FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Slavia Praga 1 - 1

«145678»
bogdan27.11.2007 23:14
....e si normal ca mai usor este sa vezi meciul din tribune dacat sa-l faci cu piciorul tau si capul tau . mi-e mila si sila de aceia care numai stiu a arata cu degetul dar numai vb din ei...

Incearca sa-ti lasi "SILA" pentru alti suporteri ai altor echipe. Referitor la " si normal ca mai usor este sa vezi meciul din tribune dacat sa-l faci cu piciorul tau si capul tau " , nimeni nu se pretinde a fi fotbalist printre noi, dar partea proasta este ca jucatorii Stelei actuale se pretind fotbalisti. Poate ca asta nu intelegi. Cand vei creste, vei intelege.

The Flyer27.11.2007 23:18
E ultimul meu raspuns pentru tine.

Am fost prea bland cu tine spunandu-ti afon, cand de fapt esti un ******.

bai,*******,m-ai facut afon si l-ai facut si pe altul!dar tu esti cel care a descoperit fotbalul si jucatorii?mai ********** si lasa-ma si timpeniile tale de ***** frustrat!habar n-ai sa te uiti la un mjeci si sa vezi cum joaca anumiti oameni,dar ne dai sfaturi!************* de infantil!!!!

dati-mi ban,ca nu-l mai suport pe ******* asta!

prosteauapro27.11.2007 23:21
n-ar strica dar vezi tu mai sunt pareri dupa meci,

Doar n-ati fost careva in teren,sa simtiti joculs s-al faceti dupa capul vostru, stati aici si numai bateti tastatura degeaba , nu va intereseaza decat victoria, dar pentru victorie trebuie munca munca ft multa munca care nu vrea nimeni sa o depuna, stati si numai stiti a invinui pe cineva dar nu va ginditi ca acel cineva din cauza ca urlati si injurati cit de tare puteti nu poate sa joace la adevarata valoare, cei care il invinuiti pe surdu de egal macar nici nu sunteti la fotbal la nivelul lui ,daca v-ar baga pe toti cu echipa de Liga a 3 tot aia ar castiga cu vre 46 - 0, da e si normal ca mai usor este sa vezi meciul din tribune dacat sa-l faci cu piciorul tau si capul tau . mi-e mila si sila de aceia care numai stiu a arata cu degetul dar numai vb din ei

stelistii adevarati a sunt aceia care sustin ehipa intru tot .asta iinseamna suporter adevarat

Steaua FOREVER si dupa moarte FORZA Steaua

fular-campionii steagro

Foarte frumos spus, bravo!

Fan care merita toata stima!

Am spus si eu asta, in alt post acum cateva saptamani. Fanii Stelei au devenit o adunatura de huligani care nu stiu altceva decat sa injure, chiar si atunci cand echipa castiga sau face un egal! Ti-e si scarba sa mergi la meci sa auzi singurul lucru care-l stiu majoritatea fanilor Stelei: injuraturile. Daca ma gandesc bine, as mai adauga si spiritul de lupta cu pumnii si picioarele. Dezamagitor!

Felicitari pentru post prietene, asa ar trebui sa fie forum-urile Stelei!

byla6927.11.2007 23:21
============ Despre ROMEO SURDU: =============

CU CE A GRESIT SURDU MECIUL ASTA?

CU ABSOLUT NIMIC, insa voi probabil doar asta stiti. Sa injurati un jucator chiar si atunci cand nu greseste.

Nu mai zic nimik. Corect! Surdu nu a gresit cu nimik! E doar un ratat ca nu face nimik! E doar blestemat! Parerea mea, moshule!

Daca ratarea asta de fotbalist nu a gresit cu nimik si asta e de bine, eu propun ca toti atacantii sa stea in careul advers, toti mijlocasii sa stea la mijloc si toti sa nu faca nimik si, deci, sa nu greseasca (pentru ca daca nu faci nimik nu ai cum sa gresesti, si daca nu gresesti, e bine) si sa injuram doar fundasii si portarul ca primim goluri... E CORECT RATIONAMENTUL, NU???

