LE: Ai vazut Cipru - Italia? Ai vazut cat au ratat cipriotii la 1-1? Italia a castigat in min. 90
Mare chestie! Italia dom`le..
LE: Ai vazut Cipru - Italia? Ai vazut cat au ratat cipriotii la 1-1? Italia a castigat in min. 90
Mare chestie! Italia dom`le..
Pinturichio, esti foarte agitat si asta nu e bine pentru sanatatea ta
Poate ca n-am habar de fotbal, n-am afirmat niciodata ca as avea (mot-a-mot), dar am dreptul la o parere, nu? Asta daca imi permiti. Austria o sa capoteze si asta se va vedea in primavara. Ramane sa discutam si vedem cine a avut dreptate.
P.S. Franta se califica sigur.
LE: Ai vazut Cipru - Italia? Ai vazut cat au ratat cipriotii la 1-1? Italia a castigat in min. 90 dar putea sa piarda lejer. Pariu ca ai fi zis si de Italia acelasi lucru pe care il spui despre Franta, ca un fin cunoscator al fenomenului, binenteles
Nu,Italia a fost mereu cu un pas in fata Frantei.Sa-ti spun ceva...francezii au un antrenor extraodinar de slab,iar la ei este un moment delicat,pentru ca trebuie sa se faca schimbul de generatie!Trebuia mai demult...pe asta ma bazez cand zic ca nu se califica frantuzii!Domenech nu este omul in stare sa faca schimbul de generatii...
Clasamentul la final al grupei a 7-a
1. Franta
2. Austria
3. Serbia
4. Lituania
5. Romania
6. I. Feroe
EDIT [07:35]: Va rog sa puneti meciul si pe tracker. :-)
Piturca acuza lipsa de valoare a campionatului intern. Piti, daca selectia e proasta si facuta doar pe pile si pe placul verilor Becali...
Poate altul era meciul daca jucai asa:
--------------- Lobont ---------------
- Ogararu - Radoi - Goian - Sepsi -
- Trica - Lazar - Dica - Ochirosii -
------------- Danciulescu ----------
---------- Costea --------------------
Si scapa de fixul anti-Danciulescu. Cand esti condus, nu ai ce sa faci cu un jucator precum Bratu. Renunta la experimente gen Radu Stefan, Moti. Acuza lipsa de valoare si trimite-i la plimbare pe supraevaluatii Tamas si Cocis. Pensioneaza-l pe Contra. Da credit tinerilor care merita: Sepsi, Ochirosii, Stancu, Deac.
Cand revine dupa accidentare, da-i o sansa lui Szekely.
Important este ca nu ne-am facut de ras (vezi Piturca: "Nu este un rezultat rusinos")
@Bogdan4Steaua
Acum Ochirosii joaca 10 minute la 3 meciuri la Steaua si tu-l vrei titular la nationala?
Bai, ce ne-o dat in gusa aia de la Kaunas!! FBK Kaunas!! Cum le-au dat-o si lui Rangers in Cupa UEFA!! ![]()
Priviti cum ne-am facut de "kaka" pe site-ul oficial UEFA:
Raman in continuare la parerea ca vina e NUMAI si NUMAI a Federatiei. Si fac referire in special la imputitii de Sandu si Lupescu, care i-au lasat pe golanii selectati sa petreaca pe ritmurile lui Salam alaturi de 3 gagici gasite pe centura de Prunea. Si ma refer si la jucatorii Stelei aici [sau la fostii]. Acum adevarat vorbind.
Clasamentul la final al grupei a 7-a
1. Franta
2. Austria
3. Serbia
4. Lituania
5. Romania
6. I. Feroe
EDIT [07:35]: Va rog sa puneti meciul si pe tracker. :-)
Esti penibil.Ia zi,ai dat chef aseara?
Romania e pe ultimul loc in grupa. Ce nationala de verze..
Felicitari Lituaniei ! Super meci ! Ce goluri.. Bravo lor ! Sincere felicitari !
Pacat de bara lui Dica.. in rest, ma asteptam sa pierdem. Dar tot degeaba, nu scapam de pitzi...
cum ati putut frate sa pierdeti in fata lituaniei.eu inca nu am vazut nici rezumatul dar asteptam sai bateti acasa...
am jucat bine doar vreo 5 min inainte de pauza si vreo 10 dupa... in rest, atacuri sterile si aparare vraiste. Facem furori la Mondiale.
