ce sa mai ia dat Laca o lectie de strategie lui "grande alenatore"
) nici o ocazie ,au fost degeaba pa gazon
ce sa mai ia dat Laca o lectie de strategie lui "grande alenatore"
) nici o ocazie ,au fost degeaba pa gazon
Totusi am vazut o echipa a Stelei cu posibilitati tehnice limitate,lucru compensat doar prin daruirea mare pe care au demonstrat-o...dak am fi jucat cu aceeasi daruire si in celelalte meciuri,probabil am fi fost pe primul loc,dar dupa cum ne-am obisnuit,daruirea o avem doar in derby-uri,bine ca o avem macar acolo...este eterna meteahna a fotbalistilor de la noi...am pierdut puncte intr-un mod stupid,puncte care voi cantari enorm...bucuria ca am invins javrele este insa uriasa si mutra lui Borcea dupa meciul asta este NEPRETUITA
)))) :biggrin: ..... bravo Rica,bravo Dica...bravo baieti,vrem sa jucati cu aceeasi determinare mereu...
fularsteau2 ![]()
FORZA Steaua!!!!!!!!!!!
Am castigat cel mai important meci. De fapt ,singurul care a castigat e Lacatus. El singur a castigat acest meci,reusind sa faca din cativa jucatori adevarate fiare . Vorbesc de :Nesu[surpriza totala], Neaga, Dica, Goian , Rada. Si ,o alta surpriza : Croitoru
Lacatus cred ca doar prin prezenta lui a anihilat total pe Dinamo .Au avut doar un sut pe poarta!! De viiss!
Si acel sut a fost unul anemic[a lui ropotan]
Pulhac merita cartonas rosu
Raport la ocazii 6/7-1.
Ma scuzati ca sar de la o idee la alta , dar cum sa nu fii fericit?
Mai avem ENORM de muncit,suntem in spate rau , nu jucam asa cum a jucat Steaua veche. Pentru ca Steaua sa invie nu e suficient sa batem doar pe anemicii catelusi si pe Otelul. E nevoie de mult mai mult. Lacatus imi da sperante, dar parca vad ca iar ajungem in degringolada datorita dobitocului de patron
Ce sa zic? E o seara minunata. Duceti-va in baruri ,mergeti la prieteni,beti,distrati-va,drogati-va, iubiti-va fiindca azi un adevarat stelist a avut grija de noi ![]()
p.s : Chiar ca aratam bine fara Banel!
LA-CA -TUS!LA-CA-TUS!LA-CA-TUS!
e Rica Neaga
Rica Rica Neaga
e Rica Neaga
Rica Rica Neaga
e Rica Neaga
Rica Rica Neaga
e Rica Neaga
Rica Rica Neaga
e Rica Neaga
Rica Rica Neaga
e Rica Neaga
Rica Rica Neaga
e Rica Neaga
Rica Rica Neaga
e Rica Neaga
Rica Rica Neaga
e Rica Neaga
Rica Rica Neaga
:steagcruce:
Semper Svperiores
**** Dinamo
**** Dinamo
**** Dinamo
2 cu 5,asta a fost faza golului,2 ai nostri cu 5 javre... craciun fericit dinamooistilor ca noi am avut un paste de groaza!
**** Dinamo
/ /
/ /
/ /
/´¯/' '/´¯¯•¸
/'/ / / /¨¨/¯\
('( ´ ´ ¯/;/' ')
\ ' /
'\' \ _.•´
\ (
\ \da mai departe daca esti stelist adevarat
asta se poate da copy/paste pe messenger.
Forza Steaua !!!
pulac si mootii meritau rosu da'tot i-am facut !
de mult nu am mai trait acest sentiment...
ma tot intreb insa daca toti am vazut acelasi meci..vad ca aproape pe toate canalele se vb ca Steaua(si culmea chiar si Tudorel Stoica) nu a jucat bine..hmm..mi se pare totushi ca a jucat cu atata daruiere incat a jucat frumos..Daruirea face totul!!
Sper ca Steaua sa faca memoriu impotriva acestui arbitru , ca prea i-a ajutat pe pisicei !
E clar ca trebuia cartonas rosu motanelului care a faultat repetat inainte sa fluiere arbitrul sfarsitul meciului. Se vedea in privirea arbitrului ca ii este frica sa nu fie sanctionat pentru acordarea de avertismente jucatorilor ministerului. Vedea-l-as degradat !
ps : Cea mai buna schimbare tactica a fost inlocuirea lui Banel ! Vedea-l-as la Buzau !
JAVRE ........ DOAR JAVRE.......... SUNTEM MAI BUNI CA EI SI AM DEMONSTRA-TO MEREU (C.L.) Forza Steaua ![]()
Stelutele bat pisicutele !
Te rog frumos nu mai jigni pisicile. :biggrin: Totusi alea sunt animale de companie placute, iar ei sunt niste javre din fosta groapa de gunoi a Bucurestiului! :wink:
MULTUMESC MAMA CA M-AI FACUT STELIST !
Te rog frumos nu mai jigni pisicile. :biggrin: Totusi alea sunt animale de companie placute, iar ei sunt niste javre din fosta groapa de gunoi a Bucurestiului! :wink:
FORZA Steaua !!!
![]()
Vrei sa zici ca inca este si va fi groapa de gunoi a Bucurestiului :laugh:
Lasa-i frate ca ajung deja la supradoza, copii:), dupa victoria asta. Pai acum ca au avut atata adrenalina si bucurie cat pentru un an, nu cred ca le mai trebuie si fumuri.
