FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Slavia Praga 1 - 1

«1345678»
The Flyer27.11.2007 22:33
nici nu ajung bine de la meci ce vad pe fcsteaua.ro iar surdu criticat .DA CE VRETZI BA SA FACA IN 10 MINUTEEEEEEEEEEEEEEEEE sa dea o dubla ??? Croitoru n-a facut nimic 75 de minute si facea surdu in 3 min

citeste comentariile mele de mai sus!SURDU E UN ********,ALATURI DE Banel(bine ca n-a jucat azi),OVIDEL Petre SI Croitoru!

Bai suporteri de rezultat incercati sa vedeti dincolo de acel 1-1

Nimeni de aici nu zice nimic de faptul ca Steaua a jucat fotbal!

Am jucat azi mult mai bine decat am facut-o in meciul cu Dinamo

cine n-a spus ca n-am jucat fotbal?ideea este ca,pentru a enshpea mia oare s-a demonstrat ca n-avem decit 7-8 jucatori!

cody_stelistu00727.11.2007 22:34
Bai suporteri de rezultat incercati sa vedeti dincolo de acel 1-1

Nimeni de aici nu zice nimic de faptul ca Steaua a jucat fotbal!

Am jucat azi mult mai bine decat am facut-o in meciul cu Dinamo

Ai dreptate in ce zici dar intr-o masura deoarece una este sa joci fotbal (cum a facut Steaua )si una este sa joci fotbal (cum face Slavia ,Arsenal ,Sevilia si multe alte echipe ............)

Trebuie sa recunoastem ca Steaua a facut un meci bun ,dar privind dincolo de rezultat care de aduce un nesperat GAME OVER, Steaua nu stie sa joace fotbal,pentru ca a dominat jocul ,a avut multe ocazii,darr la 1 zero nu se dau pase cu calcaiul nu se dau pase la adversar(faza golului in care Ovidiu Plete a dat pasa cu capul la un adversar si mai departe stiti si voi cosmarul) si in ultimul rand dar cel mai important ,nu te retragi deloc nici un ml dupa ce ai inscris ,deoarece Steaua este o ehipa de atac,nicioda :steagcruce: ta jocul defensiv nu este caracteristic Stelei care anul acesta tocmai asta na facut:::::::;na stiut sa joace fotbal.................

Si chiar acum 2 minute sau 3 am citit un comentariu foarte interesant .............NU LUATI IN SEAMA NICIUN CIOBAN NICIUN SURD NICIUN JUCATOR dragi ultrasi ,,,,,,,,SINGURUL LUCRU CARE NE ADUCE CU SUFLETUL MAI APROAPE DE Steaua ESTE VICTORIA SI EU AS SCIE ASTA PE UN BENNER IN STADION pentru a vedea si jucatorii ce insseamna Steaua..................

The Flyer27.11.2007 22:40
the flyer

Surdu nu a jucat niciodata in cariera lui mijlocas de banda.

El la Brasov juca varf impins iar la CFR extrema

e ceva total diferit

daca il transferi pe Ronaldinho si il pui sa joace fundas central si nu joaca bine, il acuzi ca e vina lui?

Pe Surdu la Steaua ori il folosesti varf ori nu il folosesti.

Transferul acestui jucator nu a fost gandit.Se vede clar ca a fost facut peste capul antrenorului...

repet, nu e vina baiatului ca nu e folosit acolo unde stie sa joace

vai,saracul,asta e un jucator uninominal?ai inteles aluzia?

tu nu vezi ca asta e un vai-soarta-lui si nici macar nu pune suflet?uita-te la el,la jocul lui,e cel mai delasator jucator,cind e bagat joaca in dorul lelii,sa nu zic altceva!

neaalecu27.11.2007 22:41

Badea si-a batut joc de fotbal. si cand marcase era cu mainile in cap, nu intelegea ce se intampla. nu pot sa il numesc fotbalist pe acest simulator penibil!

