FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Preliminariile WC 2010 - Africa De Sud

«178910»
Tangua14.11.2009 22:02
Foarte bine joaca Bosnia in Portugalia.

Cum naiba ei, la 15 ani dupa un razboi pot sa scoata o nationala care sa joace atat de frumos si noi nu suntem in stare sa facem macar o nationala decenta?

Croatia la un an sau doi dupa razboi ajungea in semifinale sau finala daca nu ma insel,European cred...

De Sarbi nu mai zic ca la ce trupa au....e o paine buna de mancat la mondial acum..

Si noi ne mangaiem cu amintirea unui sfert de finala.....aia a fost generatia de aur.....bullshit,pai turcii,bulgarii,croatii ce generatii au avut?de platina?

Noua ne lipsesc prea multe atribute genetice,repere de mentalitate si borne de civilizatie.Si individual si colectiv....

MoWeed14.11.2009 22:08
Noua ne lipsesc prea multe atribute genetice,repere de mentalitate si borne de civilizatie.Si individual si colectiv....

Refuz sa cred ca exista cauze genetice pentru asta. La juniori mereu am avut talente; problema noastra este ca, cu exceptia anilor '80 si inceputului anilor '90 n-am stiut sa le crestem. Nici din punct de vedere fotbalistic, nici din punct de vedere al caracterului.

La noi s-a mers mereu pe mica ciupeala, in afara de centrul "Luceafarul" nu cred ca a existat un proiect coerent pentru un centru de juniori cu adevarat profesionist

Tangua14.11.2009 22:20

M-am exprimat gresit cand am zis "genetic'.Avem niste talente uriase.

Ne lipseste insa un climat propice sa-i descoperim,sa-i slefuim,sa-i ajutam.Ne lipseste managementul,stiinta si rabdarea.

un amanunt,croatii isi vand jucatorii afara numai pe sume peste 3 milioane.probabil ca la ei nu fac piata niste bisnitari.

Plus ca daca vezi ce stadioane au inmarmuresti.Asta dupa ce au trecut printr-un RAZBOI.Sarbii la fel.Bosniacii idem.Slovenia nu e departe.

Suntem la subsol ca mentalitate,in toate domeniile.Si ce e mai grav e ca avem un talent nativ sa ne punem bete in roate singuri.

KERATOCONUS14.11.2009 22:30

Baraj pentru calificarea la CM din Africa de Sud(Tur)

Rusia - Slovenia 2 - 1

Grecia - Ucraina 0 - 0

Irlanda - Franta 0 - 1

Portugalia - Bosnia 1 - 0

Stryker14.11.2009 23:25

Rezultate absolut normale ... dintre favoriti Grecia are misiunea cea mai dificila si e foarte probabil ca dupa acest rezultat sa piarda meciul din deplasare si sa ramana acasa ..

francezii deja pot sa-si faca bagajele pt Africa de Sud, nu vad cum ar putea sa-i incurce irlandezii care nu au aratat mai nimic astazi

rusii si portughezii mai au ceva de muncit , slovenii ne-au facut-o si stim ca pot fi o nuca tare , insa rusii au echipa si au antrenor mai ales si cred ca nu se vor impiedica

bosnia a aratat inca o data ca o echipa buna , care stie sa joace insa in seara asta au fost lipsiti de noroc , cred ca sunt in stare de o surpriza in retur, mai ales daca portughezii vor repeta greselile de astazi ...

red&blue_boy15.11.2009 08:21

Cred ca Franta si Ucraina se vor califica fara mari probleme...Cu Slovenia si Bosnia nu se stie,sunt echipe imprevizibile.As merge barem pe o surpriza in aceste doua meciuri.As vrea sa scoata Bosnia pe Portugalia,imi plac mult jucatorii ofensivi bosnieci:Pjanici,Misimovici,Dzeko,Ibisevici...Jucatori de valoare,pe care noi nu-i avem la ora actuala...

gio_stgloria15.11.2009 09:32

In retur ii arde bosnia , in frunte cu dzeko si ibisevici. O sa fie un meci spectacol cu siguranta.

gio_stgloria18.11.2009 19:39

5 minute pana Bosnia-Portugalia . Hai ibisevic, hai dzeko , salihovic cu victoria si mondialele ! fular-campionii

danimarcu18.11.2009 21:26
dintre favoriti Grecia are misiunea cea mai dificila si e foarte probabil ca dupa acest rezultat sa piarda meciul din deplasare si sa ramana acasa ..

francezii deja pot sa-si faca bagajele pt Africa de Sud, nu vad cum ar putea sa-i incurce irlandezii care nu au aratat mai nimic astazi

Cred ca Franta si Ucraina se vor califica fara mari probleme...

In retur ii arde bosnia , in frunte cu dzeko si ibisevici. O sa fie un meci spectacol cu siguranta.

Daca ma reapuc vreodata de pariuri,contez pe voi!

Se vede treaba ca le "vedeti" ceva de speriat... :thumbsup:

Maye18.11.2009 21:47

Slovenia mi se pare surpriza!

Astristul18.11.2009 21:56

Am presimtit eu ca Slovenia va reusi sa-i elimine pe rusi la fel cum ne-au eliminat pe noi!

