O durere mare sa lipit de Steaua.Deci sa fim seriosi, puteam sa dam 6-0 in prima repriza, doar ciobanul e cu ghinion.Speram la o Primavara superba, a 4-a, dar...CIOBANULE, NU TE VREM!
O durere mare sa lipit de Steaua.Deci sa fim seriosi, puteam sa dam 6-0 in prima repriza, doar ciobanul e cu ghinion.Speram la o Primavara superba, a 4-a, dar...CIOBANULE, NU TE VREM!
Deja pare o certitudine.
Oricat de mare fotbalist o fi fost, Lacatus nu are nicio treaba cu meseria de antrenor.
Am avut banuieli la inceput, dar acum m-am convins.
Mi se pare mult mai slab si decat Hagi, imi pare rau sa o spun...
Rar mi-a fost dat sa vad schimbari atat de tarzii si de haotice, fara nicio noima...
Cateodata imi pare tipul antrenorului "de maidan", cum de altfel a fost si ca fotbalist.
Pacat, mai ales ca avem jucatori in lot cu care sunt sigur ca se poate mai mult, dar e nevoie si de "stofa" unui antrenor mai experientat decat Marius.
Chiar si schimbarile din meciul cu javrele au fost hilare, mai ales introducerea lui Baciu cand aia erau varza cu carne, noi mai bagam un fundas...
Asta e...n-avem nici jucatori, dar nici antrenor.
de ce adiobatem arsenalul si ne ducem in grupe
poi am avea 4 puncte...ei au deja 5..
Nu mai am cuvinte,...,plang !!! De ce cateodata soarta este asa de nedreapta ??? De ce au avut un sut pe poarta si au dat gol si de ce noi am avut inca 3-4 ocazii de gol si nu le-am fructificat ??? Nu mai suport !!! Adio Europa,...,ne vedem la anul
(:((
( !!! Inchei cu fraza mea obisnuita,Forza Steaua,te voi sustine mereu si la bine si mai ales la greu !!!
fularsteau2
ba stiti cum ziceau unii mai devreme daca s pierde meciul, oierul e de vina
. se pare ca asa si este
Scor nemeritat...asta e...
Petre are toata vina. Toti zic cata experienta are, si nu e in stare sa respinga calumea o minge si da pasa perfecta la adversar! Surdu e afon. total pe langa fotbal! Ce dracu mai cauta aici nu stiu. Au stricat tot ce au construit in prima repriza.
de ce adiobatem arsenalul si ne ducem in grupe
Steaua sa bata Arsenalul?Nu zic NU, vreau si toti vrem sa fie asta.Dar sa gandim, daca Steaua nu a castigat cu Slavia, nici un egal nu ne mai iese.Lacatus a facut schimbarea gresita...
mda am cam dato in bara azi cu fotbalul. ce sai faci asa e viata nedreapta citeodata ,stelist pina la moarte si sa ne ajute Dumnezeu la anul
asta este daca nu poti bate nici pe astia??apai pe cine ?
ce vrei tu defapt in championsleague?
Steaua nu seamana ca o echipa de chamionsleague in nici un caz chiar daca azi nu o jucat rau.
Jiji lase-ne ca fac cu nervi..........
doamne de ce il lasi pe surdu..nuuuuuuuuuuuuuu! uite am luat si gol fu**** mor** matii de chiospaliu(ma refer la surdu)! cum a intrat ala am luat gol. unii joaca altii castiga
ce fraieri au fost sau lasat pe final ![]()
![]()
baaaaaaaaaaaaaaaaaaa laso in durerea mea....cu tot respectu pentru Laca cum il trimiti u pe prostu ala de Surdu in teren in loc de zaharia sau o solutie de atac ceva.Face la fel ca zerOLI baga autocaru in poarta cand se vede cu un amarat de gol.Ca la faza cu cornereu tinutin colt la sfarsitul meciului ca sa tragi de timp pe final de meci chiar daca Steaua e buna cat de cat la lovituri libere.
Ma repet cu tot respectu pentru Laca dar Laca fii in durerea mea mai ofensiv ca ai fost atacant frate,ai fost intitulat Fiara.Cum sai bagi u pe Lovin si pe Petre in centru si sa faci schimbare bagandu-l pe Surdu.Cum a intrat saracia s-a dus driku meciu.Nici o lovitura libera nu stie sa bata si cand e in fata poartii suteaza nu paseaza cu 2 jucatori in stanga.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ce nervi ammmmmmmmmmmm!!!!
