FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 1 - 0

«156789»
st_194725.11.2007 01:10
da.. Lacatus e clar un antrenor mai bun decat Hagi. remarcam asta si cand scorul era doar 0-0. daca pe vremea lui Hagi, mi-era efectiv greata sa ma uit la un meci al Stelei, acuma mi se pare ok.

pe de alta parte, ma uitam azi la meci si o colega italianca a venit sa vada ce fac. i-am explicat ca e marele derby din Romania, etc. parerea ei: meciul arata ca unul de acum 20 de ani. o intreb de ce si dupa ce sta cateva secunde si analizeaza, zice ca e din cauza tricourilor jucatorilor stelisti. nu stiu ce parere aveti voi, dar dupa gusturile mele, a pune 3-4 culori pe un tricou intr-un model care aminteste de costumele populare e total aiurea.

nu exista chiar nimeni pe langa Becali sa-i spuna ca nu aratam patrioti, ci penibili cand mergem prin Europa cu echipamentul ala? parca Piturca ii spusese asta si din cauza asta s-au certat si a ajuns sa demisioneze....

Singurele lucruri care imi plac la echipamentele astea sunt numerele si numele jucatorilor care sunt scrise mari si foarte frumos

Jerraldinho25.11.2007 01:18

FOrza Steaua ,sant super fericit dupa victoria da asta seara , cu jegosii da la Dinamo...as mai vrea sa adaug...sufar cand pierde Steaua , ma bucur cand pierde Steaua , dar am si eu de spus....cum poat sa joace internationalul "Banel Nicolita" titular la nationala si mai ales la Steaua , recunosc anii trecuti juca , kiar foarte bine ,dar acum cand nu mai stie nimik vai de capu lui , de ce se mai incearca intruna intruna intruna , nu se vede ca e depasit nene , sant extrem de dezamagit de el , nu stie, nimik , sa centreze, sa suteze, ca sa numai vorbim da un dribling, ca deja driblinugu e egal cu un lux, nu mai poate frate , sincer o sa ajuga , ca Andrei Cristea ,dupa ce a plecat la Steaua a ajuns la Timisoara , acum e rezerva da rezerva , o sa ajunga la Poli 2 ,apoi in divizia B , sincer imi pare rau pentru "SUPER-Banel" da acolo va ajunge si el...kiar nu ai mai suport stilu asta este, strica tot sistemu Stelei, nu are niiiiiiicii , kiiiar nici o treaba cu acest fenomen.....orikum FORZA Steaua , si voi fii alaturii de ea pana la MOARTE....:X:X::X:X:X:X:X:X

grizzly25.11.2007 02:17

n-am jucat nimic. norocul nostru ca javrele sunt mai petarde ca ai nostri. Badea ala e deja memorie. joaca cum jucam noi la juniori. oricum, meritam sa invingem, potaile nu au jucat nimic.

P.S. cineva sa il convinga pe Banel sa renunte la artificii tehnice. risca sa isi rupa ceva.

:steagcruce:

hypno25.11.2007 04:56
n-am jucat nimic. norocul nostru ca javrele sunt mai petarde ca ai nostri. Badea ala e deja memorie. joaca cum jucam noi la juniori. oricum, meritam sa invingem, potaile nu au jucat nimic.

P.S. cineva sa il convinga pe Banel sa renunte la artificii tehnice. risca sa isi rupa ceva.

taci bah dinamovistule. Catzeii nu au avut nici un sut pe poarta in afara de bashina aia rasuflata a lui Ropotan ... daca nici acuma nu am jucat nimica si am dat gol din greseala atunci dzeu mai stie ce vrei tu si aia ca tine.

Hai fugi la somn ca deja-ti miauna celularu'

Forza Steaua !

Grenada25.11.2007 05:18

@endorama@ Tu te auzi cand vb?Tu gandesti macar ce scri ? Tu vrei cv mai modern de-atat? Atunci fati tu o echipa de fotbal si fale echipamentele in roz cu picatele albe...atunci vb si tu de echipament..

Evita postarile consecutive.Citeste regulamentul

ultras_SS_985525.11.2007 06:24

Am o rugaminte la cei care se ocupa cu trierea post-urilor.Stergeti si voi comentariile care au greseli gramaticale flagrante datorate nu tastaturii ci.......stiti voi

Virgil25.11.2007 07:34

S-a vazut ca baietii au jucat cu determinare, au dorit victoria, au avut ocazii si au tras mai mult decat oricand la poarta. E un nou inceput, cu Lacatus la conducerea tehnica, si succesul a venit intr-un moment oportun.

