FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 1 - 0

«123459»
greenyes24.11.2007 20:08

Derby anost!!!! Cand o sa inteleaga cei adusi de ape tulburi in conducerea Stelei ca o echipa de fotbal paote sa aiba cea mai buna aparare si cel mai bun atac din lume dar fara un mijloc de cinci stele nu faci nici o branza o sa fie Steaua din nou echipa stralucitoare de alta data!!!

Chiar daca s a dat gol cand scriam, problema Stelei ramane aceasi iar daca cei care sunt in masura nu or sa faca nimic noi si echipa o sa sufere in continuare!!!

Forza Steaua!!! Fora Laca!!!!

c.ronaldo1724.11.2007 20:09

Baga`l pe Oprita, Zenga baga`l pe Oprita, baga`l peee Opriiitaaa, Zenga baga`l pe Opritaaa!

novac24.11.2007 20:18

OLEEEE OLAAAA, STEAUAAAAAA VICTORIAAA!!

Meritam victoriaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chemati hingherii sa ia cainii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nesu face meciul vietii lui. Lupta ca un mare si adevarat Stelist.

RAV3N_rosso-blu24.11.2007 20:32

ESTE TIMPUL SA REDEVENIM CELEBRII!!!!!!!!

FOOOOOOOOOOOOOORZZZAAAAAA STEEEEEEEAAAAAAUUUUAAAA!!!!!!!!!!!!!!

zloty24.11.2007 20:35

peste ei la toate capitolele , a pregatit prea bine Lacatus partida , nici o ocazie nau avut nici o ocazie

Dragos_stelistu_200724.11.2007 20:35

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

o

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

o

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

o

o

o

o

oooool

Neaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaga!!! :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro:

White_R24.11.2007 20:35

-Liga CAMPI-ONILOR interzisa cainilor,ciorilor, tuturor ama-toriilor

baby_stelista24.11.2007 20:35

Neaga merita sa dea acest gol.

Felicitari Laca!!!!Felicitari baietilor!!

Era si timpul sa le bagam fotbalul in cap javrelor!

Forta Steaua!Mereu superiori!

thor_clone24.11.2007 20:35

Bravo Rica!Te-ai trezit cand trebuie. Bravo Steaua. Am castigat cel mai important meci al anului.

Pentru Carpa al Arabiei...ai vazut ce inseamna sa fi stelist? Uita-te la Lacatus.

Ne-ai adus cea mai mare umilinta anul trecut cand ne-au facut praf spurcatii la noi acasa. Ca sa nu mai adaug ca de la tine a plecat caderea echipei. Nesimtitule, ca nu mai vroiai sa te dai jos de pe tron. O sa le mai ia un an sa repare ce ai distrus tu.

In alta ordine de idei, vroiam sa vad cum arata Steaua fara Nicolita. Super!

cristian8624.11.2007 20:37

RICA 25 = 2*5 = 10 = 1 - 0

stelistu din sm24.11.2007 20:40
RICA 25 = 2*5 = 10 = 1 - 0

ce tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

danimarcu24.11.2007 20:40
Bravo Rica!Te-ai trezit cand trebuie. Bravo Steaua. Am castigat cel mai important meci al anului.

Pentru Carpa al Arabiei...ai vazut ce inseamna sa fi stelist? Uita-te la Lacatus.

Ne-ai adus cea mai mare umilinta anul trecut cand ne-au facut praf spurcatii la noi acasa. Ca sa nu mai adaug ca de la tine a plecat caderea echipei. Nesimtitule, ca nu mai vroiai sa te dai jos de pe tron. O sa le mai ia un an sa repare ce ai distrus tu.

In alta ordine de idei, vroiam sa vad cum arata Steaua fara Nicolita. Super!

Subscriu in totalitate!

Un antrenor cu suflet stelist nu ar accepta niciodata o umilinta ca aia din primavara...

Gabby_the_gunner24.11.2007 20:41

MULTUMESC Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!! GOD CE HAPPY SUNT :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro:

ros-albastru4ever24.11.2007 20:42

ale aleeeeeeeeeeeeeeeee , ale aleeeee....am rupt la javre capatanileeeeeeeeeeeeeeee

ale alllleeeeeeeeeeeeeee,aleeeeee aleeeeeeeeee....am rupt la javre capaaaaaataaniiiileeeeee!! forzateaua forzateaua :steagcruce:fularultras fularultras ..... FORZA STEAUAAA

novac24.11.2007 20:43

Gabi a spus pe post ca sunt MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DE STEAGURI la tribuna a II-a. SSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOO! MULTUMIM AISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!

