FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Cluj - Steaua 2 - 1

«167891011»
aditud27.10.2007 16:57
Pustii frustrati, calmati-va, nu Becali joaca.

Massimo e de vina si daca are demnitate va pleca.

A mai fost Steaua in situatii de criza si tot Becali a scos-o aducand un antrenor bun. Asa se va intampla si acuma.

Vezi, ma, ca-ti fug oile din stana! Becali ne scoate din criza numai daca MOARE!!! Cu pupincuristii lui cu tot!

AKM-4727.10.2007 17:03

in seara aceasta am ramas masca, chiar de doua ori... odata la golul de 1-1(aceea foarfeca minunata pe care nu o va reusi rolex Ovidiu Petre sau Radoi care e platit cu doar 420.000 de euro pe sezon) si inca odata la aflarea scorului final de 2-1 pentru u Cluj ceea ce demonstreaza nesimtirea si nepasarea acestor mercenari ce isi zic stelisti. Unde e Steaua care lui Protasov care ataca in valuri? Azi vorbeam cu un amic care tocmai imi spunea ca e admirabil rezultatul pe care l-a scos Steaua cu sevilla... Admirabil a fost 3-0 cu anderlechtul, 3-0 cu Real Betis, 4-1 cu Dinamo Kiev, 5-0 cu Dinamo 2-0 cu valencia, dar infrangerea cu 2-1 de catre sevilla nu mi se pare admirabila. Speram ca Becali o sa aiba o idee geniala (greu asa ceva) si va pleca de la Steaua. Acum sa vedem daca va veni Olaroiu ca secund ca pedrazinni nu e un bun antrenor secund.

Forza Steaua fular-campionii

tazonne27.10.2007 17:04

ma frati Stelisti cu parere de rau va zic faptul ca e si vina noastra declinul Stelei... ne ducem peste tot, incurajam echipa... da care echipa?? incurajam noi Steaua?! Cine e Steaua acu,?? oierul'? Banel? pe cine incurajam noi, pe descultii astia?? pe incompetentii astia care habar n-au sa lege o pasa?? pe tampitaii care nu sunt in stare un dribling sa faca?! ma macar un dribling, niste" urechii" la adversari... pe cuvant ca atunci cand a venit Elton , MARELE Elton numai de drag ma uitam cand intra pe teren , putea sa piarda Steaua cu 7-0 ca tot ma facea sa ma simt bine ca le incurca picioarele jucatorilor adversi.... acum cine mai dribleaza? cine mai scoate cate un adversar din joc?? emeghara si Goian?! eu doar pe astia 2 i-am mai vazut dribland , in rest nimik!!! si geniul , razboinicul p---i il vinde ca cica e circar... daca ar avea putina minte in bostanu' ala mare pe care il are pe umeri oieru' ar da afara toata echipa si ar aduce 17 jucatori noi , jucatori care am fotbalul in sange , nu in buzunare...

oricum trebuie o reconstructie geneerala, trebuie oierul indepartat si lucrul asta numai noi il putem face!!! oricum la maniera de joc a stoaiei( ca numai Steaua nu mai e...) sa avem noroc daca nu retrogradam...

il_scorpio27.10.2007 17:05

Pedrazzini a fortat victoria, sincer prefer asa decat egal si sa ne domine aia. In alta ordine de idei nu-i mai suport pe acesti nesimtiti care castiga cu sutele de mii de euro si isi bat joc de blazonul Stelei. In iarna trebuie sa plece: Cernea, Petre Marin, Baciu, Surdu, Zaharia, Ovidiu Petre, Neaga, Badoi iar restul sa ocupe un loc confotabil pe banca de rezerve. Din actuala echipa merita sa joace titulari in Steaua pe care o vrem cu totii doar : Zapata, Goian, Ghionea, Radoi, Nicolita, Bicfalvi. De restul mi s-a acrit de toti. Azi era sa sparg televizorul de nervi..pur si simplu nu mai pot...anul asta am castigat un singur meci la diferenta mai mare de un gol ..si ala acasa cu berisosul..absolut incredibil

Recoba27.10.2007 17:21

il scorpio...explica mi si mie...de ce Nicolita merita sa joace titular ?...sincer nu merita sa joace nici la gloria buzau...

fansteaua4627.10.2007 17:26

Steaua e in degringolada,in cadere libera,e acoperita de mizerie si rusine .

