Am si o nelamurire: de ce naibii are zapata nota mai mare ca Dica si decat alti jucatori care au facut ceva pe teren?! nu contest faptul ca Zapata e extrem de bun..da' nici sa il ridicam in slavi asa...
Am si o nelamurire: de ce naibii are zapata nota mai mare ca Dica si decat alti jucatori care au facut ceva pe teren?! nu contest faptul ca Zapata e extrem de bun..da' nici sa il ridicam in slavi asa...
Bine ai revenit Adriane in Catedrala.
Neaga si compania Intotdeauna Superiori!!! :steag_steaua_ro:
![]()
Pulhac il iubeste pe Croitoru la cum il strangea in brate in min 94.
Ma bucur pentru victoria asta, si sper sa continue tot asa. Insa nu trebuie sa neglijam faptul ca am intalnit o echipa praf din toate punctele de vedere. Niste amatori.
In primul rand ,MOTI ala, trebuia eliminat dupa 1 rosu sau 2 galbene, la faultul asupra lui Badea, n-a avut nici o intentie sa joace mingea, a ridicat piciorul si-a lovit din spate !!! RADU Stefan ala , e un cotonogar de 2 bani, cand nu joaca pe blat ,asa cum e obisnuit, da la oase si doar atat .
La ultima faza a meciului trebuia ori rosu, ori fault si continuat meciul inca 30 de secunde !!!!! Dar cum banii lui BORCICA
Imi pare rau ca n-am facut 2-0, sau chiar mai mult , in sfarsit se vede o schimbare majora in jocul echipei !!!!!!
Auuuuu gatuuuuuuuuuuu !!! Doamne cat am putut urla prin casa la meciu asta mai ales la gol !!! Arbitraj de toata prastia,...,nu cred ca numa mie mi se pare ca ala o tras cu javrele,...,oricum nici cu blaturi nu ne pot bate ratatii aia !!! FORZA Steaua,...,TE IUBESC,TE DORESC,CU TINE VREAU SA MA CASATORESC !!! Iisus asta o fost o zi superba,...,javrelor mai mancati sobolanii din gunoaiele de la voi din groapa pana sa veniti la noi.mars acasa !!! Steaua ESTI DIVINA !!! MULTUMIM Laca !!! fularsteau2 ![]()
canalizare d = post de televiziune de rahat!
baleanu - cioara rapidista!
Si asta nu e tot.... Avea el ceva cu... Alexandru Deaconu a prelungit partida cu 8 minute... De cand fratilor centralul prelungeste o partida?... poate stie ala fotbal cat noi toti la un loc. Sau alta, se duc spre poarta lui....... Golanski .... WTF?! Astea sunt doar greseli, dar daca punem la socoteala si Quote.... Ceva nu e bine, nu?... a, si fara nicio rautate, Badea a fost cel lovit, Neaga era doar prin preajma. Dar nu mi se pare normal ca un arbitru sa fie cu spatele la o faza, pentru ca fiind cu spatele atunci cand l-a lovit cainele pe Badea, a ratat sa dea un cartonas galben
Toate cele bune!
UNde mai pui ca aia din regie analizau daca a fost sau nu offside la o aruncare de la margine a dinamuistilor:))
Eu nu am vazut la TV, ce coregrafii s-au facut? stiu ca cei de la sud aveau ceva dar la nord?
Bravo Steaua!!!!
As avea ceva de adaugat:pe langa jucatorii pe care i-ati nominalizat voi ca jucand bine l-ati uitat pe Ovidiu.Eu cred ca a jucat perfect azi la mijloc,a oprit tot.eu vad o imbunatatire semnificativa a jocului sau in ultimul timp.Adevarul e ca daca ar fi putin mai rapid si putin mai tehnic(macar cat Lovin) ar fi mult mai bun.In rest.....SARBATOARE IN Ghencea!!!!!!!
HAI Steaua REVINO CE AI FOST!!!!
stima pentru toti stelistiiii............... :steag_steaua_ro:
UNde mai pui ca aia din regie analizau daca a fost sau nu offside la o aruncare de la margine a dinamuistilor:))
asa e...am retinut si eu faza aia....................ce tavaliti sa moara italia
))))
de qaqat spurqatii(fanii lui steaoa) qa de obikei au stat qu gura qasqata la show-ul qainilor;))forza Dinamo ...desi pe teren am fost praf ce-i drept
"showul gainilor"??? am jucat cu dinmo nu cu Rapid :laugh:
ba baieti va credeti cool ca aruncati fumigene si va bateti pe stadion
trebuie oprit neaparat hooliganismu huliganilor
iara ne suspenda terenu :-((
Si asta nu e tot.... Avea el ceva cu... Alexandru Deaconu a prelungit partida cu 8 minute... De cand fratilor centralul prelungeste o partida?... poate stie ala fotbal cat noi toti la un loc. Sau alta, se duc spre poarta lui....... Golanski .... WTF?! Astea sunt doar greseli, dar daca punem la socoteala si Quote.... Ceva nu e bine, nu?... a, si fara nicio rautate, Badea a fost cel lovit, Neaga era doar prin preajma. Dar nu mi se pare normal ca un arbitru sa fie cu spatele la o faza, pentru ca fiind cu spatele atunci cand l-a lovit cainele pe Badea, a ratat sa dea un cartonas galben
Toate cele bune!
