FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Preliminariile WC 2010 - Africa De Sud

«18910»
Ronnie19.11.2009 19:16

La noi in 2012, da' unde e Ucraina in preliminarii ca nu ii vad?! A venit deja sfarsitul la ei?! :))

LE: Staaai ba, ca astia sunt gazde. Acum mi-am amintit.

red&blue_boy19.11.2009 20:05
Daca evitam Irlanda si Bosnia din urna 3a si Slovenia din urna 4a atunci obiectivul calificarii la Euro 2012 este realizabil.

PS: Cu conditia sa nu vina sfarsitul lumii in 2012.

Si cu conditia sa avem si noi ceva fotbalisti...Ca doar cu jucatorii de fotbal actuali nu e de ajuns...Oricum,eu zic ca ne va fi greu sa ne calificam,cu toate ca suntem in urna a doua.

@ Stryker : cand ziceam ca ne mai scoatem si noi ca s-au calificat ambele echipe ce au fost in grupa noastra,ca a fost grupa grea,eram mai mult ironic la adresa noastra,dupa inca o calificare la mondial ratata...Sunt curios ce va face Serbia,depinde si in ce forma va fi la turneu...

Stryker19.11.2009 20:12

@ red&blue_boy

Eu ti-am inteles ironia ... :) , la modul in care s-au calificat aseara frantuzii cu o echipa ca irlanda , nu-i vad bine deloc la mondial ... Serbia pot fi o revelatie , daca vor continua sa fie o echipa unita si disciplinata , ca lot si antrenor au .

red&blue_boy19.11.2009 20:23
@ red&blue_boy

Eu ti-am inteles ironia ... :) , la modul in care s-au calificat aseara frantuzii cu o echipa ca irlanda , nu-i vad bine deloc la mondial ... Serbia pot fi o revelatie , daca vor continua sa fie o echipa unita si disciplinata , ca lot si antrenor au .

Nici o problema...M-am gandit apoi ca ai inteles ironia... :) Dar sunt destul de suparat si dezamagit de inca o ratare a unui mondial...De atatia ani sa nu mai ne calificam...Da,si eu sunt curios daca Serbia va juca la fel de bine,dar mai e pana atunci,cum ziceam,conteaza si forma in care vor fi la turneu,atmosfera,pregatirea lor clar are sa fie buna...Franta daca va continua la fel,cu acelasi antrenor,cu conflictele dintre Domenech si jucatori,va avea probleme...

KERATOCONUS19.11.2009 20:48
Franta daca va continua la fel,cu acelasi antrenor,cu conflictele dintre Domenech si jucatori,va avea probleme...

Acelasi lucru se spunea despre Franta si inaintea turneului final din Germania 2006. Si, pana la urma, au ajuns in finala, pierzand greu impotriva Italiei la unsprezece metri. Marile forte se concentreaza mai bine la turneele finale, decat la meciurile din grupele preliminare.

red&blue_boy21.11.2009 07:47
Acelasi lucru se spunea despre Franta si inaintea turneului final din Germania 2006. Si, pana la urma, au ajuns in finala, pierzand greu impotriva Italiei la unsprezece metri. Marile forte se concentreaza mai bine la turneele finale, decat la meciurile din grupele preliminare.

Da,e adevarat,dar nu se stie acum daca o sa le mai iasa.Iar acum parca este mai mare deranjul in cadrul nationalei Frantei decat inainte de WC 2006.Plus ca nu mai e nici Zidane...

Vlad Bogdan24.11.2009 11:54

Oricum selectia se face pe baza gradelor de rudenie cu tiganul jegos si tacsu`. De ce va tot faceti griji? Si asa vom fi umiliti. Din nou?! ce surpriza! De parca nu ne-am obisnuit...

Poate vine dracului sfarsitul lumii in 2012 :))

KERATOCONUS24.11.2009 13:08
Da,e adevarat,dar nu se stie acum daca o sa le mai iasa.Iar acum parca este mai mare deranjul in cadrul nationalei Frantei decat inainte de WC 2006.Plus ca nu mai e nici Zidane...

Lasa, nu-i mai "plange" pe francezi. Chiar daca nu mai e geniul Zidane, inca mai au jucatori de superclasa precum Ribery si Gourcuff, plus hienele batrane Henry si Anelka, care pot face oricand diferenta in atacul Frantei.

red&blue_boy24.11.2009 20:16
Lasa, nu-i mai "plange" pe francezi.....

Nu-i "plangeam" pe francezi,pur si simplu era o constatare...Nu prea mi-a placut Franta,nici mai demult,dar mai ales in aceste preliminarii.Desi asa-i,au cativa superjucatori,in special Gourcuff imi place mult...Vom vedea ce vor face la mondial,mai e mult pana atunci,multe se pot schimba.

Maye25.11.2009 23:26

Preliminariile s-au terminat , nu mai este nimic de discutat , cred ca acest topic ar trebui inchis.

MoWeed26.11.2009 13:06

Topic inchis

«18910»