FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Cluj - Steaua 2 - 1

«14567811»
cristi_mold27.10.2007 14:37

Stiti ce este mai dureros? Ca ciobanului nu ii pasa de asta. NU ii pasa ca noi nu il mai vream, nu ii pasa ca echipa pierde. Si nu va pleca curand de la Steaua.

axl2327.10.2007 14:37

Exista si astfel de momente in viata de suporter. Capul jos. Felicitari Clujului.

Si multumesc, Steaua, azi ai spus NU fotbalului modern.

kosmyn_a47v27.10.2007 14:39

miercuri trebuie atmosfera gen qm a fost cu ceahlau sezonu trecut :) :>

greenyes27.10.2007 14:42
Exista si astfel de momente in viata de suporter. Capul jos. Felicitari Clujului.

Si multumesc, Steaua, azi ai spus NU fotbalului modern.

Din contra, ar trebui capul sus si chiar sa facem ceva, daca nu o sa stam cu capul in jos mult si bine. Chiar controleaza ....asta galeria naostra????? Chiar nu putem misca nici un deget impotriva cancerului???????????

armageddon27.10.2007 14:44
Pustii frustrati, calmati-va, nu Becali joaca.

Massimo e de vina si daca are demnitate va pleca.

A mai fost Steaua in situatii de criza si tot Becali a scos-o aducand un antrenor bun. Asa se va intampla si acuma.

Are oierul oameni in jurul lui care stiu ce e ala PC? (a se traduce IQ > IQ cercopitec > IQ oier) sau ai pistolul la tampla??

nepotuuu27.10.2007 14:46

Mi-e sila de echipa de azi a Stelei...de azi nu o sa ma mai uit niciodata la nici un meci ... de mers pe stadion nu am ce sa zic...never....pana nu aud un rezultat mai bun,o schimbare ceva...patronu,antrenoru,tot lotu,ceva,orice...ar trebui sa faceti la fel dragi suporteri,nu va inteleg de ce va mai ducetila meciuri :(...ar trebui sa fie goale tribunele peluzele...sa ii rasplatim cu acelasi sictir cu care joaca ei pentru culori :((...in mom asta mi-e rusine ca sunt stelist-suporter al Stelei de azi :(

cornell27.10.2007 14:46
e,daca nu apareai tu,tu chiar aveam o dupa-amiaza trista!noroc cu bufoni ca tine!

de la ceasurile care le-au primit li se trage nacazul cu U.Cluj

merty27.10.2007 14:48

rushine!!!!! va batetzi joc de noi

adevaratstelist27.10.2007 14:49
Foarte exact! Jucam asa de doi ani, cam de cand a plecat Protasov! Inclusiv in era Oli, desi aveam rezultate in UEFA, jocul suferea teribil la orice meci amarat din deplasare. Toutsi era o diferenta, puteam invoca jocul in inferioritate numerica, pentru ca mereu aveam cate un eliminat.

Acum, Steaua este distrusa, iar cuplul de antrenori Becali-Pedrazzini este capabil doar sa promoveze incompetenta, vezi non-valori precum Surdu, Croitoru. Cum Dumnezeule poti tolera de pe margine un joc in care mijlocasii paseaza in fata la bataie toate mingile, ca la rugby!?? Nu pasam la mijloc, nu ne demarcam in grup, nicio schema, absolut nimic!!

Am o singura consolare, ciobanul scade in sondaje!

SALUT ai foarte mare dreptate,sa duca dracu becaliada asta,FRATILOR HAI SA NE UNIM SI INJURINDUL SA IL FACEM SA LASE Steaua.nu e a lui masa sau a lui tasu este Steaua noastra.un handicapat nu intelege asta.TOTI de la club sunt vinovati Argaseala UN PUPACUR,si la Adrian aveam pretentia sa aiba decenta sa isi dea demisia atunci cind oaia la dat afara pe Hagi.eu unul nu mai suport idiotenia acestui handicapat mintal.dar sper ca baieti sa isi revina.

