FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Buzau - Steaua 1 - 1

«1234569»
AdrianUltras2530.11.2007 14:02

YO_MARIUS si robespierre

pai cum sa le pese mai daca aia sunt dati ca si transferati?!

credeti ca Dica mai baga piciorul la minge daca stie ca din iarna va juca la alta echipa unde va castiga un salar de 10 ori mai mare?(exagerez dar se poate cu salarul)

SzabiStelistu30.11.2007 14:02

nu se poate asa ceva!!sa faci un egal cu gloria buzau........RUSINE!!!Steaua nu mai joaca asaa um a facut acum un an,de ex cu real,Lyon,Dinamo kyev.....nu stiu ce sa intampla dar nu cred ca va avea sfarsit prea repede.....pentru titlul d campion mai are sanse CFR si rapid,Steaua nu va aunge nici macar pe locul 2!

anjin30.11.2007 14:06

Ok,baietii nu joaca nimic,Laca poate nu are veleitati de mare antrenor,Jiji este un idiot,dar de ce sa nu vorbim si despre faptul ca echipa joaca din 3 in 3 zile? O sa spuneti ca joaca si altii la fel,dar in Romania numai Steaua o face si Steaua nu are infrastructura si politica interna a unui club in genul: Milan,M.United,Barca'...etc.Este normal ca jucatorii sa obositi sau sa nu fie cum se mai zice "proaspeti". Staff-ul nostru administrativ este total neprofesionist,despre Jiji numai vorbesc nimic, astept sa dispara sub o forma sau alta. Forza Steaua Semper Fidelis!

robespierre30.11.2007 14:08
DA PRIETENE...CRED CA UNORA DINTRE EI NU LE PASA!!!!

de exemplu nesimtitul de badoi...daca ii pasa cat de putin macar facea "efortul" de a alerga si el......sau nesimtitul de Croitoru care la fel de bine putea sa compenseze lipurile tehnice prin daruire....si cati nu mai sunt (voit nu l-am pomenit pe romica surdu care "e tata lor" al nesimtitilor)

Eu cred ca le pasa. Asta e...asa sunt eu mai naiv si vreau sa cred ca inca mai exista un sistem de valori morale pe lumea asta stapanita de bani.

Eu cred ca unii atata pot. Una e sa-ti doresti si alta e sa si poti realiza ce ti-ai dorit. Si poate ca de vina suntem si noi intr-o oarecare masura. Poate ca si noi le impunem niste standarde care hai sa fim seriosi nu au cum sa le atinga. Noi cerem prestatii gen Real Madrid si barca dar uitam ca n-avem material de lucru cum au ei. Sau ne amintim de Steaua 86. Fiti convinsi ca daca acei jucatori ar fi jucat in ziua de azi n-ar fi stat mai mult de un sezon hai maxim doua sezoane aici.

Sau am mai vazut cat de criticat e Dica. Dar am uitat cat ne-a bucurat cand ne-a dus in semifinala UEFA sau cand a maturat pe jos cu Dynamo Kiev.

In fine...toti avem dreptate in felul nostru. Si cei care critica sunt indreptatiti sa o faca si cei care inghit in sec ca mine si continua sa-si incurajeze echipa indiferent de situatie au tot dreptul sa fie asa.

FORZA Steaua

Wally30.11.2007 14:08

Asta cu jucatul din 3 in 3 zile nu e o scuza. Ne-am facut-o cu mana noatra amanand meciurile...

stelistu din sm30.11.2007 14:09

va rog sa-mi ziceti si mie, ce Doamne s-a intamplat??

nu de aia dar eram la servici si nu am vazu meciu

1-1 cu buzauuuuuull?

mai sa fie, de aia i-a dat Jiji 9 jucatori??

hhmmmm

of of

steaua_gloria30.11.2007 14:11

Ne luam adio de la titlu...

va rog sa-mi ziceti si mie, ce Doamne s-a intamplat??