Felicit U Cluj pentru victorie clara si meritata. U Cluj a fost mai buna, a jucat, si-a creat ocazii, a fost peste Steaua. Noi am fost VARZA !

cristian01427.10.2007 17:29

Majoritatea jucatorilor sunt niste nesimtiti, niste t a r f e de jucatori care isi primesc frumos primele, ceasurile si il asteapta pe cioban sa le mai cumpere niste meciuri ca sa prinda locul 2. Absolut jenant ce se intampla in perioada asta la club.

Iar colac peste pupaza mai iese in prim-plan si Ilie care ii apara pe acesti mercenari.

La Steaua inca nu s-a auzit de termenul de 'amenda' sau 'sanctiune'.

Dupa ce ca sunt ciuca batailor in Europa unde au strans cu chiu cu vai 5 suturi pe poarta in 3 meciuri, acum o mai incaseaza si de la ultima clasata.

Sper sa fie huiduiti la primul meci pe Ghencea.

alpopa27.10.2007 17:32

Jijiiiiii ! Mai mareste-le contractele o data ca d-aia n-alearga, 'tu-le-n gura de oi ! Jijiii ! La transhumanta cu tine ! Ia-ti oile si du-te !!!!!!

elias_custura27.10.2007 17:36

Vorbesc in numele tuturor suporterilor Stelei, care au fost ademeniti de jocul frumos practicat de Steaua in cei patru ani ce au trecut: cu Valencia, Betis, Dinamo, Kiev si multe altele! Am venit la meciuri aproape meci de meci ca sa urmarim meciul tehnic al lui Dica, viteza lui Nicolita, loviturile de cap ale lui Goian, suturile de la mare distanta ale lui Lovin si Ovidiu Petre si jocul spectaculos format de o echipa, o echipa ce infiora Europa, ce speria madridul,ce ajungea la performante neasteptate prin forta suporterilor.......! si pentru ce? ca intr-un final sa fim dezamagiti sa fim batjocoriti de niste echipe pe care in trecut le credeam mult inferioare? ca sa aplecam capul in fata unor neinsemnati ce nu stiu ce e ala fotbalul? Nu mai merita nici banii platiti la bilete nici macar sa consumi curent sa te uiti la televizor, acum la fiecare meci cat de neinsemnat ti-e frica sa te mai uiti -"daca pierde?". Amuitat ce mai inseamna o victorie fabuloasa, am uitat chiar pe cine mai sustinem, deseori auzi pe "nu mai joaca nimic!", "s-a dus Steaua!".NU ESTE DREPT!!! fata de noi acest joc nu mai e o mandrie sa spui "Tin cu Steaua!"Consideram ca meritam mai mult! Sa fim rasplatiti mai mult pentru ce facem! Pana nu ii pierdeti pe toti............

il_scorpio27.10.2007 17:37
il scorpio...explica mi si mie...de ce Nicolita merita sa joace titular ?...sincer nu merita sa joace nici la gloria buzau...

Sincer am avut si eu o perioada de timp in care gandeam ca tine. Totusi motivul ca alearga cu mult mai mult decat majoritatea jucatorilor m-a convins. De exemplu la Sevilla am citit undeva ca a alergat peste 12 km, mult peste ceilalti jucatori de pe teren. Intr-adevar are multe lacune tehnice, chiar eu l-am criticat in nenumarate randuri pentru ca nu poate face o preluare corecta, nu poate da pase precise si centrari eficiente.

Totusi faptul ca poate face pressing in minutul 80 e un lucru fenomenal si daca ceilalti mijlocasi si atacanti ar fi foarte tehnici ar fi un lucru extraordinar pentru ca ar reusi sa-i puna si in valoare viteza.

Adu-ti aminte de exemplu ca pe vremea cand fundas dreapta era Ogararu, Nicolita avea evolutii foarte bune. Conteaza sa ai un fundas sigur in spatele tau care de asemenea sa te ajute pe faza ofensiva.