Facem furori la Mondiale.
Eventual la Mondialele Oamenilor Obisnuiti!... ![]()
noi am batut la armenia acasa cu 2-0
cum ati putut frate sa pierdeti in fata lituaniei.eu inca nu am vazut nici rezumatul dar asteptam sai bateti acasa...
Nu esti singurul...
Nu a fost de ajuns meciul de mare rusine cu Olanda cand am refuzat invitatia lor de a ataca si a castiga meciul, a trebuit sa ne umplem de penibil cu Lituania. Mare rusine, imi e din ce in ce mai clar ca trebuie sa ma concentrez asupra meciurilor echipei Steaua. Nu am mai vazut o echipa mai apatica pana la meciul cu Lituania decat echipa noastra in meciul cu Olanda, o echipa lipisita de tactica, de idei. In schimb am vazut echipa Lituaniei care si-a batut joc de noi 90 de minute, in momentul in care au marcat nu s-au retras, ba chiar la un moment dat ne tineau in jumatatea noastra cu un presing avansat.
P.S. Acelasi rezultat era si cu Mutu in teren, el este un magician in teren DOAR cand este antrenat de Prandeli (Verona, Parma, Fiorentina) nu cand este antrenat de Piturca
)
Colac peste pupaza, am pierdut 375 RON doar pe Romania. Ironie, nu?
Colac peste pupaza, am pierdut 375 RON doar pe Romania. Ironie, nu?
You are not the only one ![]()
Unde sunt cei care vroiau un prim 11 al nationalei cu Lituania in care sa se regaseasca Stancu, Torje, Keseru, etc?
Va place spectacolul de pe T.V.R. 2? ![]()
2 antrenori olteni, 2 infrangeri cu 3-0.
Gol Franta, perfect.
:ike: ![]()
Oricum Piturca trebuie sa plece de a nationala, poate sa castige el azi si cu 5-0 ca tot trebie sa plece!
In mod normal 5-0 era minimul cu Feroe... da el o sa bage strategia defensiva si cu bucatarii aia din Feroe... ![]()
Selecționerul naționalei României de Fotbal, Victor Pițurcã, a stabilit lotul care va înfrunta Franța pe 11 octombrie la Constanța. Federația Românã de Fotbal a trimis telegrame de convocare urmãtorilor fotbaliști.
Cristian Sapunaru (FC Porto), Cosmin Contra (Getafe CF), Cristian Chivu (FC Internazionale Milano), Razvan Rat (FC Sahtior Donetk), Mihai Nesu (FC Utrecht), Paul Codrea (AC Siena), Razvan Cocis (FC Lokomotiv Moscova), Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) si Daniel Niculae (AJ Auxerre). (prosport.ro)
Dica lipsa, Stefan Radu lipsa. Nesu nu era bun de nationala cand era la Steaua, acum brusc este.
Selectionerul Victor Piturca a anuntat sambata seara ca mijlocasul Stelei, Banel Nicolita, va rata partida cu Franta de saptaman viitoare dupa ce s-a accidentat, iar in locul sau a fost convocat Florentin Petre.
Aoleu, iar il ia pe terminatu asta?
lotul:
PORTARI: Bogdan Lobonț, Costel Pantilimon
FUNDAªI: Cristian Sãpunaru, George Ogãraru, Dorin Goian, Gabriel Tamaș, Valericã Gãman, George Galamaz, Rãzvan Raț, Mihãițã Neșu
MIJLOCAªI: Cristian Chivu, Dorel Stoica, Rãzvan Cociș, Florentin Petre, Gabriel Mureșan, Marian Aliuțã, Iulian Tameș
ATACANÞI: Adrian Mutu, Ciprian Marica, Florin Costea, Bogdan Stancu, Gigel Bucur
Tare, Gaman, Tames, Fl. Petre, numai vedete ![]()
Nu stiu cum de Ghionea nu a prins lotul in dauna rebutului de Tamas, a lui Gaman si a lui Galamaz, nu inteleg ce cauta Tames, nu cred ca Bucur si chiar Stancu ar fi trebuit sa fie in lot.
lotul:
ș
ATACANÞI: Bogdan Stancu
Bogdan Stancu ???? pentru ce a fost el convocat la nationala ? :noexpression:
A fost convocat pentru ca nu a reusit sa o bage in ate in meciul cu Otopeni, echipa cu cea mai slaba aparare din Liga I