Rãzboinicii luminii !!!?? - NU - Doar niște figuranți !!
Rãzboinicii luminii !!!?? - NU - Doar niște figuranți !!
Nu exagerati!
golul nu l-am primit din cauza introducerii lui Surdu!
am avut ghinion si atat!
slavia a demonstrat ca e o echipa norocoasa.
a demonstrat lucrul asta cu Ajax si acum si cu noi
Rezultatul nu e corect
dar macar echipa joaca fotbal.
Lacatus a reusit sa ii motiveze.
Sper sa jucam tot asa si in meciurile de campionat si sa terminam anul cat mai aproape de primele locuri.
vacanta o sa le faca bine jucatorilor.se vor odihni,vor veni jucatori noi(poate),etc
sa speram ca totul o sa fie bine de acum inainte.
iar ni s-a stricat ceasu! a gresit boul de Petre si a stricat tot! sa vedeti ce meciuri"mari" o sa faca la euro.asta e...
Lacatus ' daca jucam mai simplu faza de aparare evitam acel gol ' . CORECT , Ov Petre a facut preluare pe piept in marginea careului.....foarte experimentat omul
Laca', oi fi fost tu ODATA un fotbalist valoros, atunci de ce lai bagat pe Surdu, care e Surd din nastere, nici un sut de juniori nu stii sa dai...
mah tu esti ********??!!?!? CUM poti spune ca Laca a fost jucator de maidan?!??!esti cioara sau javra mai mult ca sigur , nu te mai baga pe un forum unde nu ai treaba , cum poti sa il acuzi pe Laca de faptu ca a introdus dupa min 80 in meciu cu javrele un fundasi puternic si care domina lupta aeriana??!?!?!bai baiete tratiti-ar cine vrei nu te mai baga in seama si nu te mai lua de numele lu Laca!!!! cioara sau caine spurcat taci si linge-ti ranile si vezi-ti de treaba ta incompetentu dreq!!!!!!
In cazul in care moderatorii nu intervin, imi permit sa raspund cu aceeasi moneda.
Nu ca ar merita toti aurolacii sa-i bagi in seama...
Da, spre stupefactia ta infantila, asta e parerea mea : Lacatus nu are treaba cu antrenoratul.
A fost un jucator cu multe iesiri reprobabile, cu un comportament de maidan, si ca antrenor e depasit de ceea ce inseamna fotbalul modern.
E foarte slab si nu cred ca va face vreodata performanta la Steaua ca antrenor.
O centrare buna nu am vazut de la Croitoru sau Cristocea. Saracii Goian si Ov Petre , s-au dus degeaba in careu la fiecare lovitura libera sau corner.
bravo noi tot timpul avem ghinion.
deai avem 1 punkt.
respect....
si eu ii respect pe toti ce aduc bunastare dar niki sa nu joci nimik dupa ce dai gol , uni is bat joc de noi , surdu ....
Eu unul am comentat minutele vazute de mine si chiar am vazut cu totul altceva comparat cu ce juca Steaua! De restul meciului nu stiu!
bah toti cei care sunteti stelisti in suflet,dati sa facem o fapta buna pentru ceea ce traim si visam.stringem toti bani mina de la mina si cumparam echipa de la oierul , si o facem cum credem noi ca va fi mai buna
Steaua sa bata Arsenalul?Nu zic NU, vreau si toti vrem sa fie asta.Dar sa gandim, daca Steaua nu a castigat cu Slavia, nici un egal nu ne mai iese.Lacatus a facut schimbarea gresita...
Pai cum facem man cu oierul nenorocit, care a transferat ...nimic im vara, care de ani de zile distruge echipa (creaza valori dupa bunul plac). Conduce lubul cu neamuri si neprofesionisti, plateste nerelizarile cu busole de aur,badjocoreste si umileste tot ce este sfant si iubit de suporteri. Il doare in cot de suporteri si o mai si declara. Si cate ar mai fi de spus.....
Supararea iti intuneca luciditatea si te legi de Marius inutil, Marius care in 3 saptamani a reusit o mare transformare a nefericitilor din toamna asta. Daca vrei sa-i gasesti vina lui Marius, scrie o lista lunga si pune-l ultimul pe lista, mult dupa ultimul angajat/salariat al clubului.
Asta e se mai intampla
Iar pr uni pe aci care deja au inceput cu Laca nu e antrenor etc habar nu au cam ce e cu fotbalu ...
