Un meci foarte frumos,Suedia-Portugalia,desi s-a terminat 0-0.Parca toti au tupeu dar mai ales posibilitati sa joace ofensiv mai putin noi,care avem mijlocasi ce pot doar sa dea pase de 2-3 metri cu latul inapoi.
LE: Feroe-Austria: 1-1, scor final!!! Anglia-Kazahstan: 0-0 la pauza!![]()
5-1 scor final.
Rezultat ciudat in Feroe. Sa speram, ca de asemenea, sarbii vor face egal acasa cu lituanienii si soarele o sa vina iar pe strada noastra.
Iarna nu-i ca vara,iar sarbii nu-s ca romanii.Mi-as dori sa avem determinarea sarbilor(mai ales in sporturile de echipa),am face mult mai multe,sunt sigur...
MDA N-ai cu cine frate conduci 2-0 si faci egal plm rusine frate am ajuns sa ne multumim ca facem egaluri....
Într-un moment greu al echipei României din timpul meciului cu Franța, jucãtorii au luat atitudine, reproșându-i lui Pițurcã lipsa de reacție din acele clipe. Ei au încercat încã din prima reprizã sã-i explice selecționerului cã sunt pur și simplu sufocați de ritmul impus de adversari, George Ogãraru venind chiar în douã rânduri la marginea terenului și țipând în direcția bãncii tehnice: "Nea Piți, fã ceva! Francezii au mereu superioritate și vin peste noi!" (gsp.ro)
Nu mai pupa Ogararu nationala ![]()
Romania 2 - 2 Franta…
un meci cu un rezultat echitabil...
...nimeni nu si-a dorit mai mult victoria, toti jucatorii au fost multumiti de rezultat, pentru ca unii intalneau vicecampioana mondiala, iar ceilalti fusesera condusi cu 2-0...
...nu s-a putut mai mult...
…dincolo de aceste cuvinte se ascunde adevarata poveste a meciului. Trimite un text la concursul Talentul Anului, din cadrul Premiilor Ioan Chirila, la adresa p***@*** .
"Toți selecționerii echipei naționale de la revoluție încoace trebuie sã-mi fie recunoscãtori, am și eu mare merit în ceea ce au fãcut tricolorii în ultima perioadã. În ultimii 17 ani, naționala a 'trãit' doar din jucãtori exportați de mine. Hagi, Popescu, Dumitrescu, și mulți alții sunt doar câteva nume", a spus Becali (prosport.ro)
Eu unul sunt de acord cu el, sigur ca ii pot fi imputate foarte multe dar ce e al lui e al lui. Omul are relatii.
Din cauza lui Mutu s-a dus pe apa sambetei meciu cu Franta. Nici toja care nu stie sa atinga mingea nu rata faza aia din repriza a 2-a
Jucatorii luati de Piti in Oman, pana azi:
Lobonț, Pantilimon, Bornescu
Ogãraru, Tamaș, D. Goian, V. Gãman, Oros, Dãnãnae, Bordeanu
Nicolițã, Szekely, Prepelițã, M. Roman, Ropotan, M. Rãdoi, Bicfalvi, D. Stoica, G. Mureșan, T. Bãlan, A. Ionescu, Tameș, Cr. Tãnase, Torje, Curtean, Deac
Al. Pițurcã, G. Bucur, Fl. Costea, B. Stancu, M. Niculae.
uite cum in urma unui meci total IDIOT cu georgia...dupa ce ca suntem condusi...s-a accidentat si George X(... nu pot sa cred
Goian despre suporteri : "Puteau sã cumpere bilete și sã stea acasã"
Goian despre suporteri
Din salariul tau mare nu iti permiti sa donezi o suma cat de cat decenta?
"Eu spun cã avem chiar a patra șansã de calificare, dupã Serbia, Lituania și Franța. Trebuie sã câștigãm toate meciurile. (...) ªi Austria are fotbaliști buni" - Victor Pițurcã, selecționerul României, pentru EvZ.
"Sârbii au jucãtori de valoare în toate compartimentele, care pot face diferența oricând. Serbia este o echipã solidã, extrem de periculoasã. ªi Austria are fotbaliști buni, încearcã sã-și gãseascã o cadențã. Nu va fi o dramã dacã pierdem cu Serbia, trebuie sã fim pregãtiți pentru toate variantele. Fotbalul de azi este imprevizibil"
Ar fi perfect fara un drogat la nationala.
Ar fi perfect fara un drogat la nationala.
De ce? Mutu si Chivu sunt singuri jucatorii valorosi din Romania. Resu sunt vai de mama lor.
Oricum sper sa pierdem meciul cu Serbia. Si asa revenim cu toti pe pamant.
De ce? Mutu si Chivu sunt singuri jucatorii valorosi din Romania. Resu sunt vai de mama lor.
Oricum sper sa pierdem meciul cu Serbia. Si asa revenim cu toti pe pamant.
Goian-acest nume iti spune ceva?
![]()
Selecționerul i-a cerut lui Max Nicu, mijlocașul Herthei Berlin, sã-și ia rapid cetãțenia românã spre a-l convoca la lot. Jucãtorul ar putea fi selecționabil cu Serbia și Austria!
"Naționala" se pregãtește sã primeascã în rîndurile sale un nou jucãtor: Max Nicu (26 de ani), mijlocașul liderului la zi din Bundesliga, Hertha Berlin. El e nãscut în Germania din pãrinți români! Ar fi primul "tricolor" naturalizat din istoria modernã a reprezentativei!
Nicu evolueazã pe orice post în linia de mijloc, dar e folosit cu precãdere la închidere sau pe banda stîngã. Are contract cu Hertha pînã în 2011, iar primul sãu gol în Bundesliga l-a înscris împotriva lui Marica, 2-1 cu Stuttgart pe 18 octombrie 2008.

Max Nicu a fost convocat pentru meciul cu Serbia!
Max Nicu a fost convocat pentru meciul cu Serbia!
Asta a fost vreodata in Romania?
Nu cred. El este turc cu parinti romani din cate stiu.
El este turc cu parinti romani din cate stiu.
Turc cu parinti romani care traieste in Germania?
Parinti romani plecati in Germania.A fost pe aici in vizite.
SI da..este oficial.Apare pe site-ul federatiei!
Turc cu parinti romani care traieste in Germania?
Eu asa stiu.
ce prostie mi se pare ca si la nationala sa nationalizezi jucatori straini ..
daca ar fi dupa mine nici ungurii precum Boloni nu i-as fi lasat la nationala
si cand vad ca echipe mari precum Italia sau Spania nationalizeaza jucatori .. de parca nu ar avea jucatori buni ..
ar trebui o lega care sa interzica
ce prostie mi se pare ca si la nationala sa nationalizezi jucatori straini ..daca ar fi dupa mine nici ungurii precum Boloni nu i-as fi lasat la nationala
si cand vad ca echipe mari precum Italia sau Spania nationalizeaza jucatori .. de parca nu ar avea jucatori buni ..
ar trebui o lega care sa interzica
Ar trebui o lege care sa va interzica unora sa vorbiti numai prostii. Ce naiba inseamna sa nationalizezi jucatori straini? Ii iei de la patroni si ii imparti poporului? Si ce legatura are Boloni cu "naturalizarea"? Era cetatean roman, deci avea dreptul sa joace la nationala, asa cum si Eusebio era cetatean portughez sau Podolski german.