FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Slavia Praga 1 - 1

«15678»
rLz28.11.2007 02:17

@endorama

poate ca ai dreptate .. dar nu sunt de acord sa il schimbam inainte de renasterea Stelei de formarea noii echipe cu transferurile din iarna .. vreau sa vad cum se prezinta Steaua atunci cu jucatori de top .. daca si atunci scartie inseamna ca e o problema .. dar pana atunci nu imi fac griji

raduthedick28.11.2007 05:08

Fotbalul te pedepseste. E ca si in viata. Daca vrei putin, putin ai. Steaua a vrut putin. A dat un gol si gata. A jucat in schimb ujn fotbal adevarat ca si constructie. Dar in apropierea portii se pierdea.

Nu avem ce cauta in Liga Campionilor. Nu avem mentalitate. Definitorie e atitudinea lui Vali Badea de la gol. A cazut si s-a intors cu curu la poarta, cersind penalti. Nu l-a interesat ce se intampla cu mingea. Nu s-a gandit nici un moment ca e mai simplu sa tragi la poarta si sa dai gol decat sa astepti ca un arbitru de LC sa iti dea penalti. Pana la sfarsitul jocului, Badea si Neaga au mai cersit, nu numai penaltiuri, chiar si lovituri libere, chiar si cand aveau pozitii bune si puteau marca. Nu poti minti Liga Campoinilor. Si noi asta am facut, chiar daca suntem cu 2 clase peste Slavia Praga.

vlad_cj28.11.2007 05:12

pentru fanii lui surdu:

Aveti pretentii sa va dati cunoscatori in fotbal atat timp cat ii luati apararea acestui fals jucator de fotbal?! stim bine cu totii cum a ajuns in Ghencea si stim bine ca nu e jucator de Liga1, nici macar pentru o echipa ce se bate la retrogradare.

neli28.11.2007 05:43
pentru fanii lui surdu:

Aveti pretentii sa va dati cunoscatori in fotbal atat timp cat ii luati apararea acestui fals jucator de fotbal?! stim bine cu totii cum a ajuns in Ghencea si stim bine ca nu e jucator de Liga1, nici macar pentru o echipa ce se bate la retrogradare.

cine e fan surdu ? e surd si orb ? este o eroare a naturii in materie de fotbal surdu asta, doar "fitzele 's " de el, parca e o balerina schioapa !

predatorpulse728.11.2007 06:10

Pertinente pareri pe forum,totusi as avea si eu ceva de adaugat legat de anumiti jucatori.

Badea si Neaga ar trebui luati la palme de Lacatus pentru ca se arunca ca in piscina la orice contact,pai daca ei cad in fata anonimilor de la slavia cum o sa faca pe emirates cand cei ce de la arsenal o sa-i calce pe cap. De vina pentru atitudinea lor sunt mentalitatea romanilor si arbitrii penibili din Romania care dau fault la orice suflare asupra jucatorilor(vezi penalty-ul lui fabbiani).

Daca Neaga si-a mai revenit nu inteleg ce se intampla cu Badea,la Victoras mi-am pierdut de mult speranta ca ar putea reveni dar baiatul asta de cand s-a rasturnat cu masina si-a uitat viteza,driblingul si viteza de reactie pe sosea. La faza golului in loc sa preia si sa suteze(orice atacant decent dadea gol acolo) el s-a agatat de cei 2 fundasi noroc ca l-a lovit mingea in cioc si a dat gol fara sa vrea. Cat despre surdu,nu ma pronunt dar pe orice post ai juca ai trebui sa arati macar un dribling,o centrare buna,ceva acolo,surdu nu a aratat nimic de cand a venit,pana si jucatori fara talent ca Lovin,Nicolita,Croitoru au mai aratat ceva,el nimic.

Eu unul sunt mahnit ca nu i se dau sanse lui badoi,ce,avem altii mai buni pe dreapta si nu stiu eu?

Avem nevoie de 2 atacanti,atacanti adevarati care nu cad la primul duel ca sa-i faca concurenta lui Badea si Neaga(care va juca probabil varf dupa plecarea lui Iacob si Dica) si 2 mijlocasi creativi ca slava domnului defensivi avem destui(Radoi,bicfalvi,Lovin,ov Petre-ceasul care a "initiat" faza golului ceh.

