@greenyes
dak ai fi fost atent la imaginii exista un banner anti-Jiji...
@greenyes
dak ai fi fost atent la imaginii exista un banner anti-Jiji...
Mea culpa!!! Tocmai am vazut pe gsp un mesaj la adresa infectului din partea suporterilor care au incurajat si de data asta echipa si care drept rasplata, pentru a nu stiu cata oara i a ignorat. . Cam mic si ascuns dar cel putin e ceva!!!!
Desteptarea!!!!
GANDACUL de bucatarie- specie foarte populara in randul romanilor, traieste in familii destul de mari adunand destul de rapid membrii de aceeasi specie, incadrat la daunatori nebagat in seama la inceput iti poate aduce mari inconvente in decursul timpului pentru ca de la inceput are scop precis cu efecte grave pentru mediul in care traiesti.Cu rare aparitii diurne si foarte prezent la lasarea intunericului gandacul este prezent in multe familii din Romania, in general familii destul de mizere foarte bine reprezentate in societatea noastra.
Gandacul poate fi urmarit si studiat cu atentie in propria maretia la emisiuni televizate de profil gen OTV,B1 TV-Nasu, NationalTv precum si la alte emisiuni curve.
Datorita interesului tot mai ridicat din ultima perioada fata de gandac si banuind ca multi dintre voi sunteti in aceeasi situatie ca mine va rog sa ma sfatuiti ce masuri de exterminare se pot lua in cazul gandacului ce imi napadeste viata, din pacate am incercat masuri toxice dar fara efect, as prefera o masura ecologica daca se poate, dar ma gandesc ca in acest caz nu m-am rugat destul, haideti, rugati-va si voi pentru eradicarea gandacului de bucatarie.
Multumesc,
Iov
Asta Nu E Steaua Noastra!! E Steaua Lui Becali!!..Rusine Sa Iti Fie Becali!! Rusine!!
GANDACUL de bucatarie- specie foarte populara in randul romanilor, traieste in familii destul de mari adunand destul de rapid membrii de aceeasi specie, incadrat la daunatori nebagat in seama la inceput iti poate aduce mari inconvente in decursul timpului pentru ca de la inceput are scop precis cu efecte grave pentru mediul in care traiesti.Cu rare aparitii diurne si foarte prezent la lasarea intunericului gandacul este prezent in multe familii din Romania, in general familii destul de mizere foarte bine reprezentate in societatea noastra.Gandacul poate fi urmarit si studiat cu atentie in propria maretia la emisiuni televizate de profil gen OTV,B1 TV-Nasu, NationalTv precum si la alte emisiuni curve.
Datorita interesului tot mai ridicat din ultima perioada fata de gandac si banuind ca multi dintre voi sunteti in aceeasi situatie ca mine va rog sa ma sfatuiti ce masuri de exterminare se pot lua in cazul gandacului ce imi napadeste viata, din pacate am incercat masuri toxice dar fara efect, as prefera o masura ecologica daca se poate, dar ma gandesc ca in acest caz nu m-am rugat destul, haideti, rugati-va si voi pentru eradicarea gandacului de bucatarie.
Multumesc,
Iov
hai ca m-ai facut sa rid!si nu am vrut asta!
ps:da' scoate imaginea aia,saracul animal n-are nicio vina!
Acuma am revenit de pe Ion Moinea. Nu doresc sa rasucesc cutitul in rana,am vazut ca s-au zis multe, un singur lucru vreau sa spun: felicitari galeriei steliste care si-au incurajat continuu favoritii pe tot parcursului meciului, favoriti care n-au schitat nici cel mai mic gest, la sfarsitul meciului, de a se uita spre galerie, ce sa mai spun sa vina sa cada in genunchi! N-a fost cel mai bun meci al clujenilor (personal cred ca au jucat mult mai bine in meciul cu Rapid, sau Unirea), insa cred ca e o victorie meritata, cel putin si-au dorit-o si s-a vazut. Multi spectatori clujeni din tribuna au venit special sa vada Steaua. Domnul de langa mine mi-a spus inainte de meci "de 8 ani de zile astept sa vad Campiona la Cluj". Comentariile sunt de prisos.
asa ceva jucatori nerusinati in viata mea nu am mai vazut.
isi bat joc de noi de Becali de toata lumea.
este incredibil. bravo Becali ai reusit sa distrugi Steaua.
plecati toti din Ghencea.Ghencea e stadionul lui FC Steaua Bucuresti
Becali fati stadion oriunde in lumea asta unde sa-ti joace afc Becali.