Pentru efortul depus, munca voastra si toate actiunile reusite. BRAVO Steaua! BRAVO AISS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Khalid24.11.2007 20:44

@cristian86

Banuiesc ca ai avut media 10 la matematica :laugh: .

Victorie meritata, un 2-0 era mai echitabil tinand cont de ocaziile din prima repriza. Lacatus a pregatit foarte bine partida tactic, javrele nu au avut ocazii mari de gol.

Lorentzo_77724.11.2007 20:45

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

LLLLLLLLL NEAGAAAAAAAAAAAAAA !!! Doamne cum am putut sa am asa un bulan la ghicit de data asta ??? Jur ca inainte de meci am zis ca da gol Neaga in min 74 dupa ce intra la pauza !!! Nu o fost asa,...,Neaga o fost titular si o dat gol in min 67 !!! Oricum e victorie in ffata javrelor !!! FORZAAAAAAAAAAAA STEAUAAAAAAAAAAAA !!! Am ragusit,...,de mult nu m-am uitat la un meci dea lu Steaua cu asa intensitate !!! MULTUMIM Lacatus,ESTI UN ZEU !!! FORZA STEAUAAAAAAAAAAAAA !!! (*)(*)(*)(*)(*) !!! Steluta noastraaaaaaaaa,cuibusor de victoriiiiiiiiii !!! Mereu Campioni !!! Forza Steaua !!! fularsteau2 fularultrasfular-campionii:steagcruce: spre24

pantera_albastra24.11.2007 20:46

Iarasi invingatori.......patrupedele vor merge spre cutiutza de Chapi,plangand....nu-i nimik catzeilor....o sa aveti o blana stralucitoare.....iar noi,ramanem cu victoria......ROS ALBASTRU PENTRU TOTDEAUNA!!!

zloty24.11.2007 20:46

uitatziva la Laca aproape ca ii dau lacrimile ce inseamna sa traiesti pentru echipa asta :D acuma avem antrenorul potrivit

Astristul24.11.2007 20:46

Bravo stelistii mei. Ati aratat astazi ca se poate.

Dupa meciul cu Pandurii atat am cerut, sa se trezeasca si sa-si dea seama ca joaca la Steaua si nu la o echipa anonima sau obscura!

Rica a facut azi cel mai bun meci de cand a revenit din Coreea de Sud!

Bravo Rica! Bravo baieti! Multumim pentru aceasta victorie si sper sa o tineti tot asa!

:steagcruce: FORZA Steaua !!! :steagcruce:
steaua_gloria24.11.2007 20:47

Ce bine ma simt... 1-0. Poate intra Neaga in forma :)

dax4724.11.2007 20:47

Stelutele bat pisicutele !

In sfarsit, o bucurie in sezonul asta. Fotbal mai putin, dar e o victorie in fata ministerului, lupescului si arbitrului astuia patruped. Prea multe faulturi pentru un meci. Si multe cartonase galbene neacordate pisicutelor. Prea i-a iertat. Da-o draq !

Bine ca i-am batut. S-avem si noi o bucurie pana la Craciun.

Sa fiti iubiti !

Si inca ceva : multa m**e cu gheata comentatorului de la canalizarea D. A tacut la multe faze reprobabile (simularea aia de balet cand s-a dat fault in contra lui Goian, si mai ales la lovirea cu mingea in figura a lui Neaga cand acesta era la pamant, si altele ).

-=Danny=-24.11.2007 20:48

Daca imi aduc bine aminte , Dinamo nu a avut nici o ocazie pe poarta lu Zapata , decat una in prima repriza .... si daca stam sa numaram ocazile Stelai , sunt vreo 10 !!!!! Mi-a placut atmosfera cu tortze si cu etc ... da ma enerveaza jepatzii aia de dinamovisti ca ne rup scaunele X(

CaTaLiNsm StElIsTu24.11.2007 20:49

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!Demult nu am mai"trait"un meci al Stelei.......pana acuma seara.Am turnat zmoala pe javre,le-am bagat"mortul"in casa.....Bravo baieti!Steaua a meritat din plin acesta victorie,ne-a mai salvat orgoliul,Borcea da in hepatita de imvidie.......

mihai(0001)24.11.2007 20:49

FORTZZA Steaua!!!!Sper sa o tzina tot asa!!!Aqm,la Dinamo nu mai e "hau-hau-hau",este "miau-miau"!Vreau si eu un sprijin acordat de cineva de pe site-plz-(mihaitza_bossu_no1)vreau sa va intreb ceva.va rog foarte mult [-o<

«123459»