Cat despre antrenor,zik ce am zis si de pedrazzini si de Hagi,dati-i niste jucatori decenti si vedem ce face cu ei,daca ai doar 12-13 jucatori in lot care sunt cu adevarat de nivelul Stelei,iar dintre acestia 3-4 sunt accidentati,raman vreo 10 si daca din astia unii nu sunt placuti de cioban ramanem cu cativa titulari de valoare si in rest multe ciurucuri si ajungem in prapastie,cam unde suntem acum,desi se pare ca incet incet iesim d-acolo.

Numai bine.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

undeshila28.11.2007 06:31

nu stiu de ce , da am privit meciu asta asa de relaxat , parca stiam , desi am jucat super bine in prima repriza si-am avut okazii inclusiv la 1-0 sa marim diferenta , la singurul sut al alora pe poarta am luat gol .... curat ghinion ... la fel ca in meciu tur , noi am fost mai buni , aia au luat punctele ... asta e , poate e mai bine asa , ne concentram pe campionat si sper si pe cupa Romaniei.

P.S. oricat il sustin pe Lacatus , n-am sa inteleg niciodata schimbarile care le face , nici in meciu cu Dinamo , si mai ales in asta , unde trebuia scos un mijlocas (eventual Petre) si bagat un varf (zaharia) , nicidecum scos singurul varf si bagat un mijlocas (fie el si ofensiv)

andreich28.11.2007 06:44

Adevarul este ca nu avem jucatori de CL, si din pacate mentalitatea romaneasca umbreste si putinul talent pe care il au. Doar Emeghara a fost profesionist 90 min. restul gen Ov Petre doar 45 min. Priviti la CFR la care 90% din echipa este formata din jucatori straini, mentalitatea este alta si pe asta au mizat cei de acolo. Si la noi nucleul echipei trebuie sa fie strain si doar 2 sau 3 jucatori autohtoni. Dar ce sa faci cind Becali declara ca el nu are incredere in jucatorii straini, doar sa astepti sa o vezi pe CFR in CL asa cum este ea o echipa de straini dar care isi face fericiti suporterii.

novac28.11.2007 07:10
Cea mai proasta meserie este la jandarmerie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu pot sa cred ca in seara asta am fost foarte aproape sa primesc o amenda pentru ........ca as fii urin*t pe spatiul verde din spatele peluzei.Pur si simplu am urcat in peluza si m-am asezat pe scaun cand ma trezesc cu doi jandarmi care mi-au zis sa merg cu ei...............................................!!!!

@RED-STAR, sa fi fericit ca nu ti-ai luat avertisment si de la axl23 (el era de serviciu ieri) ca pentru fapta ta merita pedepsita! Esti de vina!!!!!!. Te-a vazut o tara intreaga in inregistrarea aia facuta de la 1200-1500 metrii (erai ala mic, cu fular la gat si care te-ai **** pe gazonul boborului, cu spatele la camera SPECIAL pentru a nu fi identificat. Noroc cu bravii jandarmi care in ciuda frigului te-au depistat in vagauna unde te ascunsesei si te-au dat in vileag.

Nu mai scriu aici ca sunt off-topic dar gasesti continuarea la sectiunea Bancuri.

Joint28.11.2007 07:28

mi-a placut ce am vazut la Steaua in prima repriza. Au fost pase frumoase si in viteza, centrari, preluari...de toate. In a doua am cazut ca joc si mi-a fost teama ca vom lua gol. Abia mai puneam piciorul pe minge. Asta este, mergem mai departe. Din pacate, fotbalul nu e la fel de idiot ca Jiji fecali si ti-o mai trage peste ochi cand il iei la misto. Daca tu ai in lot jucatori precum Golanski si Badoi si ti-ai propus doar sa le distrugi cariera, atunci inclin sa cred ca prin ce s-a intamplat aseara, s-a facut dreptate. Daca ii vezi pe Nicolita, Lovin si 0 Petre fotbalisti de Steaua, demni sa poarte acele tricouri, inseamna ca doar atat intelegi din fotbal si meriti sa stai si iti plangi de mila. Scuze pentru Laca, este si idolul meu, este simbolul Stelei si al stelistilor dar cu astfel de decizii si-o cam face cu mana lui si acum nu pricepe ce e cu atata ghinion.

Vad ca multi va luati Surdu... Aveti si vreun motiv pentru asta? V-a facut ceva? Vi se pare mai prost decat Nicolita, Lovin sau 0 Petre ? Iar pentru cei care l-ati fluierat si injurat aseara tot timpul cat a fost pe teren, va spun doar parerea mea despre voi: sunteti niste tarani obositi, cocliti si probabil aveti si o goarna in dotare.