:sad2:
Ov. Petre a gresit la golul primit ... Dupa ce a gresit o pasa simpla, statea si se uita cum aia atacau !! RATAT !!! ... In rest felicitari echipei, merita acest lucru ... BRAVO Laca , BRAVO BAIETII !!
Deja pare o certitudine.Oricat de mare fotbalist o fi fost, Lacatus nu are nicio treaba cu meseria de antrenor.
Am avut banuieli la inceput, dar acum m-am convins.
Mi se pare mult mai slab si decat Hagi, imi pare rau sa o spun...
Rar mi-a fost dat sa vad schimbari atat de tarzii si de haotice, fara nicio noima...
Cateodata imi pare tipul antrenorului "de maidan", cum de altfel a fost si ca fotbalist.
Pacat, mai ales ca avem jucatori in lot cu care sunt sigur ca se poate mai mult, dar e nevoie si de "stofa" unui antrenor mai experientat decat Marius.
Chiar si schimbarile din meciul cu javrele au fost hilare, mai ales introducerea lui Baciu cand aia erau varza cu carne, noi mai bagam un fundas...
Asta e...n-avem nici jucatori, dar nici antrenor.
mah tu esti *****, ***** , ******, ********, *********??!!?!? CUM poti spune ca Laca a fost jucator de maidan?!??!esti ***** sau javra mai mult ca sigur , nu te mai baga pe un forum unde nu ai treaba , cum poti sa il acuzi pe Laca de faptu ca a introdus dupa min 80 in meciu cu javrele un fundasi puternic si care domina lupta aeriana??!?!?!
bai baiete tratiti-ar cine vrei nu te mai baga in seama si nu te mai lua de numele lu Laca!!!! ***** sau caine spurcat taci si linge-ti ranile si vezi-ti de treaba ta ********* ****!!!!!!
Nu deci asta e inatmisibil Steaua a fost peste ei si am avut ocazii dar nu am stiut sa le valorificam si ei de la ocazie as putea sa zik banala au inscris. ![]()
Cu ochi plang si cu unul rad. Plang pentru ca am pierdut mai mult de 2 puncte am pierdut sansa de a continua in UEFA dar cu celalat rand pentru ca am vazut FOTBAL dupa o perioada de ..... ani lumina, FOTBAL jucat de Steaua. Rad pentru ca am vazut un Bicflavi fantastic, cel putin pentru cele 20 de minute cat am prins eu, nu a gresit nici o minge si a dat numai pase utile si spre paorta lor, tot asa si ne am facut cu un mijlocaj de certa valoare, cel putin in seara asta a confirmat.
Dupa o lunga perioada de timp am simtit din nou ros albastru, am trantit, am tipat, m am agitat. In cele 20 de inute prinse de mine am vazut atitudine, am vazut o echipa atacand, am vzut Steaua. Se pare ca Laca chiar are bagheta magica. Viitoarele meciuri sper sa fie o certitudine ca e vrajitorul nostru. Dar imi revine in minte Bicflavi. A jucat super, ma repet cel putin cele 20 de minute vazute de mine.
Din pacate la ratarea lui Croitoru m am gandit la legea nescrisa a fotbalului, ratezi o incasezi, din pacate s a aplicat legea si cu noi.
Eu ii felicit pe baieti. Am vazut UN DOI-URI care parca devenise specie pe cale de disparitie la fotbalistii nostri pentru toata perioada neagra de joc in care s a aflat echipa. Intr un cuvant Steaua A JUCAT FOTBAL!
Respect Laca!!!! Steaua reinvie!!! Sper sa nu fie doar o picatura de stralucire intr un ocean de intuneric!!!!
DATI-L AFARA PE ROMICA SURDU!!!
berBECALI,asta e piaza rea pentru echipa! Este incredibil ce ghinion poate aduce acest "wannabe" jucator... Asta chiar deochiat! Nici nu a intrat bine ca am si luat gol la singura actiune mai legata de aia din Praga. Ca sa-l citez pe un "om de fotbal", am ramas in afara Europei din cauza unor "desculti"!
In repriza I a jucat adevarata Steaua! In repriza a II-a a jucat Steaua 2!
Laca, baga-i la sala! La antrenamente fizice! Nu se poate sa nu reziste 2 reprize la capacitate maxima cu "puternica" echipa a Slaviei Praga care, pana la urma, trebe respectata si aplaudata! Se vede ca sunt vecini cu nemtii: in dur 2 faze - 2 goluri, in retur 1 faza - 1 gol! Asta tre' sa invatam si noi, nu fente si pase cu calcaiul!