acelasi comentator ridicol urla de bucurie cand am primit gol in ultimul min cu P Timisoara , mi-a placut si mie exprimarea lui referitor la poarta lui Golanski ... POATE pentru el SEAMANA MULT IN PRONUNTARE ...Zapata/Golanski... ridicol...
de qaqat spurqatii(fanii lui steaoa) qa de obikei au stat qu gura qasqata la show-ul qainilor;))forza Dinamo ...desi pe teren am fost praf ce-i drept
sleep.gif
cei cu javra asta spurcata mai sus ??? so imbatat de suparare ca o luato si o gresit site-u sau ce ??? Auzi ca galeria noastra s-a uitat cu gura cascata la ei !!! HAHAHA,...,nici nu iam auzit tot meciu pe ragusitii aia,in schimb cel putzin70 de min suporterii Stelei au scandat din toti plamanii !!! Mars acasa javra dreq !!! FORZA Steaua !!! ![]()
Felicitari lui Adrian RICA Neaga
Felicitari Steaua. Astazi seara s-a vazut ca se poate juca si fotbal adevarat. Felicitari baietilor pentru daruirea din teren. Eu, unul un singur lucru nu inteleg: De ce cand echipa adversa ataca, sau beneficeaza de un corner sau o lovitura libera, de ce toti jucatorii de la Steaua se afla in propriul careu sau in preajma acestuia!!??? Parerea mea este ca trebuie lasat cel putin un jucator la mijlocul terenului ca sa poti apoi in urma unei respingeri sa beneficiezi de o sansa pe contraatac. Ce cauta Badea si Neaga in propriul careu?? Inteleg , atunci cand e min.85 sau 90 si conduci, da, dar nu in minutul 20 sau 30 sa te aperi cu 11 jucatori. Bravo baieti, tot asa in continuare. HAI Steaua!
Sa-l demita pe Zenga, ca-i in avantajul nostru,le mai trebuie 5-6 etape pana vede noul antrenor ce are si cu cine, etc, ...... poate se plictisesc ciumetii de investitori sa tot astepte performante (pe care oricum nu le vor avea cu lotul actual )si incep sa vanda din jucatori ,timp in care noi ne putem desprinde , CFR-ul a inceput sa fie usor -usor avantajat, o fi intamplator ajutorul asta ?????
O seara stelista cu un antrenor si jucatori 100% stelisti. Iar ii facem cosmaruri lui Borcea
) :laugh:
Membrii galeriei steliste prezenti in Peluza Sud au pregatit pentru derbiul din aceasta seara o coregrafie care ii infatisa pe liderii galeriei dinamoviste din "Peluza Catalin Hildan" scotind bani dintr-un bancomat, aluzie la faptul ca sunt platiti de actionarii din Stefan cel Mare.
Replica dinamovistilor a venit, surprinzator, printr-un mesaj scris. Dinamovistii aflasera de coregrafia Stelei si au pregatit replica : "Cu bancomante desenate, va ascundeti de realitate.", au replicat dinamovistii
singurul lucru important e ca am batut cainii si ca Borcea A INCEPUT SA PLANGA
)
Pulhac il iubeste pe Croitoru la cum il strangea in brate in min 94.
Ma bucur pentru victoria asta, si sper sa continue tot asa. Insa nu trebuie sa neglijam faptul ca am intalnit o echipa praf din toate punctele de vedere. Niste amatori.
prima oara a dat cu piciorul nu l-a nimerit..si pe urma l-a luat in brate..cred ca voia sa-l ia de nevasta
Dinamo nici nu a existat pe teren.
ATMOSFERA A FOST SENZATIONALA
Multumim Steaua ca existi..................ma bucur enorm ca am batut jegurile si Borcea a plans :laugh:
Odata cu revenirea lui Plesan si Radoi lucrurile se vor schimba...........in bine.
FORZA Steaua :steag_steaua_ro:
canalizare d = post de televiziune de rahat!
baleanu - cioara rapidista!
Bine ca am fost la meci . Nu vroiam sa ii aud vocea aia raioasa
era si timpul bah rica sa dai un gol ca in vremurile bune..