Ciofu T Dumitru27.11.2007 22:43

Nu-l mai schimbati pe Lovin, orice ar fi, ca de fiecare data luam gol ! :wink:

nicu8827.11.2007 22:43
vai,saracul,asta e un jucator uninominal?ai inteles aluzia?

tu nu vezi ca asta e un vai-soarta-lui si nici macar nu pune suflet?uita-te la el,la jocul lui,e cel mai delasator jucator,cind e bagat joaca in dorul lelii,sa nu zic altceva!

ce ziceti daca pe surdu il transfera la Dinamo , javrele precis iau CL

prosteauapro27.11.2007 22:45

============ Despre ROMEO SURDU: =============

STIMATI FANI,

Ati inceput iar pentru un gol primit sa aruncati in SURDU fara sa aveti motive. Cu ce a gresit saracul om in cele 10 minute cat a jucat? Ce doriti de la el? Voi chiar ati tampit cu totii? N-a gresit cu nimic, ba chiar a prins si un corner. Important e ca nu a gresit. Au fost destui altii care au gresit de-alungul meciului. INSA URA CARE O PURTATI atunci cand Steaua nu castiga, si NEMULTUMIREA care o aveti mereu chiar si atunci cand echipa JOACA BINE, va FACE SA GASITI VINOVATI. SI DACA NU GASITI, ARUNCATI IN ALTII CARE AU GRESIT IN TRECUT, asta in loc sa incurajati echipa, mai ales pe cei care au gresit, ca sa-si revina, sa le RIDICATI MORALUL.

JENANTA ATITUDINE din partea dvs! Va dati care mai de care pe langa Lacatus, insa sunt convins ca o sa ajungeti sa-l injurati si pe asta dupa 3-4 meciuri proaste, caci cu siguranta vor exista. Si daca nu e Lacatus de vina, e SURDU, sau nu, e Nicolita, sau oricare altul.

CU CE A GRESIT SURDU MECIUL ASTA?

CU ABSOLUT NIMIC, insa voi probabil doar asta stiti. Sa injurati un jucator chiar si atunci cand nu greseste.

De ce nu aruncati in altii care au gresit? Dar de ce sa aruncati cand pana la urma echipa a avut o prestatie buna? DIN URA! Si uite asta tine echipa in loc. URA FANILOR inexplicabila, la orice meci! Si nici atunci cand echipa castiga nu va bucurati, ci mai aruncati in stanga si in dreapta cate o injuratura. Sunteti o adunatura de FANI IMATURI si VESNIC NEMULTUMITI. Nu acelasi lucru se intampla pe stadioanele din Europa. Aici e nevoie de civilizatie inainte de toate. Nu inteleg ce pretentii aveti voi, in fata unor oameni care alearga si incearca sa faca tot posibilul sa castige. Credeti ca ei nu vor sa dea fiecare dintre ei GOL ?

Si inca o data va zic, terminati cu ideea ca ROMEO SURDU e pila lui Becali. V-am zis si o repet:

ROMEO SURDU l-a vazut prima oara pe Becali la semnarea contractului. Deci nu a ajuns din cauza lu Becali, ci datorita faptului ca la CFR Cluj era cel mai bun de pe teren. Avea cele mai multe goluri din toata echipa.

Stapaniti-va URA fata de acest jucator, care e cu moralul la pamant din cauza voastra. Ati huiduit ca niste lupi la intrarea lui pe teren.

RUSINE! Nicaieri in Europa nu se injura pe stadioana in halul cum e la noi. Nici nu-ti poti permite sa iei copilul la un meci, care ar trebui sa fie un motiv de relaxare, distractie si buna dispozitie. Il duci sa auda injuraturile unor huligani!

Pentru restul fanilor, tot respectul! Mai ales pentru cei care nu injura jucatorii chiar si atunci cand gresesc.

AdrianUltras2527.11.2007 22:46

the flyer

Surdu a jucat extrema in meciul cu Otelul cand Laca a folosit un 4-3-3 si a jucat foarte bine

despre asta de ce nu zice nimeni nimic?

cand conducerea transfera jucatori de dragul de a transfera nu e vina jucaotrilor.

ce ai vrea sa zica Surdu? "nu vreau sa joc acolo"?

fii serios omule

e delasator?

pai tu ai juca stiind ca galeria te huiduie indiferent daca faci bine sau rau?

