FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Cluj - Steaua 2 - 1

«17891011»
axl2327.10.2007 19:24

@Danimarcu

Momentan, numai de dispute interminabile n-avem nevoie. Te rog, critica jocul si echipa, nu colegii de forum.

danimarcu27.10.2007 19:32

@axl23 -nu caut discutii interminabile,de fapt cei vizati nici nu sunt prin zona,dar nu m-am putut abtine...

Jocul echipei nu pot sa-l critic,ca nu am vazut meciul...

Dar cred ca este mult mai grav ce se intampla la Steaua ,decat meciul de azi pierdut cu lanterna rosie!...

axl2327.10.2007 19:35

@Danimarcu

Evident ca problema este mult mai profunda. Tot ce sper e ca jocul de azi este varful iceberg-ului si ca mai "sus" de atat nu vom ajunge. Se simte o nevoie urgenta de incalzire globala.

vlad_cj27.10.2007 19:43

Jucatori expirati, de Steaua acontati! astia nu-s normali pe cuvantul meu...ce atitudine au putut avea si azi...altii vin de la sute de km si nici bunul simt sa ii saluti dupa meci nu il ai...si cand te asteapta un meci important automat declari "avem nevoie de suporteri!" doar atunci aveti nevoie de noi mizerabililor??? SA VA FIE RUSINE! ASTA NU E Steaua!!!

m0r0m3t327.10.2007 20:03

Excluzandu-i pe accidentati de care nu imi permit sa zic nimic situatia este cam maro:

Badea - e la recoltat papusoi la tata Porumboiu

Iacob - scrie o noua carte cu elfi si nu mai are timp de fotbal

Neaga - ultimul copan de caine a fost cam nefiert si i-a cazut greu la stomac si nu mai pricepe nimic din fotbal

Surdu e si mut (in exprimarea fotbalistica)

Zaharia - asa cum o spune si numele... e un baiat de zahar... pentru adversari

Ov Petre - evolutii constant bunicele... oricum nu el ar putea sa modeleze si sa dea consistenta jocului Stelei

Nicolita - mi-e mila de el pentru ca efortul si patima pe care le depune nu sunt sustinute de ceilalti. Oricum il felicit si admir.

Lovin - mmmm nimic spectaculos

Dica - INEXISTENT INEXISTENT

INEXISTENT INEXISTEN INEXISTEN - PRAF PRAF PRAF PRAF

Croitoru - ce gluma de jucator

Cristocea - mai e la Steaua?

Bicfalvi - pera modest, prea retras, prea lipsit de tupeu. Sper sa renunte la caratul bagajelor... ii dauneaza.

Badoi - de ce l-au mai adus daca nu-l baga sa joace? un jucator care a fost titular atatea meciuri la Rapid nu are voie sa faca tusa...

Radoi - chiar daca imi place... m-am saturat de accidentarile si ifosele lui

Rada - bun! as putea zice foarte bun...dar mai gafeaza

P Marin - e depasit in meciurile europene... inca mai face fata in jocurile cu echipe mici

Ninu - nu pot zice nimic de el... doar un banc cu Nina: NI-NO, Ni-NO... si a iesit Nina la poarta...

Nesu - piua

Golanski - nimic despre accidentati

Goian - pleaca mai repede ca te prostesti si tu

Ghionea - accidentat

Emeghara - singurul care incearca si mai reuseste sa faca un dribling... chiar daca nu asta este meseria lui

Baciu - mi-e teama cand joaca el... a jucat aproape perfect cu Arsenal... dar n-am mai auzit de el...

Zapata - alaturi de Nicolita, Ov Petre, Goian, Emeghara face parte din cei care inca se pot numi fotbalisti

Vatca - mi-e mila de el... mai bine nu mai venea la Steaua

Cernea - Hanul Drumetului te asteapta cu beuturica in timpul meciurilor la care nu faci parte din lot

Cu asa jucatori... plus un antrenor fara personalitate... plus un oier ce se crede antrenor, presedinte de tara, club, partid... reteta sigura pentru un esec extrem de rusinos pentru mine si intreaga suflare stelista. RUSINE!

