Dati-o incolo, mai oameni buni, cat de orbit trebuie sa fii ca sa nu vezi ce a vazut o tara intreaga.
A fost clar un blat esuat, cum bine ziceau endorama, aditut, predatorpulse7. yo_marius si alti oameni normali la cap de pe site-ul asta.
Bunica :biggrin: (extraordinar numele, e din categoria Oae, Fetita, Dulap, Caju si altii pentru care imi cumpar mereu ziarele de luni sa vad echipele din Liga 2 si sa caut nume haioase) a gresit clar, a vrut s-o dea te miri unde si a marcat din greseala.
Vad ca ne explicau mai multi pe aici cum ca St. Stoica si Bunica nu s-au bucurat fiindca ei respecta de nu mai pot pe stelisti si Gigi Becali, au pe sub haine maieuri cu Steaua si alte asemenea imbecilitati crase.
A fost o pura intamplare, venita mult prea tarziu ca sa se mai "repare" ceva (ca la celebrul Rocar-Petrolul 2-1) si asta e, nu-i cazul sa dam in crize de ipocrizie, ca adevaratii stelisti nu pot sa-si imagineze vreun blat facut de Steaua si alte cretinitati care, mie cel putin (si cred ca nu sunt singurul) imi insulta facultatile mintale (bune sau rele, asta e treaba mea).
Asa ca trebuie sa inghitim gogoasa asta si sa speram la vremuri mai bune.
Multe salutari tuturor oamenilor lucizi care posteaza aici, iar comentariul lui yo_marius in care spunea ca Badoi i-a indicat din saritura lui Zapata forta si traiectoria sutului lui Bunica este de-a dreptul bestial. Recunosc ca nu am mai ras de mult atat de tare.
FORZA Steaua!!!!!!!