Remarc inspiratia lui Lacatus din finalul meciului, de a face cele doua mutari (Baciu si Golansky) pentru apararea avantajului. Era mai important decat sa marcam inca un gol.

In ciuda unor pareri venite de undeva din spatele invidiei, ca Steaua nu a jucat bine, eu cred ca Steaua a jucat bine si a demonstrat ca poate. Ca a depasit momentele grele si ca poate sparge bariera celor 12 puncte care o despart de CFR, lider prin gratia Federatiei si ajutorul concret al marionetelor care interpreteaza rolurile arbitrilor.

In incheiere felicit antrenorul, echipa si Peluza Sud. In extenso, intreaga prezenta. Care a creat un tablou placut ochiului, atmosfera si spectacol.

@ endorama

De fapt au fost doar doua dominante: rosul si albastrul. Spune-i ca galbenul este a treia culoare a drapelului national si noua romanilor ni se pare firesc sa intre in combinatie. Intreab-o daca a vazut echipamentul Barcelonei, care are tot trei culori. Pana la urma parerea ei ramane doar a ei, noua ne place echipamentul Stelei asa cum e. Foarte mult.

FireQ25.11.2007 08:11

acum intelege careva de ce trebuie sa ajunga in puscarie acei ce folosesc torte??

bella25.11.2007 08:20

Steaua a fost vizibil superioara aseara :> tot asa baietzi !!! :steag_steaua_ro:

eddie the 'ead25.11.2007 08:41

Fiind subiectiv, mai ales dupa victoria asta, recunosc ca mi-e greu sa-mi dau seama daca au jucat ceva ai nostri, dar nu mai e haosul de acum citeva etape. I-am remarcat pe Emeghara, Neaga, Dica (ultimii doi parca au reinviat...) Goian. Pe de alta parte, parca am jucat cu vreo 2-3 jucatori in minus. Nu am inteles ce legatura au cu fotbalul Nicolita, Badea sau Lovin. Nicolita e Nicolita, incearca multe si nu-i iese nimic (parca era accidentat, nu?) Badea nu mai joaca nimic si mi se pare depasit complet de acest sport, iar Lovin...

Bine ca Dinamo a fost 0 barat. Nu stiu daca din cauza lui Zenga, dar sunt vai de mama lor.

In general, nu vreau raul nimanui, dar lacrimile lui Borcea m-au uns pe suflet.

Si o intrebare retorica: va plati cineva pentru scaunele rupte si tortele introduse de javre in stadion? Cum naiba sunt dinamovistii pe locul 4 intr-un sondaj pe care l-am vazut recent pe GSP, in topul celor mai violenti suporteri?!?! Pe primele trei locuri erau stelistii, oltenii si rapidistii...

Lex-00725.11.2007 08:55

Neaga a facut azi un meci bun, Dar nu are valoare de Steaua...Ar fi bine sa inteleaga si sa plece singur...in 5 meciuri daca nu v-a face nimic, eu sunt de parerea sa plece...

Zapata cel mai bun!!!!!!!!!!!!!!!!

:steag_steaua_ro:

ros-albastru4ever25.11.2007 09:12

Borcik a plans dupa meci =)))))....akuma chiar ca sunt cel mai fericit :)))) :biggrin: :steagcruce:

bodanelu25.11.2007 09:37
acum intelege careva de ce trebuie sa ajunga in puscarie acei ce folosesc torte??

de ce?

Si o intrebare retorica: va plati cineva pentru scaunele rupte si tortele introduse de javre in stadion? Cum naiba sunt dinamovistii pe locul 4 intr-un sondaj pe care l-am vazut recent pe GSP, in topul celor mai violenti suporteri?!?! Pe primele trei locuri erau stelistii, oltenii si rapidistii...

Sondaje comandate...

Gunner1725.11.2007 09:40

baietzi cu ce program pot sa vad si yo fisierele video???:((:((... ca nu mi le deschide cu astea care le am... pls help me

leech25.11.2007 09:43

cel mai frumos sentiment este sa vezi cum pierde Dinamo in fata noastra in Templu! bravo baietii, s-a vazut ca Lacatus a reusit sa ii faca sa-si dea seama ca acest meci e mult mai important ca ei si ca trebuie sa joaca cu determinare maxima pentru suporteri si Steaua!

gestul celor de la AISS cu steagurile este unul exemplar pentru o asociatie a suporterilor. Felicitari! ati reusit sa colorati tribuna a 2-a care de mult n-a aratat asa frumos!

el_g25.11.2007 09:55
Neaga a facut azi un meci bun, Dar nu are valoare de Steaua...Ar fi bine sa inteleaga si sa plece singur...in 5 meciuri daca nu v-a face nimic, eu sunt de parerea sa plece...

