@Hassan,bineinteles ca jucatorii nostri au mentalitatea lui Jiji pentru ca in mintea lor Jiji conduce nu antrenorul. Inainte fotbalistii Stelei aveau ce invata din mentalitatea de profesionist a antrenorilor Zenga si Protasov,si chiar si din priceperea fotbalistica a lui MM care ii mai sfatuia,incerca sa-i faca o echipa(chiar daca MM are probleme cu caracteru),sa-i faca o familie.
De cand cu Oli,cu prietenia excesiva antrenor-jucatori,de cand cu telefoanele lui Jiji la carputa Olaroiu s-a dus dracu orice fel de "separare a puterilor" in club.
Principiul care guverneaza acum e "ciobanul in tot si in toate". Cum sa fie performanta echipa Steaua cand:
-fotbalistii nostri primesc salarii mult prea mari pentru ce joaca
-jucatorii primesc ceasuri de aur pentru ca au batut niste amarati(cu mari emotii) si au intrat in Liga unde au fost clar depasiti de situatie.
-patronul creeaza sateliti in prima Liga care sa incurce adversarii si sa dea jucatorilor stelisti punctele,cum sa joace jucatorii cand stiu ca anumite meciuri sunt blatuite.
-patronul le cumpara locul 2 prostituandu-se pe langa pechinezii din Groapa.
-transferurile sunt facute dupa urechea bleaga a lui Jiji si nu dupa cerintele antrenorului,unde mai pui ca nici nu se dau f multi bani pentru aceste transferuri.
-intrarea in primul 11 se face dupa voia lui Jiji,nu dupa forma sportiva. Altfel nu imi explic clementa excesiva fata de unii jucatori care nu joaca nimic(Nicolita,surdu,Croitoru,Badea,Iacob),altii care gresesc(ov Petre care ne-a mancat vreo 3 meciuri prin pasele sale extraordinare catre adversar) si ceilalti care la prima greseala nu mai prind echipa(badoi si golanski care desi isi revenise dupa accidentare nu mai prindea echipa de cateva meciuri).
Singurii jucatori care au jucat bine constant de cand au venit au fost Emehara si Zapata,strainii nostri. Si ar mai fi o cateogie de jucatori care au jucat bine ceva mai des decat restul cum ar fi Dica,Neaga(il pun doar pentru golul cu dinamu),Rada,Goian,Golanski,Nesu. Deci doar vreo jumatate din prima echipa joaca binisor restul sunt catastrofe.
Vom scapa de necazuri cand ciobanul va sta in banca lui pentru ca de la Steaua nu va pleca,va asigur de asta,poate sa aiba si 0,1 % el va ramane pe baricade. Am vazut cu totii ca schizofrenia lui nu era o problema atata timp cat MM si antrenorii faceau transferurile(si il "prosteau" pe Jiji sa le aprobe) si jucatorii erau mai mult influentati de banca tehnica decat de cei de la oficiala.
Cat despre cei de la CFR sunt la fel de manjiti ca javrele,doar ca ei sunt din "Ardeal" si automat sunt cei mai cinstiti,exact ca penibilii aia din banat,si anume Poli aek.
Sunt sigur ca au dat 4000 Gloriei Buzau si f bine ca au facut asta,pentru ca asta i-a motivat pe buzoieni si nu mai asistam la blatul pe care il planificase Jiji.
Singurele echipe care lupta doar pentru ele momentan mi se par Steaua,Rapid,Vaslui,Urziceni si poate Poli aek. I-as fi pus aici si pe dinamuisti dar ei au fost cumparati de jijel campionatul trecut pe final,deci ii bag la categoria curve. In rest,toate echipele din Romania mi se par prostituate al e campionatului. CFR a fost din nou ajutata de arbitri si in acest meci dar comentatorii iar o dadeau cu "nu e ofsaid ca pasa a fost in spate",ce vrajeala,iar la primul gol cam este fault in atac. Oricum ar fi al doilea gol e din ofsaid. CFR merita primul loc pentru ca joaca,dar nu la o diferenta atat de mare,minim 6 pc din acea diferenta intra in contul arbitrilor.
Si bag pariu pe vreit voi ca si Gloria Bistrita ia bani,si f bine,vreau sa vad un meci incins azi in care Steaua sa bata si sa incercam sa ne revenim din pumni.
Stati linistiti ca CFR ia campionatul pentru ca are toate parghiile,if u know what i mean....
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.