FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 1 - 0

«16789»
Alin_Stelistul_9225.11.2007 11:28
baietzi cu ce program pot sa vad si yo fisierele video???:((:((... ca nu mi le deschide cu astea care le am... pls help me

nici mie :((

bodanelu25.11.2007 11:29
Foarte frumoasa atmosfera de derby adevarat.Cat despre astia care zic ca "torte si fumigene = huliganism" ,bai baieti, stergeti-va la nas.. Acum cativa ani erau torte,confetti,fumigene,tot tacamul.Acum n-ai voie nici sa te uiti spre gunoaiele de jandarmi, auzi dom'le fara "manunchiuri mari de chei", fara role, steagurile si bannerele verificate la sange .. Halal "ordine pe stadioane" ! pai daca suprterii de pe stadioane sunt marea problema a politiei si jandarmeriei , ei sunt "marii infractori" de care se preocupa cu atata sarg "fortele de ordine", ce sa mai zicem...

Bravo. perfect punctat.

Bodanel25.11.2007 11:35

@ pepsyboy

vezi www.AISS.ro

ai acolo toti pasii care trebuie parcursi pentru inscrierea in AISS. cat de dulce e victoria.

milovan djilas25.11.2007 11:35

Bravo Steaua, bravo Steaua de un milion de ori bravo!!!!!!! In sfarsit, traiesc o bucurie intensa si pot spune clar: nimic nu se compara cu o victorie versus Dinamo!!!!! De cand ma stiu, de cand i-am vazut pe Iordanescu, Stoica, Tataran, Puscas, Eduard, Pinter, Lacatus, Balint, Iovan, Piturca, Hagi, Boloni, D. Petrescu, I. Dumitrescu, Panduru, Galca, I. Stan, Militaru, Ad. Ilie, D. Serban, Danciulescu - chiar daca s-a intors la spurcati - Cl. Raducanu, Dica, Neaga.... Neaga!!!!!!... o victorie cu militia a fost ceva special!!!!!!!!

Bravo, Rica!!!!! Nici ca se putea un moment mai frumos pentru a reveni cu gol in templul fotbalului romanesc.

Dragii mei, sunt de-a dreptul euforic!!! Pentru ceva vreme am uitat de Becali, certuri, lipsa unor mijlocasi de valoare sau alte treburi (reale, de altfel) care-mi otravesc sufletul zi de zi.

Aseara, Steaua a invins Dinamo, intr-o maniera entuziasmanta, macar prin daruire! Eu cred ca baietii au jucat bine, iar combinatia Neaga - Dica de la gol a fost absolut magnifica!

Sa ne bucuram ca suntem stelisti, sa bem si sa sarbatorim cat mai mult, caci i-am batut pe urmasii lui postelnicu.

Forza Steaua!!!!!! Vinci per noi!!!!!!!

P.S. "Kluivert Kluivert dit is Kluivert!!!!!!Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Patrick Kluivert!!!! En ist een-nul voor Ajax" (Viena 1995). Pentru cunoscatori :rolleyes:

dax4725.11.2007 11:44

Nu merge descarcat decat fisierul cu golul. Celelalte 2 nu se pot descarca. Broken links ?

"Azi pentru voi ultimul tren/Vrem 11 fiare pe teren"

"Odata ne-ai facut o promisiune, dar te-ai schimbat si ai devenit un caine" +

"Soarta nu iarta tradatorii", ambele cu referire la tehnicianul Walter Zenga

"Visati imnul Ligii in Stefan cel Mare, dar tot Stefan Banica se aude in difuzoare"

"Desi va inghesuiti peste hotare, de ce atat de intim in Stefan cel Mare?"

"Voi ati ars in peluza din Ghencea"

"Vacante in strainatate pe bani de la brigade, mai bine lasati restante si n-ati fi fost datori la lumina si gaze",

Dragoshel25.11.2007 11:44

Bravo bai astia din AISS, sunteti BAZAAA

O fi plouat aseara cu telezivoare???

kaminna25.11.2007 11:49

fular-campionii :steag_steaua_ro: :steagcruce:

Felicitari baieti! Ati fost si sunteti campionii Romaniei mereu! fularsteau2 forzateaua

EternalK25.11.2007 11:59

BRAVO bãã! așa, cu toții fiare. hai Ricã și cu Slavia încã 2

BorceaSoManyTears 251354344749627ab01ac.gif

bine cã l-a scos pe Jardel, mai bine i se potrivește la MGA, MGA în casa ta.

baietzi cu ce program pot sa vad si yo fisierele video???:((:((... ca nu mi le deschide cu astea care le am... pls help me

download asta și va funcționa

laurst25.11.2007 12:01

am facut 4 ore cu masina, venind prin ceata deasa si tulbure, cu un singur gand: acela de a castiga duelul cu ''les miserables'';

nu ma interesa cati spectatori vor fi(desi vazand semnalele din aceasta saptamana am fost convins ca stelistii se vor strange din nou langa echipa), cine va juca titular(puteau sa joace si juniorii...!), STIAM un singur lucru: TREBUIE sa-i batem , indiferent de situatie.

