FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Slavia Praga 1 - 1

«1238»
fcsteaua.ro27.11.2007 20:40

Steaua: Zapata - Emeghara, Goian, Rada, Nesu - Croitoru, Ovidiu Petre, Lovin, Neaga, Dica, Badea

Antrenor: Marius Lacatus.

SLAVIA: Vaniak, Tavares, Brabec, Hubacek, Svec, Gaucho, Senkerik, Pudil, Suchy, Krajkik, Volesak

Antrenor: Karel Jarolim.

Steaua conduce la pauza campioana Cehiei, Slavia Praga cu scorul de 1 - 0.

In minutul 12 Dica ii trimite bine lui Badea, in fata portii, reluare slaba si mingea intra, surprinzator, in poarta cehilor.

In minutul 76 Slavia a egalat. Centrare de pe partea dreapta, Senkerik se demarca si reia cu capul in plasa portii lui Zapata.

Scor final: Steaua Bucuresti - Slavia Praga 1 - 1

Gabi Safta a comentat in stilul sau inimitabil exclusiv pentru fcsteaua.ro, ajutandu-i pe sutele de ascultatori care dintr-un motiv sau altul nu puteau vedea meciul, sa se simta in tribunele stadionului "Steaua".

Click aici pentru clasamentul grupei H
AdrianUltras2527.11.2007 20:42

Jucam fotbal!

Bravo Lacatus!

Bravo baietii!

Bravo Steaua!

:steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

AndyQ27.11.2007 20:43

Stateam cu ochii mari citind pe ecran posesia: Steaua 65% - 35% Slavia...

De cand nu s-a mai vazut asa ceva in Ghencea? Cand tie iti iese totul, adversarului nu-i iese nimic.

Mai mare dragu` sa privesti un asa meci de fotbal.

Sa speram ca baietii le mai "baga mortu`n casa" de 2-3 ori, sa nu avem emotii si sa regretam ocaziile ratate. :)

ultras_stelist27.11.2007 20:44

ieeeeeeeeeesssstttteeeee...... conducem cu 1-0 la pauza si sper ca acesta sa fie inceputul unei noi ere...era fiarelor

axl2327.11.2007 20:48

Croitoru pare a fi mana moarta, in rest e bine. Sper sa mai dam macar un gol desi tare ma tem sa nu adormim in repriza a doua.

Yoyoyoi27.11.2007 20:49

Fantastic jocul din prima repriza, fenomenal. Parca nu-s ei, parca sunt alta echipa.

N-am vazut atata determinare si dorinta de joc de foarte mult timp la Steaua.

Asta este Steaua de care m-am indragostit, echipa care mi-a adus atatea bucurii.

Sper s-o faca in seara asta din nou, ca prea ne-au necajit in ultima vreme.

Nesu a fost exceptional in cateva faze. Dica se vede ca e cautat de cluburi mari, da tot, absolut tot ce poate. Rada a fost si el magnific alaturi de Goian. Iar Emeghara trebuie sa fie naturalizat, este superb jocul lui, atat ofensiv cat si defensiv.

Superba repriza, absolut de vis. Mai vreau inca una ca asta azi :steagcruce:

yo_marius27.11.2007 20:51

sper sa nu-l incerce iar pe romica,acum cand chiar jucam ceva fotbal....mai bine Cristocea....

Heart_For_Steaua27.11.2007 20:51
Fantastic jocul din prima repriza, fenomenal. Parca nu-s ei, parca sunt alta echipa.

N-am vazut atata determinare si dorinta de joc de foarte mult timp la Steaua.

Asta este Steaua de care m-am indragostit, echipa care mi-a adus atatea bucurii.

Sper s-o faca in seara asta din nou, ca prea ne-au necajit in ultima vreme.

Nesu a fost exceptional in cateva faze. Dica se vede ca e cautat de cluburi mari, da tot, absolut tot ce poate. Rada a fost si el magnific alaturi de Goian. Iar Emeghara trebuie sa fie naturalizat, este superb jocul lui, atat ofensiv cat si defensiv.

Superba repriza, absolut de vis. Mai vreau inca una ca asta azi :steagcruce:

Emeghara din pacate a jucat deja peentru antinala Nigeriei si nu mai paote juca si pentru noi :(... Oricum e exceptinal jocul echipei ... mi-a placut foarte mult jocul sper sa o tinem tot asa ...

cred in steaua mea27.11.2007 20:53

Foarte Frumos !! Lupta Steaua !!