@greenyesdak ai fi fost atent la imaginii exista un banner anti-Jiji...
Am vazut si mi am recunscut greseala dar ca sa ne facem auziti si bagati in seama toata peluza noastra si tot Ghencea trebuie umplut de mesaje anti infect. Si nu neaparat injuraturi.
Am obosit sa tot arunc cu fraze acuzatoare in jucatori, in antrenor, in Becali. Prea multe de comentat nu sunt, deja a devenit o poezie rasuflata evolutia echipei. O cunoastem, o visam si stim exact cum se termina.
Si spre satisfactia celor care mai vor un simbol calcat in picioare, a rasarit si declaratia lui Lacatus. "Daca domnul Becali ma suna si imi va propune sa preiau Steaua, voi accepta sa am o discutie cu dansul. Asa este normal. Totusi, haideti sa nu mergem prea departe deoarece domnul Becali nu mi-a propus inca functia de antrenor al Stelei" sursa Prosport.
Se pare ca multe impliniri marete ne mai asteapta, Lacatus simbolul, vine sa isi murdareasca hainele daca ciobanul o sa ii ceara. Steaua este o corabie fara capitani, plina de mateloti dar fara cap. Lacatus o sa faca exact cat o ceapa degerata caci ca antrenor nu a dovedit mare lucru. Sunt sictirit la culme, daca la Ilie ma asteptam sa se vanda gandacului, caci il cunosc si ii stiu caracterul murdar, in schimb de la marele Lacatus chiar aveam pretentii.
Sunt printre putinii care posteaza si care a fost la meci.
Sunt Clujean si de aceea pot sa va scriu,nu din alt motiv.
Din peluza Stelista s-au vazut aceleasi lucruri: Steaua e in degringolada,in cadere libera,e acoperita de mizerie si rusine
RUSINE DE 10 ori tuturor "artizanilor" acestui esec,sa va dea Dumnezeu boala grea la tot neamul vostru[desi,cam singurul vinovat e Jiji]
RUSINE SUPORTERILOR ECHIPEI dinamu 2 ,pardon ...mu Cluj!
Mi-au spus prietenii ca doar noi ne-am auzit,de la inceput la sfarsit doar noi! [si la televizor si pe stadion]
NU S-a inselat! DELOC! Galeria lui mu Cluj tot meciul a strigat doar **** Steaua si ceva cu oile...
I-am dominat,doar pe final probabil s-au auzit taranii adusi cu forta in oras pe vremea lui Ceasca.De fapt,si la final am strigat incontinuu: NOI CANTAM PENTRU CULORI,NU PENTRU CONDUCATORI! Tacerea este datorata ,in primul si in primul rand,unui baiat, din brigada de la stil*ostil pare-mi-se,care aproape plangea de furie si a zis-o foarte bine,definitoriu pentru Steaua mileniului nou:"Sunt cel mai trist om de pe terra fiindca nu avem puterea de a-l injura pe cel mai mare cancer al acestui club din istorie!"
Mai e ceva de comentat?Mai puteam vorbi?
Eu vreau sa-i felicit pe bucurestenii veniti[foarte,foarte multi din buc. ,putini venind din provincie de frica galeriei lui mu Cluj.Cam 90% erau din capitala] care si-au pierdut glasul,la fel ca si mine .
Pentru ce? Pentru nimic. Pentru bucuria adusa unei echipe hilare,obscure la nivel administrativ,inexistente prin prisma fotbalului prestat,si batjocorita de niste fani care nu stiu decat sa injure!
SA VA AUD PE CEI CARE L-ATI LAUDAT PE MASSIMO! RUSINE SI VOUA! CAND ERAM SINGURUL CARE IL PLANGEAM PE Hagi , Maxim inca doi fiind de partea mea,ati inceput cu rezultatele si minciunile si prostiile! ASTAZI S-A VAZUT CA DE CAND A PLECAT Hagi S-AU SCOS perfuziile de pe mortul clinic ,mentinut artifical,numit FC Steaua.
Am avut mesaje anti-Becali ,am strigat "noi cantam pentru culori",dar nu l-am injurat ,asa cum ar fi trebuit!
