FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Slavia Praga 1 - 1

«1234568»
axl2327.11.2007 22:05

Macar acum nu mai avem nicio scuza sa nu castigam campionatul.

Si mai usor cu jignirile, atentie la limbaj, nu ma intereseaza ca sunteti nervosi, cu toti suntem.

bogdan27.11.2007 22:05

Diferenta dintre jucatori si "jucatori" este asa cum am spus-o intotdeauna. Sunt multi "jucatori" care trebuie sa paraseasca Steaua. Candva am fost injurat cand l-am facut pe Badea "basinos", dar nu ma dezic. Faptul ca a fost marcator in cateva meciuri nu-l ridica la acest rang. Cei cel privesc cu atentie stiu ce vorbesc, pentru cei ce nu, le spun doar ca nu este admisibil pentru un atacant sa nu poata fugi, sa nu poata dribla, sa scapi singur si sa nu poti continua ca te ajung ceilalti din urma. Incercati sa fiti realisti. Spuneti-mi si mie, de cate ocazii de gol are nevoie un ADEVARAT jucator ca sa si marcheze. In seara asta (a nu stiu cata oara) am vazut. Nu trebuie sa ai zeci de ocazii pentru a marca un gol, cine stie sa loveasca mingea o face din prima. Nu credeti ca Steaua pierde multe meciuri tocmai din aceasta cauza?. Astept injuraturi.

The Flyer27.11.2007 22:07

n-am fost la meci,am spus ca anul asta nu ma duc la niciunul si asta e!

referitor la meciul de asta-seara,o prima repriza buna,chiar mai buna decit cea cu javrele!

dar,ce s-a intimplat in a doua repriza?ce au fost schimbarile alea?ce caura surdu la noi?chiar toti sintem timpiti si Laca il baga pe asta?si il scoti pe Croitoru,mina moarta, si nu-l bagi pe badoi?da-o dracu'!si swatch-ul oierului???!!!!?!?!?!?!?!?!?!ce dadea din miini cind a pierdut mingea la faza golului?a a vut o cadere de calciu si isi cauta echilibrul?!

pacat,am avut meciul in mina si am pierdut 2 puncte ca fraierii!

greenyes27.11.2007 22:09
meci fantastic facut de steaaua nici nu se poate compara cu ce am jucat pana acuma ,daca continuam sa crestem in joc sunt sigur ca si la anul vom fi in cl

ce dracu cauta surdu in teren nush

Citesc comentariile colorlalti care au vazut meciul si is cam in ceata pentru ca cele 20 de minute au fost chiar 20 minute de fotbal jucate de Steaua, nici in meciul contra cainilor nu am vazut atata fotbal.

yo_marius27.11.2007 22:09
yo_marius

ce ii poti reprosa lui Surdu?

ce greseli a facut el in meciul asta?

De intrat a intrat in combinatii, a driblat, a tras la poarta!

Nu vad ce lucru rau a facut Surdu.

personal eu l-as fi bagat in locul lui Badea si as fi jucat pe contre, cu mingi pe jos,printre ca sa pun in valoare viteza lui Surdu si a lui Neaga

ce ii pot reprosa???? ca nu stie sa faca o preluare??? ca avand 7 metri de poarta in fatza,plus ov.Petre liber in stanga lui, a tras pe LANGA poarta??? a driblat???? pe cine??? in afara de el......surdu are viteza???si loganu are piele la optiuni nu???mai prietene,poate imi spui tu care au fost combinatiile in care a intrat surdu(in afara de alea cu samsarii din pipera) care au fost suturile pe poarta,pe cine a driblat...etc.... si mai ales spune-mi cate preluari a reusit.....si cati coechipieri evita meci de meci sa-i dea pase stiind ca nu e in stare de nimic....

predatorpulse727.11.2007 22:10

Nu mai va agitati atat fratilor. Am avut si ghinion dar meciul a fost pierdut de superficialitatea jucatorului roman. Echipa a jucat f bine in prima repriza si trebuia sa le dam 3 dar baietii nostri au zis sa faca un sequel la Steaua-Rosenborg 1-1. Lacatus a alcatuit bine 11-le dar a gresit schimbarea bagandu-l pe surdu,acolo trebuia introdus badoi si schimbarea aia cu Cristocea in min 89 e f ciudata.

