FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Slavia Praga 1 - 1

«1678»
radutheodor28.11.2007 10:21
hahaha chiar mai facut sa rad!

@rlz: nu rade, poate nu suntem intr-o crestere de forma, din moment ce nu putem juca 90 de minute la fel, insa categoric suntem intr-o schimbare pozitiva. Am facut cateva meciuri consecutive bune, aici incadrez si meciul cu Otelul, si cel cu Dinamo, si cel de aseara ... cred ca vom ajunge ca pe vremea lui Protasov, o echipa care va juca frumos si va rata obiective.

Sunt doar curios daca atunci lumea va fi multumita: fotbal spectacol, 10 suturi pe poarta pe repriza, joc la firu ierbii, antrenor o fosta glorie a Stelei ...

Voi, daca ar veni Messi la Steaua si ar face doua meciuri proaste, l-ati injura non stop ...

Un lucru e cert: cu Lovin, Banel, Croitoru, Surdu, Badea si V Iacob nu poti face performanta. Si mai e un lucru cert: cele mai frumoase reprize in acest sezon le-am reusit cand nu a fost Banel Nicolitza in teren. Cunoscatorii stiu de ce.

Cu Bicfalvi, Radoi, Ghionea, Plesan, Camus, Thereau, inca un atacant, Tatarusanu rezerva lui Zapata, Ochirosii + Emeghara, Rada, Golanski, Ov Petre, Zapata, Neaga, ai putea spera la ceva in viitor ...

@predator: ca sa putem face faze ca in Sevilla - Arsenal ne trebuie 10 ani cu buget 70 de milioane de euro in fiecare an ... apoi poate. E vorba de mentalitatea in care sunt crescuti acei jucatori si de ce joaca ei meci de meci in campionatele lor, nu de un meci de Champions League ...

Daca aduci toata echipa Sevilla in Liga 1 si ii obligi sa joace 3 sezoane cu Pandurii, Dacia Mioveni si U Cluj, vor deveni niste cvasi-anonimi, la fel de bine cum daca i-ai lua de la Steaua pe Zapata, Emeghara, Golanski sau Dica, sau Zicu si Cristea de la Dinamo, sau altii de pe la Rapid, ar juca 4 ani in Anglia, ar fi super jucatori.

Valabil si pentru Mutu: daca nu pleca din tara, acum ar fi fost un jucator terminat.

ghindoi28.11.2007 10:27
Sa va puste D-zeu pe astia care tot comentati ca schimbarea lu Laca si ca Surdu is de vina pentru egal. Intr-adevar Surdu nu e jucator de Steaua ... cel putin nu a aratat absolut nimica ca sa lamureasca asta. Dar, la gol a fost in principal greseala lu Ovidel Petrel jucatorul ceas si apoi a lui Goian care a dormit langa atacantu lor. Ovidiu Petre este cel care a pasat mingea la adversar cu 2 pase inainte sa ajunga mingea pe capul atacantului. Nu mai tot sariti amu ca desteptii mari genii fotbalistice ce toti sunteti la gatu' lu Laca sau al lui Surdu (care desi nu e jucator de Steaua, nu a avut nici o vina la gol).

In alta ordine de idei, vorba nu mai stiu cui ... cu jucatori reciclati sau de la echipe care bat la retrogradare vrem noi sa facem furori in CL ??? cu 3 antrenori in 5 luni ? cu un cioban cretin care-si bate joc de toti, inclusiv de jucatorii lui ? (care amu ceva vreme erau "familia lui") ... hai sa fim putin seriosi inainte sa acuzam schimbarile lui Laca .. la urma urmei de cand a venit Laca pe banca se vede un stil mai ofensiv si o daruire mai mare din partea jucatorilor... eu cred ca Laca ar fi un antrenor bun, dar are nevoie si de jucatori si si de management cumsecade deasupra lui, nu ciobani umflati cu pompa si soldatei cu plamani de fier care dau 1 centrare buna / meci.

Sa fim fericiti ca am scos si un egal in CL anul asta ... desi meciul din seara asta meritam sa castigam, dar ma bucur ca n-am facut-o ... daca am fi castigat, ii dadeam nas la cioban sa zica ca avem numa ceasuri si jucatori excelenti in echipa ... asa poate-si da si el seama ca ceva e putred.