Problema cu Surdu e ca a zis becaliii acum cateva luni ca el trebuie sa joace titular

daca nu zicea becalii nimic de Surdu nici un fan nu ar fi zis nimic pentru ca daca e sa analizam totul corect Surdu nu joaca mai prost decat jucatori ca: Croitoru,Ov Petre sau Nicolita

Incearca sa nu mai lasi spatiile asa de mari.

cody_stelistu00727.11.2007 22:46
Badea si-a batut joc de fotbal. si cand marcase era cu mainile in cap, nu intelegea ce se intampla. nu pot sa il numesc fotbalist pe acest simulator penibil!

in sfarsit cineva care vede si adevarul dupa meci.......am spuso ca Badea nu a jucat nimic si este un milog si dinastea dar nimeni nu a vazut .........cred ca cibanu baga jucatorii dupa cum voteaza maaaaaaaaa..............si cred ca acuma surdu si Badea au stat toata noaptea in fata sectiei de votare sa voteze ca sai iasa bine lu Becali si sa intre tutuulairi ...............

No eu ma duc la culcare ca ma trezesc la 4 dimineata sa merg la sectia de votare sa fiu primu pana la alegeri sa il votez pe Becali ca poate prind si eu un loc de titular la Steaua......... :steagcruce:

yo_marius27.11.2007 22:48
uita-te la meci frate si zi-mi cate greseli face Surdu.

ca nu stie sa faca o preluare....nu e singurul....99% din fotbalistii romani nu stiu sa faca o preluare

unde era ov Petre liber in stanga?

in fata la toata marea aia de jucatori?

ce facea el daca primea mingea?

o pierdea aia facea

incearca sa vezi dincolo de ura

gata prietene....e ultimul raspuns la posturile tale

1.nu stiam ca esti clarvazator si deja ne spui cu atata nonsalanta ca,in eventualitatea unei pase cu finalitate a lui surdu, Petre ar fi ratat......dar in fine..

2.99% din fotbalistii romani stiu ce e aia preluare si o reusesc(si aici nu vorbim de preluari fanteziste ca ale marilor jucatori,ci pur si simplu ca mingea sa nu sara tine ca din gard)

3.nu ma incearca nici o ura fata de surdu...doar sentimentul de scarba fata de un ratat....

4.la chefere juca varf impins?? si Anca ce juca??sau Cr.Turcu??? daca stii atat despre sistemul de joc al chefereului de acum 2-3 ani....

5.diferenta dintre un mijlocas de banda si extrema nu e asa mare cum crezi tu,asa ca scuza asta nu tine...

6.surdu e jucatorul caruia i s-au acordat cele mai multe sanse de a-si dovedi valoarea in intreaga isorie a clubului,si tot zero barat este.....

LE: @adrianultras25

cu toate scuzele de rigoare nu pot sa ma abtin....esti un mare ******!!!

bogdan27.11.2007 22:50
......surdu e jucatorul caruia i s-au acordat cele mai multe sanse de a-si dovedi valoarea in intreaga isorie a clubului,si tot zero barat este.....

Aici te contrazic, a mai fost unul Gigel frizerul :rolleyes:

The Flyer27.11.2007 22:51

@prosteauapro

ai scris mult si *****,la fel ca tine!

prosteauapro27.11.2007 22:52

@The Flyer

Da. Din pct meu de vedere, iti zic destul de civilizat, ca esti un AFON. Vezi comentariul meu in care am zis clar ca Surdu n-a ajuns la Steaua datorita lui Becali. Si faptul ca Surdu n-a jucat bine meciurile trecute nu inseamna ca trebuie injurat si pentru prestatia din meciul acesta in care nu a gresit cu nimic.

Cred ca in curand o sa renunt la site-ul acesta, care noroc cu AdrianUltras, si cu altii ca el, care au habar de fotbal si nu arunca vorbe in vant (mai rau, injuraturi NEMOTIVATE).

Potoliti-va URA NEFONDATA! Bucurati-va ca Steaua A JUCAT FRUMOS SI BINE!