Mie asta mi s-a parut cel mai bun meci(sau macar 60-70 min) al Stelei din acest sezon,mult mai bun decat cel cu Dinamo. Slavia este o echipa mult sub noi,dar au fost 2 factori care ne-au belit in dublele cu ei:

-am jucat doar 2 reprize si putin si apoi ne-am terminat benzina

-superficialitatea jucatorilor romani

-ghinion(la praga au dat 2 goluri din 2 suturi tot meciul,iar azi la Bucuresti am avut si 65% posesie la un moment dat si au dat gol din SINGURA faza de poarta a lor).

Soarta noastra era curmata si daca bateam pe slavia,pentru ca pe emirates ne mancau arsenal si daca mergeam acolo cu 3 puncte in ranita. O victorie azi ar fi contat doar pentru statistica si pentru coeficientul ala imputit.

Cei mai buni jucatori ai nostri azi au fost Dica,Emeghara,Badea(doar pentru gol pentru ca in rest baiatul asta nu mai stie nici sa alerge),Neaga(pentru efort si nu pentru aruncarile in careu),Rada si Nesu.

Ceea ce le reprosez eu este ca nu au avut cojones cat sa mai le dea un gol acestor amarati,care sunt cu mult sub Kievul de anul trecut,cehii au prins curaj si ne-au luat 4 pc din 6. Am luat-o in bot exact ca Ajax,i-am subestimat si am patit-o.

Asa ca sunteti liberi sa va luati de cine vreti,de jucatori,de antrenor dar sa stiti ca ei mai mult nu pot. Jucatori ca surdu,Nicolita,Croitoru(care macar a facut 10 km astazi) nu pot sa joace in CL,fac 3 miscari doar ca sa centreze,cu jucatori d-astia nu poti sa termini nici pe 3 in grupa.

La antrenor nu ma bag pentru ca daca sub Hagi si pedrazzini Steaua a jucat de nota 2-3 sub Laca mai joaca de un 5-6. Sa vedem ce o sa faca Lacatus,insa nu-l vad bine fara jucatori noi.

Singura mea amaraciune in aceasta campanie de CL este ca ne-au luat cehii puncte,adica o echipa cu o clasa sub noi a ramas neinvinsa in meciurile cu noi.

Oricum,dupa ce am trait pe Ghencea serile minunate din Cupa UEFA cu valencia,villareal,lens,standard liege trebuie sa spun ca serile de CL sunt foarte triste,cu exceptia meciului de la Kiev si poate cel de la Lyon.

N-avem fata de CL,fratilor.....

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

steaua-spania-27.11.2007 22:11

Media cea mai slaba obtinuta de Surdu a fost pentru meciul Steaua - Slavia Praga 1 - 1 (Champions League 2007-2008) Votati 1 pentru surdu, mereu.....

caliba27.11.2007 22:11
Deja pare o certitudine.

Oricat de mare fotbalist o fi fost, Lacatus nu are nicio treaba cu meseria de antrenor.

Am avut banuieli la inceput, dar acum m-am convins.

Mi se pare mult mai slab si decat Hagi, imi pare rau sa o spun...

Rar mi-a fost dat sa vad schimbari atat de tarzii si de haotice, fara nicio noima...

Cateodata imi pare tipul antrenorului "de maidan", cum de altfel a fost si ca fotbalist.

Pacat, mai ales ca avem jucatori in lot cu care sunt sigur ca se poate mai mult, dar e nevoie si de "stofa" unui antrenor mai experientat decat Marius.

Chiar si schimbarile din meciul cu javrele au fost hilare, mai ales introducerea lui Baciu cand aia erau varza cu carne, noi mai bagam un fundas...

Asta e...n-avem nici jucatori, dar nici antrenor.

mai baiatule tu esti ***** sau esti javra? Daca Lacatus le zice sa faca niste faze iar ei nu sunt in stare sa le faca, nu sunt in stare sa le finalizeze de ce este el vinovat? Pe cine ai vrea antrenor?

Yoyoyoi27.11.2007 22:11

S-a vazut o schimbare majora la echipa in ultimele doua meciuri. Joc combinativ, dorinta de a castiga, determinare, dublare in aparare, s-a renuntat (cat de cat) la pasele alea sinucigase inapoi, au inceput sa-si arate coltii atacantii si talentele adormite mijlocasii. Astea-s schimbarile in bine.

Dar schimbarile in rau sunt ca dupa ce marcam ajungem la automultumire si nu mai facem nimic. Azi am facut cea mai buna prima repriza din acest an, dar totul a fost in zadar daca in repriza secunda ne-am retras incet-incet. Fortati poate si de inlocuirea lui Lovin cu Bicfalvi (care a fost rapus de miza jocului si de faptul ca n-a jucat mai nimic sezonul asta) si de intrarea lui Surdu...