Bodanel28.11.2007 08:08

A fost buna prima repriza. Poate vom mai progresa. Sper ca dupa ce ne revin accidentatii sper sa vedem meciuri intregi jucate asa nu doar o repriza. Prestatia galeria a fost excelenta. Cum sublinia si cineva mai sus la TV s-a auzit superb cum se canta Ce drog ciudat + alte cantece. Felicitari celor care au contribuit la atmosfera facuta pe stadion aseara.

tazonne28.11.2007 08:13
Adevarul este ca nu avem jucatori de CL, si din pacate mentalitatea romaneasca umbreste si putinul talent pe care il au. Doar Emeghara a fost profesionist 90 min. restul gen Ov Petre doar 45 min. Priviti la CFR la care 90% din echipa este formata din jucatori straini, mentalitatea este alta si pe asta au mizat cei de acolo. Si la noi nucleul echipei trebuie sa fie strain si doar 2 sau 3 jucatori autohtoni. Dar ce sa faci cind Becali declara ca el nu are incredere in jucatorii straini, doar sa astepti sa o vezi pe CFR in CL asa cum este ea o echipa de straini dar care isi face fericiti suporterii.

bv bv bv ... e genial Emeghara , a driblat impecabil ca un adevarat profesionist, a alergat si in atac si in aparare , e singurul jucator de Cl, e singurul pe care il admir si il respect din actuala echipa.

Sincer , o spun cu tot regretul mai mult de 80% din cei care posteaza nu au treaba cu fotbalul, sunt doar rautaciosi si antifotbal, cum poti declara ca Laca nu e antrenor? In sfarsit am vazut si eu un joc al Stelei cu pase reusite , cu 1-2-uri de efect. cand era Hagi sau Pedrazzini numai centrari bubuite vedeam , 10 faze de poarta , 10 centrari aiurea.

dabea astept sa vad dc se schimba ceva din iarna , dabea astept sa revad un meci al Stelei cu placerea cu care o faceam candva!!!!

fane_casieru'28.11.2007 08:26

@byla69

P.S. pentru fane_casieru': De Nicolae Labis, adik "labish", ai auzit??? Nu cred! Altfel nu cred ca mi-ai fi editat postul zicandu-mi ca-mi jignesc partenerii de discutie... Sunt curios! Oare voi fi banat de acum inainte?

Nu am auzit de Labis...noroc cu tine ca ni-l prezinti acum,in schimb am auzit de Sadoveanu,Caragiale,Eminescu,etc,etc....lasa-ne cu caterinca asta ieftina.Iar pentru intrebarea din urma,raspunsul este: Depinde de tine

Cristocea_28.11.2007 08:27

2-3 Romani? Mai bine nici-un roman. Si? S-a dus dracu cu nationala Romaniei.

Daca cel mai galonat club din Romania va copia modelul CFR Cluj. Sincer va spun. Nu o sa mai vedeti vreun jucator roman valoros din Romania. Dovada nr 1. UKRAINA.

zoloz200528.11.2007 08:29

@diamond_man

tu ce iti dai cu parerea mai "baiatule" despre prestatia galeriei din fata televizorului ?! esti un terchea berchea ...ambele peluze s-au prezentat admirabil la acest meci..RESPECT PELUZELOR !!

clipeadaniel28.11.2007 08:36

Am jucat cea mai buna repriza din cate am facut-o vreodata(prima)! La ce folos? Nu am mai avut eficienta de la meciul cu ucrainienii desi am avut multe ocazii! La psiholog cu jucatorii! Nu sunt admise asemenea ratari in CL! Sa mai speram la campionat?