nu de aia dar eram la servici si nu am vazu meciu

1-1 cu buzauuuuuull?

mai sa fie, de aia i-a dat Jiji 9 jucatori??

hhmmmm

of of

Hai sa -ti zic io ceva: buzaul a jucat f bine si Steaua a avut noroc.Pentru mine si arbitrul a fost cam suspect. fularsteau2

AdrianUltras2530.11.2007 14:13

Si treaba asta cu imprumutatul jucatorilor la Buzau e o mare tampenie

In loc sa ii tina acasa sa ii joace in c ca sa promoveze echipa satelit in Liga a2a i-a trimis la buzau sa se bata la retrogradare(va dati seama ce mentalitate vor castiga baietii)

Tudose si Simion ar fi putut juca la Steaua in prima echipa

Ochirosii CLAR ar fi putut juca la Steaua in prima echipa si daca nu era trimis nici nu se rupea

Alex Iacob a fost trimis acolo ca sa nu prinda nici macar lotul de 18

practic el face doar antrenament cu buzaul

acelasi lucru putea sa faca si la Steaua

Litu de abia acum recent a inceput sa fie folosit titular

Mai e Alexandru Filip care vad ca joaca meci de meci ca fundas stanga si joaca foarte bine

p.s.

:))))))))

nu imi vine sa cred!!

acum am vazut reluarea golului

badoi s-a ferit de minge!:)))))

nu cred!!!

:)))

adster30.11.2007 14:17
Cand iubesti cu adevarat iti zic eu ca suporti si inghiti in sec. Chiar foarte mult. Si pentru mine cel putin se merita. Ca dupa o perioada slaba urmeaza sigur o noua perioada buna. Intradevar sezonul asta pare cantecul de lebada al acestei echipe si din retur trebuie sa inceapa reconstructia. Dar orice ar fi noi trebuie sa ne sustinem echipa iubita. Daca si noi incepem sa dam in ei atunci de unde sa mai capete incredere. Eu unul stiu ce inseamna ca atunci cand esti la pamant sa ai suportul celor care te iubesc. Si nu stiu ce m-as fi facu fara. Exact la fel e si cu ei. Crezi ca lor nu le pasa si nu ii doare cand sunt injurati si asa mai departe...dar asta e. Asa suntem noi romanii. E o trasatura de "caracter" a noastra.

FORZA Steaua

impreuna spre event (inca mai cred in el indiferent de rezultate)

Zici ca trebuie sa iubim echipa neconditionat. Dar e una sa vezi jucatori care vor, dar nu pot, si e alta sa vezi jucatori care nu se daruiesc deloc. De ce nu i-a injurat nimeni la meciurile de anul trecut din CL, sau chiar la meciurile de anul asta, desi au pierdut la scor? Pentru ca se vedea ca vor, ca alearga, ca incearca, dar nu pot. Aveau daruire, si asta conta de multe ori mai mult decat rezultatul. Dar cand vezi jucatorii ca stau efectiv pe teren, ca nici mai simuleaza alergarea, e jenant.... Nu poti sa aclami astfel de oameni. Daca ii vedeam cazuti pe teren din cauza crampelor musculare, daca vedeam ca gafaie de le ies ochii, atunci da, merita sa ii incurajez. Dar asa nu se poate. Cum au facut un meci mai bun, ala cu Dinamo, cum s-au vazut mari vedete si s-au gandit ca intra mingea singura in poarta. Nu poti sa mergi sa le zici "Bravo baieti, lasa ca poate avem mai mutla bafta data viitoare!" Trebuie sa pui biciul pe ei, ca altfel nu fac nimic. Trebuie sa ii faci sa le crape obrazul de rusine. Si trebuie sa stie ca daca nu joaca sunt liberi sa plece! La Pitzurca in vestiar, cine comenta era out. Putea sa-l cheme oricum. Si atunci nu mai vedeai vedetisme. Romanul numa de par face treaba, iti zic eu. Nu exista constiinta... Daca nu simte biciul, si daca nu isi vede contul blocat, il doare in cot. N-o sa vezi un jucator care sa-si rupa pumnul in geamul vestiarului pentru ca a pierdut meciul.... Si atunci, cum poti sa-i iubesti? Iubirea se castiga, se demonstraza, si nu prin rezultate, ci prin atitudine.

il_scorpio30.11.2007 14:19

Duamne ce rusineeeeee......am fost la meci fiind din Buzau si am stat printre oamenii simpli care au venit la stadion. Toti am vazut acelasi lucru: O MIZERIE!!!