RedStar27.10.2007 14:49
Stiti ce este mai dureros? Ca ciobanului nu ii pasa de asta. NU ii pasa ca noi nu il mai vream, nu ii pasa ca echipa pierde. Si nu va pleca curand de la Steaua.

Cam mult ti-a luat sa intelegi ca lui Becali nu ii pasa de suporteri. Eu mi-am dat seama din 2003.

vlad7527.10.2007 14:51

Poate sa-mi spuna cineva ce-i mai jos de GANDAC ca regn animal???Ma intreb ce se mai crede Gandacul dupa meciul de astazi?LIMBRIC?

Cine dracu-a mai vazut

Un GANDAC jucand barbut???

Felicit GANDACUL ca a marit salariul amaratilor de la Steaua.Poate le face si o lobotomie sa uite, dracu, unde-i Ghencea!

The Flyer27.10.2007 14:51
Cei ce bagau strambe cum ca Hagi e antrenor prost,sa se uite acum la jocul nostru. Pedrazzini se vede ca e secund,iar marile vedete ale noastre dorm in ghete. Suntem in ultimele 4 echipe din campionat ca joc. Singurul nostru compartiment forte a fost si el afectat de cand a plecat Hagi,iar mijloc si atac oricum nu avem. Nervi sunt destui,pentru ca Steaua este imaginea neputintei,nici o echipa nu inspira atata mila in campionatul romanesc. Ma doare sa spun asta,dar am ajuns prostii satului,ne-au batut ultimii din campionat,le-am dat singura victorie de pana acum,am avut mari emotii cu UTA si cu mioveni,habar n-avem sa atacam,avem un patron de balaceanca.

E oficial: SUNTEM IN PRAPASTIE,nici macar pe marginea ei. Foarte bun a fost acel articol "triumful incompetentei",majoritatea celor ce lucreaza pentru Steaua sunt niste incompetenti,ciobanul e incompetent la orice mai putin jecmanirea terenurilor si mulsul oilor,80% din jucatori sunt niste impotenti fotbalistic(lasati-ma cu forma slaba a unora care dureaza de 7-8 luni),nepasatori iar managementul(Argaseala si Ilie) e de ras,niste amatori desavarsiti.

pentru mine,de 2 campionate incoace Steaua Bucuresti nu a mai participat in Liga 1. Acum joaca 11 baieti care au furat sigla si au pus-o pe piept,un cioban care a furat clubul impreuna cu palamaresul sau si se face ca investeste,insa suporterii au ramas alaturi de echipa,chiar daca impartiti intre dragostea pentru Steaua si banii lui Becali. Eu sunt un novice fata de altii,tin cu Steaua doar din 97',insa aceasta este cea mai slaba echipa a Stelei pe care am vazut-o,Steaua lui Piturca pare galactica fata de aceasta.

Prestatia de la Cluj e doar ultima dintr-un lung sir de meciuri penibile ale acestui surogat de Steaua care ni se prezinta de 2 ani incoace. Intelegeam un sezon penibil,ca cel de anul trecut(desi am jucat mai bine in CL),dar sa ai 2 sezoane asa dezastruoase cand esti Steaua e innaceptabil. De 2 ani incoace jocul Stelei e intr-o continua scadere,cu niste mici urcari in cateva meciuri izolate,dar trendul s-a mentinut. Sunte morti ca joc,psihicul nostru e 0,cadem la primul gol primit,habar n-avem sa pasam,iar mingile lungi sunt la moda. Cam astea sunt coordonatele Stelei in ultimii 2 ani.

In trecut,mai ma tachinau prietenii mei ce tineau cu alte echipe rivale,insa cum aduceam vorba de rezultatele Stelei inghiteau in gol,acum le dau eu dreptate,suntem in ultimele echipe ale primei ligi,cum iesim din Ghencea suntem mielusei,facem pe noi. Rivalii nostri dau 3,4,5 in deplasare si noi ne taram pur si simplu in deplasare.