CELINEE28.11.2007 08:50

mi-a placut ce am vazut la Steaua aseara mai ales in prima repriza cand legau pasele foarte bine,am avut ceva ocazii care din pacate nu le-am fructificat.pacat ca la un singur sut pe poarta au si inscris slavia.eu spun ca s-a simtit lipsa lui Banel pe teren.nu inteleg si nu stiu ce a cautat surdu aseara pe teren.cum sa scoti un atacant si sa bagi un mijlocas care e varza.(poate a fost ordin de la oier tot ce e posibil).cum a intrat surdu hop si gol pentru slavia.de ce nu l-a bagat pe zaharia in primul 11?ma asteptam sa il bage la ultima schimbare dar m-am luat cu mainile de cap cand l-am vazut pe surdu la marginea terenului?nici acum nu inteleg ce a vrut sa faca Lacatus.nu se vede clar ca nu are nici o treaba cu fotbalul? Neaga s-a miscat catusi de putin dar in afara de pasa cu calcaiul pentru nesu altceva nu a facut doar se dribla si cersea lovituri libere.emegara,ov Petre,Dica si nesu au meritat toate aplauzele.au facut un meci frumos.asta e fotbalul.ne-a pedepsit.pe de o parte sincer imi pare rau pentru echipa dar credeti-ma ca m-am bucurat enorm de mult cand i-am vazut fata ciobanului la interviu.pe el nu l-a durut sufletul de echipa ci de banii pe care i-a pierdut neintrind in UEFA.sa moara de oftica.nu meritam sa pierdem asta e sigur dar asta e viata.si chiar daca castigam tot nu aveam sanse la un egal cu arsenal dar totusi exista speranta care murea ultima.

bravo Dica sper sa pleci la mai bine

emegara,nesu felicitari pentru meciul de aseara.

forza Steaua.bafta in campionat

INTOTDEAUNA SUPERIORI :steagcruce:

bubylycy28.11.2007 09:08

Pacat puteam obtine o victorie asa de prestigiu....dar na fost sa fie...poate altadata oricum la arsenal cred ca luam vreo 4 5 goluri...

zloty28.11.2007 09:27

CONCLUZI DUPA MECIUL DE ASEARA:trebuie cumparate 2 varfuri ,e prea de tot sa ratezi atata, din 2 metri sa dai in portar

radutheodor28.11.2007 09:28

Am jucat bine si ma bucura sincer si rezultatul. Sa ma explic.

1. Am jucat bine, daca ne uitam si pe statistici:

Am avut posesie 63%, am avut 12 suturi fata de 5 ale cehilor, am avut 4 cornere fata de 0 ale cehilor, am avut 440 de pase fata de 210 ale cehilor ... cu alte cuvinte, posesia este data de jocul din multe pase scurte, ceea ce ne spun si cifrele, ne apropiem incet incet catre o echipa care are posesie si joaca scurt, cu mingea pe jos. Trecerea nu se va face imediat, ne vor mai ajuta si aceste 6 meciuri ramase din actualul sezon, ne va ajuta pauza de iarna sa trecem peste schimbarile de antrenori, poate va veni Thereau si vom scapa de V Iacob ...

2. Tot statisticile ne arata ca punctul prost au fost migile pierdute: am pierdut 71 de baloane fata de 50 ale cehilor. Avand in fata meciul de aseara si stiind ca cehii nu au facut pressing ucigator, rezulta ca baloanele acestea au fost pierdute din greseala jucatorilor nostri, nu din presiunea echipei adverse ... si aici apar jucatori precum Croitoru, Lovin, Surdu, Vali Badea care trag echipa in jos si pierd o multime de baloane cand echipa noastra este in atac, punand echipa adversa in pozitie favorabila. Statistica asta ne arata ca avem jucatori CLAR LIPSITI DE VALOARE de care trebuie sa scapam NEAPARAT. Ideea e simpla: cand joci cu pase directe si lungi, intr-un ritm ridicat, trebuie sa stie sa paseze fundasii centrali. La mijloci bagi doi inchizatori care distrug orice actiune a adversarului, mijlocasii laterali au valente defensive, mingile se joaca de la fundasii centrali direct pe un pivot care redistribuie mingiile in careul advers (cu alte cuvinte, jucand asa cum a jucat si Olaroiu, conta mai putin ca Lovin, Ov Petre si Banel Nicolitza sunt muci, atata vreme cat rolul lor era mai mult sa nu lase echipa adversa sa desfasoare jocul la mijlocul terenului, de unde se puteau crea ocazii periculoase) ... cand joci asa cum incercam noi acum, spectaculos si la posesie, iti trebuie la mijlocul terenului si pe aripi jucatori tehnici, in viteza, sa stie sa dea pase, sa stie sa scoata macar un adversar din joc cu un dribling, etc. Adica exact ce nu avem noi. Cand incerci sa joci asa si ai la mijlocul terenului 2-3 rotite ca Surdu si Lovin si Ov Petre care dau pase la adversar cand toata echipa noastra pleaca pe atac, esti mancat. Deci, ori aducem jucatori pentru sistemul asta, ori mai bine jucam urat ... dar nu vom avea nici o sansa cu jucatorii astia (imi aduc aminte ca si in era Protasov am pierdut o gramada de puncte tocmai din aceasta cauza ...)