Forza Steaua
vad ca mai toti critica pe surdu pe Laca sau pe alcineva dar putini il critica greseala enorma a lui ov ''ceas'' Petre(ba din contra il lauda).da ce vina a avut Lacatus ca obositu' ala de Petre greseste sau ca Goian nu ia facut bine marcajul la om?????????
meci fantastic facut de steaaua nici nu se poate compara cu ce am jucat pana acuma ,daca continuam sa crestem in joc sunt sigur ca si la anul vom fi in cl
ce dracu cauta surdu in teren nush
Obiectivul principal la Steaua este sa se reconstruiasca echipa, sa se reinvie jocul Stelei in viteza, prin un-doiuri, nu sa se boceasca dupa 1-1 cu slavia.
surdu nu are nici o vina ca apararea doarme, oricum locul lui e la Steaua 2.
Nu exagerati!
golul nu l-am primit din cauza introducerii lui Surdu!
nu exagerez....dar e oare prea mult sa ceri unui jucator DE FOTBAL,la o echipa DE FOTBAL,sa-i ceri chiar sa joace FOTBAL????? cred ca totusi e prea mult.......pleaca la mucescu jr sau la tataie la cimitir ce esti vai ....
bravo noi tot timpul avem ghinion.deai avem 1 punkt.
respect....
de ghinion ce am avut am picat cu Bate si de buni ce suntem am avut emotii si cu aia...lasa ghinion daca jucam bine tot timpu si nu marcam mai ziceam dar asa joaca si ei doua meciuri cat de cat NORMAL nu bine si gata am avut ghinion..pffff
In cazul in care moderatorii nu intervin, imi permit sa raspund cu aceeasi moneda.Nu ca ar merita toti aurolacii sa-i bagi in seama...
Da, spre stupefactia ta infantila, asta e parerea mea : Lacatus nu are treaba cu antrenoratul.
A fost un jucator cu multe iesiri reprobabile, cu un comportament de maidan, si ca antrenor e depasit de ceea ce inseamna fotbalul modern.
E foarte slab si nu cred ca va face vreodata performanta la Steaua ca antrenor.
da, da stim....... va mai trebuie inca 50 de ani sa va uitati la noi la TV sa invatati fotbal, pisicutzelor!
Toate echipele romanesti au fost zero anul acesta in Europa .
Toate echipele romanesti au fost zero anul acesta in Europa .
Si chiar te incalzeste chestia asta ??? :sad2:
yo_marius
ce ii poti reprosa lui Surdu?
ce greseli a facut el in meciul asta?
De intrat a intrat in combinatii, a driblat, a tras la poarta!
Nu vad ce lucru rau a facut Surdu.
personal eu l-as fi bagat in locul lui Badea si as fi jucat pe contre, cu mingi pe jos,printre ca sa pun in valoare viteza lui Surdu si a lui Neaga
jucatorii Slaviei prind curaj, se pozitioneaza mai des în terenul nostru si, la o greseala a lui Ovidiu Petre, Senkeric înscrie cu capul si întoarce soarta meciului (78). (prosport)
am crezut ca nu o sa ma umple de spume un jucator mai mult decat Carlos dar se pare ca m-am insealat
daca il mai vad in echipa Stelei inebunesc
tot moderatorii nu intervin... right? oke.... sa incep si eu.... De ce Doamne Dumnezeul vostru, Jiji, esti la Steaua??? Pentru bani sau pentru Steaua ????R: Pentru Bani, desigur, ce transfer ai facut anul asta???Surdu sa plece odata de la Steaua....
Hai sa dam mana cu mana,
Cei cu Inima Romana,
Sa-n'vartim Ciobanu' odata,
Pentru linistea, vreodata...
Alee alee copii si frati,
Stati pe loc si nu va ******.
Faceti pe Cioban si pe Surzi
Sa ne o ia la mai mult sturzi... AFARA Becali !