Spune ****** ala de AdrianUltras25: "e delasator?

pai tu ai juca stiind ca galeria te huiduie indiferent daca faci bine sau rau?"

Fratelo, un newsflash for you... E DELASATOR!!! E singurul jucator (desi am rezerve ca ar mai fi si altii) care nu are o broboana de sudoare la sfarsitul meciului! Ov. Petre, oricat de antipatic a fost (si se stie bine ca a fost antipatic galeriei fiind scuipat si injurat de aceasta) a inghitit in sec si a incercat sa demostreze contrariul! Si asta spune nitel despre mentalitate, atitudine de fotbalist si altele...

Ma uit acum la rezumatele celorlalte meciuri... Fratilor... stimati iubitori ai Stelei bucurestene... am jucat o prima repriza foarte frumoasa, dar nu avem inca ce cauta in Champions League... Trist, dar adevarat!

Respect!

Cu Steaua, tot inainte spre inalte culmi!

yo_marius27.11.2007 23:22
Inclusiv tu, ma refer la atotstiutorul de sus. Din partea mea a luat o nota buna, nu datorita lui, ci datorita atitudinii voastre asupra lui.

si ma opresc aici ca deja presimt banul,iar in privat nu obisnuiesc sa comunic:

daca tu imi dai un citat de al meu in care sa scrie ca romica e vinovat de golul primit,eu ma retrag de aici....asta in primul rand,in al doilea rand,si asta promit a fi ultima jignire(e de fapt mai mult o constatare medica) e clar ca tu,fanul lui romica,ai ceva probleme acolo sus,la mansarda.......

o seara buna....

P.S. poti sa-i dai o nota buna unui jucator (si aici folosesc un limbaj mult mai bland decat merita) care in 10 min. a atins mingea de 3 ori,iar in situatie de sut periculos trage pe langa din 14 m??? asta imi da masura "stiintei" tale in ale fotbalului (si ca sa vezi ca mai stiu cate ceva,afla ca am jucat fotbal semi-profesionist in Liga a 3-a acum 3 ani.....tu insa??)

repet....o seara buna...

CaTaLiNsm StElIsTu27.11.2007 23:24

Pacat:(...mare pacat...am ratat"cu carul" si am primit gol pe fondul a2greseli consecutive.O pasa gresita si o lipsa de marcaj ne scoate din Europa...Asta e fotbalul,se joaca pe goluri si nimic altceva...

RED-STAR27.11.2007 23:26

Cea mai proasta meserie este la jandarmerie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu pot sa cred ca in seara asta am fost foarte aproape sa primesc o amenda pentru o fapta pe care nu am comis-o, anume ca as fii urin*t pe spatiul verde din spatele peluzei.Pur si simplu am urcat in peluza si m-am asezat pe scaun cand ma trezesc cu doi jandarmi care mi-au zis sa merg cu ei.I-am intrebat ce am facut nu mi-au raspuns, eu am crezut ca ma confund cu vreun suporter din "baza lor de date" si o sa ma verifice prin statie.Totusi am insistat sa imi spuna ce am facut si au spus ca m-am pis*t (exact asa s-au exprimat) pe spatiul verde din spatele peluzei.Eu le spuneam ca pot sa jur pe biblie ca nu am facut asa ceva dar ei o tineau pe a lor.Ajuns la "duba", spre norocul meu si ghinionul lor, au mai fost adusi doi suporteri pentru aceeasi fapta pe care i-am intrebat daca pe ei i-au prins in momentul in care faceau acel lucru si mi-au spus ca da.Atunci eu am mai spus inca o data ca pe mine m-au luat pur si simplu din peluza si un al treilea jandarm le-a spus sa imi dea advertisment.Uite asa m-am pricopsit eu cu un proces verbal de advertisment pentru. o fapta care nu am comis-o.De acum in colo orice actiune inteprinsa de aceste bestii impotriva suporterilor eu nu mai cred o iota. Am simtit-o "pe pielea mea".

SCUZE MODERATORILOR PENTRU OFFTOPIC DAR NU MAI REZISTAM DE NERVI!!!!

prosteauapro27.11.2007 23:27
Nu mai zic nimik. Corect! Surdu nu a gresit cu nimik! E doar un ratat ca nu face nimik! E doar blestemat! Parerea mea, moshule!