n-am mai fost in Ghencea din 29 aug( meciul cu Bate), fiind scarbit de ceea ce a putut sa faca din Steaua mea draga si iubita acest mascarici, autointitulat ,,iluminatul''etc;

dar, dupa acest meci, se cuvine sa-l lasam deoparte pe creditor( macar pentru o zi...) si sa dam credit jucatorilor, care aseara au luptat admirabil, aducand din nou in discutie acel SPIRIT atat de caracteristic Stelei, imprimat candva...in anii '80 de actualul antrenor(printre altii);

sunt constient si eu, ca si voi, ca problemele de fond n-au disparut, ele inca sunt si vor fi de actualitate, atata vreme cat in fruntea echipei va fi acest personaj...

insa, haideti sa ne bucuram de acest succes minunat impotriva dusmanilor, primul dupa ceva mai bine de 2 ani...

Forza Steaua....TOTAL ANTI d

milovan djilas25.11.2007 12:24

@ laurst

Asa este, laurst!!!!!

Sa ne bucuram cu totii, pentru ca a fost o mare victorie.

Sa fim stelisti, sa ii iubim pe jucatori si pe inegalabilul Lacatus, macar pentru cateva zile.

Si, desigur, tot pentru cateva zile, sa il ignoram pe "marele conducator", care ar fi potrivit pentru RPD Coreeana.

Cred ca ati avut toti sentimentul acela minunat pe care il ai cand te trezesti dimineata (azi, in speta) si stii ca trebuie sa te bucuri pentru ceva ce a fost cu o seara inainte... dar este ceva tulburator si totodata confuz, pentru ca inca nu esti treaz de-a binelea...... si dintr-o data memoria isi face treaba: I-AM INVINS PE Dinamo!!!!!!!!!

@ virgil ardeleanu

Va rog, domnule Ardeleanu, faceti un articol despre oaresce derby-uri din epoca "de aur", cele din perioada 1985-1990, pe care eu le tin minte pe de rost si acum, desi eram un copil! Nu pentru mine, ci pentru tinerii astia minunati care il sprijina neconditionat pe Lacatus desi poate nici macar nu l-au vazut jucand!!! Si aici nu sunt ironic, pur si simplu in aceasta zi iubesc toata suflarea stelista!!!!!

M3pH25.11.2007 12:36
ultrasi de tastatura de la Dinamo ofticati
endorama25.11.2007 13:28
@endorama@ Tu te auzi cand vb?Tu gandesti macar ce scri ? Tu vrei cv mai modern de-atat? Atunci fati tu o echipa de fotbal si fale echipamentele in roz cu picatele albe...atunci vb si tu de echipament..

mda.. dupa nivelul de cultura pe care il denota mesajul tau, as zice ca faci parte din categoria aia care isi tin vitele in casa, in care caz nu ma mira ca iti place si echipamentul Stelei in 4 culori.

mie mi se pare ca cel albastru arata mult mai bine. da no, fiecare cu gusturile lui. cred ca si bunicii mele i-ar place mai mult echipamentul lui Becali.

in fine, e 1-0 pentru UTA acum in meciul cu Rapidul. sper sa ramana asa.

bubylycy25.11.2007 13:42

In sfarsit am batut si noi pe cineva contracandidat la tiltu nush cate sanse mai avem dar poate locul 2 e al nostru... forzateaua

amache25.11.2007 13:50

CE DROG CIUDAT ESTY ROS ALBASTRU FERMECAT :steagcruce: FORTA Steaua fularsteau2 CAINI SPURCATY DE P++A SA NE LUATY nu aty fost decat simpli spectatori catei cu coada intre picioare cred ca si acum o simt cainii in C+R BRAVO Lacatus fularsteau2

bobochyka1725.11.2007 13:56

Meciul nu a fost stralucit (nu am avut foarte multe ocazii), dar i-am dominat tot timpul si asta e cel mai important si am si castigat ceea ce ma bucura foarte tare.

Ce nu mi-a placut a fost faptul ca in vreo 2-3 randuri se auzeau foarte bine potaile scandand numele lui Dinamo si nu mi-a placut DELOC faptul ca Gabi Bostina a fost huiduit; chiar m-a dezgustat aceasta reactie la adresa lui. As fi inteles sa aveti aceasta reactie in ceea ce il priveste daca ar fi plecat la Dinamo din proprie initiativa, dar avand in vedere cum a plecat el de la Steaua (din cauza cui), nu cred ca merita. Chiar asa de repede se uita 5 ani in care a luptat pentru noi si in care si-a pus amprenta asupra succeselor Stelei?

Stiu ca probabil o sa ziceti ca a plecat la rivali si ca ar fi putut sa mearga in alta parte, dar nu la ei. In privinta asta o sa spun doar ca a plecat acolo unde a considerat ca ii e mai bine, avand in vedere ca nu mai e la prima tinerete si astfel e destul de greu pentru un fotbalist sa mearga la un club bun.