3. Bun, o alta parte negativa incepe sa fie irosirea fazelor fixe. Statistica ne arata ca am avut 4 cornere si destule faze fixe din preajma careului advers, nereusind sa transformam nici una din ele macar intr-o faza periculoasa, daca nu in gol. Lucru ingrijorator, pentru ca intr-o partida ca cea de aseara, un gol din corner iti poate aduce cele 3 puncte ...

4. O alta parte negativa este Vali Badea. Poate sa zica cine ce o vrea, cei doi jucatori adusi de la Vaslui, Badea si Croitoru, sunt PETARDE si cu asta basta. Este inadmisibil in pozitie de 1 la 1 cu portaru sa luftezi, sa te arunci pe jos sa ceri penalty, sa nici nu vezi ca din greseala ai dat gol, este inadmisibil ca in pozitie 1 la 1 cu portarul sa dai semiluft, sa tragi in pamant pe centrul portii in picioarele portarului advers, este inadmisibil sa nu prinzi pasa lui Neaga si pasele lui Dica, este inadmisibil sa incerci sa driblezi cand esti intre 4 jucatori adversi, este inadmisibil sa pierzi cu o asemenea usurinta mingile, este inadmisibil sa stai 70% din timp in offside ... iar la Croitoru, nu mai zic, este inadmisibil sa fii jucator de fotbal profesionist si sa nu dai pe poarta goala de la 25 de metri ...

5. Acum partea finala, partea buna, ca nu am castigat. Pai da, exact asta imi doream, sa fim pe drumul cel bun cu jocul, dar sa nu ajungem in primavara europeana. Cu ce ne-ar fi ajutat pe noi acum sa ajungem in UEFA la anul? Bani nu, 2 jocuri tari in plus, posibile accidentari, alte jocuri de campionat sacrificate in dauna unor meciuri de Cupa UEFA, etc. Nu, imi doresc sa fim concentrati pe campionat, la fel ca Rapid, CFR si Dinamo ... in acest moment, reprezenta un handicap pentru noi sa continuam si in UEFA. Sincer, si in cupa Romaniei as juca numai cu pustii de la Steaua II ... decat sa ti se accidenteze jucatorii de la prima echipa si sa te mai si elimine o echipa disperata sa castige cupa, gen Urziceni, Brasov, etc ... mai bine dai o sansa unor jucatori care vor da totul in teren, chit ca se vor accidenta. Pentru un jucator ca Dica, Goian, Emeghara, etc, un joc de cupa este o povara in plus, un risc de accidentari, pe terenuri grele cu echipe stupide ... pentru Prunescu, un joc de cupa este ca o finala UEFA la ora actuala ...

In rest, numai de bine.

Nu am nici o emotie, campionatul acesta se va incheia bine pentru noi :D

Azazello28.11.2007 09:35
Pustiulica, pastreaza-ti aberatiile astea pentru membrii familiei tale, daca nu te superi...

Mai citeste o carte, mai mergi din cand in cand si pe la scoala si poate pana la urma o sa intelegi si tu ce inseamna sa respecti o parere diferita fata de a ta.

Parerea mea e ca Lacatus (pe care il cunosc ca jucator de o mie de ori mai bine decat multi dintre pustii frustrati care au cam invadat site-ul asta de o vreme) nu va reusi la Steaua ca antrenor. Punct.

Asa cum am simtit de la inceput ca Olaroiu va distruge jocul Stelei, asa spun si despre Lacatus ca nu are stofa de antrenor.

Si mai terminati cu devotamentul asta fata de Marius, ca multi dintre voi nici macar nu l-ati vazut vreodata pe viu jucand fotbal...traiasca internetul!

Fanii Stelei, auzi...mi-e sila!

Ei bine eu l-am vazut pe Laca ...inca de la inceput, cand eram un pusti. Dar tu, care le stii pe toate ..care ai prezis ca Oli va distruge , si prezici ca Marius nu va reusi, cu ce solutii vii? Asa cum tie tie sila, eu m-am saturat de cei catine dar nu fac altceva decat sa critice. dar, Lacatus va reusi la Steaua... in ciuda celor ca tine !

ariven2128.11.2007 09:36

No am citit comentarii pro, am citit comentarii contra...