Daca ratarea asta de fotbalist nu a gresit cu nimik si asta e de bine, eu propun ca toti atacantii sa stea in careul advers, toti mijlocasii sa stea la mijloc si toti sa nu faca nimik si, deci, sa nu greseasca (pentru ca daca nu faci nimik nu ai cum sa gresesti, si daca nu gresesti, e bine) si sa injuram doar fundasii si portarul ca primim goluri... E CORECT RATIONAMENTUL, NU???

Ce vroiai sa faca in 10 minute cat a jucat?

Cat de mult a gresit acest jucator in cele 10 minute pentru a merita asemenea jigniri? Cand de fapt nu a gresit in cele 10 minute, dar totusi vina e a lui ca Steaua a facut egal. E corect rationamentul?

axl2327.11.2007 23:27

@RED-STAR

Huliganule! Uro-teroristule!

bogdan27.11.2007 23:30
@RED-STAR

Huliganule! Uro-teroristule!

:biggrin:

AdrianUltras2527.11.2007 23:33

@red-star

eu zic sa ii dai in judecata

e un abuz

nu au voie sa iti dea amenda asa din senin

daca nu au dovezi sa se impuste

el_g27.11.2007 23:39

UN LUCRU ESTE CLAR Lacatus TREBUIE SA RAMANA LA Steaua CEL PUTIN 2-3 ANI.TREBUIE SA SCAPAM DE SURDU, Banel SI Croitoru

mache27.11.2007 23:39

1. oricat n-ar fi gresit Surdu, NU e jucator de Steaua... cu atat mai putin de un meci de CL ! PUNCT!

2. am jucat azi cred ca mai bine ca in oricare din meciurile din sezonul asta... sincer n-am vazut pase mai cursive ca azi si daruire mai mare... nu mai zic de faptul ca pana si vesnicii injurati Ov Petre si Lovin chiar au dat pasele din prima si chiar eficient ... si asta fara sa par prea entuziast...

3. nu inteleg de ce il injurati pe Badea avand in vedere ca i-a jucat in picioare pe fundasii centrali ai cehilor ghinionul facand ca el sa nu marcheze un hattrick

4. Dica a fost in forma in prima repriza... mult prea sters in a 2-a... sa speram ca va reusi totusi sa-l "traga" si pe Neaga intr-un cuplu "de vis" care sa incante publicul prin pase decisive si goluri

5. greseala total copilareasca la gol... de regula nu trebuie facut pasul la ofsaid decat daca esti absolut sigur de distanta iar cand acea distanta e la <12-13m de poarta chiar nu vad rostul acestui antijoc (oricat de bine ar fi vazut dpdv tactic pasul la ofsaid eu il consider unul dintre cele mai flagrante momente de antijoc)

6. trebuie sa ne revenim dpdv mental dupa acest joc mai ales ca stim ca per ansamblu am fost peste ei in ambele meciuri si ca vom mai avea sanse de acum incolo sa ne razbunam pentru astfel de momente in care-ti vine sa arunci cu orice ai la indemana :(

:steagcruce:

prosteauapro27.11.2007 23:40

@yo_marius

Ma bucur ca te-ai calmat :) Imi cer scuze de confuzie.

Insa nu-mi place deloc sa vad cum majoritatea suporteri arunca vorbe (urate) in gol.. fara a avea motive si argumente. Si aici e vorba de o serie de jucatori.. care sunt scosi raspunzatori pentru esecurile altora. Pana la urma conteaza ca echipa, per total, sa aiba o prestatie buna. Pentru ca individual, fiecare jucator are si zile rele, si bune. Ma gandesc la saracul Nicolita, care e blamat mereu chiar daca are si meciuri bune, dat fiind faptul, ca in trecut, a avut prestatii mai putin favorabila. Ma deranjeaza tocmai acest stil de gandire, pe care il abordeaza multi suporteri, parca ar fi o reactie de turma... pacat. Fotbalul ar trebui sa insemne veselie.

