FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Preliminariile WC 2010 - Africa De Sud

«15678910»
MoWeed13.03.2009 16:51
ce prostie mi se pare ca si la nationala sa nationalizezi jucatori straini ..

daca ar fi dupa mine nici ungurii precum Boloni nu i-as fi lasat la nationala

si cand vad ca echipe mari precum Italia sau Spania nationalizeaza jucatori .. de parca nu ar avea jucatori buni ..

ar trebui o lega care sa interzica

Boloni e cetatean roman de etnie maghiara. Este nascut in Romania si a facut mai multe pentru fotbalul din aceasta tara decat actualele vedete ale nationalei...

Sunt de acord ca naturalizarea in fotbal e o tampenie. O tara ar trebui reprezentata de jucatori nascuti in acea tara sau macar de nationalitate. Dar, daca Nicu are parinti romani, el este roman...

maye13.03.2009 21:19

Keseru inscrie meci de meci la Tours.Oare de ce nu e adus la echipa mare?

cristian01413.03.2009 22:42

Keseru, cu parere de rau, e un alt fotbalist umflat de presa si nu numai.

maye13.03.2009 23:03

Sa zicem ca e asa cum zici tu.Dar de ce marcheaza meci de meci?

redondo14.03.2009 02:20
Keseru inscrie meci de meci la Tours.Oare de ce nu e adus la echipa mare?

Cine este Tours?

maye14.03.2009 02:28

Cine este Terek Grozny?

Marius14.03.2009 09:16
Nu cred. El este turc cu parinti romani din cate stiu.

WTF?

Nicu are cetatenie germana si atat. E neamt in acte cu parinti de origine romana. Interesant e faptul ca nu prea le are cu limba materna.

maye14.03.2009 10:17

Se va intelege prin semne cu alde Mutu si Chivu...oricum va trebui sa invete atat:"niculeee baaa, da pasa baa".

maye22.03.2009 21:47

Lotul pentru dubla cu Serbia si Austria:

Bogdan Lobonț (FC Dinamo București) și Costel Pantilimon (FC Timișoara) - portari;

Cosmin Contra (Getafe CF), Cristian Sãpunaru (FC Porto), Dorel Stoica (FC Universitatea Craiova), Gabriel Tamaș (FC Dinamo București), Dorin Goian (FC Steaua București), Mirel Rãdoi (Al-Hilal), Rãzvan Raț (FC ªahtior Donețk) și Mihai Neșu (FC Utrecht) - fundași;

Bãnel Nicolițã, Ovidiu Petre (ambii, FC Steaua București), Alexandru Bourceanu (FC Oțelul Galați), Rãzvan Cociș (FC Lokomotiv Moscova), Paul Codrea (AC Siena), Cristian Tãnase (FC Argeș), Maximilian Nicu (Hertha BSC) - mijlocași;

Gheorghe Bucur (FC Timișoara), Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Florin Costea (FC Universitatea Craiova) și Marius Niculae (FC Dinamo București) - atacanți.

MoWeed22.03.2009 21:50

Doamne, iar ratatul ala de Tamas. Cand o sa avem si noi un selectioner calumea care sa nu mai cheme toate rebuturile la nationala, doar pentru a-i vinde Giovanni mai bine?

Ronnie23.03.2009 13:12

Tamas, Cocis si Marica nu prea au ce cauta la nationala.

Tamas cred ca este cel mai prost fundas din Liga 1. E revoltator!

Daniel-Ionut23.03.2009 14:14
Tamas, Cocis si Marica nu prea au ce cauta la nationala.

Foarte REVOLTATOR!

Sunt N solutii pentru acest post!

Si Marica care nu joaca mai nimic de ceva timp este chemat mereu... ba mai mult este si titular meci de meci la nationala... si Keseru, care a dat 4 goluri in 3 meciuri pentru Tours nici nu este bagat in seama... :thumbdown:

Piti Piti Piti lasa-ne!!!... (daca nu scoti 6 din 6) :)

redondo23.03.2009 15:27

Sa joace Costea titular.

MoWeed23.03.2009 15:28

Da, dar are contract de impresariat cu cine trebuie. Apropo: la pariu ca va fi titular in ambele meciuri?

redondo23.03.2009 15:47
Da, dar are contract de impresariat cu cine trebuie. Apropo: la pariu ca va fi titular in ambele meciuri?

Daca Chivu,Ghionea sau Goian nu pot sa joace,normal ca va fi.

Ronnie23.03.2009 15:56

Mai degraba prefer pe Moti decat pe Tamas.

Daniel-Ionut23.03.2009 16:52
Daca Chivu,Ghionea sau Goian nu pot sa joace,normal ca va fi.

Goian va juca cu Austria.

Lari24.03.2009 14:33
MoWeed24.03.2009 14:51

Aoleu Lari, mai bine nu imi aratai aia. Cred ca era sub influenta prafurilor :naughty:

Serios vorbind acum, e inacceptabil ca dupa zeci de meciuri sub tricolor sa nu ai habar care e prima strofa din imn macar

Lari24.03.2009 15:01

Ce strofa, baaaaa? Ca-s primele doua versuri...

MoWeed24.03.2009 15:04

Pai daca nu stie nici primele 2 versuri automat nu stie nici prima strofa. Daca eram constantean il asteptam in fata hotelului cu o hartie cu textul, poate poate il invata si el pana se retrage...

Melku25.03.2009 17:57

Mijlocașul Stelei, Ovidiu Petre, a ieșit mai devreme din antrenamentul de astãzi al "naționalei", acuzînd dureri.

El va fi consultat de medicul "tricolorilor", Pompiliu Popescu. Pentru mai multe amãnunte, rãmîneți pe gsp.ro!

În cazul în care accidentarea acestuia este serioasã, mijlocașul ar deveni cea de-a patra absențã a importantã din lotul lui Victor Pițurcã, dupã Cristi Chivu, Florentin Petre și Dorin Goian.

UPDATE ? Conform GSP TV, în locul lui Ovidiu Petre ar putea veni la lot rapidistul Costin Lazãr. Mijlocașul din Giulești refuzã însã convocarea, pentru cã Pițurcã a convocat de la bun început un jucãtor accidentat în locul sãu.

O fi de sub pod Lazar dar mi se pare o decizie super normala. Daca este jucator nu inseamna ca nu are voie sa aiba demnitate.

"România trebuie sã câștige pentru a rãmâne în lupta pentru calificarea la turneul final. Voi ține cu ambele echipe, dacã se poate spune așa. Dacã m-ar mulțumi un egal? Remiza nu convine echipei României. Așa cum am spus, sunt suporterul ambelor echipe, dar e normal sã țin cu România, am jucat pentru aceastã echipã. Lipsa lui Chivu și Goian va fi greu de suplinit, sunt jucãtori de top, dar cine va juca în locul lor va trebuie sã profite de absența celor doi și sã dea totul. Terenul de la Constanța nu este chiar așa de rãu cum se tot vorbește. La Constanța echipa României a jucat în ultimii ani și nu a pierdut",a spus Belodedici pentru Press.

Mare om, mare caracter, mare jucator.

mountytoma28.03.2009 18:30

daca asta e echipa de azi cu serbia, numai o minune ne poate scoate invingatori. sperantele mele se leaga mai mult de costea decat de mu(is)tu! dar cu apararea asta cred ca luam trei goluri.

Robinson Rufay Zapata28.03.2009 21:30

si-am pierdut...suntem poate cea mai varza echipa din Europa , ne bat si austrieci

IONUTZ-CIPRIAN29.03.2009 09:01

Si vom sta acasa,nu avem fata de mondial...

«15678910»