Si amu printre putregaiuri as vrea sa adaug ceva legat de marii suporteri ai Stelei care-s buni numa la rezultat si-n rest stiu numa sa balacareasca si sa se kace pe ei ... sa va f*** Dzeu in bepu meu de ratati ce sunteti. Va chemati suporteri ai Stelei dar veniti la meci numai dupa ce bate pe Dinamo, strigati Steaua numai cand da gol, cand rateaza huiduiti si injurati ... ce rahat de neam prost sunteti astia care faceti asta (nu toti fac asta evident ... dar exista un numar destul de mare cred). V-ati lasat manipulati si calcati in picioare de un rahat de cioban care va face puscarie pentru ca i-a pus unuia stampila-n mana sa-l voteze (si ce-mi va face Romania zise el ciobanu' mioritic). Ei uite ca Romania te va f** in fund legal si odata cu tine sper ca vor disparea si specimenele astea de suporteri care-si zic suporteri ai Stelei.

Mi-aduc aminte cu placere vremurile cand Steaua juca cu casele inchise, cu suporterii in copaci si chiar la infrangere galeria canta si impingea echipa in atacuri neterminabile ... va numiti suporteri, ai sictir.

pana una alta ... stelist pana la moarte

Forza Steaua !!!

daca ar fi sa dau o nota pentru fiecare postare ti e ti as da un 10 cu +.

toti vorbesc,toti critica,dar niciunul nu gandeste...........

fularsteaua2 mereu fular-campionii

novac28.11.2007 10:40
Daca aduci toata echipa Sevilla in Liga 1 si ii obligi sa joace 3 sezoane cu Pandurii, Dacia Mioveni si U Cluj, vor deveni niste cvasi-anonimi, la fel de bine cum daca i-ai lua de la Steaua pe Zapata, Emeghara, Golanski sau Dica, sau Zicu si Cristea de la Dinamo, sau altii de pe la Rapid, ar juca 4 ani in Anglia, ar fi super jucatori.

Valabil si pentru Mutu: daca nu pleca din tara, acum ar fi fost un jucator terminat.

Mare dreptate ai radu ref la "mocirla" din campionat si nivelul mediocru al meciurilor. Nu cred ca din Zicu poate sa iasa superjucator dar oricum sunt multi jucatori care odata bagati in sistem, raman vesnic "o promisiune". promiscuitatea nu creaza valori si nici cumpararea arbitrilor nu-i face sa joace fotbal. Vom vedea rezultate cat de curand cu jucatorii CFR-ului.

Mutu si Surdu puteau face pereche in echipa Romanie de sportivi "speciali". Asa a ramas doar Surdu.

byla6928.11.2007 10:59
@byla69

P.S. pentru fane_casieru': De Nicolae Labis, adik "labish", ai auzit??? Nu cred! Altfel nu cred ca mi-ai fi editat postul zicandu-mi ca-mi jignesc partenerii de discutie... Sunt curios! Oare voi fi banat de acum inainte?

Nu am auzit de Labis...noroc cu tine ca ni-l prezinti acum,in schimb am auzit de Sadoveanu,Caragiale,Eminescu,etc,etc....lasa-ne cu caterinca asta ieftina.Iar pentru intrebarea din urma,raspunsul este: Depinde de tine

Tot e bine ca ai auzit si de aia! Daca ai fi avut macar curiozitatea de a da o cautare pe google ai fi aflat despre poetul roman Nicolae Labis! Incearca, asa de curiozitate, doar urmatorul link ca sa vezi cam cum e cu "caterinca asta iefitina": http://ro.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Labi%C5%9F

Imi cer scuze fata de ceilalti pentru acest evident off-topic, dar credeam ca cenzura apartine unor timpuri (speram eu) de mult apuse (cam dinainte de vremea cand Steaua castiga Cupa Campionilor), dar se pare ca ma insel... Cred ca mi-am autocenzurat destul rabufnirile vulgare care ma incercau azi-noapte...

FORZA Steaua!

mNiosu28.11.2007 11:59
Si ce legatura are muzica cu site-ul asta? :rolleyes:

LE:AFÓN, -Ã, afoni, -e, adj., s.m. și f. 1. (Persoanã) care suferã de afonie. ? (Persoanã) care nu poate cânta corect, care nu are voce. 2. (Lingv.; la f.) (Consoanã) surdã. ? Din fr. aphone.

Cred ca faza cu Afon era o aluzie la "SURDU" :laugh: .Oricum foarte tare remarca... Frustratii si "cunoscatorii de fotbal" de pe situ asta sunt chiar prosti. Mai cititi fratilor niste "almanahe" ce driku.... :laugh: :laugh:

greenyes28.11.2007 12:11
ma, tu cred ca ai vazut alt meci... downloadeaza meciul de pe torrent de aici si uita-te la evolutia lui Bicfalvi... a dat doar pase fricoase inapoi sau lateral. si nici nu am retinut sa fi facut vreo deposedare. nu zic eu ca Bicfalvi nu ar avea viitor, desi cred ca se exagereaza cu el asa cum se face si cu Ochirosii, dar deocamdata trebuie luat incetul cu incetul.

citeam la un moment dat o sugestie de pe aici sa facem o echipa cu Bicfalvi, Ochirosii, Simion, Litu si alti juniori.... am ajunge in B cu echipa aia.... avem nevoie de jucatori adevarati si cu experienta care sa constituie nucleul. iar cu tinerii s-o luam mai incet

Frate eu am vazut doar ultimele 20 de minute din meciul de aseara si ce am vazut mi a placut, am jucat mai mult fotbal decat am facut o si in meciul cu ham ham.

