Pustii frustrati, calmati-va, nu Becali joaca.
Massimo e de vina si daca are demnitate va pleca.
A mai fost Steaua in situatii de criza si tot Becali a scos-o aducand un antrenor bun. Asa se va intampla si acuma.
Becali ?
ai dreptate tinerica, Becali e cel care scoate Steaua din rahat si o baga in kkt.
Becali a zis ca Surdu e jucator, el l-a bagat in teren si a avut dreptate ... le-a dat Surdu goluri la Sevilla si Arsenal si U Cluj de or stat aia in genunchi toata noaptea dupa meci, de rusine ... (mai degraba de ras .. da' ma rog)
Becali a zis ca se reintoarce Neaga si va fi mega jucatoru anului, si tot Mr. antrenor (a se citi oitza cu codtiza) l-a bagat in teren meci de meci
Becali insista cu mega atacantu Iacob si cu ceasu Ovidius ... ah ce n-ar da romanii sa ii aiba pe astia doi
Atata vreme cat Becali e antrenor, scouter si imprumutator la Steaua, el o va scoate din rahat ... aici ai dreptate.
Singura problema este ca o scoate din rahat si o baga in kkt.
Tot Becali e ala care declara "Golanski nu are fata de Steaua" ... las ca are Surdu 3 fete de Steaua.
Singura chestiune care se bate cap in cap rau de tot este urmatoarea:
Daca Becali a imprumutat Steaua cu 12 mil euroi si detine doar 26% din actiuni ... inseamna ca el isi poate recupera 8.88 mil euroi iar restul se pot pierde (adica is bani investiti duh).
De cand un individ care detine 26% din actiuni la o societate poate fi antrenor, scouter, manager ?
Daca Steaua intra in faliment subit si cineva ii da 8.88 mil euro inseamna ca Steaua nu mai are nici o datorie fata de Becali nu ?
Pai hai fratilor sa punem mana de la mana sa strangem banii aia, ii punem la poarta lui si-l filmam cand ii ia si pe urma il dam in judecata pentru abuz de putere si altele ... ne scapam de el cu alte cuvinte.
Credeti ca lui ii pasa de suporteri sau de jocul Stelei ? Si ce daca il aduce pe Lacatus sa va imbune pe unii dintre voi ... credeti ca se va schimba ceva ?
Steaua s-a dus pe p*** si atata vreme cat e ciobanu asta serifu cu banii pardon cu imprumutu degeaba vom comenta.
Mi-e greata deja ... nici nu stiu de ce Dzeu ma mai chinui (din afara) sa ma uit la meciuri. Doar sa-mi stric diminetile ... ii vad pe rasuflatii aia in teren care nu pot fugi de cati bani si ce ceasuri au in buzunare si cu oierul sef de turma la tribuna oficiala care se crede Dzeu (a se citi la cata spaga o dat pe Athos cred si eu ca a ajuns sa se creada Dzeu).
Kkt de tara, kkt de patron, kkt de echipa ... cel mai grav este ca exista indivizi ca tine care nush daca au buletin sau daca au neuroni (poate niciuna .. in cazu asta e clar) care il vad pe Becali salvatoru planetei, el Razboinicu del Lumina.
Hai noroc si sper ca cei ca el si cei ce-l urmeaza peste tot pentru o roata de cash (a se citi cash de oaie care poate lua diverse forme de la celebra roata alb galbuie extrasa prin diverse procedee de la oi pana la chestia aia de hartie verde) ca niste catei rasuflati de foame, sper sa crape. Da, asta sper ! Sa crape Becali si sa crape toti imbecilii, ignorantii, incuiatii, fanfaronii, hahalerele, zdrentzele si boschetarii care-l sustin.
Sa aveti o zi buna ca io mi-am f*** ziua deja.
Forza Steaua !