Jucatorii Gloriei pur si simplu nu au vrut sa joace fotbal pentru ca altfel Steaua ar fi incasat o batatie umilitoare. Nu am citit toate posturile anterioare dar unele sunt de-a dreptul hazlii....Steaua a ajutat-o pe Gloria sa se scape de la retrogradare.....duamne la ce meci te-ai uitat..???

Pai asa ca sa fac o scurta recapitulare a momentelor penibile care au starnit hazul si indignarea suporterilor buzoieni as incepe cu faza parca din minutul 20, cand atacantul gloriei "nu ajunge" la minge...poarta fiind goala.

Minutul 35 Iovita scapa singur cu portarul da in bara, apoi mingea ii revine...si asteapta pana cand Zapata si Baciu ajung pe linia portii si apoi suteaza....deja peste tot e aud cuvinte ca "circ", "teatru", "rusine".

Pe langa multele episoade penibile si faza golului Stelei a fost un adevarat rahat ca sa ma exprim direct. Pana ca mingea sa ajunga la Dica parca Lovin a lovit-o cu capul....iar la o distanta de 3 m in jurul lui nu se afla nimeni.

In aceasta zi s-a patat intr-un mod rusinos istoria Stelei ..pur si simplu imi vine sa intru in pamant de rusine. Eu care blamam practicile javrelor sa trec printr-o asemenea jenanta situatie...nu credeam sa ajung vreodata.

Apoi un alt post care mi-a atras atentia era acela in care cineva critica comentatorul de la national TV. Si eu in multe randuri am fost deranjat de atitudinea unor comentatori, dar astazi asta a fost un circ, o piesa de teatru....o mizerieee..pur si simplu nu exista cuvinte care sa exprime sentimentele care le am.

Cioban idiot, frustrat, nesimtit afara din Ghencea. O sa te urasc atat timp cat o existi pentru modul in care ti-ai batut joc de fanii Stelei.

Si ca sa inchei cred ca ar trebui ca din actualul lot al Stelei sa mai ramana din iarna doar: Zapata, Emeghara, Radoi, Goian, Ghionea, Nesu, Bicfalvi. Restul afaraaaaaaaa!!!

AdrianUltras2530.11.2007 14:19

gata mai

nu mai avem ce discuta

trebuie dati afara jucatori ca badoi,Dica,Badea,etc

sa aduca in locul lor jucatori tineri ca Simion,Ochirosii,Tudose,Litu,Alex Iacob,Alex Lazar,Sorin Stratila,Daniel Chirita,Marius Roman,Razvan Avram,Cristi Iancu si alti tineri jucatori crescuti de Steaua

greco30.11.2007 14:20

Steaua - Sport Club Miercurea Ciuc

ora 17:30

Patinoarul Flamaropol

Bulevardul Basarabia (metrou Muncii)

stelutawillis30.11.2007 14:30

shit sunt plina de nervi...

badoi mai mult a incurcat meciul.

forzza Steaua

dr.adrian930.11.2007 14:34

avem nevoie de niste schimbari in echipa.

la asta ma refer la aduceri de jucatori. sa vina cine o veni dar din strainatate ca a nostri nu au caracter. valoare au dar caracterul romanesc ii mananca ca sarea fierul. apropo Romania suntem un popor blestemat si ne meritam soarta fiindca nu facem nimic in a rezolva problemele.

in fine trebuie neaparat ca Dica sa plece.de ce ? pentru ca in el sta Steaua si de ceva vreme nu joaca nimic. adusi alti mijlocasi tineri si talentati rapizi technici cuminti de preferat sudamericani.

despre plecari nu trebuie sa plece nimeni in afara de Goian (prea lent si previzibil) si Dica.