:steagcruce:fular-campionii :steag_steaua_ro:

dragos_ghinea27.11.2007 21:03

cel mai emotionant moment in timpul primei reprize a fost atinci cand s-a cantat " CE DROG CIUDAT !" aproape ca mi-au dat lacrimile in fata televizorului . as fi vrut sa nu se mai auda vocea comentaotilor sa se auda doar cantecul ... a fost cel mai frumos pe care l-a cantat peluzele , tot corul se auzea intr-o singura voce , a fost fantastic , a crescut adrenalina in mine , nu stiu cum a fost in peluze dar aici in fata televizorului a fost INCREDIBIL ! :steag_steaua_ro:

RESPECT !!!

dax4727.11.2007 21:10

Meciul e mult mai frumos decat ala cu pisicutele militiei. Victoria e a noastra 90%. Sper sa mai dam macar un gol.

Bravo baietii ! Multumim Laca !

nicu8827.11.2007 21:17

trebuie sa dam inca vreo 2 3 goluri ,am impresia ca jucam cu javrele

FORZAAAAAAAAAAAAAA STEAUAAAAAAAAAAAA

stelistu din sm27.11.2007 21:25

o intrat surduuuuuuu

si am si luat gol

steaua-spania-27.11.2007 21:26
Jucam fotbal!

Bravo Lacatus!

Bravo baietii!

Bravo Steaua!

:steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

Bravo SURDU, Bravo SURDU!!!! BRAVO SURDU pentru golul primit.

nicu8827.11.2007 21:26

datile in buci , nu le dati victoria, bafta

steaua-spania-27.11.2007 21:29

asa sa fie.... in 2 minute?

dax4727.11.2007 21:32

Game over... adio europa.. macar am facut un punct.

Piece of Mind27.11.2007 21:39

Pacat, un rezultat injust, insa s-a conformat zicala fotbalistica potrivit careia "jocul greseala asteapta".

Cred ca Lacatus nu este deloc inspirat la schimbari, nu am inteles de ce nu a mizat mai repede pe Cristocea sau de ce nu l-a introdus deloc pe Zaharia. Mai mult, nu pricep din ce cauza lui Badoi nu i se da nici o sansa la Steaua (pe postul pe care s-a consacrat la Rapid), dar se insista cu Surdu, de pilda, care este pus sa evolueaza intr-o zona in care nu a fost obisnuit la CFR.

sebyraul27.11.2007 21:40

BRAVO SLAVIA.........Steaua NU MERITA IN LC

androsteaua27.11.2007 21:41

doamne de ce il lasi pe surdu..nuuuuuuuuuuuuuu! uite am luat si gol fu**** mor** matii de chiospaliu(ma refer la surdu)! cum a intrat ala am luat gol. unii joaca altii castiga

nicu8827.11.2007 21:41

de ce adio

batem arsenalul si ne ducem in grupe

LeoKinG27.11.2007 21:42

Doamne ce ghinion sa imi bag **** .. cum sa nu joci nimic tot meciu si sa dai un gol de ***!!!

Gabby_the_gunner27.11.2007 21:42

mda :(....avem prea multa 'valoare' ...din cauza asta stam acasa...

Catalyn0727.11.2007 21:43

sincer... Lacatus a pierdut meciu asta prin schimbarile facute

. De surdu nu are rost sa mai zic cv.... Cristocea trebuia bagat muuuult mai devreme, iar Bicfavli....sa mai creasca, ca deocamdata nu are valoare...Daca ciobanu zice ca meciu s-a rupt de cand a iesit Lovin.... imi pare rau s-o spun , dar ii dau dreptate :|

colaps27.11.2007 21:43
Bravo SURDU, Bravo SURDU!!!! BRAVO SURDU pentru golul primit.

ce-i cu tine ma? ce-are surdu cu golul primit?'

nu ca as fi inteles totusi schimbarile lui Lacatus din seara asta...

or fi fost Lovin sau Croitoru accidentati? s-ar zice ca era sigur de victorie si a vrut sa dea o sansa copiilor alora care nu prea stiau pe ce lume sunt...

«1238»