Atat am sa-i reprosez lui Laca, dar ce am vazut in prima repriza ma face sa iert tot ce s-a intamplat in a doua.

De fapt, lui Laca nu stiu daca as putea sa-i reprosez ceva vreodata...

morosanu'27.11.2007 22:12

ramane sa iesim neshifoanti prea tare de la londra si sa batem tot in etapele ramase de anul asta,sa ne apropiem de podium.oricum mai vedem ceva fotbal fata de ce jucam de cateva saptamani, si eu cred ca Laca o sa-i invete sa joace altceva,dar trebuie sa ai si material uman,nu "ceasuri","surzi","atleti"."colgate"(Croitoru)etc

SzabiStelistu27.11.2007 22:14

prima repriza era al Stelei,in a doua nu stiu ce sa intamplat....schimbarile lui Lacatus neinspirate.....puteam sa castigam lejer cu 3-0...dar asta e...sper sa revina Steaua ca acuma nu pot spune dupa iarna ca is obositi!

ss lucki27.11.2007 22:15
Sunt un suporter stelist de la trei ani jumate... Ce s-a intamplat in seara asta m-ar fi facut pe mine la varsta aia sa tin eventual cu Jiul, sau Foresta... Este inadmisibil ca cei care se numesc ultras, si cei care se bat cu pumnul in piept pentru nu stiu ce banner sa nu faca atmosfera atat de cunoscuta noua... S-a uitat ce inseamnba Magica Steaua.. La golul ala anulat, pe vremea lui Jean , s-ar fi dezlantuit infernul; ...Ghencea, Dr. Taberei, Militari s-ar fi cutremurat ...Acum s-au auzit trei scancete nevinovate, de pisica lesinata... Cei din ceea ce a mai ramas din Armata Ultra', s-au comportat fix ca niste suporteri ai FC Primavara, care a jucat cu Barca, si la 6-0 pentru catalani, ar fi gandit"ba, n-avem ce le face...". Fratilor, va pierdeti in Becali, Hagi, Pedra, Laca, si uitati de ceea ce l-a facut pe un copil de trei ani jumate sa tina cu Steaua: SA CASTIGI...Nu ma intereseaza de Gigi, de Surdu , DE NIMENI !!!!!!!!!!!! EU VREAU CA Steaua SA CASTIGE....Este inadmisibil sa nu-ti incurajezi echipa, este inadmisibil sa te retragi in secunda 2 dupa ce ai marcat ! NA ! Ai marcat, si gata , am castigat .Futu-i ***** ma-sii de treaba, trebuia sa le dam 6 astora... Amintiti-va de Brugge, de PSG, de Valencia , chiar si de Anvers cu Cherniatinsky... Fratilor, jucam fotbal si aveam galerie...Explicatii, plansete, explicatii, sperante, explicatii, oboseala, explicatii, Arsenal...Apa de ploaie ...Acuma vine Laca si da explicatii... Cand ne jucam Turca cu Dinamo de le dadeam 5 nu prea era loc de explicatii, nu-i asa, Laca? Am acasa intr-un loc mai de pret decat o icoana un fanion al Stelei, cu autograful original al tau , Laca... In seara asta ai dezamagit un copil de trei ani jumate( ma rog, 28), care astepta de la tine acel ceva...Acei ochi inchisi la bara-gol cu Barca, acel" Nea Imi, da ca bat eu"...Din pacate, explicatii, oboseala, explicatii... Scriu la nervi si la tristete... Telecomanda sparta, un scaun rupt de perete...Victime colaterale... Revin: pe vremea lui Jean , se striga la un meci cu Otelul, vazut intr-o carciuma la Fetesti (cunoscatorii stiu de ce) , mai rau ca la meciul asta... Fratilor, treziti-va !!!!! incurajati Steaua, este vesnica, Becali , nu !!!lasati-l dracului de imbecil sa-si vada de ale lui, si voi de ale voastre...Repet: PISICI LESINATE !!! NU STITI CE-I AIA GALERIE!!!...Cu 3 bannere nu v-ati impus pe piata Ultras... Veti fi si veti ramane niste copii care refuleaza la meci...Nimic altceva. Ganditi-va ca am fost in stare sa batem 200 de km intr-o duba frigorifica, 60 de insi, doar ca s-o vedem pe Steaua intr-un meci cu Otelul... Va ofuscati ca a zis Gigi asta si ailalta... Si ce? Va intereseaza ce a zis Cretinul Sef, sau sa castige Steaua??? Repet : INADMISIBIL !!! Jeane, hai inapoi sa le aratam la copiii astia inocenti cum se face galerie : remember Nazi Boys !!!