PS: m-am calmat si eu, si pana la urma regret ca m-am luat de unii dintre suporteri, pentru ca orice as spune, nu le schimb eu ce au in cap, pentru ca... unii sunt prea incapatanati :)

AdrianUltras2527.11.2007 23:49

fratilor ne-am cam abatut de la subiect

ideea este ca Steaua a jucat bine, e al 2lea meci consecutiv in care joaca bine si asta inseamna ca suntem pe un drum bun.

si trebuie sa continuam pe acest drum.

dar asta presupune ca Laca,jucatorii,conducerea sa munceasca mult si sa fie seriosi

sa speram ca o sa fie bine.

Forza Steaua!

bogdan27.11.2007 23:50
.... nu inteleg de ce il injurati pe Badea avand in vedere ca i-a jucat in picioare pe fundasii centrali ai cehilor ...

Sigur ai vazut meciul? Zi-mi si mie un meci in care a jucat excelent Badea. A sprintat, a driblat si a inscris prin suturi imparabile sau dupa un sprint sau dribling prelungit. Trebuie sa recunosc ca omul este norocos, dar as ceda oricand la norocul lui in favoarea unui jucator superior lui si unul mai ATENT pe teren. Tie ca jucator ti-ar convine sa alergi pentru recuperari, sa muncesti pe teren iar altul cu o oarecare indolenta sa fie surprins intotdeauna in ofsait, sau sa rateze ocazii cu care nu te mai poti inatalni in meci?Imi mentin afirmatia referitor la Badea. Nu este jucator de Steaua pe care o dorim. VITEZISTA, CU INFILTRARI IN APARAREA ADVERSA. Si nu este singurul.

byla6928.11.2007 00:33
Ce vroiai sa faca in 10 minute cat a jucat?

Cat de mult a gresit acest jucator in cele 10 minute pentru a merita asemenea jigniri? Cand de fapt nu a gresit in cele 10 minute, dar totusi vina e a lui ca Steaua a facut egal. E corect rationamentul?

Ejti ProSteauaPro?!? N-as zice!...

Ma repet caci poate nu m-am facut bine inteles... R. Surdu NU a gresit (foarte mult), dar nici NU A FACUT NIMIK!!! Asta inseamna deja un handicap pentru ECHIPA pentru ca ceilalti trebuiau sa completeze lipsa lui de activitate! Am zis doar ca e blestemat, si-mi mentin parerea. Nu-mi amitesc vreun meci in care sa fi facut ceva... si, slava Domnului, a avut ocazii sa demonstreze cat de "bun" este... Cam toate meciurile in care si-a facut simtita prezenta (sau mai bine zis "absenta") s-au terminat prost pentru Steaua.

Pentru toti cei care zic ca nu suntem suporterii ai Stelei pentru ca, criticam, ca ar trebui sa tinem cu Steaua indiferent de rezultate si alte bullshit-uri de genul, vreau doar sa va intreb: UNDE ATI FOST IN SEARA ASTA? Dupa post-uri, ma indoiesc ca ati fost pe stadion si ati inghetat incurajandu-va favoritii... Asa ca, shhhhht! Mucles! Abia dupa ce va duceti acolo, zbierati de ragusiti pana va ingheata si sangele (ros-albastru evident) in voi cu teama de a fi "calcati pe cap" de bunii samariteni impropriu numiti jandarmi, puteti sa comentati!

In rest, o seara buna! Ma duc la culcare, caci maine tre sa ma duc la serviciu pentru a avea bani sa-i platesc oierului distrugator de echipa biletele si abonamentele de intrare. Observati ironia: Ca sa pot sa-mi sustin echipa (pentru ca vreau s-o sustin) trebuie sa-i dau bani ciobanului! Frumos, nu?

P.S. pentru fane_casieru': De Nicolae Labis, adik "labish", ai auzit??? Nu cred! Altfel nu cred ca mi-ai fi editat postul zicandu-mi ca-mi jignesc partenerii de discutie... Sunt curios! Oare voi fi banat de acum inainte?

rLz28.11.2007 01:34
Nu exagerati!

golul nu l-am primit din cauza introducerii lui Surdu

am avut ghinion si atat!

slavia a demonstrat ca e o echipa norocoasa.a demonstrat lucrul asta cu Ajax si acum si cu noi

Rezultatul nu e corect

dar macar echipa joaca fotbal.