Iar evolutia lui Bicflavi in cele 20 de minute vazute de mine a fost foarte buna, nu l am vazut speriat, cu trac, a driblat, a dat pase in adancime si crede ma ca l am vazut in alte meciuri in care a fost dezamagitor.

E o propozitie cu marele DACA, daca Bicflavi dadea gol sau o pasa de gol sau Steaua castiga is curios de reactiile celor care sar la gatul lui Laca. Cum pelea mea vreti sa creasca Bicflavi????? In meciuri cu echipe retrogradate????? A, sa l trimitem si pe el la Buzau sa si rupa picioarele pe acolo!!!! Laca a avut tupeu sa l bage in teren intr un meci foarte important si acum toti sariti pe el ca de ce tocmai acum intr un meci cu miza!!!! Cum pelea mea sa ajunga tinerii jucatori ai Stelei jucatori de baza daca tu nu i bagi deloc in meciuri tari????? Toti se dau cunoscatori de fotbal dar mai mult dau cu batul in balta sau de multe ori vorbesc aiurea.

Se naste incetul cu incetul un curent anti Laca si raman prost cand constat asta. Fratilor are 2 3 saptamani de cand e la echipa si culmea echipa chiar joaca altceva; aseara am jucat mai mult fotbal cat am facut o in ultimii doi ani, si poc, iar scandal!!!! Se pare ca majoritatea suporterilor sunt cam varza la cunostinte fotbalistice!!!! Pai am vazut Inter cu Atalanta sambata asta, mai aveam putin si adormeam, dar aia aplaudau jocul echipei, erau multumiti oamenii, si vorbim de Inter, le o fi placut ceva la italienii astia de is multumiti de fotbalul asta plictisitor practicat de echipe lor!!!

Altadata aveam motive sa fiu dezamagit, echipa era praf dar aseara in cele 20 de minute vazute de mine, Steaua a jucat fotbal si chiar sunt semne ca am fi pe drumul cel bun!!!! Cum spunea cineva pe aici, in cateva meciuri o sa fie injurat si Lacatus! Sunteti cu capul fratilor! Nu aveti tupeu sa mergeti pe stadion sa strigati contra lui .... ca vine smarandescu si va rupe capul dar in simbolurile Stelei aruncati cu laturi cu o usurinta dezarmanta.

Forza Steaua !!!! Forza Laca!!!!

mNiosu28.11.2007 12:14
Pertinente pareri pe forum,totusi as avea si eu ceva de adaugat legat de anumiti jucatori.

Badea si Neaga ar trebui luati la palme de Lacatus pentru ca se arunca ca in piscina la orice contact...

Mai fratioare Lacatus s-ai palmuiasca pe Badea si Neaga pentru simulari cand el a zis pe post acu ceva timp ca vrea sa-l invete pe Banel sa simuleze in careu sa-l invete sa fie mai pofitor....nu m-as mira daca nu chiar Laca i-a invatat pe cei doi mentionati sa incerce simulari la ultimele antrenemante...ai fost comic cu faza asta pe bune :laugh: ...

PS: acu sa nu te superi pe mine ca nu am zis cu rautate asta e realitatea :smile:

zoloz200528.11.2007 12:29
@

Cu Bicfalvi, Radoi, Ghionea, Plesan, Camus, Thereau, inca un atacant, Tatarusanu rezerva lui Zapata, Ochirosii + Emeghara, Rada, Golanski, Ov Petre, Zapata, Neaga, ai putea spera la ceva in viitor ...

stiu ca o sa imi atrag antipatia multora de pe site,dar totusi,eu cred ca in acest moment Bicfalvi nu are fata de titular in echipa Stelei:joaca timorat,greseste pase,se incurca in driblinguri.....poate pe viitor...e inca tanar...

tazonne28.11.2007 12:34

in mom. de fata PAREREA MEA, este ca nici un antrenor nu ne poate scoate din criza aceasta ... eu peronal am toata increderea ca Laca daca va avea jucatori de valoare din iarna va face treaba buna .. . rautatea si agresivitatea care s-a aratat la echipa in ultimele 2 meciuri de f mult timp nu am mai vazut-o, numai ca mai mult nu se poate momentan , NU AVEM cine sa fructifice juma' de ocazie ( la noi nici o ocazie intreaga nu sunt instare sa fructifice).