Scuzati-ma daca ma repet ,dar astazi le-am aratat civilizatie marilor clujeni[care nici maca nu sunt clujeni in mare parte],aplaudand,spre exemplu,cand ei ne injurau si sustinandu-ne echipa necontenit.Sustinand culorile,pardon
Nici la meciul cu boro nu am fost asa trist,astazi ma simt...mizerabil.Astazi s-a desfasurat Tragedia insasi
Ramanem cu bucuria ca am fost civilizati aratandu-le si U-istilor,mai era nevoie oare?, ca Europa si nu spirirutl balcanic e doar in galeria Stelista.Dar o galerie care n-a fost nici salutata,in fata careia nu a venit nimeni,daramite sa stea in genunchi?, este inexistenta in ochii echipei.
RUSINE Nicolita
RUSINE SURDU
RUSINE TOTI
RUSINE MASSIMO
MORI CIOBANE!!!!!!
De acord cu tine! Se vede asta din avion. Am spus acelasi lucru mai inainte!!! Din apcate unii se apuca si dau in el cand de fapt vinovatul principal si cel care i a adus pe toti cu care Dica trebuie sa joace fotbal e capusa care si a gasit un loc cald sub blana echipei noastre!!!!
Haide bai ca sunteti naivi.. nu cred ca gandesti cand spui asa aberatii.. si sa-ti explic de ce.. cum adica nu joci cand ai coechipieri slabi.. cand tu esti la fel de slab.. Nu dai un sut la poarta.. nu-ti trebuie ajutorul altui sa dai la poarta ca doar nu-ti da el din picior.. in fine.. fa mai mare "Dica" o faza .. da o pasa 1 singura tot meciul lasa-l pe Iacob pe Badea singur cu portarul.. si sa rateze.. atunci poti sa zici da domne face dar nu pot ceilalti.. lasati-ma cu trompeta voastra de jucator.. o sa plece si ce o sa faca.. o sa frece banca de rezerve.. ABIA astep sa scape Steaua de asa zisele vedete ca Dica.
Cand "tipam" pe aici ca e vina noastra ca am incurajat si incurajam nonvaloarea fotbalsitica, mediocritatea, ca ne lasam calcati in picioare si ca trebuie sa luam atitudine intr un fel sau altul tot respectivii la care ai facut si tu referire ne au trimis pe cativa dintre noi pe alt site, ca asta e site ul noii Stele. Tot respectul pentru galerie dar cei din ziau de astazi care au ajuns sa imbrace tricourile Stelei, cu mici exceptii, nu merita nimic. Gica Hagi i i fugarea pe teren sa vina sa si salute suporterii. Am mai spus si ma repet, pe timpul Armatei Ultra rasuna in Ghencea vestitul "Jucati fotbal", si acest indemn se auzea dinspre galerie pentru evolutii mult mai bune decat cele prestate de echipa noastra in zilele noastre dar care atunci nu puteau fi tolerate.
Cat fotbal ai jucat la viata ta???????????Haide bai ca sunteti naivi.. nu cred ca gandesti cand spui asa aberatii.. si sa-ti explic de ce.. cum adica nu joci cand ai coechipieri slabi.. cand tu esti la fel de slab.. Nu dai un sut la poarta.. nu-ti trebuie ajutorul altui sa dai la poarta ca doar nu-ti da el din picior.. in fine.. fa mai mare "Dica" o faza .. da o pasa 1 singura tot meciul lasa-l pe Iacob pe Badea singur cu portarul.. si sa rateze.. atunci poti sa zici da domne face dar nu pot ceilalti.. lasati-ma cu trompeta voastra de jucator.. o sa plece si ce o sa faca.. o sa frece banca de rezerve.. ABIA astep sa scape Steaua de asa zisele vedete ca Dica.
Stelisti,ne paste un pericol si mai mare,dupa ce ne-am ruinat singuri 2 campionate prin gandacul ce ne conduce si deciziile sale "intelepte",acum se incearca aducerea lui Laca pentru a ne inchide gura.
Dupa ce a trecut marele "Olaroiu" pe aici si ne-a inchis complet jocul pierzand astfel un campionat "la limita"(am fost doar la vreo 15 puncte de lider cu vreo 5 etape inainte de final) iar Gica Hagi a fost umilit de cioban pierzandu-se astfel practic si acest campionat,va fi adus Lacatus iar tensiunile ce vor urma vor pecetlui definitiv soarta acestui sezon,nu a campionatului ci a cupei si a parcursului european.