Lacatus a reusit sa ii motiveze.

Sper sa jucam tot asa si in meciurile de campionat si sa terminam anul cat mai aproape de primele locuri.

vacanta o sa le faca bine jucatorilor.se vor odihni,vor veni jucatori noi(poate),etc

sa speram ca totul o sa fie bine de acum inainte.

sper sa jucam tot asa???? cred ca fraza asta spune tot depre tine ..cred ca nu ai vazut meciu cred ca lai auzit la radio pe undeva..

endorama28.11.2007 01:35
Rad pentru ca am vazut un Bicflavi fantastic, cel putin pentru cele 20 de minute cat am prins eu, nu a gresit nici o minge si a dat numai pase utile si spre paorta lor, tot asa si ne am facut cu un mijlocaj de certa valoare, cel putin in seara asta a confirmat.

ma, tu cred ca ai vazut alt meci... downloadeaza meciul de pe torrent de aici si uita-te la evolutia lui Bicfalvi... a dat doar pase fricoase inapoi sau lateral. si nici nu am retinut sa fi facut vreo deposedare. nu zic eu ca Bicfalvi nu ar avea viitor, desi cred ca se exagereaza cu el asa cum se face si cu Ochirosii, dar deocamdata trebuie luat incetul cu incetul.

citeam la un moment dat o sugestie de pe aici sa facem o echipa cu Bicfalvi, Ochirosii, Simion, Litu si alti juniori.... am ajunge in B cu echipa aia.... avem nevoie de jucatori adevarati si cu experienta care sa constituie nucleul. iar cu tinerii s-o luam mai incet

rLz28.11.2007 01:38
meci fantastic facut de steaaua nici nu se poate compara cu ce am jucat pana acuma ,daca continuam sa crestem in joc sunt sigur ca si la anul vom fi in cl

ce dracu cauta surdu in teren nush

asa ziceam si anul trecut dupa ce ne-am laut-o de la real cu 4-1 ;)

yo_marius

ce ii poti reprosa lui Surdu?

ce greseli a facut el in meciul asta?

De intrat a intrat in combinatii, a driblat, a tras la poarta!

Nu vad ce lucru rau a facut Surdu.

personal eu l-as fi bagat in locul lui Badea si as fi jucat pe contre, cu mingi pe jos,printre ca sa pun in valoare viteza lui Surdu si a lui Neaga

vad ca azi spui numai ineptii ...

Badea cu un picior rupt si cu celalalt amputat joaca mai bine ca surdu! NU TE-AI PRINS??????

Bai suporteri de rezultat incercati sa vedeti dincolo de acel 1-1

Nimeni de aici nu zice nimic de faptul ca Steaua a jucat fotbal!

Am jucat azi mult mai bine decat am facut-o in meciul cu Dinamo

ba du-te si culca-te ca e tarziu pentru tine ..numai ****** spui... esti pe alcaline? ca Banel?

ba Lacatus e praf ba Steaua joaca bine ce vrei de fapt sa zici?

ii iei apararea lu surdu, esti vai de tine amice .. si imi pare rau ca vad ca esti senior,

endorama28.11.2007 01:48

mai, eu zic ca jucam ceva mai bine cu Lacatus decat o faceam cu precedentii 2-3 antrenori, dar din pacate Lacatus e si el cam fricos si in a doua repriza a incercat sa joace la conservarea rezultatului impotriva unei echipe ce nu parea deloc dispusa sa atace.schimbarile au fost si ele total aiurea. am inteles ca Lovin s-a accidentat, deci intarrea lui Bicfalvi e de inteles, dar in rest au fost foarte neinspirate.

eu sincer sunt de parerea ca Lacatus nu e antrenorul potrivit sa scoata Steaua din criza actuala. din pacate suporterii sunt naivi si isi imagineaza in continuare ca un jucator valoros devine neaparat un antrenor pe masura. si asa cum Becali a cedat in vara si a continuat cu Hagi, iar Hagi a distrus sansele de a trece in UEFA cu infrangerea de la Praga, asa va face si cu Lacatus si Lacatus va distruge sansele in campionat. poate ma insel, dar asta e parerea mea.