Asa ca va rog iubiti necunoscatori , studiati ultimele 2 jocurii ale echipei si restu de etape pana la cele 2 meciurii si faceti si voi o comparatie, Hagi, Pedrazzini si Laca.

il_scorpio28.11.2007 13:18

Ovidiu Petre da deja in limta penibilului. E a 3-a oara cand face o greseala monumentala care compromite sansele echipei(hent ca idiotul la Arad in minutul 80, eliminare de om nesanatos la Mioveni si aseara tampenia care a facut-o). Concluzie: trebuie sa se care ca ne-am saturat de el...ma doare p mine undeva ca recupereaza 13 mingi pe meci, iar ceilalti inchizatori doar 12 atat timp cat compromite sansele echipei prin faze de tot hazul.

Surdu - l-am criticat de prea multe ori ..ce sa mai zic no comment...asta nici in curtea scolii daca as fi capitan si mi-ar cere cineva sa-mi fac echipa nu l-as alege. Concluzie: trebuie sa se care la Brasov la Cluj sau unde o vrea ca ne-a tampit pe toti.

Lovin - o vreme i-am luat apararea spunand ca ar avea loc de lotul Stelei, dar numarul fenomenal de pase date in spate, de faze incetinite si distruse pe faza de atac mi se par argumente concludente pentru a spune ca se impune si plecarea lui din Ghencea.

Zaharia- nu a jucat aseara..am mai spus-o un jucator fara cea mai mica urma de calitate. Merita sa fie maxim inchizator in divizia C. Nimic mai mult......sa plece!!

Badea- e un atacant bunicel, nu bun de Vaslui sau de Buzau. Ma saturasem de el mai de mult dar tampeniile care le-a facut aseara m-au enervat la culme. Sa nu dai gol cu ditamai poarta din 6 m in pozitie perfecta mi se pare peste limita de intelegere. Nu gandeste deloc, nu castiga dueluri...sa plece la Vaslui.

Victoras Iacob- inca unul dintre jucatorii pe care ii admiram in trecut. Nu mai face nimic, nu castigan dueluri, nu mai da gol nici cand e singur cu portarul, faulteaza ca tampitul. Multumim pentru ce ai facut..dar pleaca si lasa-ne.

Petre Marin- multumim pentru ce ai facut...nu mai poti...mi se pare mult sub Nesu, Emeghara si chiar Golanski.

Badoi -unul dintre jucatorii care multi cred ca trebuie sa i se fi dat mai multe sanse. Sunt de acord sa i se mai dea inca una..insa in care nu mi-as dori de la el centrari perfecte, raliuri pe partea dreapta ci ceva ce i-a lipsit : DETERMINARE! Episodul care mi l-a facut asa de antipatic este meciul cu arsenal in care a intrat in minutul 85 la 0-1 si in loc sa manance pamantul alerga cu mainile in san....inadmisibil. Nu are mentalitate de stelist ci mai degraba de cioara.....parerea mea sa plece.

Si acum la pozitive i-as trece pe cei doi fundasi de banda Nesu si Emeghara. Stiu ca multi nu il considera pe Nesu un jucator bun...nici macar bunicel, dar mie imi place de el. Alearga, are determinare isi da viata pe teren, centreaza acceptabil(mult peste Nicolita de ex), intra in combinatii, are o tehnica foarte buna pentru un fundas stanga. Emeghara mi se Para un jucator de clasa care are toate calitatile unui fundas dreapta de mare valoare. Are viziune, tehnica, curaj unul dintre foarte putinele transferuri reusite.

Pentru retur vad lotul in felul urmator:

Portari-Zapata( mare valoare si-a demonstrat clasa);Vatca sa ramana pentru ca mi se pare rezonabil pentru o rezerva; Cernea sa plece; sa fie adus un portar tanar care sa creasca pe langa echipa si in cativa ani sa se bata pentru un loc de titular.

Fundasi de banda: Emeghara, Nesu si Golansky mi se par buni. Petre Marin sa plece si sa mai fie adus inca un fundas de banda de preferat de picior stang.

Fundasi centrali: Ghionea, Goian si Rada foarte buni, Baciu rezonabil pentru o rezerva. Nu cred ca ne mai trebuie nimic si sper ca oierul sa nu-l dea pe Goian.

Mijlocasi centrali: Ovidiu Petre si Lovin out. Radoi si Plesan mi se pare pare un cuplu bun de mijlocasi centrali. Bicfalvi are potential, totusi cred ca ar trebui adusi macar inca 2 mijlocasi centrali dintre care macar unul de mare valoare.