Chiar daca sunt un fan al lui Laca,eu intreb: si ce daca vine Lacatus? Jucatorii nu sunt tot aceiasi? Nebunul nu comanda tot el la echipa? Ilie si Argaseala nu-i sug ciorapii lui Jiji in loc sa faca ceva pe la club? Fitele jucatorilor si impotenta lor nu e tot aceiasi?
Daca panaramele noastre de jucatori(anumiti jucatori,nu toti) au avut tupeul sa-l conteste pe Hagi in loc sa-l lase in pace sa-si faca treaba(ca cica ii ducea in rapa,acuma unde sunt?),cu Laca cum credeti ca o sa faca? Si Laca e mai vulcanic decat Hagi.
O sa i se aduca lui Lacatus jucatori valorosi de catre un om care se pare ca nici macar nu detine acest club? Eu zic ca nu. O sa se planga din nou fetitele noastre la patronat? Eu zic ca da.
Stelisti,acest cioban imputit nu ne va inchide gura prin aducerea lui Laca. Nu va lasati pacaliti,nu uitati atat de repede toate jignirile aduse de cioban la adresa acestui club,a istoriei sale si a suporterilor. Injurati-l,spurcati-l dar nu-l mai ignorati,nu mai ignorati lepra din fruntea clubului.
Eu unul o sa-l contest pana cand pleaca,poate sa ia si CL,si va rog sa faceti la fel.
A murit Dobrin,si uitandu-ma la jocul Stelei de vreo 2 ani simt ca parca a murit si ea.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua(cea pe care o stiu)!!!
Intotdeauna superiori.
Cat fotbal ai jucat la viata ta???????????
Mai mult decat ai mancat tu fripturi... contrazice-ma la ce-am scris si-ti dau dreptate referitor la meciul de azi..
Io unul nu am nimic cu jucatorii pentru. ca si ei sunt marionete ale Gandacului din Pipera!Dar m-am saturat sa ma uit la Steaua Bucuresti,o echipa cu palmares enorm in Romania si afara si sa ma gandesc ca la anul' sau peste doi ani s-ar putea sa vedem Steaua la matineu din cauza unui conducator pe care si Dumnezeu la parasit!E grav si trebuie facut ceva...
Ba ce gol a dat ala de la Cluj de 1-1!
In alta ordine de idei am citit acum ca Ochirosii a facut entorsa la genunchi, in meciul de la Bistrita, la o intrare a unui alt ciocanar, frate cu Bornescu, Tatarusanu. Tatauseeene, mare fotbalist esti si tu. In loc sa tinem jucatorii tineri si talentati la echipa, ii trimitem sa-si rupa picioarele pentru altii si aducem jucatori ca Surdu si alte ceasuri.
poate ai gresit site-ul mai otravitule!! TRebuie facut ceva!De ce Nu organizeaza AISS o miscare de protest,ceva;aici zic eu ca e vina jucatorilor care nu joaca nimic,nu alearga,nu dribleza ,nu fac nimic;apoi bineinteles ciobanul si nu in ultimul rand "faimosul" Pedrazzini?Cine este Pedrazzini?un kkt!Un sclav!Asta este!Trebuie sa facem si noi cum au facut cainii cand au mers in cantonament peste jucatori.AAA,dar am uitat ,dak s-ar intampla asa ceva la noi ,dupa aia cum si-ar mai lua baietii din peluza de pe primu rand banii de pe biletele vandute?cum?nu-si permite Peluza Nord sa protesteze pentru ca li se taie ratia!Rusine
de cand sustin un protest
insa "angajatii" de la nord canta mereu
de le plac ceasurile
rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
FORZA Steaua
Adrian Ilie
Atata amatorism n-am vazut la Steaua de cand ma stiu. Au amanat meciul cu Gloria, desi nu jucase de o saptamana, ca sa fie odihniti, deci in total 2 saptamani de odihna, iar Sevilia au jucat numai din calcai cu noi. Apoi drept recunostinta li s-au marit salarile. Bun...in plus de asta au primit si un ceas Cartier.
Oare Adrian Ilie ala e chiar asa dobitoc si nesimtit acolo? Oare e un oltean atat de imputit incat sa simta ca e in plus?
