A critica nu inseamna a nu mai iubi acea echipa. Da,mai suntem unii care si criticam,dar tot tinem cu echipa asta,desi nu mai joaca nimic de 2 ani,ce credeti,ca suntem masochisti? Ramanem stelisti dar trebuie sa atragem atentia asupra problemelor,daca nu eram stelisti puteam sa trecem f usor la "spartani" care au defilat anul trecut,sau la milogi sau la clujeiro,insa noi ramanem tot aici,vorba unui de mai sus,si daca intram in Divizia C.
Iar la faza cu blatul sunteti chiar amuzanti. Steaua nu a facut blat si nici nu le-a dat meciul buzonienilor,nu stiu de unde veniti cu scenariile astea.
Singura mea "problema" e ca noi tinem cu Steaua de parca tinem cu un concept abstract,nu domne,pana la urma joaca 11 jucatori de fotbal iar in acele 90 de minute ei reprezinta Steaua alaturi de suporteri,iar in ultimii 2 ani Steaua e reprezentata doar de suporteri. Logic ca exista o filozofie,principii,un crez al Stelei insa pana la urma tot aia 11 joaca si aia trebuie sa duca numele mai departe. De 2 ani de zile Steaua nu mai are echipa de FOTBAL. Punct. Fotbal inseamna 11 jucatori care sa participe activ prin pase,prin centrari corecte,fotbal inseamna goluri,faze de poarta,viteza,forta,dribling. Steaua practica un fel de bambilici ieftin cu niste jucatori sub-mediocri platiti regeste cu bani negri facuti de un cioban infractor,si daca mai batem si noi pe cineva ne bucuram ca la o cupa castigata. Am batut pe Dinamo,insa doar pentru ca Neaga si Dica au fost inspirati si pentru ca am dat de unii mai slabi. Mingea e un mister pentru peste jumatate din jucatorii Stelei si tot cam atatia habar n-au ce inseamna dribling. Daca maine ii dam pe Cristocea,Dica,golanski,plesan devenim cu adevarat o echipa de cocostarci care nu stiu sa dribleze. Viteza de joc este cea a unui melc beat,noroc ca mai tampeste mingea si mai intra in poarta din cand in cand.
Daca e sa judecam obiectiv,Steaua are fata maxim de locul 3 si momentan jocul nostru e de locul 10 in jos,am vazut mai mult fotbal in ultimele minute la Pandurii-Bistrita decat in tot meciul Stelei din partea ros-albastrilor.
Singura solutie este o adevarata remaniere a lotului si un leucoplast gigant pe gura ciobanului.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.