PS: Nu intotdeauna fotbalul e cinstit.

bogdan27.11.2007 22:55

Ce este adevarat, ca lui Surdu nu i-se poate imputa ASTAZI ceva. A jucat prea putin si a avut contact cu mingea doar de 3 ori, daca nu ma insel. Poate doar acel sut. Era mai bine daca pasa lateral stg.

axl2327.11.2007 22:56
Va rog foarte mult sa renuntati la jigniri si la limbajul vulgar.
Je stelist2327.11.2007 22:57

asta e daca nu am avut si noi putin noroc :steag_steaua_ro: important e ca orice ar zike altii iesim din CL cu fruntea sus .pacat ca neam trezit prea tarziu fular-campionii

danimarcu27.11.2007 22:59

O prima repriza buna,poate cea mai buna de mult timp incoace...

Daca Badea nu rata singur cu portarul,sau daca marcam din celelalte ocazii,nu aveam cum sa nu ramanem cu cele 3 puncte...

A doua repriza ne-am crezut castigatori,si asta ne-a costat!

Pacat!

Printre remarcatii mei ,se numara Dica,Emeghara,Nesu, si Neaga(caruia pot doar sa-i reprosez ca cerseste prea mult lovituri libere sau penalty-uri,in loc sa continue faza...)

Badea m-a dezamagit,in ciuda golului...

Pare tot mai firav si neajutorat...Cred ca in scurt timp va ajunge Claudiu Raducanu2...

Surdu nu a gresit cu nimic,dar nu are ce cauta la Steaua!E in plus, cum de altfel in plus sunt inca vreo 8-10 jucatori,care ar fi bine sa ne lase in iarna!

M**E Jiji, uite in ce hal ai adus echipa asta,nu mai e in stare sa bata pe nimeni in Europa!

yo_marius27.11.2007 23:00

@ fanii lui romica surdu

va propun ceva(asta pentru ca inca nu vreau un ban):

1.pentru fiecare pasa corecta si ajunsa la destinatar data de romica eu va arat alte 10 gresite

2.pentru fiecare dribling reusit al lui,eu va arat alte 10 esuate lamentabil

3.pentru fiecare 1-2 reusit,va arat 10 nereusite

4.pentru fiecare sut pe poarta,eu va arat alte 10 suturi aiurea...

facem asa??? si dupa aceea mai vorbim de "fotbalistul" surdu........

P.S. uitasem ca astia care ne fac afoni ca nu vedem cat de senzational e surdu,au vreo 5 licentze PRO fiecare si sunt toba de fotbal.......bv ma cunoscatorilor......esteti tari,amandoi....

danimarcu27.11.2007 23:00
Da. Din pct meu de vedere, iti zic destul de civilizat, ca esti un AFON.

Si ce legatura are muzica cu site-ul asta? :rolleyes:

LE:AFÓN, -Ã, afoni, -e, adj., s.m. și f. 1. (Persoanã) care suferã de afonie. ? (Persoanã) care nu poate cânta corect, care nu are voce. 2. (Lingv.; la f.) (Consoanã) surdã. ? Din fr. aphone.

AdrianUltras2527.11.2007 23:01

yo_marius

nu am ce discuta cu oameni ca tine care nici nu stiu macar sa citeasca

am zis ca la Brasov a jucat varf impins

mai ti minte cum era sa ne arda acum 3 sezoane in meciul de la Brasov pe care l-am castigat cu ajutorul lui Dorinel?

mai invata fotbal frate si lasa-ma in pace

fotbalistii romani nu stiu sa faca o preluare

uita-te la marele Daniel niculae

sau la marica

atacanti de nationala

sare mingea din ei cate 5 metrii

sunteti penibili voi cei care incercati sa puneti acest esec in carca lui surdu

probabil ca tu faci parte din grupul celor care l-au huiduit si pe Dica cand nu dadea gol

AdrianUltras25 te-am rugat sa nu mai lasi spatii asa mari la postare

bogdan27.11.2007 23:02
...Printre remarcatii mei ,se numara Dica,Emeghara,Nesu, si Neaga(caruia pot doar sa-i reprosez ca cerseste prea mult lovituri libere sau penalty-uri,in loc sa continue faza...)

Badea m-a dezamagit,in ciuda golului...

Pare tot mai firav si neajutorat...Cred ca in scurt timp va ajunge Claudiu Raducanu2...

