Ovidiu Petre da deja in limta penibilului. E a 3-a oara cand face o greseala monumentala care compromite sansele echipei(hent ca idiotul la Arad in minutul 80, eliminare de om nesanatos la Mioveni si aseara tampenia care a facut-o). Concluzie: trebuie sa se care ca ne-am saturat de el...ma doare p mine undeva ca recupereaza 13 mingi pe meci, iar ceilalti inchizatori doar 12 atat timp cat compromite sansele echipei prin faze de tot hazul.
Surdu - l-am criticat de prea multe ori ..ce sa mai zic no comment...asta nici in curtea scolii daca as fi capitan si mi-ar cere cineva sa-mi fac echipa nu l-as alege. Concluzie: trebuie sa se care la Brasov la Cluj sau unde o vrea ca ne-a tampit pe toti.
Lovin - o vreme i-am luat apararea spunand ca ar avea loc de lotul Stelei, dar numarul fenomenal de pase date in spate, de faze incetinite si distruse pe faza de atac mi se par argumente concludente pentru a spune ca se impune si plecarea lui din Ghencea.
Zaharia- nu a jucat aseara..am mai spus-o un jucator fara cea mai mica urma de calitate. Merita sa fie maxim inchizator in divizia C. Nimic mai mult......sa plece!!
Badea- e un atacant bunicel, nu bun de Vaslui sau de Buzau. Ma saturasem de el mai de mult dar tampeniile care le-a facut aseara m-au enervat la culme. Sa nu dai gol cu ditamai poarta din 6 m in pozitie perfecta mi se pare peste limita de intelegere. Nu gandeste deloc, nu castiga dueluri...sa plece la Vaslui.
Victoras Iacob- inca unul dintre jucatorii pe care ii admiram in trecut. Nu mai face nimic, nu castigan dueluri, nu mai da gol nici cand e singur cu portarul, faulteaza ca tampitul. Multumim pentru ce ai facut..dar pleaca si lasa-ne.
Petre Marin- multumim pentru ce ai facut...nu mai poti...mi se pare mult sub Nesu, Emeghara si chiar Golanski.
Badoi -unul dintre jucatorii care multi cred ca trebuie sa i se fi dat mai multe sanse. Sunt de acord sa i se mai dea inca una..insa in care nu mi-as dori de la el centrari perfecte, raliuri pe partea dreapta ci ceva ce i-a lipsit : DETERMINARE! Episodul care mi l-a facut asa de antipatic este meciul cu arsenal in care a intrat in minutul 85 la 0-1 si in loc sa manance pamantul alerga cu mainile in san....inadmisibil. Nu are mentalitate de stelist ci mai degraba de cioara.....parerea mea sa plece.
Si acum la pozitive i-as trece pe cei doi fundasi de banda Nesu si Emeghara. Stiu ca multi nu il considera pe Nesu un jucator bun...nici macar bunicel, dar mie imi place de el. Alearga, are determinare isi da viata pe teren, centreaza acceptabil(mult peste Nicolita de ex), intra in combinatii, are o tehnica foarte buna pentru un fundas stanga. Emeghara mi se Para un jucator de clasa care are toate calitatile unui fundas dreapta de mare valoare. Are viziune, tehnica, curaj unul dintre foarte putinele transferuri reusite.
Pentru retur vad lotul in felul urmator:
Portari-Zapata( mare valoare si-a demonstrat clasa);Vatca sa ramana pentru ca mi se pare rezonabil pentru o rezerva; Cernea sa plece; sa fie adus un portar tanar care sa creasca pe langa echipa si in cativa ani sa se bata pentru un loc de titular.
Fundasi de banda: Emeghara, Nesu si Golansky mi se par buni. Petre Marin sa plece si sa mai fie adus inca un fundas de banda de preferat de picior stang.
Fundasi centrali: Ghionea, Goian si Rada foarte buni, Baciu rezonabil pentru o rezerva. Nu cred ca ne mai trebuie nimic si sper ca oierul sa nu-l dea pe Goian.
Mijlocasi centrali: Ovidiu Petre si Lovin out. Radoi si Plesan mi se pare pare un cuplu bun de mijlocasi centrali. Bicfalvi are potential, totusi cred ca ar trebui adusi macar inca 2 mijlocasi centrali dintre care macar unul de mare valoare.
Mijlocas dreapta: Nicolita un jucator catastrofal in unele momente. Dupa multe analize si schimbari de parere am ajuns la concluzie ca nu el trage echipa in jos. Daca ar fi la mijloc niste mijlcoasi tehnici care sa-l puna in valoare ar juca si el mult mai bine. Croitoru bun pentru o rezerva.
Mijlocasi stanga: mare gaura..sa plece Surdu si Cristocea. Trebuie adus un mijlocas stanga de mare valoare . Neaga mi se pare ca poate fi si el o rezerva buna care sa mai joace din cand in cand.
Atacanti: ar trebui sa plece toti... Dica pentru ca si-a facut datoria si o merita....ceilalti pentru ca sunt foarte slabi. Am auzit ca va fi adus inapoi Thereau + Camus care este un fel de Dica. Ar mai trebui adus inca un varf de careu de mare valoare ( cel putin 3 milioane) , +inca unul care sa fie macar peste Iacob sau Badea.