O asemenea echipa nu merita sa poarte culorile si insemnele Stelei... toti acesti indivizi fac de rusine istoria unei echipe mari... Steaua E UN NUME CE NU AVETI DREPTUL SA_L PATATI!!! Ignorantilor!!!

Cea mai buna metoda sa-l lovim pe oier e sa nu mai mergem la meciurile de acasa! Sa nu-i mai bagam bani in buzunar!

para27.10.2007 20:14

Este rusinos,dar nu trebuie decat sa-i trezeasca din somn!Acesta este un semnal de alarma,nu se poate sa ne bata si o echipa ca acesta,ce are in plus,ambitie???dak in meciul cu Sevilla aveam scuze,ca-i echipa mare,ca a castigat Cupa UEFA..etc,acum nu mai avem!sper ca viitorul sa fie mai ros-albastu!!

Kreator27.10.2007 20:24
Cea mai buna metoda sa-l lovim pe oier e sa nu mai mergem la meciurile de acasa! Sa nu-i mai bagam bani in buzunar!

Ar fi cea mai mare greseala sa nu mai mergem la meciurile echipei Steaua de acasa.

Ciobanul ar fi fericit daca pe stadion ar veni doar 5 - 6.000 de spectatori si ar fi liniste si pace.

Datorita Stelei gandacul retardat apare zilnic pe absolut toate posturile de televiziune, atat la emisiunile sportive, cat si ca "invitat" (sanchi, ca-i plateste) la otv, national TV, b1 TV, flux, s.a.m.d.

Un stadion aproape gol i s-ar potrivi ca o manusa lui _gigi _becali acum.

Pentru ca "saracul" gandac este in campanie electorala pentru parlamentul european acum, si are nevoie de liniste.

In schimb, un stadion cu 25.000 de spectatori care sa strige timp de 90 de minute:

"Pleaca din Ghencea!

_becali, pleaca din Ghencea!",

l-ar durea rau de tot pe gandacul retardat!

Steaua este cel mai iubit club din Romania, si meciurile Stelei sunt urmarite de milioane de telespectatori.

Cum se va simti gandacul retardat ca la urmatoarele 10 meciuri de acasa ale Stelei sa se scandeze impotriva lui timp de 90 de minute, si milioane de oameni sa constate ca "mitul" ciobanului a disparut?

Nu, nu trebuie sa stam acasa, trebuie sa mergem pe stadion, Steaua are nevoie de noi acum!

axl2327.10.2007 20:24

Of, Doamne, mi-e groaza de ce urmeaza. Si eu care ziceam ca ma culc devreme...

cristinenciu27.10.2007 20:28

a fost o stea o data ,jucatorii erau porecliti VITEZISTII pentru jocul de pase iute si eficient! avem si azi jucatori la fel de iuti ,sunt iuti cand isi cumpara masini ,cand ii zambesc lu becalii pe niste nenorociti de bani ,ei nu inteleg ca banii vin cu performanta! la Steaua situatia e mai grava de cat ne putem inchipui, cu un sezon si aproape jumatate in urma oita a inceput distrugerea unei generatii de fotbalisti doar pentru bani! greu se formeaza o generatie competenta si mai important antrenorul tre sa aiba continuitate! nu:azi unu maine altu ! ma refer la o generatie de fotbalisti decimata! Daniel Oprita ,Gabriel Bostina , Sorin Paraschiv, George Ogararu ,plecarea lui Neaga din 2005 si a venit aku stins! lista poate continua! pe Oprita si Bostina aku 2-3 sezoane toti ii iubeam ,nimeni nu poate nega asta! unde au ajuns asta e ! dar dk ar fi sa aiba ceva cu Steaua vor avea cu oita nu cu noi! doar i-a dat afara ca pe niste prosti si ei si-au facut datoria mult si bine pentru Steaua NOASTRA! asta e o generatie distrusa ,refacuta cu petarde de fotbalisti care nu stiu nimic de spirit si in nici un fel de SPIRITUL Stelei! imi vine sa mor cand scriu asta aku ,dar asta e ! FORTA Steaua ,sunt mandru ca sunt stelist pentru ca voi stii peste ceva timp ca mi-am iubit echipa si la bine si la rau