Celor ce conduc acest club acum:SA VA FIE RUSINE!!!! Dica,crezi ca i-a placut lui dobrin ceea ce a vazut? Si cand ma gandesc cate sperante isi punea Gicanul in Dica.

Suntem o echipa fara cap si fara coada,fara plan de joc,suntem bezmetici rau,ce naiba simbolul nostru e Banel Nicolita,un muncitor care fuge,nu gandeste,cam asta e motto-ul la Steaua acum.

Cineva sa le ia stema de pe piept acestor nesimtiti!!!

FORZA Steaua!!!(cea adevarata)

Intotdeauna superiori.

BRAVO.BRAVO!asta am vrut sa scriu dupa ce i-am dat replica aplaudacului nauc de mai sus!

referitor la Dica:se vede pe fata lui ca omul nu mai are niciun chef,dar absolut niciunul,sa mai joace la Steaua!si,sincer,de ce ar mai vrea?nu trebuie blamat,atunci cind esti fortat sa joci cu tot felul de nulitati impuse de parameciul sef,ti se taie de fotbal!eu il inteleg si ii doresc sa plece din iarna!

of,si ma intorc la gicanul:chiar era el de vina?

despre meciul de azi.............................................................................

........

................................................................................

................................

................................................................................

................................

si deja e prea mult!e umilitor sa te bata o echipa cu 4(patru!!!!!!!!) puncte obtinute pina azi!

Cum e posibil sa spui ca jucatorii fac o campanie anti Becali primind infrangere de la cea mai prashtie echipa?..Oare chiar nu vedeti ca jucatorii au ajuns lichele?..La orice echipa care se respecta se pastreaza aceeasi jucatori maxim.3-4 ani...dupa care incepe sa se umble la efectiv.

Deci,echipa trebuie intarita cu jucatori urgent si trebuie lasati figurantii aia sa plece.

Am vazut echipe din diviziile inferioare gen: spania, italia si alte cateva campionate care ar lua campionatul la noi fluierand.

Lasati patronul si luati aminte la ce fac jucatorii...si chiar de ar face ceva sa il zboare pe Becali nu e normal sa o faca pe blazonul Stelei.CLAR.

tu ai ideile tale,blazon,Becali,alea-alea!eu nu vreau sa te jignesc pentru. ca sunt prea amarit!si nici nu vreau sa te retin,poate ai treaba!dispari!ai scris mai multe timpenii in mai putine rinduri decit mi-a fost dat sa vad!

ultras_seed27.10.2007 14:51
Propun ca miercuri sa umplem stadionul si sa nu-l parasim decat dupa ce pleaca jigodia asta de la echipa. E clubul nostru, e istoria noastra, e mandria noastra si numai noi putem sa o salvam...

degeaba...taranu' n-o sa plece... eu zic mai bine sa nu ne mai prezentam sa vdm cine o sa incurajeze echipa? el si nepotii lui...plus bgs in frunte cu smarandescu cap de pluta X(

Intr-adevar Steaua SUNTEM NOI!!! dar nu e pe mana noastra...pacat :(

chiar ai dreptate nu ii pasa si nici nu o sa ii pese!!! partea mai urata e ca face de ras culorile echipei...face de ras oamenii care au reprezentat Steaua cu demintate si onoare...