Parerea mea este ca ne ridicam din mediocritatea de al inceputul sezonului...Trebuie sa avem si jucatori, trebuie sa avem si un antrenor stabil...Cred ca Lacatus a inceput un lucru bun acum...Daca ciobandante nu se mai baga peste el, daca in primavara vom avea jucatori buni si un lot omogen , neaparat crescut in valoare, cred si sper la lucruri bune...jocul unei echipe nu se poate regla pe termen ultra scurt.

In rest bafta si speranta...

Virgil28.11.2007 09:40

Baietii au muncit din greu si au obtinut o egalitate care nu reflecta realitatea din teren. In mod cert trebuiau sa fie invingatori, dar acelasi Martin Vaniak care se opunea calificarii Ajaxului in grupele CL, s-a opus si victoriei Stelei, scotand miraculos cel putin doua suturi pe care scria gol. Daca mai punem si golul marcat de Neaga din offside intelegem clar ca ai nostri au fost stapanii meciului. Raportul UEFA consemneaza o posesie superioara in favoarea ros-albastrilor: 59%-41%.

Desi noi cei care am fost prezenti si am vazut cu ochiul liber ca Emeghara a fost cel mai bun de la noi, UEFA il vede pe Dica. Dica si-a aratat clasa in cateva faze si aceasta probabil ca a contat. Gusturile nu se disputa, asa ca nu spun nimic mai mult.

Le-am fost superiori la aproape toate capitolele. Poate parea neverosimil, dar Steaua a tras 10 suturi spre poarta Slaviei, 5 pe spatiul portii si 5 pe langa. Ei doar 5 per total. De aceea spun ca e pacat ca adversarii nostri din aceasta seara au marcat acel gol din minutul 78 si au anulat o victorie care ar fi fost absolut meritata. Greselile insa se platesc.

Tactica Slaviei a fost sa se apere si sa-si dramuiasca efortul in prima repriza si sa atace in repriza a doua cand se presupunea ca Steaua nu va mai fi atat de puternica dupa efortul depus in primele 45 de minute. O tactica simpla, cunoscuta, care le-a oferit sansa castigarii unui punct si a monopolizarii locului 3.

Consider ca arbitrul putea sa acorde cel putin un penalty Stelei si sa fie mai exigent cu jocul uneori prea barbatesc al oaspetilor.

Spectatorii, cati au fost, au asigurat fondul vocal pe toata durata meciului. Cinste lor.

Consider ca Steaua se afla pe un nou drum, unul in care munceaste mult, joaca placut ochiului si marcheaza goluri (din pacate prea putin deocamdata). As spune ca incepe sa se vada scoala maestrului Lacatus, caruia ii doresc sa faca din Steaua de astazi o adevarata masina de fotbal. Nu in ultimul rand, sa ramana pana la adanci batraneti la conducerea tehnica.

adynezu28.11.2007 09:51

Sa speram ca ratarea calificarii nu a fost in zadar. Sa speram la un retur reusit, pentru ca se poate. Meciul de ieri ne demonstreaza ca suntem poate intr-o crestere de forma, poate revenire psihica... Nu avem de unde sa stim... Stim doar ca daca Steaua va continua in ritmul asta, si va avea putina sansa, va avea rezultate....

rLz28.11.2007 10:04
Sa speram ca ratarea calificarii nu a fost in zadar. Sa speram la un retur reusit, pentru ca se poate. Meciul de ieri ne demonstreaza ca suntem poate intr-o crestere de forma, poate revenire psihica... Nu avem de unde sa stim... Stim doar ca daca Steaua va continua in ritmul asta, si va avea putina sansa, va avea rezultate....

suntem intr-o crestere de forma :))))))))

hahaha chiar mai facut sa rad!

predatorpulse728.11.2007 10:18
Am jucat bine si ma bucura sincer si rezultatul. Sa ma explic.

1. Am jucat bine, daca ne uitam si pe statistici:

Am avut posesie 63%, am avut 12 suturi fata de 5 ale cehilor, am avut 4 cornere fata de 0 ale cehilor, am avut 440 de pase fata de 210 ale cehilor ... cu alte cuvinte, posesia este data de jocul din multe pase scurte, ceea ce ne spun si cifrele, ne apropiem incet incet catre o echipa care are posesie si joaca scurt, cu mingea pe jos. Trecerea nu se va face imediat, ne vor mai ajuta si aceste 6 meciuri ramase din actualul sezon, ne va ajuta pauza de iarna sa trecem peste schimbarile de antrenori, poate va veni Thereau si vom scapa de V Iacob ...