Macar in seara asta magica sa apucam sa ne bucuram de baietii nostii. De maine ne revenim si ne aducem aminte de nenorocitul cioban si de mercenari....Pana atunci este ordin:
Bucurati-va de IUBIREA VOASTRA Steaua, iubiti-va si poate maine va fi mai bine. HAI Steaua!
AM BAGAT MOTU IN GROAPA. FRATEEEEEE!!!!!!!! Declaratii pe toate posturile, se pare ca italianul este PA!!!!
pacat ca nordu nu a putut face coregrafie..ca nu s-a uscat vopseaua...Dinamo **** Dinamo
Javre........... doar Javre.....si despre astea nu are rost sa mai discutam..... doar FORZTA Steaua conteaza ![]()
MESAJ SINCER DE LA UNU DIN CEI MAI MARI STELISTI!BAFTA TORONTO!!!Steaua TE IUBESC!!!
BN TU Steaua!!!EE m-am NASCUT STELIST... MOR STELIST.. SI NUMI PARE RAU!!!!:x:x:x BV VOUA!!!! Forza Steaua!!!
Bravo Steaua!!!!! ![]()
Felicitari,ati luptat ca niste stelisti adevarati si ati adus victoria,una meritata dupa ocazii,vreo 5-1 pentru noi. Acum regret si mai mult 7 pc pierdute cu Pandurii,u Cluj si Urziceni,cu astea + o victorie cu Bistrita eram la 2 pc de locul 1,ca sa nu mai vb ca CFR a fost avantajata pe fata in cel putin 3 meciuri,cu Ceahlaul,cu rapid si cu Bistrita.
Despre meciul de azi: Laca a pregatit bine partitura,desi n-as fi vrut sa-l vad pe Nicolita in echipa de start,ce au toti cu badoi nene. Si Cristocea si bicfalvi la mijloc erau fragili,asa ca s-a mers pe formula cu 2 inchizatori care au fost azi penibili,dar macar s-au mai agatat de pechinezi. Cristocea e prea fragil si bicfalvi nu era calit,asa ca Laca a mers cu acest cuplu "clasic"(din pacate),Lovin-ov Petre.
Bine ca nu a jucat surdu si il felicit pe Laca ca l-a bagat pe Neaga in primul 11 in locul sau.
Din acest meci evidentiez intreaga aparare,poate un plus pentru nesu care desi e bezmetic a luptat cu sufletul,si cuplul Dica-Neaga. Dica a jucat bine mai ales prin pasele pe care le-a dat si Neaga pentru ca a dat gol. Desi aceasta victorie ne bucura ffff mult,problemele noastre nu vor disparea peste noapte,mijlocul tot e varza,Nicolita tot e titular,Vali Badea tot nu isi revine etc. Mai ne trebuie jucatori,si mai ales jucatori tehnici,mi se pare o mare ironie ca pe cel mai bun gazon de pe tara,ff multe mingi se joaca la inaltime sau la semi-inaltime pentru ca multi din jucatorii Stelei habar n-au sa preia mingea la picior.
Sper ca sa joace in toate meciurile ca azi,macar ca daruire daca nu ca rezultate.
Rusine celor care au aruncat cu torte si fumigene(ma refer aici doar la stelisti,nu la javre),nu e drept ca cel mai frumos stadion si gazon din tara sa fie suspendat(cum probabil o sa fie) din cauza unor scelerati. Atmosfera a fost ca pe vremuri,si imi pare bine ca fostii stelisti au plecat cu coada dintre picioare.
Bravo Steaua!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Sunt mai mult decat fericita..nu am cuvinte..am inchis gura javrelor...Orice a-ti face, va SUNTEM INTOTDEAUA SUPERIORI!!! ![]()
Cel mai tare post din seara asta :laugh: .
Sper sa invingem si pe Slavia ca sa demonstram ca succesul cu Dinamo ( cu "d" mic) nu a fost intamplator.Am incredere in Laca.
Si totusi...observati ca ciobanul nu prea a mai pus presiune pe ei prin presa? Stiu ca nu prea are voie sa apara pe nicaieri,dar am vazut cateva declaratii de'ale lui in prosport.
Si inca ceva : multa m**e cu gheata comentatorului de la canalizarea D. A tacut la multe faze reprobabile (simularea aia de balet cand s-a dat fault in contra lui Goian, si mai ales la lovirea cu mingea in figura a lui Neaga cand acesta era la pamant, si altele ).
Si asta nu e tot.... Avea el ceva cu... Alexandru Deaconu a prelungit partida cu 8 minute... De cand fratilor centralul prelungeste o partida?... poate stie ala fotbal cat noi toti la un loc. Sau alta, se duc spre poarta lui....... Golanski .... WTF?! Astea sunt doar greseli, dar daca punem la socoteala si Quote.... Ceva nu e bine, nu?
... a, si fara nicio rautate, Badea a fost cel lovit, Neaga era doar prin preajma. Dar nu mi se pare normal ca un arbitru sa fie cu spatele la o faza, pentru ca fiind cu spatele atunci cand l-a lovit cainele pe Badea, a ratat sa dea un cartonas galben
Toate cele bune!
Steaua , Steaua , Forza Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!
spre24
cati retardati pe la TV-ul asta..care se trezesc sa vb despre Steaua..ca a jucat prost..hmm..ce idioti!!!