Multumim Laca si multumim baieti !
Este o mare bucurie sa bati Dinamo ... Poate cea mai mare.
Imi pare rau ca, din nou, ca violenta si-a facut simtita prezenta si nu-i inteleg pe cei care, stelisti sau dinamovisti, cred ca o piatra aruncata catre adversar sau o torta aruncata in teren îi face mai suporteri. Dimpotriva. "Razbouil" galeriilor ar trebui sa se rezume la mesaje, cantece, bannere. Toata consideratia pentru cei care fac si se rezuma la asta. Chiar ei, in numele iubirii pentru culori ar trebui sa lupte impotriva violentei.
In alta ordine de idei, ma surprinde subiectivismul notarii jucatorilor pe site si il iau ca exemplu pe Ovidiu Petre care, este clasat, conform mediei obtinute, sub Baciu sau Golanski. Ei bine, Petre a jucat tot meciul si a avut un rol DECISIV la mijloc unde a recuperat nenumarate baloane. In plus m-a surprins si cu niste pase in adincime...Nu am nimic cu Golanski sau Baciu, dar aportul lor la rezultat a fost mai mic decat cel al lui Petre sau chiar Lovin, jucatori care au dat echilibru la mijloc si au macinat constructia militienilor.
Una peste alta, cred ca ne indreptam spre bine si sper sa continuam pe linia asta.