaua,nu ne va fi bine!

LE:de fapt ma amagesc asteptand ca suporterii sa ia atitudine impotriva ciobanului,din moment ce 58% dintre ei cred ca eventualele veniri a lui Thereau si Camus ar rezolva problemele Stelei(vezi sondajul de pe prima pagina)!

greenyes02.12.2007 12:13
LE:de fapt ma amagesc asteptand ca suporterii sa ia atitudine impotriva ciobanului,din moment ce 58% dintre ei cred ca eventualele veniri a lui Thereau si Camus ar rezolva problemele Stelei(vezi sondajul de pe prima pagina)!

Am spus o in repetare randuri, Domnul Ardeleanu are mult de munca pentru a deschide la toti stelistii ochii despre adevarata fata a Stelei, despre identitatea clubului infiintat de Armata romana, mult mult mult rau de tot.

La Steaua trebuiesc schimbari peste tot, de la echipa, conducere pana la suporteri!!!

CELINEE03.12.2007 06:55

mai nu mi-a venit sa cred.eram atat de fericita spre sfarsit desi am fost dezamagita de prestatia Stelei vroiam sa plec de pe stadion chiar ma ridicaseram de pa scaun cand ce sa vad gol de la bunica din lovitura libera.nu imi venea sa cred.m-au trezit strigatele de bucurie ale celor ce tineau cu gloria.pacat mare pacat ca nu am facut decat un egal dar sincer nici nu meritam mai mult.sa fim obiectivi;cate faze de gol a avut Steaua si cate gloria?m-au dezamagit f tare sincer.si Becali sa mai taca dreaq din gura cu declaratiile lui.

in fine credem in sansa noastra pina pana la capat.macar azi sa castigam

forza Steaua fular-campioniifular-campionii

Hassan03.12.2007 09:18

Ciobanu a facut spume degeaba, e clar. Se pare ca CFR Cluj s-a apucat de treaba serios de tot. Jucatorii de la Gloria au zis in teren alor nostri ca au 4000E de la Cluj ca sa nu stea capra. Ori, asta este cel mai clar semn ca nu a fost nici un fel de blat, ci doar mentalitatea de rahat a lui GG care se asteapta la cadouri si la raporturi argat-stapan cu alte echipe din Liga I, cuplata cu mentalitatea de rahat a jucatorilor nostri care nu s-au daruit pe teren crezand ca o sa fie lasati sa "fure" 3 puncte. E clar, Lacatus nu are inca autoritate deplina, jucatorii inca il asculta pe cioban, si foarte prost fac.

Revenind la CFR Cluj, cred ca e clar ce se intampla. Prima lor pentru buzau, combinat cu ieri seara: golu 1 din fault in atac, golu 2 dupa lovitura libera....si cele 10+ greseli de arbitraj in favoarea lor....reiese un tablou destul de clar....care nu stiu de ce seamana f. mult cu dinam0.....

predatorpulse703.12.2007 10:12

@Hassan,bineinteles ca jucatorii nostri au mentalitatea lui Jiji pentru ca in mintea lor Jiji conduce nu antrenorul. Inainte fotbalistii Stelei aveau ce invata din mentalitatea de profesionist a antrenorilor Zenga si Protasov,si chiar si din priceperea fotbalistica a lui MM care ii mai sfatuia,incerca sa-i faca o echipa(chiar daca MM are probleme cu caracteru),sa-i faca o familie.

De cand cu Oli,cu prietenia excesiva antrenor-jucatori,de cand cu telefoanele lui Jiji la carputa Olaroiu s-a dus dracu orice fel de "separare a puterilor" in club.

Principiul care guverneaza acum e "ciobanul in tot si in toate". Cum sa fie performanta echipa Steaua cand:

-fotbalistii nostri primesc salarii mult prea mari pentru ce joaca

-jucatorii primesc ceasuri de aur pentru ca au batut niste amarati(cu mari emotii) si au intrat in Liga unde au fost clar depasiti de situatie.

-patronul creeaza sateliti in prima Liga care sa incurce adversarii si sa dea jucatorilor stelisti punctele,cum sa joace jucatorii cand stiu ca anumite meciuri sunt blatuite.

-patronul le cumpara locul 2 prostituandu-se pe langa pechinezii din Groapa.

-transferurile sunt facute dupa urechea bleaga a lui Jiji si nu dupa cerintele antrenorului,unde mai pui ca nici nu se dau f multi bani pentru aceste transferuri.