Zici de meciul de la galati din 1999, cand am luat-o cu 2-0, cand ne pisam in sticle de bere goale in lada frigorifica????????????? Uite ca intalnesc in sfarsit un ultras prezent la deplasarea ia de pomina.... Si apoi bataile cu garda din jurul stadionului...

AdrianUltras2527.11.2007 22:20

uita-te la meci frate si zi-mi cate greseli face Surdu.

ca nu stie sa faca o preluare....nu e singurul....99% din fotbalistii romani nu stiu sa faca o preluare

unde era ov Petre liber in stanga?

in fata la toata marea aia de jucatori?

ce facea el daca primea mingea?

o pierdea aia facea

incearca sa vezi dincolo de ura

cody_stelistu00727.11.2007 22:20

Si inca o data,

Ciobanul se arata,

Cu un bidon de apa plata,

Distrugand Steaua toata.

Si cum toata lumea il stie,

Pe nea Jiji ,cioban de meserie,

Cinstit si curat,

Dar toata viata a furat.

Deci dragi preteni ,

Sai multumim lui Jiji pentru transferurile incredibile,si nefacute,

Ca multi jucatori de prima mana dupa second-hand is la Steaua,

Doamne te rugam fa ceva....................

Trazenestei una in cap lu Jiji,

Sasi aduca aminte cai cioban de Romania,

Ca poate se linisteste ,

Si nu mai umple de bani toata parohia..........................................

Cred ca toti stelistii sunt in suferinta,

Si cu o ultima dorinta,

Inchei si acest comentariu

Cu o recomandare:::

Decat sa stati in picioare

La meciurile Stelei........................MAI BINE STATI ACASA SI JUCATI MARIO CA NUI CU CIOBANI NICI SURZI NICI CU Vali Badea (nume de cioban)

nicu8827.11.2007 22:21

Sunt un suporter stelist de la trei ani jumate... Ce s-a intamplat in seara asta m-ar fi facut pe mine la varsta aia sa tin eventual cu Jiul, sau Foresta... Este inadmisibil ca cei care se numesc ultras, si cei care se bat cu pumnul in piept pentru nu stiu ce banner sa nu faca atmosfera atat de cunoscuta noua... S-a uitat ce inseamnba Magica Steaua.. La golul ala anulat, pe vremea lui Jean , s-ar fi dezlantuit infernul; ...Ghencea, Dr. Taberei, Militari s-ar fi cutremurat ...Acum s-au auzit trei scancete nevinovate, de pisica lesinata... Cei din ceea ce a mai ramas din Armata Ultra', s-au comportat fix ca niste suporteri ai FC Primavara, care a jucat cu Barca, si la 6-0 pentru catalani, ar fi gandit"ba, n-avem ce le face...". Fratilor, va pierdeti in Becali, Hagi, Pedra, Laca, si uitati de ceea ce l-a facut pe un copil de trei ani jumate sa tina cu Steaua: SA CASTIGI...Nu ma intereseaza de Gigi, de Surdu , DE NIMENI !!!!!!!!!!!! EU VREAU CA Steaua SA CASTIGE....Este inadmisibil sa nu-ti incurajezi echipa, este inadmisibil sa te retragi in secunda 2 dupa ce ai marcat ! NA ! Ai marcat, si gata , am castigat .Futu-i ***** ma-sii de treaba, trebuia sa le dam 6 astora... Amintiti-va de Brugge, de PSG, de Valencia , chiar si de Anvers cu Cherniatinsky... Fratilor, jucam fotbal si aveam galerie...Explicatii, plansete, explicatii, sperante, explicatii, oboseala, explicatii, Arsenal...Apa de ploaie ...Acuma vine Laca si da explicatii... Cand ne jucam Turca cu Dinamo de le dadeam 5 nu prea era loc de explicatii, nu-i asa, Laca? Am acasa intr-un loc mai de pret decat o icoana un fanion al Stelei, cu autograful original al tau , Laca... In seara asta ai dezamagit un copil de trei ani jumate( ma rog, 28), care astepta de la tine acel ceva...Acei ochi inchisi la bara-gol cu Barca, acel" Nea Imi, da ca bat eu"...Din pacate, explicatii, oboseala, explicatii... Scriu la nervi si la tristete... Telecomanda sparta, un scaun rupt de perete...Victime colaterale... Revin: pe vremea lui Jean , se striga la un meci cu Otelul, vazut intr-o carciuma la Fetesti (cunoscatorii stiu de ce) , mai rau ca la meciul asta... Fratilor, treziti-va !!!!! incurajati Steaua, este vesnica, Becali , nu !!!lasati-l dracului de imbecil sa-si vada de ale lui, si voi de ale voastre...Repet: PISICI LESINATE !!! NU STITI CE-I AIA GALERIE!!!...Cu 3 bannere nu v-ati impus pe piata Ultras... Veti fi si veti ramane niste copii care refuleaza la meci...Nimic altceva. Ganditi-va ca am fost in stare sa batem 200 de km intr-o duba frigorifica, 60 de insi, doar ca s-o vedem pe Steaua intr-un meci cu Otelul... Va ofuscati ca a zis Gigi asta si ailalta... Si ce? Va intereseaza ce a zis Cretinul Sef, sau sa castige Steaua??? Repet : INADMISIBIL !!! Jeane, hai inapoi sa le aratam la copiii astia inocenti cum se face galerie : remember Nazi Boys !!!