Ilie tata te dispretuiesc la maxim, de ce? Pentru ca de la tine aveam pretentii. Despre Becali stie toata lumea ca e un derbedeu, un incult, un retardat, tocmai de asta are o circumstanta atenuanta. Dar tu, trebuia sa fii acel om care sa-i tina prostia in frau. Unde sunt alea 12 puncte in CL ciobane Ilie mic?
Apropo, toti cei care se bucurau de plecarea lui MM, si il criticau la maxim, ce parere au acum?
Oare de ce se intampla dezastrul asta dupa plecarea lui?
Si inca ceva, in opinia mea Lacatus nu trebuie sa vina acum la Steaua. Acum, trebuie sa facem orice, chiar cu riscuri, de a scapa de satana Becali. Asta pentru a avea un viitor acest club.
Penibil...rusinos...imi e greu sa spun ce-am simtit de-a lungul celor 90 de minute...
Ma , nu tin eu bine minte sau si in ultimele 3 sezoane am fost mereu penibili in deplasare necastigand niciodata un meci clar, fara emotii ?
Sunt printre putinii care posteaza si care a fost la meci.
Sunt Clujean si de aceea pot sa va scriu,nu din alt motiv.
Din peluza Stelista s-au vazut aceleasi lucruri: Steaua e in degringolada,in cadere libera,e acoperita de mizerie si rusine
RUSINE DE 10 ori tuturor "artizanilor" acestui esec,sa va dea Dumnezeu boala grea la tot neamul vostru[desi,cam singurul vinovat e Jiji]
RUSINE SUPORTERILOR ECHIPEI dinamu 2 ,pardon ...mu Cluj!
Mi-au spus prietenii ca doar noi ne-am auzit,de la inceput la sfarsit doar noi! [si la televizor si pe stadion]
Sunt de acord cu tine ! Acum am ajuns si eu de la meci si inca am imaginea jucatorilor stelisti care dupa fluierul final au fugit de pe teren ca niste lasi! RUSINEEEEEEE SA LE FIE! Galeria care a venit atat de departe merita aplauze si eu care sunt din Cluj am tot respectul pentru acesti baieti care au ragusit pentru a incuraja ecchipa pe care o iubim atat de mult! Eu zic ca dupa meciul de azi acesti indivizi care au facut de ras prin jocul lor culorile ros-albastre , ar merita sa le raspundeti cu aceeasi moneda voi cei din galerie si anume la urmatorul meci din templu sa ii ignorati pur si simplu parasind stadionul dupa primele 15 minute ! Jucatorii actuali nu merita asemenea suporteri cum au avut azi la Cluj! Felicitari inca odata galeriei care azi ma facut sa fiu MANDRU CA SUNT STELIST!!!!!
Chiar nu pote nimeni din galerie sa dea de Laca si sa vb cu el? Poate o discutie cu fanii i-ar mai deschide si lui ochii despre ce se intampla la Steaua si ce pericol il paste. :sad2:
Ce sa mai vb fratilor despre acesti amatori care intra in teren parca intentionat sa strice o echipa mare,cu un blazon greu de doborat sau egalat,cum este Steaua.Cand o sa putem sa facem si noi suporterii adevarati ai adevaratului club F.C.Steaua Bucuresti ceva prin care sa revenim in fruntea ligii intai si de ce nu din nou in fruntea Europei.Am plans si azi,dar nu de fericire ca emotiile mele din timpul meciului s-au ales cu 3 puncte in campionat,am plans ca vad ca se duce totul de rapa.Singura noastra bucurie,singura noastra iubire se duce de rapa.Dictatorule,te rugam PLEACAAAA!!!nu mai rezist.innebunesc de nervi.m-am saturat sa rada cainii si ciorile de noi.m-am saturat sa fiu "calcat in picioare" de aceste greseli ale naturii,pentru acesti jucatori de nimic.PLECATI TOTI DE LA URS PANA LA IEPURAS SAU CUM SE MAI NUMESC EI.INCOMPETENTILOR!NULITATILOR!MI-E RUSINE DE NESIMTIREA VOASTRA!NUMAI Dumnezeu MAI POATE REPARA CEVA.TE VOI IUBI MEREU Steaua,INDIFERENT CINE TE VA CONDUCE!