Petre Marin Croitoru surdu Lovin Badea Iacob zaharia nu au ce cauta in 11 Stelei absolut deloc....

deci trebuie adusi pentru fiecare dintre jucatorii mentionati mai sus o alternativa dar stati pe scaune oilor ca Becali nu ne mai mulge, adica nu mai baga bani

vor aduce cine stie ce naspeti gen surdu zaharia.

vrem "calitate nu cantitate" dar executivul Stelei nu intelege acest citat vechi de mii de ani

cat despre Lacatus. afara afara. nu este de Steaua. ci doar de afc Becali care joaca la retrogradare.

nicaieri nu a avut rezultate. NICAIERI.

sa vina bursucul de Dan Petrescu care macar a aratat ca face din kaka bici gen Sportul Studentesc sau Unirea Urziceni. la format pe Mazilu b.Stancu danalache lazar si lista e lunga.

ce a facut Lacatus. Hagi la format pe ribery pe vreo 4 jucatori de 17 ani la galata care sunt acuma in nationala turciei pe torje pe bicfalvi. ce juca bicfalvi pe vremea lui si ce joaca acuma.

fotbalul nu se uita in 2 luni. e vorba de antrenamente si motivatie. cu Hagi alt fotbal am jucat desi si ala scartia dar Becali la umilit.

de vina e Becali si banii lui.

m-am saturat de acest joc mizerabil si de mizeria din Ghencea.

ne trebuie niste telul de viitor. nu stie nimeni ce vrem. ba vrem sa castigam campionatul ba sa reconstruim tot. si aceste schimbari de opinie in timp de 2 zile. explicatimi logica.

sezonul e compromis trebuie inceput din iarna de la zero.

Lacatus afara. Petrescu antrenor.

Adi Ilie afara. Petrescu antrenor - manager

dezvoltarea scouting-ului nu giovannni Becali

dezvoltarea centrului de copii si juniori

si la anul sa ne propunem un loc in europa cu o echipa nou nouta (mental si valoric ) inchegata

si abia dupa 2 ani sa aspiram la titlu.

nu vedem realitatea suntem orbi. daca Becali e imbecil si penibil sa fim si noi chiar asa dobitoci si sa nu ne vedem lungul nasului?

avem nevoie de reforme

rivelino30.11.2007 14:37

In 7 etape ajungem U Cluj.

cristian8630.11.2007 14:42

Nu stiu ce naiba este cu IMPOTENTA asta la Steaua ? Ce naiba s-au adunat toti imbecilii la cel mai important club de fotbal din Romania cu cele mai mari performante interne si externe?

Bine, bine esti imbecil, dar poti incerca sa te indrepti, momentan se merge pe sintagma "Imbecil pana la moarte !".

M-am saturat de impotenta, care nu e de azi de ieri, e de cel putin 7-8 ani, ce-i drept cu o perioada de semi-inflorire vreo 2 ani.

Mos Craciun a anuntat ca are nevoie de reni si elfi. Cineva ar trebui sa ii anunte si pe jucatorii Stelei, poate isi gasesc vocatia sau poate se angajeaza la prasit pe camp.

Cineva spunea ca jucatorii nu au cum sa se ridice la pretentiile suporterilor. Stau si ma intreb atunci ce naiba cauta la Steaua ?

La Steaua sunt pretentii pentru performanta ca doar nu suntem Otelul Galati sau Ceahlaul. Nu este admisibil ca jucatorii sa uite sa joace fotbal.

Daca a existat si a existat MIRACOLUL ROS-ALBASTRU, noi traim BLESTEMUL ROS-ALBASTRU.