asta inseamna sa fii stelist dar nu sa cauti cine e de vina

st_194727.11.2007 22:22

nici nu ajung bine de la meci ce vad pe fcsteaua.ro iar surdu criticat .DA CE VRETZI BA SA FACA IN 10 MINUTEEEEEEEEEEEEEEEEE sa dea o dubla ??? Croitoru n-a facut nimic 75 de minute si facea surdu in 3 min

AdrianUltras2527.11.2007 22:24

Bai suporteri de rezultat incercati sa vedeti dincolo de acel 1-1

Nimeni de aici nu zice nimic de faptul ca Steaua a jucat fotbal!

Am jucat azi mult mai bine decat am facut-o in meciul cu Dinamo

hypno27.11.2007 22:24

Sa va puste D-zeu pe astia care tot comentati ca schimbarea lu Laca si ca Surdu is de vina pentru egal. Intr-adevar Surdu nu e jucator de Steaua ... cel putin nu a aratat absolut nimica ca sa lamureasca asta. Dar, la gol a fost in principal greseala lu Ovidel Petrel jucatorul ceas si apoi a lui Goian care a dormit langa atacantu lor. Ovidiu Petre este cel care a pasat mingea la adversar cu 2 pase inainte sa ajunga mingea pe capul atacantului. Nu mai tot sariti amu ca desteptii mari genii fotbalistice ce toti sunteti la gatu' lu Laca sau al lui Surdu (care desi nu e jucator de Steaua, nu a avut nici o vina la gol).

In alta ordine de idei, vorba nu mai stiu cui ... cu jucatori reciclati sau de la echipe care bat la retrogradare vrem noi sa facem furori in CL ??? cu 3 antrenori in 5 luni ? cu un cioban cretin care-si bate joc de toti, inclusiv de jucatorii lui ? (care amu ceva vreme erau "familia lui") ... hai sa fim putin seriosi inainte sa acuzam schimbarile lui Laca .. la urma urmei de cand a venit Laca pe banca se vede un stil mai ofensiv si o daruire mai mare din partea jucatorilor... eu cred ca Laca ar fi un antrenor bun, dar are nevoie si de jucatori si si de management cumsecade deasupra lui, nu ciobani umflati cu pompa si soldatei cu plamani de fier care dau 1 centrare buna / meci.

Sa fim fericiti ca am scos si un egal in CL anul asta ... desi meciul din seara asta meritam sa castigam, dar ma bucur ca n-am facut-o ... daca am fi castigat, ii dadeam nas la cioban sa zica ca avem numa ceasuri si jucatori excelenti in echipa ... asa poate-si da si el seama ca ceva e putred.

Si amu printre putregaiuri as vrea sa adaug ceva legat de marii suporteri ai Stelei care-s buni numa la rezultat si-n rest stiu numa sa balacareasca si sa se kace pe ei ... sa va f*** Dzeu in bepu meu de ratati ce sunteti. Va chemati suporteri ai Stelei dar veniti la meci numai dupa ce bate pe Dinamo, strigati Steaua numai cand da gol, cand rateaza huiduiti si injurati ... ce rahat de neam prost sunteti astia care faceti asta (nu toti fac asta evident ... dar exista un numar destul de mare cred). V-ati lasat manipulati si calcati in picioare de un rahat de cioban care va face puscarie pentru ca i-a pus unuia stampila-n mana sa-l voteze (si ce-mi va face Romania zise el ciobanu' mioritic). Ei uite ca Romania te va f** in fund legal si odata cu tine sper ca vor disparea si specimenele astea de suporteri care-si zic suporteri ai Stelei.