Mijlocas dreapta: Nicolita un jucator catastrofal in unele momente. Dupa multe analize si schimbari de parere am ajuns la concluzie ca nu el trage echipa in jos. Daca ar fi la mijloc niste mijlcoasi tehnici care sa-l puna in valoare ar juca si el mult mai bine. Croitoru bun pentru o rezerva.

Mijlocasi stanga: mare gaura..sa plece Surdu si Cristocea. Trebuie adus un mijlocas stanga de mare valoare . Neaga mi se pare ca poate fi si el o rezerva buna care sa mai joace din cand in cand.

Atacanti: ar trebui sa plece toti... Dica pentru ca si-a facut datoria si o merita....ceilalti pentru ca sunt foarte slabi. Am auzit ca va fi adus inapoi Thereau + Camus care este un fel de Dica. Ar mai trebui adus inca un varf de careu de mare valoare ( cel putin 3 milioane) , +inca unul care sa fie macar peste Iacob sau Badea.

Stelistu @nonim28.11.2007 13:43
Petre are toata vina. Toti zic cata experienta are, si nu e in stare sa respinga calumea o minge si da pasa perfecta la adversar! Surdu e afon. total pe langa fotbal! Ce dracu mai cauta aici nu stiu. Au stricat tot ce au construit in prima repriza.

Petre nare nici o vina a jucat tot meciu bine dar o fost usor accidentat si sia cam terminat si benzina la gol fundasi au toata vina!!

predatorpulse728.11.2007 14:03

@mnios,nu ma supar,de ce sa ma supar,fiecare are dreptul la o opinie dar eu cred ca m-ai inteles gresit.Ei n-au inteles ce a vrut sa zica Lacatus pentru ca multi dintre ei sunt batuti in cap si sunt crescuti cu mentalitatea romaneasca. Ceea ce Laca le-a zis a fost sa se foloseasca de trucurile marilor jucatori si sa stie cum si cand sa obtina penalti,la care "marii" nostri jucatori au inteles "hai ba sa ne aruncam daca sufla aia pe noi". Singura faza ieri in care a fost fault in jurul careului a fost cea a lui Neaga din ultimele minute,in rest aruncari in bazin de care imi era si mie jena,d-apoi lor.

Uite ca sa ma intelegi mai bine iti dau un exemplu din lotul nostru: Cristocea,un jucator care protejeaza f bine mingea si care chiar stie cum sa obtina penalti pentru ca stie sa arate mingea fundasilor si sa le-o ascunda in ultimul moment,atunci fundasul ala intra in alunecare si pac penalty-ul. In comparatie,jucatori ca Banel(care putea usor sa obtina penalty la Timisoara),Badea(care a ajuns un pispiric,de unde altadata chiar statea pe picioare),Neaga si altii habar n-au sa pacaleasca fundasii in careul advers.

In rest,numai bine.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

htoma28.11.2007 15:12

Un joc frumos pentru Steaua in mare parte dar se pare ca aceeasi problema la finalizare si scaparea adversarilor de sub marcaj in careul Stelei ramane de actualitate putemm sa speram ca incet incet isi va reveni echipa.

elias_custura28.11.2007 16:17

Hai sa nu ne mai suparam degeaba ca oricum nu ne calificam noi ca nu face Steaua mare scofala la Londra!!...

Insa mi-a placut jocul practicat!!! alta viata!!!

greenyes28.11.2007 16:43

Am resuit sa vad si eu golul lui Badea si nu inteleg reactia unora la adresa sa. Au fost cateva faze in ultimile 20 de minute, ca atat am vazut eu, cand a cersit faulturi dar la faza golului chiar a fost dat jos din picioare. Daca era sa astepte sa fie lovit nu mai incerca sa traga.

Se pare ca am inceput sa ne luam de echipa si antrenorul nostru si cand merita si cand nu merita. Acum dam in Lacatus ca nu a stiut sa faca schimbarile, ca Badea e petarda; asa era si Neaga acum cateva etape, a dat gol cu Dinamo si a fost ridicat in slavi de toti. Ar fi frumos sa dea si Badea niste goluri la foc automat, sa se vada cat de "constanti" in afirmatii sunt uni suporteri cica ros albastri. Tare imi este teama ca atunci o sa fie super jucatorul, super atacantul, cel mai cel mai.

Se pare ca nu numai echipa si conducerea trebuiesc schimbate ci si suporterii ar trebui remaniati.

laurst28.11.2007 17:21

la fel cum am fost MANDRU CA SUNT STELIST dupa meciul cu ''les miserables'', asa sunt si dupa meciul de aseara, intocmai ca dupa orice meci al Stelei !

faptul ca nu castigam un meci nu trebuie sa stirbeasca din mandria noastra de stelisti( e drept, cam ranita in ultima vreme), insa unitatea noastra va fi factorul esential in incercarea de a trece peste aceasta perioada mai nefasta!

si eu sunt mahnit ca am avut meciul in mana si n/am reusit sa-l castigam...insa asta este...cu mijlocasi care nu stiu cu mingea e greu...

sa speram ca de la primavara vom vedea o alta STEA, cu mult mai mult aplomb, cu vitalitate...

e nevoie de jucatori cu profil ofensiv...mai ales daca va pleca nr.10...

