Mijlocașul Stelei, Ovidiu Petre, a ieșit mai devreme din antrenamentul de astãzi al "naționalei", acuzînd dureri.
El va fi consultat de medicul "tricolorilor", Pompiliu Popescu. Pentru mai multe amãnunte, rãmîneți pe gsp.ro!
În cazul în care accidentarea acestuia este serioasã, mijlocașul ar deveni cea de-a patra absențã a importantã din lotul lui Victor Pițurcã, dupã Cristi Chivu, Florentin Petre și Dorin Goian.
UPDATE ? Conform GSP TV, în locul lui Ovidiu Petre ar putea veni la lot rapidistul Costin Lazãr. Mijlocașul din Giulești refuzã însã convocarea, pentru cã Pițurcã a convocat de la bun început un jucãtor accidentat în locul sãu.
O fi de sub pod Lazar dar mi se pare o decizie super normala. Daca este jucator nu inseamna ca nu are voie sa aiba demnitate.
"România trebuie sã câștige pentru a rãmâne în lupta pentru calificarea la turneul final. Voi ține cu ambele echipe, dacã se poate spune așa. Dacã m-ar mulțumi un egal? Remiza nu convine echipei României. Așa cum am spus, sunt suporterul ambelor echipe, dar e normal sã țin cu România, am jucat pentru aceastã echipã. Lipsa lui Chivu și Goian va fi greu de suplinit, sunt jucãtori de top, dar cine va juca în locul lor va trebuie sã profite de absența celor doi și sã dea totul. Terenul de la Constanța nu este chiar așa de rãu cum se tot vorbește. La Constanța echipa României a jucat în ultimii ani și nu a pierdut",a spus Belodedici pentru Press.
Mare om, mare caracter, mare jucator.