Surdu nu a gresit cu nimic,dar nu are ce cauta la Steaua!E in plus, cum de altfel in plus sunt inca vreo 8-10 jucatori,care ar fi bine sa ne lase in iarna!...

O observatie corecta. Suntem pe aceeasi parte a baricadei :biggrin:

AdrianUltras2527.11.2007 23:03

yo_marius

nu fii timid

arata-ne acea multime de greseli ale lui Surdu

daca se poate meciu si gresala raman recunoscator

scrie in gazeta ca cica Steaua a obtinut imprumutul lui Thereau pe 6 luni

o veste buna....daca francezul o sa joace fotbal

nicu8827.11.2007 23:09

n-ar strica dar vezi tu mai sunt pareri dupa meci,

Doar n-ati fost careva in teren,sa simtiti joculs s-al faceti dupa capul vostru, stati aici si numai bateti tastatura degeaba , nu va intereseaza decat victoria, dar pentru victorie trebuie munca munca ft multa munca care nu vrea nimeni sa o depuna, stati si numai stiti a invinui pe cineva dar nu va ginditi ca acel cineva din cauza ca urlati si injurati cit de tare puteti nu poate sa joace la adevarata valoare, cei care il invinuiti pe surdu de egal macar nici nu sunteti la fotbal la nivelul lui ,daca v-ar baga pe toti cu echipa de Liga a 3 tot aia ar castiga cu vre 46 - 0, da e si normal ca mai usor este sa vezi meciul din tribune dacat sa-l faci cu piciorul tau si capul tau . mi-e mila si sila de aceia care numai stiu a arata cu degetul dar numai vb din ei

stelistii adevarati a sunt aceia care sustin ehipa intru tot .asta iinseamna suporter adevarat

Steaua FOREVER si dupa moarte FORZA Steaua

fular-campionii steagro

The Flyer27.11.2007 23:11

fanprosteauapro

sau cum te numesti

eu sunt afon????n-am cintat cintecele galeriei sau ce?

eu vb de surdu,un ****** din lotul Stelei!daca tu il vezi pe lesinatul asta un mare jucator e problema ta,pentru ca ai o problema!in rest,sanatos,voinic?

prosteauapro27.11.2007 23:12
@ fanii lui romica surdu

va propun ceva(asta pentru ca inca nu vreau un ban):

1.pentru fiecare pasa corecta si ajunsa la destinatar data de romica eu va arat alte 10 gresite

2.pentru fiecare dribling reusit al lui,eu va arat alte 10 esuate lamentabil

3.pentru fiecare 1-2 reusit,va arat 10 nereusite

4.pentru fiecare sut pe poarta,eu va arat alte 10 suturi aiurea...

facem asa??? si dupa aceea mai vorbim de "fotbalistul" surdu........

P.S. uitasem ca astia care ne fac afoni ca nu vedem cat de senzational e surdu,au vreo 5 licentze PRO fiecare si sunt toba de fotbal.......bv ma cunoscatorilor......esteti tari,amandoi....

E ultimul meu raspuns pentru tine.

Am fost prea bland cu tine spunandu-ti afon, cand de fapt esti un ******.

Nu am zis ca Surdu e super bun, te-am reclamat datorita atitudinii tale asupra lui SURDU, atitudine NEFONDATA, tinand cont de prestatia jucatorului din acest meci. In locul lui Surdu putea sa fie altul, la fel era situatia.

Poti sa-mi spui basme, eu m-am referit strict la meciul de azi. Cu ce-a mai gresit meciul asta? Ti-as dori sa fii in locul lui 5 minute si sa iei toti pumnii in gura de la multi altii ca tine!

Insa tu, intelegi ce vrei tinere, interpretezi cum vrei, si faci afirmatii care eu nu le-am facut, nu degeaba am zis ca esti un T..

Pentru restul fanilor:

Sunt altii care au gresit si-au ratat, si de care nu se comenteaza.. ci tot de Surdu, care cel putin n-a facut greseli meciul asta, tot el e bagat in pamant si scos responsabil pentru golul primit. Sa-mi zica mie cineva de ce? Inclusiv tu, ma refer la atotstiutorul de sus. Din partea mea a luat o nota buna, nu datorita lui, ci datorita atitudinii voastre asupra lui.

«1345678»