FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 1 - 0

«12349»
ultrababy24.11.2007 18:48

tampiti dinamovisti..idioti si retardati...de ce nu-i da afara jandarmeria?

zugu24.11.2007 18:50

Am oprit televizorul. Refuz sa ma uit la un meci unde cei ce se autointituleaza "suporteri" opresc partida de trei ori in 10 minute.

Acele persoane instabile psihic care nu inteleg sa nu mai vina cu torte si fumigene la meciuri, care arunca cu obiecte in teren, care inteleg sa-si manifeste "bucuria" oprind partide si suspendand terenuri nu merita titulatura de suporter si respectul nimanui.

SUNT NISTE ELEMENTE DISTRUCTIVE CARE TREBUIE ELIMINATE CAT MAI CURAND CU PUTINTA DE PE STADIOANELE Romaniei.

Chiar in halul asta am ajuns? Sa-i tin partea lui Dragomir? Da-o-n m****i ei de treaba.

Si o mare m**e pentru Jandarmeria care nu si-a facut treaba la intrarea pe stadion.

akebono24.11.2007 19:01
Am oprit televizorul. Refuz sa ma uit la un meci unde cei ce se autointituleaza "suporteri" opresc partida de trei ori in 10 minute.

Acele persoane instabile psihic care nu inteleg sa nu mai vina cu torte si fumigene la meciuri, care arunca cu obiecte in teren, care inteleg sa-si manifeste "bucuria" oprind partide si suspendand terenuri nu merita titulatura de suporter si respectul nimanui.

SUNT NISTE ELEMENTE DISTRUCTIVE CARE TREBUIE ELIMINATE CAT MAI CURAND CU PUTINTA DE PE STADIOANELE Romaniei.

Chiar in halul asta am ajuns? Sa-i tin partea lui Dragomir? Da-o-n m****i ei de treaba.

Si o mare m**e pentru Jandarmeria care nu si-a facut treaba la intrarea pe stadion.

esti pe dinafara man

revivo24.11.2007 19:04

Nu jucam nimic fratilor!!!

akebono24.11.2007 19:08
Nu jucam nimic fratilor!!!

hai ca daDica si Rica gol

c.ronaldo1724.11.2007 19:10

Al dreacu` bulan. Nu puteau sa faca si astia transversala mai sus?!?!

novac24.11.2007 19:16

Gabi Safta comenteaza pe sport total fm cam o data la 10 min. A zis ca este ca in zilele bune pe Templu. A cerut pe post sa se elibereze peluza in care s-au aruncat fumigene aka sa dea javrele afara.

Baietii joaca de departe cel mai bun meci din anul acesta. Toata ziua m-am perpelit dar acum sunt sigur ca invingem! Forta.

Encipi24.11.2007 19:18

Am si eu o intrebare....de ce nu sare Dica niciodata la cap??

Oare ii e frica sa nu isi rupa iarasi genunchiul?

mircea2724.11.2007 19:21

Nicolita? fotbal? haida de bleah

greenyes24.11.2007 19:22

Din pacate aceasi problema, MIJLOCUL, care trebuie sa creeze nu numai sa distruga!!!! Numai cu daruire si vointa nu se face diferenta, nu se joaca fotbal la nivelul pretentiilor Stelei!!!

Comisiile lui peste, pechinezii sunt la nu stiu cata abatere si nu s a intamplat nimic, cand a fost cazul nostru au sarit toti ca arsi. Ce sa mai!!!!

La puscarie mitica la puscarie la puscarie !!!! Jandarmeria la puscarie jandarmeria sa putrezeasca in puscarie!!!!

akebono24.11.2007 19:27
Din pacate aceasi problema, MIJLOCUL, care trebuie sa creeze nu numai sa distruga!!!! Numai cu daruire si vointa nu se face diferenta, nu se joaca fotbal la nivelul pretentiilor Stelei!!!

Comisiile lui peste, pechinezii sunt la nu stiu cata abatere si nu s a intamplat nimic, cand a fost cazul nostru au sarit toti ca arsi. Ce sa mai!!!!

La puscarie mitica la puscarie la puscarie !!!! Jandarmeria la puscarie jandarmeria sa putrezeasca in puscarie!!!!

parca nu mai sunt asa increza tor ... si cand il vad si pe Zenga pe banca ....of mi-e putin teama de rezultat ...atat (0-1)

Oricum cu ceva exceptii ma bucura prestatia stelistilor

androsteaua24.11.2007 19:28

trebuie sa batem! haide baieti....luptati

Cipik9324.11.2007 19:29

Frate arunca-l pe geam ca esti depasit de situatie....

White_R24.11.2007 19:29

Ce sa faci...problema tipica a naturii umane...cand vrei sa il luminezi pe un prost ii devii dusman..cum ar putea jijiotu sa aduca jucatori mai destepti ca el ? Totusi prin ceata e si un aer optimist ... si cu Nicolita sau Lovin ar putea castiga azi pentru ca si la dinamovisti sunt cativa pe care ii 'ador' :)

c.ronaldo1724.11.2007 19:30

Lovinho e total pe dinafara. Nu mai este brazilianul cu care ne obisnuisem pana acum si cu pasele cu calcaiul.. Pacat.

A mai apus o stea!

SteauaToronto24.11.2007 19:31

Stiti cum au intrat jegosii aia de la Dinamo cu tortele.

Au fost imbracati membrii galeriei in uniforme BGS si au intrat pe stadion cu torte.

ultrababy24.11.2007 19:37

totul va fi bine!

In seara asta Dumnezeu va fi Stelist! meritam asta!

stelistu din sm24.11.2007 19:38
Stiti cum au intrat jegosii aia de la Dinamo cu tortele.

Au fost imbracati membrii galeriei in uniforme BGS si au intrat pe stadion cu torte.

ai vazut cum s-a dezbracat unu si a aruncat triocoul?????/

ca eu da..

akebono24.11.2007 19:41
ai vazut cum s-a dezbracat unu si a aruncat triocoul?????/

ca eu da..

da i-a vazut toata lumea dar sa vedem daca o sa pateasca ca celelalte galerii sau beneficiaza de tratament special

White_R24.11.2007 19:42

A iesit Nicolita batem sigur !

ultrababy24.11.2007 19:48
A iesit Nicolita batem sigur !

:))

c.ronaldo1724.11.2007 19:48

Dinamo joaca ca o ciuperca otravita. Trebuie neaparat sa profitam!!!

danimarcu24.11.2007 19:58

Daca ar avea Croitoru o farama de creier ,ar fi un jucator bunicel!...

akebono24.11.2007 20:05
Dinamo joaca ca o ciuperca otravita. Trebuie neaparat sa profitam!!!

RICA GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Urmeaza si Dica!!!

c.ronaldo1724.11.2007 20:05

Mereu am sperat in Neaga!!! :X :X :X :X :X

«12349»