Zapata

Golanski Goian Ghionea Emeghara

Nicolita Radoi Plesan Neaga

Dica Badea

in acest moment mi se pare cea mai buna echipa posibila; in cazul plecarilor mult trambitate/Dica, Goian---ar putea aparea Thereau(daca vine...) si Rada;

ar putea fi alte solutii, dar asta este ceea ce avem deocamdata...

sa fim increzatori in Steaua NOASTRA...NU NE VA DEZAMAGI NICIODATA...pentru ca ea straluceste numai pentru noi...

ORICE AR FI...INTOTDEAUNA SUPERIORI

predatorpulse728.11.2007 17:24

@greenyes,ai dreptate la faza cu suporterii,inteleg sa critici cand e cazul dar din cauza acestor 2 ani blestemati si al jocului in general infect,s-a nascut un curent printre "stelisti" in care totul e naspa,toti sunt varza de la antrenor la jucatori,etc. Nu sunt de acord cu acest curent,insa nici nu trebuie sa cadem in cealalata extrema in care ne facem ca nu vedem problemele echipei.

Principatul vinovat e Jiji,la asta cred ca suntem cu totii de acord. In privinta lui Badea,ai dreptate si nu prea. Ieri a facut un meci slab,a marcat fara sa vrea si imi pare rau sa o spun dar cred ca Vali si-a atins limitele. Totusi e singurul atacant al Stelei pe care l-as pastra,macar ca rezerva,avand in vedere ca Dica pleaca,Iacob pleaca si el si oricum mai mult nu poate,Zaharia e atacant de Bistrita si nu de Steaua. Iar faza cu Lacatus nu mai mira,de cand a distrus Oli stilul de joc(desi recunosc ca a avut rezultate),dam cu noroi in orice antrenor,uitand ca nici un antrenor din acest an nu a avut materie prima cu care sa lucreze,iar Jiji le-a oferit numai bani pentru ciurucuri. Si chiar daca nu au avut materie prima nu pot sa remarc ca toti cei ce au stat pe banca tehnica au facut mari greseli pana acum,cum ar fi netitularizarea lui badoi(de n ori mai bun ca Banel) si lasarea pe banca a lui golanski de multe ori intrand batranul Petre Marin in locul lui.

Am mai zis-o si in alt post,nu exista numai rele la Steaua,dar exista destule,insa cea mai grava mi se pare faptul ca antrenorul nu prea are cuvant important la transferuri. Din jucatorii pe care i-a vrut Hagi au venit 2-3,iar altii au fost asumati de el cred eu din bun simt(nu cred ca Gica chiar i-a vrut pe surdu care nu mai juca de un an la Cluj sau pe zaharia care a facut si el 2 meciuri bune la Bistrita),insa i-au fost bagati pe gat. Vina lui Hagi e ca i-a acceptat.

Ia ganditi-va la situatia lui surdu,el e atacant de meserie nu extrema cum il baga toti antrenorii nostri,e huiduit la fiecare atingere(pe buna dreptate,nu joaca nimic),cum sa-si mai revina acest jucator? Sau badoi,care la prima greseala in meciul cu slavia a fost lasat mereu in afara lotului?Sau Ochirosii,care a fost dat la buzau ca sa-si rupa picioarele,desi el,alaturi de Cristocea e singurul mijlocas stanga,post care e deficitar la noi? Sau Neaga,care e folosit ba ca extrema ba ca atacant,cand de fapt el joaca f bine pe postul lui Dica?

Asta e problema care ar trebui criticata,amatorismul managamentului,care peticesc si merg mai departe,nu au o strategie nici pe termen mediu d-apoi pe termen lung. Criticati aiurea antrenorii si jucatorii uitand cine i-a adus. Nu poti sa ii ceri unui jucator mai mult decat poate da,asta e valoarea lui si asta basta. Nu poti sa-i ceri unui antrenor sa fie genial,daca el nu e un antrenor bun si daca nu are jucatori. De aducerea antrenorului si a jucatorilor e responsabila conducerea,conducere ca la noi nu exista,exista doar Becali.