radutheodor27.10.2007 20:29

@Dani

Jucam penibil din sute de motive. Oierul si-a batut joc de personalitatea jucatorilor, a mazilit pe toti cei care au lucrat cu el. Nu mai e nici un jucator la Steaua care sa practice fotbalul din placere. Pe Ov Petre, un jucator bun, l-a distrus folosindu-se de el ca sa-l indeparteze pe Hagi. S-a luat aiurea in tramvai de P Marin, de cand a facut asta, nu mai joaca ala nimic. S-a luat de Rada, l-a impus in echipa pe Banel asa ca Badoi nu are nici o sansa, si-a batut joc de toti jucatorii adusi de MM (unii avand chiar valoare), s-a luat aiurea de Golanski. Romeo Surdu poate e un jucator bun, sarmanu oricum nu are nici o vina, alt jucator care joaca cu gandul ori ca-l injura suporterii, ori ca se ia Jiji de el. Cand nu joci sportul asta din placere, nu ai ce cauta sa faci performanta vreodata ... uitati-va la rezumatele meciurile din CL si o sa realizati la cati ani lumina ne aflam de fotbalul adevarat, SI ASTA NU DIN CAUZA ANTRENORILOR. Uitati-va ce joaca pana si Olympiakos, uitati-va la bucuria cu care joaca, la cum se manifesta dupa goluri ... la relaxarea din teren. La noi, fotbalul este o jungla, o bataie de joc, nu mai este de mult un fenomen placut ... suporterii se omoara, meciurile se cumpara, arbitrii fac meciurile praf ... iti pot da chiar sute de motive pentru care nu ma surprinde victoria lui U Cluj.

In plus, cand Dica si Goian sunt pratic declarati transferati, mi se pare normal sa nu mai joace nimic ... doar nu o sa-si rupa jampierele cu U Cluj, ca sa rateze la iarna vreun transfer in Anglia ... Dica stie ce inseamna sa se accidenteze acum din cauza unui teren mocirlos si sa stea iar 5 luni pe tusa. Stii ce inseamna asta Dani Marcu? Ar insemna ca nici o echipa sa nu-l mai doreasca si ar insemna sa ramana sa joace in mlastinile din Romania sub comanda oierului care nu de mult il facea tigan si nesimtit. Se vede de la o posta ca Dica si Goian joaca in scarba cam de 1 an, tot asteptand transferul ala afara ...

Toate astea de mai sus nu au legatura cu valoarea antrenorului, iar pe noi azi nu ne-a batut valoarea antrenorului, asa cum baga oieru strambe ... si inca ceva, mai trebuie sa bagi la mijloc vreo 90% din fanii stelisti si din userii site-ului care il considera pe Pedrazzini un antrenor bun si care au vazut o imbunatarire in joc ... iti spun parerea mea personala pe privat daca te intereseaza, nu am de gand sa port polemici aici pe site, doar de dragul de a ne vedea lumea. Deci daca vrei detalii, da-mi mesaj pe privat.