Zapata cel mai bun!!!!!!!!!!!!!!!!

:steag_steaua_ro:

si..si-a mai dat cineva cu parerea..

makaan25.11.2007 10:04
moderatorii de la fcsteaua.ro

faceti ceva impotriva huliganismului. scrieti niste articole anti hooligan

numai noi avem de suferit . in plus e suspendat terenul si nu se poate merge pe teren. in cel mai rau caz vom fii chiar depunctati. odata va veni si depunctarea si noi vom fi primii fiti siguri de asta la cata ura au toti impotriva Stelei

frate tu esti prost sau vrei doar sa iti vezi numele pe site aici? ce huliganism ai vazut tu aseara pe stadion? cel putin nu in peluzele steliste... a fost o atmosfera de zile mari,cum numai la derby se poate vedea! fumigenele si coregrafia de la SUD au fost marfa! Bravo SUDULE! Pacat ca la nord nu au reusit sa faca coregrafia

rossoazzurro25.11.2007 10:09
baietzi cu ce program pot sa vad si yo fisierele video???:((:((... ca nu mi le deschide cu astea care le am... pls help me

Adobe Flash Player 9 de la adobe.com

greco25.11.2007 10:19

I-am facut pe spurcati! La fotbal (detasat), la coregrafie, la mesaje, la cantece, la orice!!!

Cristi Borcea viseaaaza, Cristi Borcea viseaaaaza...

pepsiboy25.11.2007 10:39

Frumos gest al AISS!!!

Nu atat prin cantitate ci prin transparenta! Ati castigat un membru cotizant! Stie cineva care sunt pasii de urmat in vederea devenirii membru AISS?

Multumesc!

stelutawillis25.11.2007 10:43

Bravo Neaga,stiam eu ca o sa-ti revii:)

forzza Steaua,forzza Neaga,forzza Dica

w3bmaster25.11.2007 11:02

Perfect rezultatu

Am tipat si a auzit tot blocu perfect

Forza Steaua

optarul25.11.2007 11:04

ma bucur ca un antrenor are taria si i nspiratia sal schimbe pe Banel la pauza. defapt, aici cred ca s-a castigat meciul.

onlySteaua25.11.2007 11:15

Ce ma enerveaza "unii"!

Ce-i ma' asa rau, grav sa arzi o torta? Asa-i la fotbal. Asta vreau sa vad. Vreau spectacol si in tribune. De multe ori nici nu ma intereseaza scorul (stiu ca-i greu de priceput).

Atmosfera ca ieri nu a fost cred de la meciul cu Villareal. A fost superb!

I-am batut!

**** la javre!

mirceaor25.11.2007 11:24

@ endorama: ar trebui sa te auzi vorbind si sa te uiti in oglinda..

Bai nene, am jucat ceva parca aseara,aproape de maximu' de care sunt capabili baietii astia la momentu asta. Daca aveam un varf adevarat in locul lui Vali Badea puteam spera la mai mult .Si asa trebuia sa le dam 2-3 cel putin.

Cat despre asezarea echipei,in momentul asta e cea buna. Daca n-ai jucatori de constructie, compensezi cu extremele,care pot aparea ca varfuri in orice moment - vezi Rica si Banel,care apar si ei la finalizare,schimba locul cu atacantii. cat despre Ov Petre si Lovin,atata pot, dupa revenirile lui Mirel si Plesan probabil ca vor fi rezerve . Excelenta apararea,in frunte cu "lateralii" Nesu si Emeghara.

Ma bucur f mult pentru Neaga,imi doresc sa ramana la Steaua,pentru ca stiu ca valoare are si sufletul lui e ros-albastru.

Dinamo a fost penibila, trebui sa le-o tragem mult mai rau,da in situatia naspa in care suntem acuma a fost bine si asa.

Foarte frumoasa atmosfera de derby adevarat.Cat despre astia care zic ca "torte si fumigene = huliganism" ,bai baieti, stergeti-va la nas.. Acum cativa ani erau torte,confetti,fumigene,tot tacamul.Acum n-ai voie nici sa te uiti spre gunoaiele de jandarmi, auzi dom'le fara "manunchiuri mari de chei", fara role, steagurile si bannerele verificate la sange .. Halal "ordine pe stadioane" ! pai daca suprterii de pe stadioane sunt marea problema a politiei si jandarmeriei , ei sunt "marii infractori" de care se preocupa cu atata sarg "fortele de ordine", ce sa mai zicem...

Bravo Laca, sper sa ramai pe banca Stelei cel putin cat Ferguson la Man Utd

«156789»