Nu stiu daca te-am convins dar raman la ideea ca intr-o echipa macar cu 2 mijlocasi foarte tehnici+ Nicolita+ un inchizator+ un atacant tehnic+ un atacant inalt si oportunist( ceva in genul lui Iacob in vremurile sale bune) echipa ar arata mult schimbata in bine.

rLz27.10.2007 17:39
Steaua=0 si atat

poate ai vrut sa zici Fc Steaua=0

fansteaua4627.10.2007 17:40

Becali: "Când te bate Universitatea Cluj e clar cã antrenorul e de vinã"

rLz27.10.2007 17:52
Normal ca nu Gigi e de vina, jucatorii joaca.

Insa Pedrazzini nu e antrenor. Punct. Aveam o datorie morala sa-i dam o sansa dar atat. Trebuie sa plece.

Sper sa vina Lacatus.

voi 2 sa va luati de mana sa va trageti un glont in cap si sa va aruncati in dambovita nesimtitilor

pupincuristilor din cauza la oameni ca voi sa dus Steaua de rapa!

Eh, pana nu o mulge de tot nu o lasa. Asa ca mai bine sa ajunga mai repede in B, ca poate scapam de paduchi. Atunci poate vor veni numai oameni cu sufletul, nu lipitori pus pe muls un simbol national. Rusine celor care iau numele Domnului si-l asociaza cu banii si fotbalul! Dumnezeu nu rabda prea mult asemena blasfemii!

Acest diavol a intunecat mintile tuturor oamenilor care au intrat in contact cu el. Puternici cei care au plecat si l-au lasat balta si nu si-au pangarit sufletele. Pe unde e el, e numai haos. Nici nu merita pronuntat numele. PIEI SATANAAAA!!!!

Steaua nu a fost si nu va fi niciodata IN B!!!!

DACA PLEACA Becali E CLAR CA OSA FIM IN FRUNTEA CLASAMENTULUI PERMANENT

SI DACA NU PLEACA NU VOM PICA IN B ORICAT DE PROST AM JUCA DEOARE CE ARE prieteni carora lea muls niste vaci si iau ramas datori

ion1827.10.2007 18:01

Steaua a ajuns o echipa de "CARTIER" dupa cum a dorit finantatorul. Pacat!

rLz27.10.2007 18:16
Pedrazzini a fortat victoria, sincer prefer asa decat egal si sa ne domine aia. In alta ordine de idei nu-i mai suport pe acesti nesimtiti care castiga cu sutele de mii de euro si isi bat joc de blazonul Stelei. In iarna trebuie sa plece: Cernea, Petre Marin, Baciu, Surdu, Zaharia, Ovidiu Petre, Neaga, Badoi iar restul sa ocupe un loc confotabil pe banca de rezerve. Din actuala echipa merita sa joace titulari in Steaua pe care o vrem cu totii doar : Zapata, Goian, Ghionea, Radoi, Nicolita, Bicfalvi. De restul mi s-a acrit de toti. Azi era sa sparg televizorul de nervi..pur si simplu nu mai pot...anul asta am castigat un singur meci la diferenta mai mare de un gol ..si ala acasa cu berisosul..absolut incredibil

ai reusit aproape sami citesti gandurile .. cu exceptia lu Nicolita...

mai bine 1 Dica plictisit decat 10 baneli atletisti

AdrianUltras2527.10.2007 18:16

becaliiii:"nu e vina mea"

are dreptate.

e vina noastra.

e vina noastra pentru ca nu l-am alungat de la Steaua atunci cand puteam!

rLz27.10.2007 18:21

STITI CE AR TREBUI FACUT?

TOTI JUCATORII FIGURANTI AR TREBUI AMENINTATI CU MOARTEA!

LA CASE DATE FOC SI LA MASINI ZGARIATE

IAR PE OIER OMORAT!

plecati in **** mea de dezaxati ca numai pe langa mingie dati si fugitit toata ziua pe langa ea

din 101 pase 100 sunt gresite,din 10 goluri 1 meritat 9 din greselile adversarilor

pda27.10.2007 18:37

La meciul cu Otelu trebuie sa se produca schimbarea, nu mai se poate sa fim activi doar pe forumuri, bloguri (globuri) trebuie sa STRIVIM GANDACUL!

amarel27.10.2007 18:40

In ce stare psihica s-o afla acuma G.B. ????

O fi multumit ????? :blink: Cred ca abia acum s-ar putea sa-si aminteasca faptul ca a avut niste jcatori pe nume Thereau, Bostina, Elton,......pe care i-a schimbat cu SURDU,ZAHARIA......