Cat despre meciul si rezultatul de azi, simplu: MA ASTEPTAM. Asa se intampla cand pacalesti fotbalul, cand iti amani doua meciuri ca sa te umileasca Sevilla (sunt curios, daca jucam meciul cu Bistrita, Sevilla ar fi avut 3 bare in loc de 2?). Asta e valoarea, asta e mentalitatea, asta e limita. Bucurati-va de semifinala UEFA, bucurati-va de ce au facut Zenga si Protasov, bucurati-va ca romani de ce a reusit Razvan Lucescu in Europa cu Rapid, bucurati-va de Piti si Mutu care au dus nationala la Europene ... pentru ca sunt mari sanse sa asistam la alti 12 ani fara primavara europeana ...

FOARTE IMPORTANT: a lua decizia sa nu te mai duci la meciurile Stelei ca sa-l pedepsesti pe Gigi Becali este exact ca si cum ai decide sa nu-ti mai vezi sotia (copilul, mama, etc) daca a rapit-o un infractor. Ganditi-va la asta, toti cei care sustineti ca "iubiti" Steaua ...

danimarcu27.10.2007 20:32

Vezi, @axl23,cum ma miroase daffy?

Cred ca s-a zis in seara asta cu ai mei cei 7 ani de-acasa...

axl2327.10.2007 20:34

@Danimarcu

O rezolv simplu, va am pe amandoi pe lista de mess, facem o conferinta toti 3 si eu ma retrag.

fansteaua4627.10.2007 20:45

Steaua nu a aratat a echipa de Liga Campionilor, a declarat Jovanovic

faza dura e ca are dreptate :sad2:

danimarcu27.10.2007 20:49

@radu

Acu parca ne mai situam si noi pe aceiasi lungime de unda...

Eu am vrut mai sus sa va reprosez ca ati gresit cand spuneati ca vina pentru jocul Stelei e a lui Hagi!

Iata ca si acum jocul e la fel de prost,iar vina se afla intr-adevar la gandac...

Lahamitea unor jucatori era si acum cateva luni,cand era Gica antrenor,si atunci ca si acum il ciobandante strica atmosfera in sanul echipei,deci putem sa cadem de acord ca va mai trece mult timp pana Steaua va fi din nou ceea ce era candva...

Cred in acelasi timp ca nu ar fi oportuna o venire a lui Lacatus in Ghencea,atata timp cat jegul de Jiji vrea sa fie el antrenor principal!Sper sa nu traim o noua umilire a unui simbol stelist!

Politica lui Jiji e falimentara,nu e pentru prima oara cand recompenseaza jucatorii pentru incompetenta cu mariri de salariu si ceasuri scumpe...

Am spus-o acum cateva zile si o repet:anul asta vom pierde toate competitiile in care participam!

Si asta doar din cauza gandacului...

dr.adrian927.10.2007 21:09

stelisti trezitiva nu abandonati lupta.

acum trebuie sa fim pe stadion si sa luptam

ar fii cea mai mare greseala sa tacem acuma. sau sa ne retragem

desi Steaua sa transformat in afc Becali trebuie sa ne o racastigam

impreuna vom reusi aveti incredere si fiti uniti impotriva dusmanului.

dusmanul il cunosteti foarte bine. e Becali(cea mai mare injuratura posibila) si jucatorii,

ei nu stiu ce inseama sa joci pentru Steaua sa ai posibilitatea de a intra si a zburda pe Ghencea.

astia chiar isi bat joc de noi.

in plus sunt impotriva venirii lui Laca

un jucator excelent dar nu e antrenor cea a reusit pana acum pe unde a fost

in plus Becali se va folosi de el sa ne ademene pe noi sa ne linistim.

nu poate face nimeni performanta cu asemeni jucatori si cu Becali

acum ori niciodata. doar impreuna putem reusi

yo_marius_xxx27.10.2007 21:09
l-a impus in echipa pe Banel asa ca Badoi nu are nici o sansa, si-a batut joc de toti jucatorii adusi de MM (unii avand chiar valoare), s-a luat aiurea de Golanski. Romeo Surdu poate e un jucator bun,

HAHAHAHAHAHAHA adica HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA!!!!!

esti extraordinar de inteligent!!!!!badoi nu joaca pentru ca e impus Banel??????surdu poate fi un jucator bun?????????

din nou trebuie sa spun ca sunt stupefiat de cata intelingenta pe centimetru cub posezi.....si in fine sa nu uitam ca Hagi nu are valoare ca antrenor,iar Lacatus e si mai slab,nu?......

p.s. ca sa nu fiu off ce sa zic de meci......mai nimic,despre morti numai de bine......

axl2327.10.2007 21:11
din nou trebuie sa spun ca sunt stupefiat de cata intelingenta pe centimetru cub posezi.....