ma rog sa nu vina Laca la echipa cu toate ca eu cred ca ar face treaba foarte buna dak ar fi lasat...ma rog sa nu vina sa nu fie facut de ras de catre "cioban"

juhnior27.10.2007 14:56

bai zdrentelor ne duceti de rapa o sa ajungem lanterna rosie ai dreaq sclavi jucati fotbal jegosilor ca daia aveti mii de euro daca va prind pe strada va rup gura jucatori infecti ce sunteti v-a umplut ciobanu creierul cu branza nu ne meritati nici pe noi nu meritati nici sa imbracati tricoul Stelei mi-e scarba de ce am ajuns

hypno27.10.2007 14:56

noua bomba becaliana

Referindu-se din nou la conflictul cu fostul antrenor Gica Hagi, Becali a inaintat o noua ipoteza privind motivul plecarii tehnicianului. "Nu stiu de ce a plecat. Vorbisem si inainte si dupa meciul cu Slavia si totul era bine. Dar ma gandesc acum ca el tot primea telefoane de la presedintele Traian Basescu, si poate acesta l-a starnit si el ca sa imi faca mie rau" a spus Becali

asta e de rasu curcilor deja. eu cred ca Becali asta tre inchis intr-un sanatoriu.

cum naiba face declaratii de genu asta ? a sters pe jos cu Hagi saptamani la rand si acum spune ca totu era roz.

scarba mi-e doamne

greenyes27.10.2007 14:56
referitor la Dica:se vede pe fata lui ca omul nu mai are niciun chef,dar absolut niciunul,sa mai joace la Steaua!si,sincer,de ce ar mai vrea?nu trebuie blamat,atunci cind esti fortat sa joci cu tot felul de nulitati impuse de parameciul sef,ti se taie de fotbal!eu il inteleg si ii doresc sa plece din iarna!

De acord cu tine! Se vede asta din avion. Am spus acelasi lucru mai inainte!!! Din apcate unii se apuca si dau in el cand de fapt vinovatul principal si cel care i a adus pe toti cu care Dica trebuie sa joace fotbal e capusa care si a gasit un loc cald sub blana echipei noastre!!!!

adevaratstelist27.10.2007 15:00

Un oier conduce o echipa cine dracu a mai vazut asta,un pupacur este Director si un anonim este marioneta oi.este actuala conducere o conducere de ca...t, le-as dori sa nu aiba parte de fericire si de bani pe care ii ia.

DRAGI STELISTI!!! HAI SAL INJURAM PE ACEST CIOBAN CARE VREA SA FIE PARLAMENTAR SI presedinte.poate injurindul in deplasari si nnemai prezentindune la meciurile de acasa isi va da seama ca Steaua este o religie a noastra si nu a muntelui Athos.

HAI BAIETI CA PUTETI MAI MULT. :steagcruce:

ultras_seed27.10.2007 15:01
noua bomba becaliana

Referindu-se din nou la conflictul cu fostul antrenor Gica Hagi, Becali a inaintat o noua ipoteza privind motivul plecarii tehnicianului. "Nu stiu de ce a plecat. Vorbisem si inainte si dupa meciul cu Slavia si totul era bine. Dar ma gandesc acum ca el tot primea telefoane de la presedintele Traian Basescu, si poate acesta l-a starnit si el ca sa imi faca mie rau" a spus Becali

asta e de rasu curcilor deja. eu cred ca Becali asta tre inchis intr-un sanatoriu.

cum naiba face declaratii de genu asta ? a sters pe jos cu Hagi saptamani la rand si acum spune ca totu era roz.

scarba mi-e doamne

nu numai tie...:-<

nu vreau sa ma repet dar "ciobanul" face de ras oamenii care au adus bucurii suporterilor, care au adus faima si glorie clubului si nu numai clubului in acelasi timp si Romaniei...el ne vorbeste ca este un mare roman....bullshit!!!

