============ Despre ROMEO SURDU: =============
CU CE A GRESIT SURDU MECIUL ASTA?
CU ABSOLUT NIMIC, insa voi probabil doar asta stiti. Sa injurati un jucator chiar si atunci cand nu greseste.
Nu mai zic nimik. Corect! Surdu nu a gresit cu nimik! E doar un ratat ca nu face nimik! E doar blestemat! Parerea mea, moshule!
Daca ratarea asta de fotbalist nu a gresit cu nimik si asta e de bine, eu propun ca toti atacantii sa stea in careul advers, toti mijlocasii sa stea la mijloc si toti sa nu faca nimik si, deci, sa nu greseasca (pentru ca daca nu faci nimik nu ai cum sa gresesti, si daca nu gresesti, e bine) si sa injuram doar fundasii si portarul ca primim goluri... E CORECT RATIONAMENTUL, NU???
Spune ****** ala de AdrianUltras25: "e delasator?
pai tu ai juca stiind ca galeria te huiduie indiferent daca faci bine sau rau?"
Fratelo, un newsflash for you... E DELASATOR!!! E singurul jucator (desi am rezerve ca ar mai fi si altii) care nu are o broboana de sudoare la sfarsitul meciului! Ov. Petre, oricat de antipatic a fost (si se stie bine ca a fost antipatic galeriei fiind scuipat si injurat de aceasta) a inghitit in sec si a incercat sa demostreze contrariul! Si asta spune nitel despre mentalitate, atitudine de fotbalist si altele...
Ma uit acum la rezumatele celorlalte meciuri... Fratilor... stimati iubitori ai Stelei bucurestene... am jucat o prima repriza foarte frumoasa, dar nu avem inca ce cauta in Champions League... Trist, dar adevarat!
Respect!
Cu Steaua, tot inainte spre inalte culmi!