AdrianUltras2527.10.2007 18:46

rLz

gresesti.

nu e vina jucatorilor ca echipa nu merge.pentru ca nu e vina lor ca nu au valoare dar sunt impusi la echipa.

nu cred ca Surdu, atunci cand a venit la echipa, a pus clauza de titular in contract.

nu e vina lui Dica ca e pus pe lista de vanzari.Omul daca a vazut asta e clar ca nu mai baga piciorul la fel de tare.de ce sa se rupa acum daca oricum nu prinde primavara la noi.

De asemenea,Surdu si Neaga sunt atacanti.

Nu e vina lor ca ciobanul ii pune mijlocasi de banda.

ei nu stiu sa joace pe postul ala.

stiti ce putem face?

putem sa nu mai mergem la stadion, sa ii ignoram,etc

iar eu zic ca pentru inceput administratorii acestui site ar trebui sa scoata informatiile despre jucatorii de la prima echipa si sa puna pe site info despre jucatorii de la Steaua 2.

ei chiar joaca fotbal.

baiatul ala Chirita are deja 9 goluri in 11 meciuri

si nu cred ca are peste 18 ani

danimarcu27.10.2007 18:50
Domnul de langa mine mi-a spus inainte de meci "de 8 ani de zile astept sa vad Campiona la Cluj".

Pai in cazul asta a gresit domnul meciul!...

Din cate imi aduc eu aminte, maidanezii au castigat campionatul!

cristi_mold27.10.2007 18:56
Adu-ti aminte de exemplu ca pe vremea cand fundas dreapta era Ogararu, Nicolita avea evolutii foarte bune. Conteaza sa ai un fundas sigur in spatele tau care de asemenea sa te ajute pe faza ofensiva.

In mare parte a timpului cat a fost Ogararu la Steaua, Nicolita a jucat mai mult pe stanga. De altfel cel mai bun meci al sau, cel cu Rapid din UEFA la jucat din postura din mijlocas stanga. Abia cand a venit Protasov , Banel a trecut pe dreapta si Bostina pe stanga.

-=Danny=-27.10.2007 19:02
Ma doare sufletul ca o spun dar suntem o echipa de pluton !

Suntem de risul curcilor! Suntem jalnici si penibili !

Exact asta a zis JDERUL la pagina 2 ..... sa iti fie RUSINE !!!! Nu esti cu nimic mai prejos decat Becali ......

amarel27.10.2007 19:12

Cred ca ne trebuie mijloc, in primul rand mijloc !!!L-am regretat si atunci dar azi il regret de 15 ori mai mult pe Thereau !!!!!!Cat de mult trebuie sa te pricepi la fotbal ca sa-l vinzi pe Thereau si sa-l cumperi pe ZAHARIA ??????

Avem niste mijlocasi care fac 2-3 driblinguri in 3 etape , in rest...pase laterale si inapoi 55% din totalul lor, 15% bubuieli laterale ....jalnic,,,,JALNIC....!!!!

Va aduceti aminte de DAMIAN MILITARU ??? nici macar unul ca el n-avem la mijloc !!!!!

danimarcu27.10.2007 19:20

Ii felicit din nou pe :

@radutheodor(daffy)

@miaus

@endorama

@andyq

@virgil- cu v de la victorie(ce dracu' o fi insemnand cuvantul asta?)

care si-au dat seama din timp ca Hagi nu are fata de Steaua si trebuie sa plece urgent,pentru ca echipa sa isi revina...

Mai mult,il felicit odata in plus pe virgil,care vede dupa fiecare meci imbunatatiri ale jocului,trasee,joc spectaculos cu 18 suturi spre poarta ,etc ,-asta de cand a plecat Hagi...

Si ii mai felicit pe cei de mai sus,ca ne trimiteau pe noi ,cei ce il sustineam pe Hagi,la plimbare pe alte site-uri...

Din cauza ignorantilor ca voi nu scapam de Becali!Ca numai voi vedeti ca se intampla lucruri bune la Steaua!

Au inceput umilintele, oare cat o sa mai rabdam?

De ce Doamne, exista unii prin galerii care ar face orice pentru o mana de maruntis?

«167891011»