Laca ovationat la fiecare meci indiferent de rezultat, Becali injurat la fiecare meci indiferent de rezultat!
Laca ovationat la fiecare meci indiferent de rezultat, Becali injurat la fiecare meci indiferent de rezultat!
Bine ai venit acasa Laca :Xuitatziva la mine daca face Jiji cu Laca qm a facut cu Haginu mai are multe zile de traitil asasineaza :xFIARAAAaja maaa sa`i manance pe astiea de vii sa rupa vestiaru in 2 :XFORZA Steaua !!!hai ca incep sa sper..miercuri sa umplem templulsa cante tot stadionu Lacatus Lacatus :X:Xce poate fi mai frumos
Baieti, bagati topic nou:
Lacatus LA Steaua!
Din pacate am avut dreptate iar! Dupa meciul cu Sevilla am spus ca asta e ultima carte a lui giginho!
Pacat ca Laca a acceptat, dar el tine prea mult la Steaua!
Trebuia sa rezolvam intai cu Gandacul asta si dupa aia sa vina Laca!
A mai castigat timp nemernicul! Dar asta e ultima carte giginho! Daca blufezi si acum, TE-AI CURATAT!
facetzi un articol despre venirea lui Lacatus ca asa anuntza jegurile alea de la gazeta
Sigur, sigur.. ca si Hagi.
Deja-vu.
Nici nu va trece 10 min din primul sau meci, si garantez ca vor apare comentariile binecunoscute: Nu e antrenor, Protasov, Ov Petre.....
Nu vroiam sa vina Lacatus in momentul acesta la Steaua. Gigi Becali o sa-l umileasca asa cum a facut si cu Hagi. Daca pina si pe nasul sau l-a calcat in picioare , cu Lacatus nu se va lasa mai prejos .
Dupa ce Becali l-a dat afara pe Hagi a scazut in sondaje de la 20 % la 5 % . Urmarea : "Ordin de la Hrebenciuc: Lãcãtuș antrenor la Steaua"
Ai si tu dreptatea ta. Mai ales ca e vb de kktu' ala de hrebenciuc. Cum draq a ajuns ala asa important in tara asta nu stiu. Dar in fine Sper ca "ordinul" lui sa fie benefic pentru echipa.
L`au adus pe Laca... osa`si bata joc si de el .. sa speram ca nu e slab de inger si ca va avea deminitate si sa nu se lase calcat in picioare de oier si oile sale.
Conditiile lui "Laca"
Daca va accepta propunerea Stelei, Lacatus va pune conditii grele. In principal, acestea vor fi axate pe independenta decizionala a echipei tehnice.
In secundar, pe reconstruirea centrului de copii si juniori.
Conditiile lui "Hrebe"
In cazul venirii lui Lacatus, Gigi Becali va trebui sa-i ceara scuze public lui Hagi pentru tot ce i-a facut. Mai mult, Becali va trebui sa-si limiteze iesirile publice in ceea ce priveste soarta echipei si nu va mai avea voie sa se implice in titularizarea jucatorilor din lot. In fine, pentru o si mai mare credibilitate, reputatul Emeric Ienei ar urma sa fie numit in functia de director tehnic al Stelei.
Ca un sfatuitor experimentat al lui Marius!
Nu voi comenta prestatia lamentabila a nimicurilor care poarta din pacate tricoul Stelei acum,pentru ca in posturile anterioare s-a spus totul despre acesti zero.
80 la suta dintre jucatori trebuie DATI AFARA; daca nu vor sau nu pot mai mult e totuna, trebuie dati afara.
Admirabila galeria noastra, in frunte cu baietii care au venit de la Bucuresti :
-s-a cantat aproape non-stop , s-a incurajat echipa pe tot parcursul meciului, nu s-a raspuns deloc provocarilor galeriei clujene ( decat cu aplauze ironice) , care a fost de tot rahatu' : sa-l injuri pe Lacatus? sa strigi m##e Steaua de n ori pe meci,eternele porcarii cu "ne pis#am pe capitala voastra" sa imiti ca papagalii in momentul in care galeria noastra a scandat prima numele lui Gicu Dobrin ? tembelii aia au aruncat cu pietre , sub privirile ingaduitoare ale jandarmilor ( nu stiu cat mai suportam jegurile alea cu casca)
- la fiecare partida din "bastioanele civilizatiei" Cluj si Timisoara se vede adevaratul nivel al educatiei si civilizatiei oamenilor si suporterilor de acolo ; sunt curios cum va fi saptamana viitoare la TM , ma astept la un alt macel,ca sezonu trecut
- gunoaiele cu casca au tratat ca pe ultimii oameni baietii din galerie ; n-am putut iesi din stadion decat la aproape o ora de la sfarsitul partidei
- gestul jucatorilor de a nu saluta galeria la sfarsitu' panaramei de meci ne da dovada caracterului lor: pe langa ca sunt prastie, n-au nici tarie de caracter sa ne priveasca in ochi ! asa jucatori nu merita sa poarte culorile noastre de suflet
Ce mare, ce uriasa rusine ! sa te bata ultima clasata ,o echipa care NU BATUSE PE NIMENI pana cum,sa joci mai rau ca amatorii ... Dezgustator
Cu toate astea vreau sa mai spun un lucru: atmosfera dezolanta de la finalul meciului mi-a revelat un lucru- pentru multi dintre cei care eram acolo in galerie, jocul si poate si rezultatul NU ERAU MARI SURPRIZE . Intr-un fel, stiam ca e posibil asa ceva. Ne asteptam sa fim UMILITI de niste desculti .