2. Tot statisticile ne arata ca punctul prost au fost migile pierdute: am pierdut 71 de baloane fata de 50 ale cehilor. Avand in fata meciul de aseara si stiind ca cehii nu au facut pressing ucigator, rezulta ca baloanele acestea au fost pierdute din greseala jucatorilor nostri, nu din presiunea echipei adverse ... si aici apar jucatori precum Croitoru, Lovin, Surdu, Vali Badea care trag echipa in jos si pierd o multime de baloane cand echipa noastra este in atac, punand echipa adversa in pozitie favorabila. Statistica asta ne arata ca avem jucatori CLAR LIPSITI DE VALOARE de care trebuie sa scapam NEAPARAT. Ideea e simpla: cand joci cu pase directe si lungi, intr-un ritm ridicat, trebuie sa stie sa paseze fundasii centrali. La mijloci bagi doi inchizatori care distrug orice actiune a adversarului, mijlocasii laterali au valente defensive, mingile se joaca de la fundasii centrali direct pe un pivot care redistribuie mingiile in careul advers (cu alte cuvinte, jucand asa cum a jucat si Olaroiu, conta mai putin ca Lovin, Ov Petre si Banel Nicolitza sunt muci, atata vreme cat rolul lor era mai mult sa nu lase echipa adversa sa desfasoare jocul la mijlocul terenului, de unde se puteau crea ocazii periculoase) ... cand joci asa cum incercam noi acum, spectaculos si la posesie, iti trebuie la mijlocul terenului si pe aripi jucatori tehnici, in viteza, sa stie sa dea pase, sa stie sa scoata macar un adversar din joc cu un dribling, etc. Adica exact ce nu avem noi. Cand incerci sa joci asa si ai la mijlocul terenului 2-3 rotite ca Surdu si Lovin si Ov Petre care dau pase la adversar cand toata echipa noastra pleaca pe atac, esti mancat. Deci, ori aducem jucatori pentru sistemul asta, ori mai bine jucam urat ... dar nu vom avea nici o sansa cu jucatorii astia (imi aduc aminte ca si in era Protasov am pierdut o gramada de puncte tocmai din aceasta cauza ...)

3. Bun, o alta parte negativa incepe sa fie irosirea fazelor fixe. Statistica ne arata ca am avut 4 cornere si destule faze fixe din preajma careului advers, nereusind sa transformam nici una din ele macar intr-o faza periculoasa, daca nu in gol. Lucru ingrijorator, pentru ca intr-o partida ca cea de aseara, un gol din corner iti poate aduce cele 3 puncte ...

4. O alta parte negativa este Vali Badea. Poate sa zica cine ce o vrea, cei doi jucatori adusi de la Vaslui, Badea si Croitoru, sunt PETARDE si cu asta basta. Este inadmisibil in pozitie de 1 la 1 cu portaru sa luftezi, sa te arunci pe jos sa ceri penalty, sa nici nu vezi ca din greseala ai dat gol, este inadmisibil ca in pozitie 1 la 1 cu portarul sa dai semiluft, sa tragi in pamant pe centrul portii in picioarele portarului advers, este inadmisibil sa nu prinzi pasa lui Neaga si pasele lui Dica, este inadmisibil sa incerci sa driblezi cand esti intre 4 jucatori adversi, este inadmisibil sa pierzi cu o asemenea usurinta mingile, este inadmisibil sa stai 70% din timp in offside ... iar la Croitoru, nu mai zic, este inadmisibil sa fii jucator de fotbal profesionist si sa nu dai pe poarta goala de la 25 de metri ...

5. Acum partea finala, partea buna, ca nu am castigat. Pai da, exact asta imi doream, sa fim pe drumul cel bun cu jocul, dar sa nu ajungem in primavara europeana. Cu ce ne-ar fi ajutat pe noi acum sa ajungem in UEFA la anul? Bani nu, 2 jocuri tari in plus, posibile accidentari, alte jocuri de campionat sacrificate in dauna unor meciuri de Cupa UEFA, etc. Nu, imi doresc sa fim concentrati pe campionat, la fel ca Rapid, CFR si Dinamo ... in acest moment, reprezenta un handicap pentru noi sa continuam si in UEFA. Sincer, si in cupa Romaniei as juca numai cu pustii de la Steaua II ... decat sa ti se accidenteze jucatorii de la prima echipa si sa te mai si elimine o echipa disperata sa castige cupa, gen Urziceni, Brasov, etc ... mai bine dai o sansa unor jucatori care vor da totul in teren, chit ca se vor accidenta. Pentru un jucator ca Dica, Goian, Emeghara, etc, un joc de cupa este o povara in plus, un risc de accidentari, pe terenuri grele cu echipe stupide ... pentru Prunescu, un joc de cupa este ca o finala UEFA la ora actuala ...