Ne vom reveni cu adevarat cand Becali va disparea,sau macar va sta in umbra si un om responsabil si profesionist va prelua fraiele manageriale ale acestui club. Adi Ilie e ca o mascota,iese in fata sa spuna niste banalitati,jucatori de 5 stele nu a adus,si vad ca singurul mijlocas din Europa care vrea sa vina la noi e Camus(si ala cu reticenta),alti mijlocasi buni in lume nu mai sunt,nu-i asa Adriane?. O fi talentat camus,dar avea o atitudine de-l durea in paispe cand a venit in Romania si a fost intrebat daca ar veni la Steaua,si noi ne rugam de el de nspe luni. Iar Thereau,de ce a fost dat si acum imprumutat? Daca va confirma,vom da banii pe el in loc sa nu-l fi dat din prima. Si parca vad ca peste cateva luni se intoarce si Olaroiu cu Elton(chiar as vrea sa-l revad in Ghencea) in desaga...

Penibil "managementul" nostru...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

cody_stelistu00728.11.2007 19:28
mai baiatule tu esti ***** sau esti javra? Daca Lacatus le zice sa faca niste faze iar ei nu sunt in stare sa le faca, nu sunt in stare sa le finalizeze de ce este el vinovat? Pe cine ai vrea antrenor?

vreau sa zic ca ai mare dreptate,singurul lucru care i se poate reprosa lui Lacatus sunt unele schimbari,dar cred ca lui Lacatus ii putem trece cu vederea orice si niciodata sa il contestam deoarece el este o parte din gloria si traditia Stelei si va fi intotdeaua.........de ce sa il contestam pe el cand jucatorii nu sunt in stare sa faca nimic ............si acum eu zic ca ar trebui sa lasam echipa in pace, sa mergem la stadion si a o incurajam ,pentru ca in ultima vreme sa mai potolit si Becali si nu cred ca este bine sa facem iarasi un scandal.............

LASATi echipa sa joace (cum joaca ea) ,sa o sustinem pentru ca acum avem linistea pe care dadeam vina pentru esecuri pe vremea lui Hagi la Steaua si lasatil si pe Becali ca deocamdata sa potolit si este alaturi de echipa...............

Vreau sa spun ca ai facut un comentariu foarte bun si SA NU IL CONDAMNAM NICIODATA PE Lacatus NICI LA RETROGRADARE PENTRU CA EL ESTE SIMBOLUL NOStru fular-campionii

Forzza Steaua,,,Forzza Lacatus

greenyes28.11.2007 20:31
@greenyes,ai dreptate la faza cu suporterii,inteleg sa critici cand e cazul dar din cauza acestor 2 ani blestemati si al jocului in general infect,s-a nascut un curent printre "stelisti" in care totul e naspa,toti sunt varza de la antrenor la jucatori,etc. Nu sunt de acord cu acest curent,insa nici nu trebuie sa cadem in cealalata extrema in care ne facem ca nu vedem problemele echipei.

Sunt de acord ca nu trebuie sa inchidem ochii la problemele reale ale Stelei pe care tu le ai enumerat dar au fost comentarii strict la adresa lui Laca pe care nu le pot intelege. Vad ca exista aceeasi atitudine ca impotriva lui Hagi; lui Gica nu i s a dat timp sa arate ce stie sau nu; multi au sarit atunci ca nu Hagi e simbolul Stelei ci Laca, si acum ce se intampla, nu l porcaieste .... si au inceput toti cunsocatorii sa l atace SI CULMEA acum cand Steaua chiar joaca fotbal de 3 meciuri incoace, iar ce am vazut eu aseara chiar si numai in ultimele 20 de minute pe care le am prins a fost MULT MULT peste ce a aratat Steaua in ultimii doi ani.

Pai nu mai face ....circ, si incepem noi?????

septi_eu28.11.2007 20:55
Pai am vazut Inter cu Atalanta sambata asta, mai aveam putin si adormeam, dar aia aplaudau jocul echipei, erau multumiti oamenii, si vorbim de Inter, le o fi placut ceva la italienii astia de is multumiti de fotbalul asta plictisitor practicat de echipe lor!!!

Mentalitatea suporterilor din afara este asa de diferita pentru ca ei joaca fotbal pe terenuri mari, noi, in Romania jucam doar pe terenuri de minifotbal(terenuri de handbal). Ei stiu sa aprecieze un jucator pentru ca stiu cat de greu e sa joci pe teren mare. Sunt in Franta pentru doua saptamani, cu serviciul si m-a chemat seful meu la fotbal. "Cum sa nu, i-am zis." Cand am ajuns in parc am ramas mut. Erau in jur de 20-25 de terenuri de iarba, unele mai putina iarba, altele mai multe smocuri, dar erau toate mari. Deci vreau sa spun ca dupa ce am jucat pe terenu ala, am ajuns sa apreciez mai mult jucatorii si ce fac ei. E infinit mai greu pe teren mare decat ce jucam eu acasa pe sintetic.

si nu stiu cati de aici joaca fotbal pe teren mare....