The Flyer27.10.2007 15:02
De acord cu tine! Se vede asta din avion. Am spus acelasi lucru mai inainte!!! Din apcate unii se apuca si dau in el cand de fapt vinovatul principal si cel care i a adus pe toti cu care Dica trebuie sa joace fotbal e capusa care si a gasit un loc cald sub blana echipei noastre!!!!

si e trist faptul ca unul dintre jucatorii care intrau in meci de placere,acum,e sictirit rau de tot!m-am uitat special la el in meciu cu Sevilla,a jucat tot meciul cu spatele la poarta si l-a durut in paishpe!si cireasa de pe tort a fost ultima imagine la sfirsitul meciului de azi:a dat in minge,dupa terminarea meciului,cu o scirba............!

cristi_mold27.10.2007 15:03

Cand ai patron pe Becali se intelege de ce ti-e scarba sa joci. Si sa stie ca ciobanu nu il are la inima pe Dica.

hypno27.10.2007 15:04
SALUT ai foarte mare dreptate,sa duca dracu becaliada asta,FRATILOR HAI SA NE UNIM SI INJURINDUL SA IL FACEM SA LASE Steaua.nu e a lui masa sau a lui tasu este Steaua noastra.un handicapat nu intelege asta.TOTI de la club sunt vinovati Argaseala UN PUPACUR,si la Adrian aveam pretentia sa aiba decenta sa isi dea demisia atunci cind oaia la dat afara pe Hagi.eu unul nu mai suport idiotenia acestui handicapat mintal.dar sper ca baieti sa isi revina.

de acord si cu un singur coment. Vezi ca nu folosesti corect termenul handicapat. Ar trebui sa va iasa din cap sa le spuneti la toti cretinii handicapati. Este o diferenta intre cretin, imbecil, idiot si handicapat.

Stii ce e aia handicapat ? ai vreun picior rupt, ai vreo boala care nu te lasa sa-ti desfasori viata normal ? esti orb ? surd ? din nastere sau prin accident asta nu mai conteaza deja. handicapat mintal ? el, Becali ??? ha ha ha .... el este un cretin si un imbecil, un tzaran cum l-ar numi unii . dar nu handicapat. cunosc persoane cu handicap si nu mi se pare apropiat ca toata lumea sa foloseasca cuvantul handicapat pentru Becali. Stii ce inseamna sa ai un handicap fie el si mental ? Becali si handicapatul sunt 2 lucruri diametral opuse. daca nu realizezi asta e destul de grav

Forza Steaua !

alexmk1727.10.2007 15:12

Bai, ce aveti mai cu Becali???

A spus omul clar: "Nu e vina mea!"

Deci nu e vina lui!

Echipa joaca fabulos! Cred ca putem castiga Liga Campionilor anul asta! Numai printr-un ghinion fantastic si daca ne fura astia cu arbitri nu vom castiga trofeul!

Deci nu e vina lui Gigi! El este un om cult, onest, destept, scolit, cu mult bun simt! El nu injura niciodata, nu santajeazam, nu scuipa, nu bate!

BAI, vina e a SUPORTERILOR! Cat o sa mai suportam situatia asta si o sa ne AUTOMASOCHIM, asa ne trebuie! Si acum e bine! Sa vedeti ce o sa fie cand o sa ne bata Buzaul! Atunci sa vezi tragicomedie!

Cat o sa stam cu "insa" in mana si nu o sa venim la stadion sa alungam "PUROIUL" infect, care a atins Steaua asa o sa fie! CE sa mai joace jucatorii, cand sunt debusolati???? Si , oricum, Giginhio nu e vinovat! Toti de sub sunt!

DAR MAI ALES NOI!

Am spus ca acum e momentul sa facem ceva! Sau poate cand o sa ajungem in Liga a 2-a ne vom trezi??? Dar si acolo e greu! O sa ne bata Otopeniul, Chiajna si toate mega-echipele de pe acolo!

GATA! Nu mai pot! Am obosit sa tot invit stelistii la stadion full si sa gonim Gandacul din Ghencea! Nu mai pot! M-am saturat sa-i tot aud pe unii care se cred stelisti sa spuna ca nu se mai duc la stadion! M-am saturat de TOTI PUPINCURISTII lui giginho! Care spun ca, vai, daca nu era el unde eram! Dar acum unde suntem??? Si acum e bine! Asta isi bate joc de Steaua si noi ne uitam impasibili!