Mi-aduc aminte cu placere vremurile cand Steaua juca cu casele inchise, cu suporterii in copaci si chiar la infrangere galeria canta si impingea echipa in atacuri neterminabile ... va numiti suporteri, ai sictir.

pana una alta ... stelist pana la moarte

Forza Steaua !!!

nicu8827.11.2007 22:24

dap sigur cum sa joace fotbal cu surzi croiti s.a.m.d.

The Flyer27.11.2007 22:25

ca nu stie sa faca o preluare....nu e singurul....99% din fotbalistii romani nu stiu sa faca o preluare

o pierdea aia facea

omule,surdu de cind a venit la Steaua e singurul jucator care nu transpira!pe linga Banel,e singurul care nu stie sa faca un dribling!se simte cretin atunci cind il vede pe Eme ca e mai tehnic decit el?nu,si bag mina in foc,il doare in fund!

rolex-ul ciobanului,cite goluri am luat din delasarea lui?tu-l vezi pe pletosul asta jucator de fotbal?

alte comentarii pertinente?

leynad7227.11.2007 22:27
mai baiatule tu esti ***** sau esti javra? Daca Lacatus le zice sa faca niste faze iar ei nu sunt in stare sa le faca, nu sunt in stare sa le finalizeze de ce este el vinovat? Pe cine ai vrea antrenor?

Pustiulica, pastreaza-ti aberatiile astea pentru membrii familiei tale, daca nu te superi...

Mai citeste o carte, mai mergi din cand in cand si pe la scoala si poate pana la urma o sa intelegi si tu ce inseamna sa respecti o parere diferita fata de a ta.

Parerea mea e ca Lacatus (pe care il cunosc ca jucator de o mie de ori mai bine decat multi dintre pustii frustrati care au cam invadat site-ul asta de o vreme) nu va reusi la Steaua ca antrenor. Punct.

Asa cum am simtit de la inceput ca Olaroiu va distruge jocul Stelei, asa spun si despre Lacatus ca nu are stofa de antrenor.

Si mai terminati cu devotamentul asta fata de Marius, ca multi dintre voi nici macar nu l-ati vazut vreodata pe viu jucand fotbal...traiasca internetul!

Fanii Stelei, auzi...mi-e sila!

ginistu27.11.2007 22:28

Fratilor, asta este. E clar ca e nevoie de un nou inceput in cadrul echipei. Trebuie sa strangem randurile. Cred ca acest rezultat este elocvent pentru ceea ce s-a intamplat cu Steaua in acest sfarsit de an. Trebuie sa tragem de meciurile pe care le mai avem si sa scoatem maximum din ele, pentru ca e clar ca echipa trebuie sa treaca printr-un proces de reconstructie care speram sa nu dureze mai mult decat pauza de iarna.

nicu8827.11.2007 22:30

da treb sa se fac ordine dar cine oierul distrugind si mai tare echipa

byla6927.11.2007 22:31

o pierdea aia facea

Ce meci ai vazut tu???

Cu cate te plateste Surdu ca sa-i iei atata apararea?

Nu poti injura un jucator pentru ca a jucat 99% din timp bine si 1% prost, dar poti sa injuri un jucator care joaca (poate) 0,01% bine si 99,99% prost!

Nu pot sa zic ca-l simpatizez pe Ov. Petre, dar macar joaca ceva, ceea ce nu pot spune despre R. Surdu! Asta e blestemat!

AdrianUltras2527.11.2007 22:32

the flyer

Surdu nu a jucat niciodata in cariera lui mijlocas de banda.

El la Brasov juca varf impins iar la CFR extrema

e ceva total diferit

daca il transferi pe Ronaldinho si il pui sa joace fundas central si nu joaca bine, il acuzi ca e vina lui?

Pe Surdu la Steaua ori il folosesti varf ori nu il folosesti.

Transferul acestui jucator nu a fost gandit.Se vede clar ca a fost facut peste capul antrenorului...

repet, nu e vina baiatului ca nu e folosit acolo unde stie sa joace

«1234568»