FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 1 - 0

«1789»
danimarcu25.11.2007 18:07
Am fost mult mai motivati si am facut un joc evident mai bun asa ca rezultatul era ineviatabil!

Cu ceva transferuri la iarna si ....ne punem pe picioare...

P.S. care sunt echipele cu care va juca Steaua pana-n iarna??? imi puteti spune??? pls

27 Noiembrie 2007 Steaua-Slavia Praga

1 Decembrie 2007 Gloria Buzãu -Steaua

5 Decembrie 2007 Steaua-Gloria Bistrita(restanta)

12 Decembrie 2007 Arsenal-Steaua

blooDhooD25.11.2007 18:55
Nu sunt dobitoci, parerea mea e ca le e prea greu sa retina cateva versuri (nu ca ar fi retardati -Doaaamne fereste). Asta e, daca sunt si specimene de genul asta, ce sa-i faci?!! Cand am distribuit steagurile, mai-mai sa se calce in picioare intre ei pentru o panza si o teava care costau maxim 5-6 lei. Sunt curios cati or sa vina cu steagul la meciul urmator .

Eu nu inteleg de ce nu pot sta acasa. Prefer un stadion cu 10 000 de suporteri care sa cante decat unul plin care sa inceapa sa fluiere si sa se joace cu suflatoriile alea in timp ce noi ne chinuim sa facem o atmosfera frumoasa. Ma refer la partea cu "Ce drog ciudat" cand au inceput sa sufle in alea si nu a iesit deloc bine. Nu s-ar fi auzit mult mai frumos daca era liniste in tot stadionul? Si cand am strigat "Forza Steaua" (varianta de la Sud) tot la fel au facut.

Cat despre steaguri, era de asteptat ca asa o sa se intample. Te asteptai sa fie civilizati si sa astepte sa impartiti voi? Si daca le dadeati guma de mestecat probabil ar fi reactionat identic. Ah, si inca ceva... poate a mai observat cineva personajele de la nord care au revenit la vechiul obicei - bisnita! Excelentul sistem isi face datoria - la meciul acesta s-au dat bilete la liber, fara buletin. Automat s-au cumparat si cate 20 de bilete de persoana (asta in ziua meciului).

joker_daniel25.11.2007 19:58

Deci...ciorile au luato de la UTA ...urziceniul a facut egal...Timisoara la fel...CFR-ul mfrul la fel(desi trebuia sa fie invinsi)...iar NOI am carpit pechinezii care isi luasera nasul la purtare...cu victorii ale noatre cu tot cu acea restanta de la Bistrita putem sa ne apropiem ff bine la cateva puncte de unguri....Forza Steaua MEREU SUPERIORI...FELICITARI TUTUROR JUCATORILOR pentru daruirea de care au dat dovada FELICITARI Laca...TE IUBIM NESPUS...MEREU UN ZEU pentru NOI...Forza Steaua!!!!!!!!! :steagcruce: fularsteau2 fularsteaua2

danimarcu25.11.2007 20:55
...urziceniul a facut egal...Timisoara la fel...

Timisoara a batut cu 3-2...

ro_steaua25.11.2007 22:18

Un fotoreporter CANCAN a fost snopit in bataie de fortele de ordine, dupa meciul Steaua - Dinamo, pe motiv ca filma cu o camera de luat vederi

sursa: http://www.cancan.ro/2007-11-26/Bestiile-Jandarmeriei.html

:steag_steaua_ro:

FireQ26.11.2007 06:55

@ro_steaua

Si daca scria ca un grup de suporteri l-ar fi snopit in bataie ai mai fi postat link-ul?

ro_steaua26.11.2007 08:31
Si daca scria ca un grup de suporteri l-ar fi snopit in bataie ai mai fi postat link-ul?

da sa stii ca postam :steag_steaua_ro:

JDERUL26.11.2007 09:07

@ atitud

Nu stiu in ce mod a contribuit Laca la succesul celor de la UTA in fata ,,pasarelelor" dar sa nu minimalizam meritul lui Marin Barbu alias MAGIUN antrenorul de acum al aradenilor si el trecut prin curtea Stelei.Apropo vi-l mai amintiti pe vremea cand juca la Steaua? Ce viteza si ce dribling avea? Si MAGIUN ne-a mai facut odata fericiti: va amintiti acel celebru Dinamo-Foresta? El era antrenorul Forestei.

amache26.11.2007 09:30

CE POATE FI MAI FRUMOS DECAT O VICTORYE CU SPURCATYY , INTOTDEAUNA SUPERIORI :steagcruce: Neaga A FACUT UN MECI MARE ESTE IN CRESTERE DE FORMA BRAVO RICA BRAVO Lacatus BRAVO Steaua :steagcruce:

Azazello26.11.2007 09:41

Multumim Laca si multumim baieti !