Am incredere in EIRE si sper sa-i lase pe francezi acasa. Pai ce, nu s-a calificat Romania, si vor francezii sa se califice? Hai ba, sa fim seriosi. :))

Apropo de Romania, ma uit acum pe livescore si scrie ca am fi avut un amical cu Arabia Saudita si cica s-a amanat! LOL :)) De la Sapun(aru) nu? :D

MoWeed18.11.2009 22:07

Si Irlanda e o surpriza, oricare ar fi rezultatul final

Astristul18.11.2009 22:12

1-1! Sanse mai sunt, dar nu prea grozave! :(

Henț clar la Henry!

red&blue_boy18.11.2009 22:27

Ma asteptam la mai mult din partea Bosniei...Dar,s-a vazut diferenta dintre o echipa mica,fara prea mare experienta,si una care a mai fost pe la turnee finale.Meci controlat clar de Portugalia.M-a surprins victoria Greciei...Pacat de Ucraina,sunt parca pe la a treia calificare ratata la un turneu final in urma meciurilor de baraj...Calificarea Sloveniei nu m-a surprins asa mult,ma asteptam sa-i bata pe rusi...S-a dovedit ce important a fost golul marcat la Moscova pe final de meci...Pacat si de Irlanda...

bebeto18.11.2009 22:27

ce bulan au slovenii astia.fenomenal.au dat golul ala pe final la moscova si astazi nu stiu cum au reusit sa-i bata.oricum,bravo lor.

pacat ca au egalat francezii.dupa ce m-au scos la pariuri,m-ar unge pe suflet sa-i potcoveasca irlandezii cu un gol pe final.

red&blue_boy18.11.2009 22:30

Chiar bravo slovenilor,o adevarata echipa,fara vedete,fara jucatori cu nume...Si uita ca au reusit...Iar noi stam iar acasa...

Astristul18.11.2009 22:33

It's all over! :( Franta a ajuns la CM 2010 furand in prelungiri cu ajutorul arbitrilor!

red&blue_boy18.11.2009 22:37

Putem sa ne mai scoatem si noi acum,ca ce grupa am avut,cu doua echipe ce s-au calificat la mondial... :dry:

Ronnie19.11.2009 07:07

Incredibil, ce hent grosolan la Henry! Aceasta calificare a Frantei este una rusinoasa.

AG19.11.2009 07:21

sau una furata..

echipa noastra, cu jucatori in toata europa nu a fost in stare sa se califice, iar o echipa care in trecut o numeam " echipa de desculti" s-au calificat , bravo lor , ne-a cam dat peste nas slovenia

Maye19.11.2009 08:14

Si la 11 ani esti sanctionat pentru henturi , cum a facut Henry.Inca o dovada ca sunt un popor de ca.cat.

MoWeed19.11.2009 16:54
UEFA a publicat, joi, clasamentul final al coeficientilor echipelor nationale pentru tragerea la sorti a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, reprezentativa Romaniei fiind clasata pe pozitia a 18-a, ultima in urna a doua valorica, informeaza site-ul UEFA.com.

Romania a adunat in clasamentul coeficientilor UEFA 28.145 de puncte, depasind reprezentivele Ucrainei, 28.133, si Israelului, 28.052. Ucraina este deja calificata la Campionatul European din 2012, ca tara co-organizatoare, ca si Polonia.

In clasamentul coeficientilor nationalelor pe primul loc se afla Spania, cu 39.964 de puncte, urmata de Germania si Olanda.

Pentru preliminariile Campionatului European din 2012 se vor forma noua grupe, sase dintre ele vor avea cate sase echipe iar trei grupe vor avea cate cinci reprezentative.

Echipele din prima urna valorica sunt: Spania, Germania, Olanda, Italia, Anglia, Croatia, Portugalia, Franta si Rusia.

Reprezentativele din urna a doua sunt: Grecia, Cehia, Suedia, Elvetia, Serbia, Turcia, Danemarca, Suedia si Romania.

Nationalele din urna a treia valorica sunt: Israel, Bulgaria, Finlanda, Norvegia, Irlanda, Scotia, Irlanda de Nord, Austria si Bosnia.

Echipele din urna a patra valorica sunt: Slovenia, Letonia, Ungaria, Lituania, Belarus, Belgia, Tara Galilor, Macedonia, Cipru.

Reprezentativele din urna a cincea valorica sunt: Muntenegru, Albania, Estonia, Georgia, Moldova, Islanda, Armenia, Kazahstan, Liechtenstein.

Nationalele din ultima urna valorica sunt: Azerbaidjan, Luxemburg, Malta, Insulele Feroe, Andorra si San Marino.

Tragerea la sorti pentru preliminariile Campionatului European 2012 va avea loc la 7 februarie 2010, la Varsovia.

Cum ar fi o grupa cu Spania, Bosnia si Slovenia?

Ronnie19.11.2009 17:11

Daca evitam Irlanda si Bosnia din urna 3a si Slovenia din urna 4a atunci obiectivul calificarii la Euro 2012 este realizabil.

PS: Cu conditia sa nu vina sfarsitul lumii in 2012.

MoWeed19.11.2009 17:18

Pai oricum sfarsitul lumii ar veni iarna, deci dupa Euro :D

Stryker19.11.2009 19:15

Bine ca nu mai putem pica cu sarbii, ca suntem in aceeasi urna ! :clap:

cei mai accesibili dupa parerea mea :

urna 1 : Croatia si Portugalia

urna 3 : Israel , Norvegia si Irlanda de Nord

urna 4 : oricare fara Slovenia

urnele 5 si 6 : oricare

@ red&blue_boy

Franta maxim vor trece de grupe la mondial ... Serbia poate vor ajunge mai sus

@ Ronnie