@Yo

Ataca, te rog, ideea, nu pe cel care-o emite.

radutheodor27.10.2007 21:18
esti extraordinar de inteligent

As putea sa raspund in aceiasi nota, dar ma abtin.

Strict la ce spui tu:

1. Oamenii fotbalului sustin ca Badoi e mijlocas dreapta, ca si Banel. Badoi a jucat titular 33 de meciuri la Rapid, din 34, daca nu ma insel, sezonul trecut. A fost cel mai bun pasator din incredibila Liga 1 (spre deosebire de Ronaldinho Banelinho care a centrat numai in copaci si a arat terenul, da si a fost campion la fair play, adica toate degajarile fundasilor adversi in Banel s-au dus in aut de poarta). Badoi nu poate juca nici macar un meci titular ca mijlocas dreapta, pentru ca nu e voie de la comandant. Asa ca i se mai da cate o sansa din cand in cand fundas dreapta, unde omu e varza.

2. De Romeo Surdu, am spus "saracu nu are nici o vina" si "poate el chiar stie fotbal". Tu nu te lua dupa ce joaca el ACUM, sunt jucatori MULT mai valorosi care au avut perioade chiar mai mari in care nu au jucat mai NIMIC. Surdu, asa cum e el de terminat, macar e tanar, are 23 de ani si nu cred ca R Lucescu si l-ar fi dorit la Rapid degeaba ... oricum, nu cred ca Surdu e mai varza decat vreunu jucator de la U Cluj, care azi ne-a batut (nu stiu daca ai inteles idea). Ca sa ma fac si mai bine inteles, anul trecut, cu Bergodi antrenor si R Surdu pe teren, CFR Cluj a avut 20 de meciuri fara infrangere, 17 victorii si 3 egaluri ... NU R SURDU e problema Stelei la ora actuala ...

Eu mi-am exprimat cateva idei, bune rele cum or fi. Decat sa te obosesti sa le critici pe astea, rezuma-te sa le expui pe ale tale. Daca ai sa-mi transmiti ceva personal, exista mesaje private. Multumesc.

axl2327.10.2007 21:23
Badoi nu poate juca nici macar un meci titular ca mijlocas dreapta, pentru ca nu e voie de la comandant. Asa ca i se mai da cate o sansa din cand in cand fundas dreapta, unde omu e varza.

De Romeo Surdu, am spus "saracu nu are nici o vina" si "poate el chiar stie fotbal". Tu nu te lua dupa ce joaca el ACUM, sunt jucatori MULT mai valorosi care au avut perioade chiar mai mari in care nu au jucat mai NIMIC.

In legatura cu Badoi iti dau dreptate, cred ca i s-au dat prea putine sanse si am impresia ca nu a fost sustinut deloc, nici de conducere, nici de coechipieri.

Despre Surdu insa, vorba poetului, numai de "bine". Precizez ca nu-i cunosc prea bine evolutiile de la fosta echipa.

yo_marius_xxx27.10.2007 21:28

@radu

ma "obosesc" ,iata,sa-ti combat ideile:

1."oamenii fotbalului spun....." - asta e pentru copii de la gradinita....

2.Banel e impus in detrimentul lui Badoi - daca nu ma insel in mandatul ANTRENORULUI Hagi Vali Badoi a avut 4-5 meciuri in care a jucat titular si .......... exact!! mai nimic....

