MATEA
Cred ca ar fi bine sa nu mai postezi pe-aici,.......dar impostura si ipocrizia sunt cailtati probate din plin de dinamovistii reprezentativi,nu vad de ce ai putea fi mai deosebit !!!!
Sau vrei sa ne dovedesti contrariul ???
MATEA
Cred ca ar fi bine sa nu mai postezi pe-aici,.......dar impostura si ipocrizia sunt cailtati probate din plin de dinamovistii reprezentativi,nu vad de ce ai putea fi mai deosebit !!!!
Sau vrei sa ne dovedesti contrariul ???
Cred ca in tribuna au fost peste noi.
Preferabil, cat timp in teren suntem peste ei !!!!!
Preferabil, cat timp in teren suntem peste ei !!!!!
Nu e asa, ori suntem peste ei la toate capitolele ori....
SUNTEM MADRI DE VOI , SUNTEM MANDRI DE VOI
Mai usor cu steguletele.Citeste regulamentul
Multumim,Laca! MIAUUU "PISICA" , MIAUUU Borcea !! ATI FOST PENIBILI
o sansa clara in 95 de minute nu ati avut =))
Te-ai trezit si tu vorbind...
Borcea facea declaratii pe sport.ro , ca au acelasi lot ca anul trecut, si vor castiga in Ghencea !!!!!!!
E, uite BORCICA , cum trebuie iar sa-ti inghiti limba !!!! Si cand te gandesti ca tot visezi sa te pregatesti de Liga campionilor !!!!!!
Eu sunt insa sigur ca exista o posibilitate sa ai echipa in Liga campionilor , BORCICA draga !!!! Vino la Steaua !!!!!! Desi nu ma incanta ideea sa fii STELIST, dupa coeficientul IQ, de care dai dovada !!!
In seara asta i-am batut pe caini si am avut parte de unica (si cea mai mare cu putinta!) bucurie a acestui tur de campionat. Este o victorie ce ne onoreaza blazonul. Si in teren si in peluze am aratat cine sunt stapanii acestui oras.
FORZA Steaua! MANDRU CA SUNT STELIST!
Si-a revenit RIca !
OLEEEEEE OLEEEE RICA&Dica :X:X
Cu Steaua PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!
moderatorii de la fcsteaua.ro
faceti ceva impotriva huliganismului. scrieti niste articole anti hooligan
numai noi avem de suferit . in plus e suspendat terenul si nu se poate merge pe teren. in cel mai rau caz vom fii chiar depunctati. odata va veni si depunctarea si noi vom fi primii fiti siguri de asta la cata ura au toti impotriva Stelei
Ma bucur ca am reusit sa ii batem finalmente pe nesimtitii astia dupa multe meciuri in care au obtinut punctele numai pe final.Pentru Zenga sfarsitul nu putea sa fie mai crunt de atat,doborat de echipa pe care a tradat-o si careia ii declarase dragostea eterna.
Ce frumos arata Steaua fara Nicolita,ce frumos arata Steaua cand joaca fotbal.
Bine ai revenit Rica Neaga !
am niste filmulete filmate la meci si vreau sa le pun . nu merge:(.care ma poate ajuta:)
FORZA Steaua!!!!!!!! Bravo lor, bravo Rica, sper ca ti-ai revenit!
In incheiere as mai adauga :
Lacatus trebuie sa invinga, Lacatus va invinge !
Lacatus A INVINS !
Nu am citit niciun post anterior.
Un lucru va spun......Foooortza Steaaaua!!!
La catzeii....
Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua........
IIIIIHHHHHaAAAAAAAA
mu+e dianuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sper ca acest rezultat sa sa ne impinga inainte. Un 1-0 si cu Slavia ne-ar descatusa.
Totusi, jocul a fost slabut. M-au surprins "preluarile" unora, luft-urile altora...asta e lacuna de pregatire din vremea junioratului.
Revin si spun ca principalul castig al acestui sezon este ca, dupa multi ani, avem o aparare dezarmanta pentru multi. Daca Arsenal si Sevilla vor juca semifinale CL anul acesta, afirmatia mea are valoare.
moderatorii de la fcsteaua.rofaceti ceva impotriva huliganismului. scrieti niste articole anti hooligan
numai noi avem de suferit . in plus e suspendat terenul si nu se poate merge pe teren. in cel mai rau caz vom fii chiar depunctati. odata va veni si depunctarea si noi vom fi primii fiti siguri de asta la cata ura au toti impotriva Stelei
....poti bate toaca la urechea surdului.......
Solutia dupa parerea mea este supravegherea video,iar cei indentificati ca facand faradelegi sa le fie interzis accesul pe stadioane un timp si amendati aspru!
Imi pare nespus de bine ca macaronaru' a fost demis dupa o infrangere cu Steaua :laugh:
Coincidenta sau nu...................seara superba
Forza Steaua mereu campioni ![]()
BA unde va e nova guardia
)))??? veniti sa il luatri de la noi
v-am UMILITTTTTTTT v-am facut captura cea mai atre sunteti de rahat **** DINAMOOOOOOOO
BA unde va e nova guardia)))??? veniti sa il luatri de la noi
v-am UMILITTTTTTTT v-am facut captura cea mai atre sunteti de rahat **** DINAMOOOOOOOO
chiar a fost capturat bannerul cu nuova guardia?
am niste filmulete filmate la meci si vreau sa le pun . nu merge:(.care ma poate ajuta:)
Daca nu le poti pune pe www.fcsteaua.ro/video , trimite-le la adresa de e-mail George[punct]stan[at]fcsteaua[punct]ro
Deci faza cu Rica, care a dat un singur gol in 15 etape e geniala!
Imi aduce aminte de Borcea si Ze Kalanga, mai ales de promisiunea lor: Batem Steaua!
Becali l-a adus pe Rica special pentru Dinamo, parca il vad cum se lauda la TV ...
)
BRAVOOO Steaua SUNTETI CEI MAI TARI, ATI REUSIT CE ALTII NU AU AVUT SANSA!!!!!!!!!!!!!!
da.. Lacatus e clar un antrenor mai bun decat Hagi. remarcam asta si cand scorul era doar 0-0. daca pe vremea lui Hagi, mi-era efectiv greata sa ma uit la un meci al Stelei, acuma mi se pare ok.
pe de alta parte, ma uitam azi la meci si o colega italianca a venit sa vada ce fac. i-am explicat ca e marele derby din Romania, etc. parerea ei: meciul arata ca unul de acum 20 de ani. o intreb de ce si dupa ce sta cateva secunde si analizeaza, zice ca e din cauza tricourilor jucatorilor stelisti. nu stiu ce parere aveti voi, dar dupa gusturile mele, a pune 3-4 culori pe un tricou intr-un model care aminteste de costumele populare e total aiurea.
nu exista chiar nimeni pe langa Becali sa-i spuna ca nu aratam patrioti, ci penibili cand mergem prin Europa cu echipamentul ala? parca Piturca ii spusese asta si din cauza asta s-au certat si a ajuns sa demisioneze....