Impotentilor si imbecililor :

AFARA DIN Ghencea, MARS LA AGRICULTURA ,

NE RUINATI BLAZONUL , FACETI O TURA CU TRACTORUL !

yo_marius30.11.2007 14:51
nu imi vine sa cred!!

acum am vazut reluarea golului

badoi s-a ferit de minge!:)))))

nu cred!!!

:)))

sa crezi....si era si cu spatele la minge....probabil ca badoi e multitalentat iar in saritura,pe langa intentia de a stopa mingea stand cu spatele la ea, se uita la zapata dandu-i ultimele indicatii despre forta si directia sutului lui Bunica!!!

androsteaua30.11.2007 14:58

eu sunt din buzau dar sunt si stelist si pot spune ca merg foarte des la meciurile Stelei! vad comentariile astea de mai sus ca gloria a cumparat meciul de la Steaua! bah frate....cum poti mah sa spui asa ceva! eu nu8 am fost la meci pentru ca nu am stiut cu cine sa tin si nu vroiam sa iau parte la un blat!in orice caz am vazut la TV! doamne....au scapat buzoienii mei de 2 ori singur cu portaru si nu stiau cum sa mai rateze sa nu dea glo Stelei ,si voi spuneti ca tot Steaua a vandut meciul! ar trebui sa ne fie rusine la toti stelistii pentru ce a facut Steaua astazi - a incercat sa cumpere un meci! va garantez ca asta a facut Steaua dar nu stiu ce s-a intamplat cu Laca! aintrat si el in jocul acesta perfid a lu fecali! bah fratilor voi nu ati vazut ca atunci cand a dat gol bunica nici macar nu s-a bucurat! el trebuia sa dea afara,asta era scopu',si voi spuneti ca tot gloria a cumparat meciul! cum draq sa cumpere o echipa asa mica un meci cu Steaua care avea nevoie ca de aer aceste 3 puncte! bunica a vrut sa dea mingea peste ca sa ajute pe Steaua-lucrul asta se stie acuma in tot buzaul! am atatea frustrari in legatura cu Steaua,echipa pe care o iubesc...offf Steaua a ramas stea doar cu numele! e pacat ca Steaua a ajuns sa faca genu asta de miscari! a ..si ma bucur ca a batut gloria -nu ca sunt buzoian pentru ca buzaul a vrut sa piarda azi--dar ma bucur pentru ca Steaua nu a meritat nici macar un punct!! atat de credinciosul Becali si-a luat portia astazi! bunica a vrut clar sa rateze dar Dumnezeu a impins mingea in poarta! pai bunica dupa ce a tras se intoarce cu spatele si apoi observa ca tribuna striga gol! puteti sa vedeti reluarea sa vedeti ca am dreptate!!!

endorama30.11.2007 14:58

bai... ce penibil..... ma uit acuma la cele 2 goluri si efectiv imi vine sa rad... nu suntem in stare sa castigam nici macar un meci in care adversarii vor sa castigam....

nu stiu daca v-ati uitat toti la golul lui Dica, da un cadou mai pe fata decat ala n-am vazut in viata mea. efectiv la o lovitura de colt, nici un singur jucator buzoian nu se misca in tot careul. stau toti ca jaloanele de parca ar fi o faza la antrenament. iar la golul Buzaului, jucatorul care a marcat nici macar nu se bucura... vai de capul nostru....

Simionesei30.11.2007 14:59

nu sunt cuvinte pentru a descrie mizeria asta de asa zis fotbal care o practica echipa asta...jucatori ca Lovin, Badea, zaharia, Croitoru, Iacob nici la echipa a 2 nu trebuiau sa fie...mie greu sa va explic ce simt in momentele astea si cand te uiti la meciurile Stelei si te intrebi Ce joaca astia baaa ? si mai les in meciurile din deplasare...nici prin gand nu trebuie sa iti treaca ca tu te lupti la titlu cand din 100 de meciuri in deplasare 98 le pierzi si 1 faci egal...