In rest toate bune si forzza Steaua! Bravo baieti!

aditud25.11.2007 14:10

Lacatus ne-a facut, indirect, inca un cadou astazi: a contribuit la impuscarea ciorilor la Arad.

Hai Laca! Hai Steaua!

st_194725.11.2007 14:24
Neaga a facut azi un meci bun, Dar nu are valoare de Steaua...Ar fi bine sa inteleaga si sa plece singur...in 5 meciuri daca nu v-a face nimic, eu sunt de parerea sa plece...

Zapata cel mai bun!!!!!!!!!!!!!!!!

:steag_steaua_ro:

ori esti spurcat, ori ai zis sa postezi si tu sa iti apara numele pe site? app..de mult nu am mai vazut pe vreun stadion din Romania un dribling cum a fost acela a lui rica la blay dupa cursa aia formidabila de 50 de m .

ghindoi25.11.2007 14:33
In sfarsit am batut si noi pe cineva contracandidat la tiltu nush cate sanse mai avem dar poate locul 2 e al nostru... forzateaua

bravo Steaua :steagcruce:

pai cu un egal sau o infrangere a urziceniului, un egal in meciul rapidului cu Vaslui, o infrangere sau un egal al timosoarei in seara asceasta si in etapa viitoare si o VICTORIE a Stelei in cele doua meciuri care iau ramas Stelei putem incheia pe locul 2 la sfarsitul acestui tur.

cam greu dar putem spera;de ce nu?

fularsteau2 mereu fular-campionii

blooDhooD25.11.2007 15:58

Ma scuzati pentru comentariu, vreau doar sa zic ca toti care veniti la meciuri ca sa suflati in goarnele alea nenorocite sunteti niste dobitoci si niste prosti si aveti probleme mari si sunteti niste idioti!

Stanici25.11.2007 16:09

Nu sunt dobitoci, parerea mea e ca le e prea greu sa retina cateva versuri (nu ca ar fi retardati -Doaaamne fereste). Asta e, daca sunt si specimene de genul asta, ce sa-i faci?!! Cand am distribuit steagurile, mai-mai sa se calce in picioare intre ei pentru o panza si o teava care costau maxim 5-6 lei. Sunt curios cati or sa vina cu steagul la meciul urmator .

onlySteaua25.11.2007 16:43
CE DROG CIUDAT ESTI ROS ALBASTRU FERMECAT

MA DUCI LA CEEER SI' NEBUNEEESC....DOAR CAND TE IAU SIMT CA TRAAAIESC...

:steagcruce: :biggrin:

Vai da ce bine ma mai simt.....

fansteaua4625.11.2007 16:56

Am vazut o echipa a Stelei fara idei tactice de joc si cu posibilitati tehnice limitate , lucru compensat doar prin daruirea mare pe care au demonstrat-o.

elias_custura25.11.2007 17:01

Am fost mult mai motivati si am facut un joc evident mai bun asa ca rezultatul era ineviatabil!

Cu ceva transferuri la iarna si ....ne punem pe picioare...

P.S. care sunt echipele cu care va juca Steaua pana-n iarna??? imi puteti spune??? pls

fansteaua4625.11.2007 17:12
CE DROG CIUDAT ESTY ROS ALBASTRU FERMECAT :steagcruce: FORTA Steaua fularsteau2 CAINI SPURCATY DE P++A SA NE LUATY nu aty fost decat simpli spectatori catei cu coada intre picioare cred ca si acum o simt cainii in C+R BRAVO Lacatus fularsteau2

Ai fost macar la un meci al Stelei ?

Ai mai mult de 14 ani ?

FireQ25.11.2007 17:15

Bogdanelu, ce mai ziceai tu acum daca arbitrul decidea sa intrerupa meciul pentu acele torte? daca IAR ne suspenda astia terenul? sunt impotriva acelei legi idioate "anti-huliganism" ... dar nu o sa fiu de acord niciodata cu violenta si cu excesele? chiar trebuiau atatea torte? incat sa se opreasca meciul pentru ca nu se mai vedea de fum??nu cred ca Lacatus are nevoie sa vada asta, sa joace fara spectatori la meciurile viitoare...are nevoie de noi, de sustinerea noastra, de incurajarea noastra...

zicea cineva ca atmosfera mai frumoasa ca la meciu asta nu a mai fost de la villareal incoace...pai mai baiatule u ai fost la meciul cu villareal cand s-a amanat? sau vorbesti din ce iti imaginezi??

ce a fost atunci a fost de vis...steauguri, incurajari LA MAXIM...dar fara fumigene...

altcineva zicea pe aici cat de marfa au fost tortele, ca pe el nu-l intereseaza scorul...adica daca Dinamo avea 5-0 si fiecare spectator avea o torta in mana atunci totu era bine! ca d-aia venim la stadion, sa injuram, sa ne afumam, si sa ne batem cu jandarmii!

Bravo Steaua, bravo Neaga, bravo Lacatus! pacat de Becali ca nu o sa scapam vreodata! :(

«16789»