nu pot sa cred .......imi este deja rusine de ce se intampla la Steaua si apropo incercand sa cautam vinovati ar trebui sa nu il neglijam nici pe Badea ca daca va uitati la faza golului la dat din greseala ,incercand sa scoata un penalti miloginduse de albitru......nu mai zic nimic de surdu care sa o tina tot asa pana cand o sa auda si el chiar daca ii surd ca la Steaua daca vrei sa joci mai trebe sa si sti ceva cu mingea.........si scuzatima ca va intrerup micile momente in care credeti unii care ati postat pe forum ca batem Arsenalul si mergem in UEFA.....ei bine nui deloc asa deoarece slavia cu egalu din aceasta seara are 5 PUNCTE SI NOI 1 SI CU O VICTORIE AVEM 4 ....................deci................,,,,,,si revenind la Badea maivreau sa fac inca o precizare si sa inchei cu ea: chiar suntem atat de buni la suflet si nea facut ciobanu atat de religios incat sa il iertam si sa ne prefacem ca nu il vedem pe Badea cum greseste mereu miloginduse de toata lumea.....si daca Lacatus (pe care il respect si il sustin pana la moarte)chiar ii da lui surdu o sansa eu cred ca badoi o merita mai mult ,iar schimbarile nu sunt tocmai cele mai bune sau nu sunt norocoase....vreau sa ii urez un drum bun lui Dica pana la benfica si ii zic ca nu are fata de Steaua de acum, Steaua nu il merita,este prea bun pentru o echipa cun un patron cu ii el cioban da cu miliarde de euroi ,insa cu un lot de Jucatori DE MANA A 222222222222222222 AAAAAAAAAAA!!!si sa tineti minte asta pentru ca Steaua inca o data stie cum e sa conduci un meci dar nu stie cum este sa il castigi : ![]()
Sunt un suporter stelist de la trei ani jumate... Ce s-a intamplat in seara asta m-ar fi facut pe mine la varsta aia sa tin eventual cu Jiul, sau Foresta... Este inadmisibil ca cei care se numesc ultras, si cei care se bat cu pumnul in piept pentru nu stiu ce banner sa nu faca atmosfera atat de cunoscuta noua... S-a uitat ce inseamnba Magica Steaua.. La golul ala anulat, pe vremea lui Jean , s-ar fi dezlantuit infernul; ...Ghencea, Dr. Taberei, Militari s-ar fi cutremurat ...Acum s-au auzit trei scancete nevinovate, de pisica lesinata... Cei din ceea ce a mai ramas din Armata Ultra', s-au comportat fix ca niste suporteri ai FC Primavara, care a jucat cu Barca, si la 6-0 pentru catalani, ar fi gandit"ba, n-avem ce le face...". Fratilor, va pierdeti in Becali, Hagi, Pedra, Laca, si uitati de ceea ce l-a facut pe un copil de trei ani jumate sa tina cu Steaua: SA CASTIGI...Nu ma intereseaza de Gigi, de Surdu , DE NIMENI !!!!!!!!!!!! EU VREAU CA Steaua SA CASTIGE....Este inadmisibil sa nu-ti incurajezi echipa, este inadmisibil sa te retragi in secunda 2 dupa ce ai marcat ! NA ! Ai marcat, si gata , am castigat .Futu-i ***** ma-sii de treaba, trebuia sa le dam 6 astora... Amintiti-va de Brugge, de PSG, de Valencia , chiar si de Anvers cu Cherniatinsky... Fratilor, jucam fotbal si aveam galerie...Explicatii, plansete, explicatii, sperante, explicatii, oboseala, explicatii, Arsenal...Apa de ploaie ...Acuma vine Laca si da explicatii... Cand ne jucam Turca cu Dinamo de le dadeam 5 nu prea era loc de explicatii, nu-i asa, Laca? Am acasa intr-un loc mai de pret decat o icoana un fanion al Stelei, cu autograful original al tau , Laca... In seara asta ai dezamagit un copil de trei ani jumate( ma rog, 28), care astepta de la tine acel ceva...Acei ochi inchisi la bara-gol cu Barca, acel" Nea Imi, da ca bat eu"...Din pacate, explicatii, oboseala, explicatii... Scriu la nervi si la tristete... Telecomanda sparta, un scaun rupt de perete...Victime colaterale... Revin: pe vremea lui Jean , se striga la un meci cu Otelul, vazut intr-o carciuma la Fetesti (cunoscatorii stiu de ce) , mai rau ca la meciul asta... Fratilor, treziti-va !!!!! incurajati Steaua, este vesnica, Becali , nu !!!lasati-l dracului de imbecil sa-si vada de ale lui, si voi de ale voastre...Repet: PISICI LESINATE !!! NU STITI CE-I AIA GALERIE!!!...Cu 3 bannere nu v-ati impus pe piata Ultras... Veti fi si veti ramane niste copii care refuleaza la meci...Nimic altceva. Ganditi-va ca am fost in stare sa batem 200 de km intr-o duba frigorifica, 60 de insi, doar ca s-o vedem pe Steaua intr-un meci cu Otelul... Va ofuscati ca a zis Gigi asta si ailalta... Si ce? Va intereseaza ce a zis Cretinul Sef, sau sa castige Steaua??? Repet : INADMISIBIL !!! Jeane, hai inapoi sa le aratam la copiii astia inocenti cum se face galerie : remember Nazi Boys !!!