un mesaj pentru ''fotbalistii'' Stelei...Jucati dreq fotbal...tarani obositi ce sunteti . :sad2:

androsteaua30.11.2007 15:03
bai... ce penibil..... ma uit acuma la cele 2 goluri si efectiv imi vine sa rad... nu suntem in stare sa castigam nici macar un meci in care adversarii vor sa castigam....

nu stiu daca v-ati uitat toti la golul lui Dica, da un cadou mai pe fata decat ala n-am vazut in viata mea. efectiv la o lovitura de colt, nici un singur jucator buzoian nu se misca in tot careul. stau toti ca jaloanele de parca ar fi o faza la antrenament. iar la golul Buzaului, jucatorul care a marcat nici macar nu se bucura... vai de capul nostru....

felicitari! ma bucur ca macar tu ai observat lucrul asta

In 7 etape ajungem U Cluj.

dupa atata suparare iti multumesc frate ca m-ai facut sa rad! esti tare

predatorpulse730.11.2007 15:12
felicitari! ma bucur ca macar tu ai observat lucrul asta

Eu mi-am exprimat dubiile ca ar fi fost blat,dar uitandu-ma la reluari constat ca....aveti dreptate.

N-am mai vazut asa ceva de cand ma stiu,la golul lui Dica,doar jucatorul de culoare al buzaului se misca in rest nimeni,nici portarul,nici fundasii centrali nu fac nici macar un pas spre minge.

Iar la golul buzaului nu se bucura marcatorul,iar colegii vin parca sa rada de el gen"ce-ai facut ba,fraiere".

Nu stiu daca a fost sau nu blat,dar vazand aceste reluari mi se pare un meci suspect,si imi aduc aminte si de faza aia cand buzoienii nu vroiau sa o bage in poarta desi erau singuri cu zapata,cand au dat in bara si apoi practic au asteptat sa vina Baciu si zapata inapoi pe linia portii.

Jiji,imi bag p**a in tine si tot neamul tau daca ne-ai manjit ciobane!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

w3bmaster30.11.2007 15:23

Sunt buzoian intamplator azi si weekendu asta is in Bz in fine eu merg lameciurile Stelei dar4 asa ceva nu se poate ASTA NU E Steaua mai bine batea Buzau ...... fmm

Forza Steaua fara Becali

aditud30.11.2007 15:27

Ce tupeu pe autorul articolului! Auzi, sa ne fie rusine daca acuzam un blat la Buzau... Adevarul gol-golut este ca n-am reusit sa batem o echipa care a lasat-o mai moale pe final, doar-doar or inscrie ai nostri. Ceea ce s-a si intamplat. Numai ca, ori din cauza ca s-a ferit zidul, ori ca a fost mana lui Dumnezeu, ne-am inecat ca rromii la tarm (asta asa, sa nu fiu acuzat de rasism :)). M-am trezit la 5:45 am sa vad meciul asta si totul a fost relativ OK pana cand am asistat la mascarada esuata din ultimele 15 minute... Noroc ca-s singurul roman la serviciu si n-are cine sa ma ia la misto. Ca merit!

Nu stiu, fratilor, ce-i cu astia: cand fac un meci bun (cu dinamu), unul si mai bun (cu Slavia--unde nu pot sa dau vina decat pe ghinion), cand te ingroapa-n deznadejde cum au facut-o azi... Nu dam bine de-o aparare pusa pe antifotbal ca si clacam...vai de ofensiva noastra!

HAI Steaua!!!

Kustic30.11.2007 15:30

penibil jocul nimic nu a mers... Dica nici nu a fost pe teren, pierdea toate mingiile, dadea pase aiurea. poate ca ar fi bine sa plece ne trebuie jucatori constanti. badoi si Lovin nu sunt o varianta pentru Steaua. ma intreb daca o sa prindem macar un loc de UEFA pentru la anul ca din cupa mai mult ca zigur iesim dupa meciul cu Urziceni

«1234569»