greenyes28.11.2007 21:48
Mentalitatea suporterilor din afara este asa de diferita pentru ca ei joaca fotbal pe terenuri mari, noi, in Romania jucam doar pe terenuri de minifotbal(terenuri de handbal). Ei stiu sa aprecieze un jucator pentru ca stiu cat de greu e sa joci pe teren mare. Sunt in Franta pentru doua saptamani, cu serviciul si m-a chemat seful meu la fotbal. "Cum sa nu, i-am zis." Cand am ajuns in parc am ramas mut. Erau in jur de 20-25 de terenuri de iarba, unele mai putina iarba, altele mai multe smocuri, dar erau toate mari. Deci vreau sa spun ca dupa ce am jucat pe terenu ala, am ajuns sa apreciez mai mult jucatorii si ce fac ei. E infinit mai greu pe teren mare decat ce jucam eu acasa pe sintetic.

si nu stiu cati de aici joaca fotbal pe teren mare....

Macar de ar juca si pe alea de handbal ca de ar juca ar intleege mai multe din jocul asta numit FOTBAL!!!!

Legat de terenurile de iarba, e alta discutie, e vorba despre dragii nostru guvernanti, pardon, jacmanari, care cand vine vorba de sport, nu e printre prioritatile tarii....i as impusca pe toti.

Eu sunt in Belgia; aici sportul e ca o religie, incurajat de la mic la mare, de la tanar la batran! De asta sunt toti cat palugile, mai sanatosi, mai cu van, etc....si cu toate astea nu au treaba cu fotbalul....dar au toate conditiile necesare pentru a practica sportul pe care l prefera!!!!

Legat de educatie fotbalistica!!! Eu unul am jucat fotbal si am avut parte si eu de ratari monumentale si stiu cum e sa treci prin asa ceva, si ma gandec de multe ori inainte sa arunc cu noroi, dar de la un timp, i am luat la foc automat pe toti, ca merita ca nu, da i in durerea noastra!!!! Si ma repet, cand cu noroi si n........ principalul vinovat?!!!!

florin_0929.11.2007 13:38

bha deci stelist stelist..da pana unde?! cand toti zic de OV Petre ca e bun si ca stie cu mingea si toate porcariile astea...ia ziceti voi stiti cumva cn a intors mingea inapoi cu capul de la marginea careului nostru inainte ca NESU sa o respinga? chiar inaintea golului...exact..OV Petre . daca el nu lovea mingea atunci nu luam gol my mult ca sigur...tot ce a facut el la Steaua de cand a venit, a fost un sut puternic de la vreo 20 de metri, in care zaharia a marcat...in rest a facut doar umbra pe teren si a incurcat echipa...un jucator ca el isi are locul la o echipa ca Vaslui...il mai cheama si la nationala...avem noroc cu emegara, rada si Goian ca daca nu erau la Steaua aqm aveam 100 de goluri luate...daca esti stelist adevarat in mod sigur vezi chestiile astea si nu le negi

@mnios,nu ma supar,de ce sa ma supar,fiecare are dreptul la o opinie dar eu cred ca m-ai inteles gresit.Ei n-au inteles ce a vrut sa zica Lacatus pentru ca multi dintre ei sunt batuti in cap si sunt crescuti cu mentalitatea romaneasca. Ceea ce Laca le-a zis a fost sa se foloseasca de trucurile marilor jucatori si sa stie cum si cand sa obtina penalti,la care "marii" nostri jucatori au inteles "hai ba sa ne aruncam daca sufla aia pe noi". Singura faza ieri in care a fost fault in jurul careului a fost cea a lui Neaga din ultimele minute,in rest aruncari in bazin de care imi era si mie jena,d-apoi lor.

Uite ca sa ma intelegi mai bine iti dau un exemplu din lotul nostru: Cristocea,un jucator care protejeaza f bine mingea si care chiar stie cum sa obtina penalti pentru ca stie sa arate mingea fundasilor si sa le-o ascunda in ultimul moment,atunci fundasul ala intra in alunecare si pac penalty-ul. In comparatie,jucatori ca Banel(care putea usor sa obtina penalty la Timisoara),Badea(care a ajuns un pispiric,de unde altadata chiar statea pe picioare),Neaga si altii habar n-au sa pacaleasca fundasii in careul advers.

In rest,numai bine.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Sa stii ca Nicolita e un jucator bun, care inca mai stie de unde a plecat (nu ca altii), si atunci cand nu cade in careu, spera ca poate face mai mult , la el o faza nu se rezuma la un penalty scos..si stiu ca nici la tn...de cate ori nu a cazut Nicolita faultat si s-a ridicat sa fuga dupa minge? El joaca cu sufletul pentru Steaua

«1678»