cat despre Surdu, mie mi se pare o exagerare ca sa punem rezultatul negativ din seara asta in vina lui. de fapt, toate discutiile despre Surdu mi se par complet inutile fiindca se pierd din vedere adevaratii vinovati.

rLz28.11.2007 02:02

cel mai bine am jucat cu Protasov si asta o stiu toti stelistii adevarati..acum ca Lacatus e un simbol al Stelei SI IL IUBIM nu putem sa il dam afara oricat de slabe ar fi rezultatele..cate a facut el pentru Steaua (sunt sigur ca ar fi venit si pe gratis la Steaua daca ar fi avut ocazia,cu lotul actual nici murinho nu ar avea rezultate mai bune!..) merita sa fie antrenor cel putin 10 ani! SI LA BINE SI LA RAU Lacatus TE IUBIM Steaua TE IUBIM nu?...

dar lasa ca osa isi revina Radoi si osa le bage mintea la cap la panaramele astea.

revelatiile meciului:Dica(fara el nu merge echipa) RICA(sia revenit din coma..) NESU (de nerecunoscut ... a crescut enorm anul acesta) EMEGHARA (transfer reusit eu zic ca merita mult mai mult decat a costat.) ZAPATA( ca de obicei nu dezamageste.. e cel mai constant jucator al Stelei, o solutie ca portar mai bun ca el nu cred ca avem inafara de bufon sau van der sar :) )

endorama28.11.2007 02:04
cel mai bine am jucat cu Protasov si asta o stiu toti stelistii adevarati..acum ca Lacatus e un simbol al stele SI IL IUBIM nu putem sa il dam afara ...cate a facut el la Steaua .. merita sa fie antrenor cel putin 10 ani! SI LA BINE SI LA RAU Lacatus TE IUBIM Steaua TE IUBIM nu?...

da, Protasov a fost de departe cel mai bun antrenor al Stelei din ultimii 10 ani. in rest insa, mi se pare total aiurea atitudinea. adica, Lacatus merita 10 ani sa fie antrenor la Steaua indiferent daca are sau nu valoare de antrenor? nici n-are sens sa mai comentez

rLz28.11.2007 02:10

se vedea dezamagirea si neputinta lui Laca la interviu... aproape ca avea lacrimi in ochi de nervi .. nici voce numai avea la cat a tipat la ei.. nustiu ce sa zic mai mult ,dar cati antrenori tre sa schimbam ca sa ne dam seama ca problema e defapt lotul si CONDUCEREA?

Lacatus e un simboL! MERITA CEL PUTIN 10 ani la Steaua si nu renunt la idee.

Uitete la sir alex ferguson .. la inceput nu a fost antrenor stralucit dar uitete ce a ajuns Manchester azi :) ca sa nu zic unde.

endorama28.11.2007 02:15
se vedea dezamagirea si neputinta lui Laca la interviu... aproape ca avea lacrimi in ochi de nervi .. nici voce numai avea la cat a tipat la ei.. nustiu ce sa zic mai mult ,dar cati antrenori tre sa schimbam ca sa ne dam seama ca problema e defapt lotul si CONDUCEREA?

da, si mie imi e simpatic Lacatus ca persoana si i-as dori sa aiba succes la Steaua fiindca stiu cat de mult isi doreste asta. dar dupa cum ziceam, am ceva indoieli cu privire la capacitatea lui...

comparatia cu Fergusson nu e chiar corecta fiindca sunt convins ca Fergusson a convins ca antrenor pe unde a fost inainte sa ajunga la Manchester - Lacatus nu prea....

in fine no, sincer nu vreau sa fac campanie pe aici impotriva lui Lacatus fiindca il respect ca persoana, dar parerea mea e ca am face mai bine sa avem un antrenor adevarat, gen Ulhrin decat sa facem experimente... in fine no... fiecare cu parerea lui

«145678»