-intrarea in primul 11 se face dupa voia lui Jiji,nu dupa forma sportiva. Altfel nu imi explic clementa excesiva fata de unii jucatori care nu joaca nimic(Nicolita,surdu,Croitoru,Badea,Iacob),altii care gresesc(ov Petre care ne-a mancat vreo 3 meciuri prin pasele sale extraordinare catre adversar) si ceilalti care la prima greseala nu mai prind echipa(badoi si golanski care desi isi revenise dupa accidentare nu mai prindea echipa de cateva meciuri).

Singurii jucatori care au jucat bine constant de cand au venit au fost Emehara si Zapata,strainii nostri. Si ar mai fi o cateogie de jucatori care au jucat bine ceva mai des decat restul cum ar fi Dica,Neaga(il pun doar pentru golul cu dinamu),Rada,Goian,Golanski,Nesu. Deci doar vreo jumatate din prima echipa joaca binisor restul sunt catastrofe.

Vom scapa de necazuri cand ciobanul va sta in banca lui pentru ca de la Steaua nu va pleca,va asigur de asta,poate sa aiba si 0,1 % el va ramane pe baricade. Am vazut cu totii ca schizofrenia lui nu era o problema atata timp cat MM si antrenorii faceau transferurile(si il "prosteau" pe Jiji sa le aprobe) si jucatorii erau mai mult influentati de banca tehnica decat de cei de la oficiala.

Cat despre cei de la CFR sunt la fel de manjiti ca javrele,doar ca ei sunt din "Ardeal" si automat sunt cei mai cinstiti,exact ca penibilii aia din banat,si anume Poli aek.

Sunt sigur ca au dat 4000 Gloriei Buzau si f bine ca au facut asta,pentru ca asta i-a motivat pe buzoieni si nu mai asistam la blatul pe care il planificase Jiji.

Singurele echipe care lupta doar pentru ele momentan mi se par Steaua,Rapid,Vaslui,Urziceni si poate Poli aek. I-as fi pus aici si pe dinamuisti dar ei au fost cumparati de jijel campionatul trecut pe final,deci ii bag la categoria curve. In rest,toate echipele din Romania mi se par prostituate al e campionatului. CFR a fost din nou ajutata de arbitri si in acest meci dar comentatorii iar o dadeau cu "nu e ofsaid ca pasa a fost in spate",ce vrajeala,iar la primul gol cam este fault in atac. Oricum ar fi al doilea gol e din ofsaid. CFR merita primul loc pentru ca joaca,dar nu la o diferenta atat de mare,minim 6 pc din acea diferenta intra in contul arbitrilor.

Si bag pariu pe vreit voi ca si Gloria Bistrita ia bani,si f bine,vreau sa vad un meci incins azi in care Steaua sa bata si sa incercam sa ne revenim din pumni.

Stati linistiti ca CFR ia campionatul pentru ca are toate parghiile,if u know what i mean....

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Virgil03.12.2007 10:41

Desi dupa meciul de la Buzau am spus ca nu va face mare branza nici in meciul cu Bistrita, revin si spun: la Buzau baietii stiau ca vor castiga fara sa se intrebuinteze prea mult si au pierdut doua puncte. Pe mana creditorului spun eu, care le-o fi spus ca meciul e castigat dinainte.

De data asta sunt convins ca vor juca bine si nu vor precupeti niciun efort pentru a castiga. Ca de atatea ori merg pe mana jucatorilor si a lui Lacatus. Nu uitati ca dupa ploaie si furtuna, mai vine si vreme buna!

alexgafenco03.12.2007 10:45

:sad2: rusine rusine sa va fie :idea:

ar fi bine sa nu ne mai prezentam la meciul ARSENAL o sa ne facem de ris cu asa joc :angry:

chiar imi pare rau:((( :ohmy:

MoRRiS03.12.2007 11:45
Desi dupa meciul de la Buzau am spus ca nu va face mare branza nici in meciul cu Bistrita, revin si spun: la Buzau baietii stiau ca vor castiga fara sa se intrebuinteze prea mult si au pierdut doua puncte. Pe mana creditorului spun eu, care le-o fi spus ca meciul e castigat dinainte.

De data asta sunt convins ca vor juca bine si nu vor precupeti niciun efort pentru a castiga. Ca de atatea ori merg pe mana jucatorilor si a lui Lacatus. Nu uitati ca dupa ploaie si furtuna, mai vine si vreme buna!

Sa dea Domnu` sa ai dreptate, Virgile .. Daca jucatorii nu s-au trezit , e de rau. Nu se mai poate asa ceva. Am ajuns sa rada toata lumea de noi. E TRIST ceea ce se intampla la Steaua. Eu sper, ca si tine, ca diseara, Steaua sa bata. Forza Steaua

danimarcu03.12.2007 23:20

Esti un optimist ...irecuperabil!

«1789»