Gata! M-am saturat! Sa nu ne mai ducem pe stadion! Sa stam acasa cu ea in mana si sa nu avem curajul sa-l doboram pe nemernic! N-avem barbatie! Nu ne pasa de Steaua!

Credeti ca daca la FIECARE meci stadionul ar fi plin si l-ar huidui si injura non-stop, ar mai sta???

Daca te injura toti pe banii tai la toate meciurile si te scuipa in fata, eu zic ca iti iei jucariile si te cari!

Asteptam infrangerea din Ghencea cu Otelul!

Si iar voi vedea cum se lamenteaza toti ca nu jucam nimic si nu va deschide unul gura impotriva piticului gandac!

Mai are o singura scapare, giginho: Lacatus!

Eu ii spun lui Lacatus sa NU VINA! Acum curge sangele Stelei si acum trebuie facuta operatia! DE ce sa vina Laca si sa fie pansamentul care va fi sacrificat!

Steaua, TE RUGAM: NU VREM SA RETROGRADAM!

Penibil! Patetic!

greenyes27.10.2007 15:12
si e trist faptul ca unul dintre jucatorii care intrau in meci de placere,acum,e sictirit rau de tot!m-am uitat special la el in meciu cu Sevilla,a jucat tot meciul cu spatele la poarta si l-a durut in paishpe!si cireasa de pe tort a fost ultima imagine la sfirsitul meciului de azi:a dat in minge,dupa terminarea meciului,cu o scirba............!

Sper spre binele lui sa plece din mediul infect in care trebuie sa evolueze. In momentul asta oriunde e mai bine decat in clubul infectat de ............. uau, clubul asta e Steaua Bucuresti!!!!!!

Desteapta te romane!!!!!! Desteparea dragi stelisti, desteptarea!!!!!!

camiloiusagy27.10.2007 15:17

nici nu mai stiu ce sa spun mai bine tac!!!!!!!!!!!!dar nu pot........nu o sa spun niciodata ca imi este rusine ca sunt suporter setlist,chiar sunt mandru ca sunt STELIST , dar imi este rusine de patron,de unii jucatori .....mi-am adus aminte de ce am scris....saptamana asta am cheltuit 2000 de euro pentru Steaua si de ce va spun acest lucru pentru ca eu nu am imprumutat Steaua si nici nu astept sa imi iau bani inapoi ca stiti voi cine ....bani de la sevilla macar m-am distrat de ei chiar daca am venit putin suparat...........dar acum sunt si nervos si fara televizor.....

greenyes27.10.2007 15:19
BAI, vina e a SUPORTERILOR! Cat o sa mai suportam situatia asta si o sa ne AUTOMASOCHIM, asa ne trebuie! Si acum e bine! Sa vedeti ce o sa fie cand o sa ne bata Buzaul! Atunci sa vezi tragicomedie!

Cat o sa stam cu "insa" in mana si nu o sa venim la stadion sa alungam "PUROIUL" infect, care a atins Steaua asa o sa fie! CE sa mai joace jucatorii, cand sunt debusolati???? Si , oricum, Giginhio nu e vinovat! Toti de sub sunt!

DAR MAI ALES NOI!

Am spus ca acum e momentul sa facem ceva! Sau poate cand o sa ajungem in Liga a 2-a ne vom trezi???

Cata dreptate ai!!!!! Dar astazi s a intamplat ca si untimile saptamani de dupa devarsarea dejectiilor infectului asupra unuia dintre simbolurile Romaniei si ai Stelei, Gheorghe Hagi.

Prima data a fost luat la tinta O Petre iar jegul "IGNORAT" cum multi cer pe aici. Acum, mai rau!!! Nimic!!!!!! Cum se paote ca cei din galerie sa nu strige, sa nu afiseze nici un mesaj nimic frate, nimic!!!!

«14567811»