In rest, numai de bine.

Nu am nici o emotie, campionatul acesta se va incheia bine pentru noi :D

Corect radule,parca mi-ai citit gandurile,ai facut o analiza pertinenta a situatiei actuale de la Steaua. Daca zicem ca Dica si Goian sunt transferati,noi mai trebuie sa scapam de jucatori care nu pot face fata in CL ca Nicolita,Croitoru,Lovin,surdu,Iacob etc.

Sau daca ar fi sa-i pastram,i-as tine pe Nicolita si pe Badea ca rezerve. Nicolita sa intre ultimele 20 minute sa alerge ca bezmeticu si Badea poate se loveste mingea de el si intra in poarta. Iar Croitoru a fost atat de imbecil incat nici nu a dat-o pe cadrul portii,daca te uiti atent portarul lor o respinge dinainte sa intre in careul mic,deci mingea mergea parelel cu poarta sau in cel mai fericit caz intra la coltul lung.

Avem nevoie urgenta de 2 atacanti rafinati gen Thereau(nu neaparat francezul),puternici,inalti si cu o oarecare tehnica,sa stie macar sa preia mingea,nu vb aici de super-jucatori pentru ca aia nu o sa vina in Romania si nici nu scoate Jiji bani pentru ei. Si mai avem nevoie de cel putin un mijlocas de creatie. Problemele adevarate ale Stelei pornesc de la mijloc in sus,acolo e buba,insa ma indoiesc ca vor fi transferuri bune in iarna,va fi o peticire si vom porni la drum trezindu-ne mai tarziu rupti in fund.

Plus ca ma enerveaza kinderii astia frustrati care dau vina pe Lacatus,da domne a gresit schimbarile,ce ii dati in cap,dati-i in cap dupa ce se termina campionatul. Nu sunt fan al antrenorului Lacatus dar cele mai bune meciuri ale Stelei din acest sezon au fost in mandatul sau,cu Dinamo si Slavia,s-a incercat stilul traditional al Stelei de a juca pe jos,insa cum zicea si radutheodor nu poti face asa ceva cand la mijloc ai jucatori gen Nicolita,Lovin,ov Petre,Croitoru care habar n-au cu mingea desi Croitoru se da mare smecher,el si Nicolita care sunt maestri ai driblingului pe loc,daca ma intelegeti.

Si sunt de acord cu tine,ce conteaza daca avem 3 pc sau 1 pc,tot aia este,sau deodata suntem cu totii statisticieni? Oricum la Londra nu avem nici o sansa,chiar daca ii bateam pe Slavia,pentru ca arsenal vrea sa termine prima in grupa,sper sa nu luam mai mult de 3. Va atacati unii pe aici de parca am pierdut vreo finala,nu e tragic ca n-am reusit sa batem pe slavia,a fost si ghinion si la praga si la Bucuresti,tragic este ca suntem manga in campionat,ca nu mai batem in deplasare in campionat,tragic este ca nu am aratat nimic in ultimii 2 ani,tragic este ca jucam in CL doar ca sa trecem pe la casierie,asa ca "get over it".

Hai sa va spun cum arata un jucator de CL. In meciul Sevilla-Arsenal,a fost o combinatie superba intre "englezi" in care un jucator(nu mai stiu care) a dat o pasa cu calcaiul din prima printre picioarele adversarului,o pasa cu calcaiul de 15m care s-a plimbat pe tusa pana cand a venit colegul sau si astfel a reusit combinatia. Uitati-va pe site-ul Pro TV la rezumat sa vedeti faza ,e foarte frumoasa si f cursiva. Asa ceva nu ar iesi la noi nici daca ar juca baietii nostri 3 meciuri la rand,pentru ca e vorba de valoare si de talent.

Sper sa ne revenim,sa le scoata Lacatus basinile din cap si mai sper ca Lacatus sa joace cu 2 varfuri si sa scoata un mijlocas defensiv si sa-l bage pe Cristocea titular. De asemenea,neaparat oricine in locul lui Banel pe dreapta pentru meciul urmator.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«15678»