Este o mare bucurie sa bati Dinamo ... Poate cea mai mare.

Imi pare rau ca, din nou, ca violenta si-a facut simtita prezenta si nu-i inteleg pe cei care, stelisti sau dinamovisti, cred ca o piatra aruncata catre adversar sau o torta aruncata in teren îi face mai suporteri. Dimpotriva. "Razbouil" galeriilor ar trebui sa se rezume la mesaje, cantece, bannere. Toata consideratia pentru cei care fac si se rezuma la asta. Chiar ei, in numele iubirii pentru culori ar trebui sa lupte impotriva violentei.

In alta ordine de idei, ma surprinde subiectivismul notarii jucatorilor pe site si il iau ca exemplu pe Ovidiu Petre care, este clasat, conform mediei obtinute, sub Baciu sau Golanski. Ei bine, Petre a jucat tot meciul si a avut un rol DECISIV la mijloc unde a recuperat nenumarate baloane. In plus m-a surprins si cu niste pase in adincime...Nu am nimic cu Golanski sau Baciu, dar aportul lor la rezultat a fost mai mic decat cel al lui Petre sau chiar Lovin, jucatori care au dat echilibru la mijloc si au macinat constructia militienilor.

Una peste alta, cred ca ne indreptam spre bine si sper sa continuam pe linia asta.

stelistu din sm26.11.2007 11:00
Multumim Laca si multumim baieti !

Este o mare bucurie sa bati Dinamo ... Poate cea mai mare.

Imi pare rau ca, din nou, ca violenta si-a facut simtita prezenta si nu-i inteleg pe cei care, stelisti sau dinamovisti, cred ca o piatra aruncata catre adversar sau o torta aruncata in teren îi face mai suporteri. Dimpotriva. "Razbouil" galeriilor ar trebui sa se rezume la mesaje, cantece, bannere. Toata consideratia pentru cei care fac si se rezuma la asta. Chiar ei, in numele iubirii pentru culori ar trebui sa lupte impotriva violentei.

In alta ordine de idei, ma surprinde subiectivismul notarii jucatorilor pe site si il iau ca exemplu pe Ovidiu Petre care, este clasat, conform mediei obtinute, sub Baciu sau Golanski. Ei bine, Petre a jucat tot meciul si a avut un rol DECISIV la mijloc unde a recuperat nenumarate baloane. In plus m-a surprins si cu niste pase in adincime...Nu am nimic cu Golanski sau Baciu, dar aportul lor la rezultat a fost mai mic decat cel al lui Petre sau chiar Lovin, jucatori care au dat echilibru la mijloc si au macinat constructia militienilor.

Una peste alta, cred ca ne indreptam spre bine si sper sa continuam pe linia asta.

ai dreptate

Petre are postu asta care nu-l pune in evidenta cu nimic

nu prea place la lume decat daca faci tot feluri de scheme cu mingea

eu oricum am dat 10 la toata lumea (desi sunt profesor si ar trebuie sa stiu sa evaluez pe fiecare), pentru ca era o victorie cu dinam0

hai salut

ultras78SB26.11.2007 11:13

Multumesc Doamne de victorie, multumesc baietilor si lui Marius.

Doar atat spun: cand m-am trezit de dimineata mi-am zis "AM CASTIGAT"

MoRRano26.11.2007 11:25

Intotdeaua o mare bucurie sa batem spurcatii pichinezi, poate cea mai mare, sper ca Rica sa mai faca un meciuri ca asta, o sa ramana urmasul lui Dica, nu cred in povestile unora ca o sa vina 2-3 jucatori foarte valorosi, ciobanul nu o sa faca asta niciodata, trebuie sa ne multumim cu ce avem, daca vor pleca Dica si Goe tot am avea un 11 dupa refacerea accidentatilor. Dar e vital macar un atacant si un mijlocas central sa vina. La acest meci sa vazut daruirea de alta data care va trebui sa o avem la fiecare meci de acum in colo daca vrem sa mai prindem un loc din primele 3 pozitii.(10 Rica pentru. driblingul frumos la trecerea de Blay). Daca nu avem valori mari macar atitudine sa avem atat ne-a mai ramas. fularultras

mirceaor26.11.2007 12:09

Daca stie cineva vreo adresa de net, tracker sau asa ceva unde se gaseste inregistrarea integrala a meciului,il rog sa o posteze...

bodanelu26.11.2007 14:09

vezi pe trakerul fcsteaua.ro e acolo meciul integral

«1789»