3.parerea mea propie si personala este ca surdu nu ar avea loc nici la Concordia Chiajna.....daca te-ai uita 5 min la cum joaca surdu ai observa ca acest "jucator" are grave carente la ALERGARE (el probabil ca a practicat mai intai inotul),apoi are probleme la controlul balonului (mult hulitul Nicolita ii da lectii cand vine vorba de preluari...) iar daca vorbim despre sut............chiar,de cand e la Steaua,a tras macar o data la poarta??

radutheodor27.10.2007 21:29
In legatura cu Badoi iti dau dreptate, cred ca i s-au dat prea putine sanse si am impresia ca nu a fost sustinut deloc, nici de conducere, nici de coechipieri.

Despre Surdu insa, vorba poetului, numai de "bine". Precizez ca nu-i cunosc prea bine evolutiile de la fosta echipa.

Pai si ce ar trebui sa faca acum Surdu? S-a auto-propus la Steaua? Baga cuiva mana in buzunar? Da cuiva in cap? Ati vazut voi vreodata in istoria fotbalului mondial un jucator, ajuns la un club mare, dupa 2 luni sa spuna "eu am reailzat ca nu am fata de acest nivel si plec de bunavoie"? Ok, da, Surdu e un jucator varza, ce ar trebui sa faca el sau ce vina are el? Si mai e ceva: asa zisa "impartialitate" gen lu X sa-i acordam o sansa un campionat intreg sa vedem ce poate, da pe Y sa-l decapitam dupa 4 meciuri proaste ... pai de Neaga ce sa mai zic, inexistent ... pai de Lovin si Nesu ce sa mai zic ... etc etc ...

axl2327.10.2007 21:34

Eu n-am zis sa-l decapitam, sa-l jupuim, sa-l saram si sa-l dam la caini. Am zis doar ca nu cred sa fie un jucator valoros, ba mai mult, cred ca incurca jocul echipei, si-asa vai de mama lui.

radutheodor27.10.2007 21:41

Si iar revenim la calitatea jucatorilor de la mijloc in sus ...

Iacob si V Badea - total iesiti din forma

Neaga e pa. Banel se remarca doar din cauza ca restu nu joaca nimic si Liga 1 e varza. Croitoru e fix jucator care acum 2 ani juca in divizia C. Lovin e tatic, iti dai seama, s-a rupt jocu Stelei dupa ce l-a scos pe el ... (asa de rau am ajuns). Dica dupa cum spunem nu are nici o tragere de inima sa se rupa fix acum ... si hopa, cireasa pe tort, Romica Surdu. Zici ca avem echipa plini de Ronaldini si Robini care fac tusa din cauza lui ...

yo_marius_xxx27.10.2007 21:46
si hopa, cireasa pe tort, Romica Surdu. Zici ca avem echipa plini de Ronaldini si Robini care fac tusa din cauza lui ...

exact!!!!! daca intr-o echipa cu mijlocul la pamant,al nostru surdu iese in evidenta ca fiind cel mai ..........(oare cum sa-i zic...) slab jucator,asta nu spune nimic despre valoarea lui?? chit ca are 23 de ani......chit ca l-a vrut Lucescu JR. (nu are nici o legatura ca-i e fin....sau are?)

kosmyn_a47v27.10.2007 21:54

parerea mea...

singura solutie...o noua revolutie

miercuri

cantam

juma de ora " Becali pleaca din Ghencea"

pe urma ne suparam si cantam juma de ora" m**e Jiji "

la sfarsit toata lumea la oficiala il asteptam pe trimisul lui Dumnezeu pe pamant sa iasa.. injuraturi alea alea

poate si o bataie mica cva :>

facem asta meci de meci

si poate iese ceva

oricum e mai bine decat sa stam degeaba..cum am facut pana in momentul de fata:)

...parerea mea... :)

«17891011»