Oare chiar atat de jos am ajuns?
Oare ne indreptam spre obisnuinta esecului ? Sa ne fereasca Dumnezeu..
Trup si suflet pentru culori...
ps. Imi pare nespus de rau ca Laca vine la echipa in momentul asta
Da voua nu va e rusine sa nu faceti si voi un topic epcial cu venirea lu Lacatus?Stati aicea si vb ca microbii inghesuiti peste alt topic
@sevilla
Despre venirea lui Marius aici, de vreo 4-5 ore:
^ asa mai merge.
Deci daca dupa infrangerea de la Sevilla jucatorii au primit mariri de salarii si cesuri de firma in valoare de 5.000 euro fiecare=parca=, normal ar fii ca acum dupa infrangerea de la Cluj sa le mai mareasca inca o data salariile si sa le dea un set de ceasuri si mai scumpe nu????????Ar mai fii multe de zis insa modul in care se exprima ''baloanele astea de aur'' pe teren ma lasa fara cuvinte.
Avea dreptate Stoichita ca jucatorii astia sunt profitori si nu se mai gandesc la performanta sau cel putin nu prea mai dau dovada de faptul ca ii intereseaza performanta li sa sculat la cap ca pot castiga bani din fotbal si cand sunt mediocrii doar cu o sa se supere Gigi pe ei daca sunt ca si el. Sa speram ca se vor indrepta lucrurile si ii va trezii Laca ca cica s-au simtit frustrati daca le-a zis Hagi sa asculte de el daca vor sa ajunga mari acum daca mai fac si cu Laca pe plangaciosii ar trebui taxati si ei si patronul lor protector. Saracutii trebuie menajati si acum am vazut de ce sunt in stare daca joaca cu echipe mari si patesc astea ii intelegi dar sambata chiar nu aveau voie sa piarda de la 0-1 RUSINE sa nu mai spuna ca joaca in Europa se fac de ras. Nu sunt din aia care acu daca nu joaca gata nu mai sunt suporter dar trebuie treziti sa realizeze ca sunt jucatori profesionisti si joaca in europa iar daca se plang de forma fizica ca nu mai fac fata asta e din cauza lor ca atunci cand ii pune un antrenor sa alerge mai mult decat pot ei saracutii spun ca faca cu ei atletism dar se vede daca nu fac pregatire fizica cat ii tin grisinele ![]()
Revigorare la echipa!Alerbati mai mult dar nu degeaba ca sunteti profesionisti
ce mai e de spus ? suntem de rasul campionatului !
Lacatus!
Un romantic in piele de fiara...
Un stelist pur-sange...
El este chiar Steaua.
El este Steaua!
Te iubim, Laca, la fel ca pe Steaua...
Nu cred ca ai fost foarte rational cand ai acceptat...
Sunt convins ca ai judecat doar cu inima...
Sunt la fel de convins ca tu nu poti judeca altfel atunci cand e vorba de Steaua...
Te-ai "aruncat" cu capul inainte, la fel ca in celebrele tale sarje de pe extreme...
Numai ca pe vremuri , pentru ca directia de lansare era pe orizontala, cazaturile nu erau, probabil, foarte dureroase, desi...
De data aceasta insa, directia pe care "te-ai aruncat" este pe verticala, iar sensul - in jos...
Suntem alaturi de tine, cu toate ca nu vad cum poti invinge josnicia si imbecilitatea...
Dumnezeu sa te ajute...
PS. Dupa cate a facut "inscenarea asta de om" care raspunde la numele de Gigi si care, culmea, se plimba inca liber printre noi, numai tu puteai sa te angajezi pe un drum fara iesire ca asta...
((
(( Suntem varza! Pacat de numele echipei! Steaua... ce s-a ales deSteaua?! Pacat, mare pacat! Ma intreb cum mai pot iesi jucatorii pe strada cu capul sus?! Ma indoiesc profund ca ar mai putea exista cineva( nici macar Lacatus) care sa scoata echipa din mocirla in care se afunda cu un astfel de conducator!
Asa ca... baieti tineti-o tot asa si abia astept sa va vad la matineu, poate asa va mai treziti si voi!
:sad2:
Pe viitor incearca sa scrii corect din punct de vedere gramatical.
este inatmisibil sa pierzi de la ultima clasata.
nu stiu dc nu se iau masuri???
parca nu vor sa joace, ca la totusi lot avem.oricum mai bun ca al univ Cluj.
dupa investitiile care s-au facut anul asta nici nu concepeam sa nu ne distantam in campionat inca dupa primele etape.
am mai si amanat meciuri ca sa ce...sa pierdem si in Liga meci de meci.
Steaua , echipa care ne-a adus atatea satisfactii de-a lungul timului sa ne dezamageasca de maniera asta.oare ne vom reveni??? vom putea plange din nou de bucurie ???speram sa reusasca Marius acest lucru sa ajute Steaua sa ajunga acl unde ii e locu, pe primul loc al clasamentului.sa ne faca din nou mandrii ca suntem STELISTI ...FORZZA Steaua...LUPTA PENTRU NOI , pentru cei mai TARI SUPORTERI fularsteau2 fularsteau2 fularsteau2