Dar revin: berBECALI, DA-L AFARA PE ROMEO SURDU!!!
asta este daca nu poti bate nici pe astia??apai pe cine p... mea?ce vrei tu defapt in championsleague?
Steaua nu seamana ca o echipa de chamionsleague in nici un caz chear daca azi nu o jucat rau.
Jiji lasene ca fac cu nervi..........
nu e Gigi de vina ci jucatorii ca si-au luat-o in cap ![]()
m'am saturat...doar niste mercenari..asta sunt..pana acum i'am sustinut pana in panzele albe..dar SUNT NISTE MERCENARI!!! singurii jucatori mai buni sunt emeghara si zapata si sa zicem Dica (dar care este intr-un total regres) si Goian..(la fel ca Dica) .......restul NISTE MERCENARI SI AMATORI....sunt scarbit.....in plus a facut si Lacatus niste schimbari!!!!!!!!! bicfalvi nu joaca bine nici in campionat( cand joaca ) .......surdu E PETARDA!!!!!!!! ...mi'a mai placut si ov Petre pentru ca a recuperat multe mingi..in rest: MERCENARI!!!!!!!!!!!! e inadmisibil ce au facutttttt...rusine rusine...adevarul e ca la ce salarii si prime au nici nu trebuie sa se mai sinchiseasa ....rusine rusine rusineeeeee..m'am saturat de voi!! FOrzzzzzzzzaaaaaaaaaa Sssssteaaaaaaaaaaauaaaaaaaaaaaaaa
pai bine , da ginditi-va si la un lucru ,asa a fost sa fie .Dumnezeu asa a vrut .daca oierul se baga unde nu-i fierbe oala asa se face fotbal cu rude in echipa
Cu ochi plang si cu unul rad. Plang pentru ca am pierdut mai mult de 2 puncte am pierdut sansa de a continua in UEFA dar cu celalat rand pentru ca am vazut FOTBAL dupa o perioada de ..... ani lumina, FOTBAL jucat de Steaua. Rad pentru ca am vazut un Bicflavi fantastic, cel putin pentru cele 20 de minute cat am prins eu, nu a gresit nici o minge si a dat numai pase utile si spre paorta lor, tot asa si ne am facut cu un mijlocaj de certa valoare, cel putin in seara asta a confirmat.
Dupa o lunga perioada de timp am simtit din nou ros albastru, am trantit, am tipat, m am agitat. In cele 20 de inute prinse de mine am vazut atitudine, am vazut o echipa atacand, am vzut Steaua. Se pare ca Laca chiar are bagheta magica. Viitoarele meciuri sper sa fie o certitudine ca e vrajitorul nostru. Dar imi revine in minte Bicflavi. A jucat super, ma repet cel putin cele 20 de minute vazute de mine.
Din pacate la ratarea lui Croitoru m am gandit la legea nescrisa a fotbalului, ratezi o incasezi, din pacate s a aplicat legea si cu noi.
Eu ii felicit pe baieti. Am vazut UN DOI-URI care parca devenise specie pe cale de disparitie la fotbalistii nostri pentru toata perioada neagra de joc in care s a aflat echipa. Intr un cuvant Steaua A JUCAT FOTBAL!
Respect Laca!!!! Steaua reinvie!!! Sper sa nu fie doar o picatura de stralucire intr un ocean de intuneric!!!!
si eu ii respect pe toti ce aduc bunastare dar nici sa nu joci nimic dupa ce dai gol , uni isi bat joc de noi , surdu ....
surduleeeeeeeeeeeeee dute la sapa!!!!! si eu joc mai bine ca tine,si tata joaca si bunica-mea dupa o zi de camp tot are o clasa peste "talentul" tau nativ!!! esti mult sub nota zero,zero fiind cel mai jos nivel posibil.........
Lacatus de ce l-o fi bagat pe Surdu in teren nu pot sa-mi explic.
Am si eu o mare nelamurire: de ce naibii e zapata al-4-lea? ce a facut asta tot meciu', in afara de faptu' ca a luat gol?De ce are nota mai mare decat unii jucatorii care au muncit, gen Goian, rada sau Badea? Nu-i neg valoarea lui Zapata, da' acum NU merita...si eu pot sa ma duc sa stau in poarta si sa imi iau un gol!!! Forza Steaua!
serios??dar cine le da bani ma??
si cine sa bag la echipa???
habar nu ai ma.