FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Cluj - Steaua 2 - 1

«13456711»
-=Danny=-27.10.2007 14:12

Nu e bun Petrazzini antrenor, pun pariu ca daca jucam cu formatia normala , faceam cel putin un egal , sa o victorie ....... nici nu mai stiau de ei , erau ca musca fara cap .... ne trebuie un antrenor adevarat , si o tactica buna ..... cum ara inainte , cu pase la firul ierbii ......

ionutz_interzis27.10.2007 14:12

mor de nervi!cum potzi tu sa ..faci asemenea mutari in teren..dar de fapt ce sunt cu jucatorii astia?fundasul central centreaza...si varfurile...ce fac frate ?se uita...unde?ce fac?nush ce sa mai scriu...e un haos total...e nebunie totala!am ajuns sa se rada de noi....ce suntem mai?suntem Armata ultra?ne distrugem...mai jucam din reflex..nu mai stim cum,unde si ce jucam!si doamne ...ca frica imi este de ce fa fi mai departe!nici murinho daca vine....nu face decat sa se distruga si el alaturi de Becali si de Steaua!imi vine sa plang cand vad ce e la Steaua!imi pare rau!am ajuns sa ma uit la TV....la meciurile Stelei si sa ma rog sa le iasa macar pasele!inadmisibil...dar...cine stie..poate va veni candva un izbavitor...sau cine stie ...poate pleaca gandacu!Forza Steaua!

!

mNiosu27.10.2007 14:13

Uau ce meci,ce echipa ce antrenor inspirat,cata viteza,cata idee si pofta de joc,ce jucatori de valoare....Sevillia feriti-va ca o sa va zdrobeasca aceasta echipa...

...La Arsenal ma refeream....VAI DE CAPU NOSTRU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... :unsure:

DonAndres27.10.2007 14:14

In alcatuirea echipei sigur e mana ciobanului....cel putin la schimbari!!!

Ce rusine imi este .........offffff!

DE CE L-AI LUAT DOAMNE PE GASCAN SI L_AI LASAT PE CIOBAN?????

cristi_mold27.10.2007 14:15
Uau ce meci,ce echipa ce antrenor inspirat,cata viteza,cata idee si pofta de joc,ce jucatori de valoare....Sevillia feriti-va ca o sa va zdrobeasca aceasta echipa...

...La Arsenal ma refeream....VAI DE CAPU NOSTRU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Doamne cata dreptate ai. Ce s-a ales din Steaua noastra. Steaua care nu tremura in fata niciunui adversar. Steaua care avea echipa, nu cativa atacanti insirati pe teren.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!!!

ros-albastru4ever27.10.2007 14:15

Zdrente de jucatori ce santeti,faceti de rusine renumele unor fotbalisti romani de mare valoare,faceti de ras numele "Gascanului" Dobrin,Hagi si jucatorilor de legenda ai Romaniei.Dak ar veni un strain si ar vedea cum jucam,ar crede ca Romania are un fotbal mai slab decat in Azerbaidjan...sunteti o rusine,imi este scarba de voi si,cel mai mult,de oaia penala a carei nume nu vreau sa il pronunt din respect pentru adevaratii suporteri ai Stelei...Mercenarilor,nu ne meritati pe noi,suporterii care traim pentru Steaua si ne-am da viata pentru culori....SA VA FIE RUSINE!!!!

leoc98027.10.2007 14:17

Nu mai e nimic de zis.

De fapt nu mai e nimic.

A.. ba da.. cred ca au jucat cu ceasurile CARTIER la mana, si de-asta au alergat asa lesinati.

Encipi27.10.2007 14:20

Sunt stelist de cand ma stiu...insa astazi nu am avut nici cea mai mica retinere cand am pariat 1 solist ! !

Eram foarte sigur ca vom pierde....sunt total de acord cu altii care au zis mai sus niste chestii perfect adevarate...

De 2 ani..nu jucam nimic..."marile" calificari in Europa au fost obtinute cu un noroc fantastic..ce dreq...ne-am chinuit ca sclavii cu Zaglebie...Borisov....Jucatorii au ajuns de o nesimtire incredibila...abia asteapta sa se termine cele 90 de minute...ca sa fuga la dush..si pe urma acasa..la caldurica..sa isi numere banii...Uita tot mai des sa salute galeria...insa cel mai important e ca au uitat complet sa joace fotbal.Nu se poate ca la o echipa ce se vrea a fi europeana...meci de meci..cel mai bun jucator sa fie portarul.Sunt de acord cu cei care mai sus ii tin partea lui Hagi.Desi jocul nu era bun nici in vremea lui Hagi...parca mai aratam a echipa.Oricum...cand in ultimii 2 ani jocul Stelei a aratat bine???

Se pare ca Hagi incerca sa schimbe ceva...si marile vedete precum Ov.Petre...Radoi..Dica...s-au gasit sa comenteze ca Hagi prea ii pune la treaba.

Rusine mortilor!!! Sa va vad jucand pe o droanga de Aro si un video...ati face asta pentru Steaua???? Nici macar nu veniti la stadion daca nu va da ciobanul niste lovele.Numai la bani va ganditi...vedete ordinare!!!

Doamne...de ce l-ai luat pe Gascan...si l-ai lasat pe cioban????

Viorelxxl27.10.2007 14:21

Cum e posibil sa spui ca jucatorii fac o campanie anti Becali primind infrangere de la cea mai prashtie echipa?..Oare chiar nu vedeti ca jucatorii au ajuns lichele?..La orice echipa care se respecta se pastreaza aceeasi jucatori maxim.3-4 ani...dupa care incepe sa se umble la efectiv.

Deci,echipa trebuie intarita cu jucatori urgent si trebuie lasati figurantii aia sa plece.

Am vazut echipe din diviziile inferioare gen: spania, italia si alte cateva campionate care ar lua campionatul la noi fluierand.

Lasati patronul si luati aminte la ce fac jucatorii...si chiar de ar face ceva sa il zboare pe Becali nu e normal sa o faca pe blazonul Stelei.CLAR.

mNiosu27.10.2007 14:21
Pustii frustrati, calmati-va, nu Becali joaca.

Massimo e de vina si daca are demnitate va pleca.

A mai fost Steaua in situatii de criza si tot Becali a scos-o aducand un antrenor bun. Asa se va intampla si acuma.

Mai fratioare vezi cai frig afara paote ai racit ai febra ceva...a nu scuze poate tia luat ciobanu si tie un ceas acu m-am prins... :dry: ESTI VARZA

PS:Totusi Pedrazinni chiar a fost praf meciu asta da totusi sa continui sa-ti pui sperante in Becali....

crafft27.10.2007 14:21

**** pentru cei ce il blamau pe Hagi,pentru cei ce il sustineau pe broscaru asta infect fara pic de caracter,pentru taranii ciobanului.inca mai sunt printre noi sustinatori ai ciobanului,tare imi e frica sa nu il aduca pe Laca si sa uitam totul,la cat de prosti suntem e posibil orice,respect maxim pentru cei care au fost la meci,inca o lectie ULTRA` ,predata Romaniei,Dobrin a plecat,el a ramas in inimile oamenilor si este regretat pentru caractrerul lui,pentru onestitare pentru daruirea si placerea din teren si din AFARA lui,jucatorii de tot rahat de astazi,daca isi dadeau sufletul acolo sau nu aveau impresii de vedete ,daca respectau SUPORTERII,nu erau injurati de nimeni,nici 3miliarde ale ciobanului nu vor spala in veci rusinea din aceasta perioada si bataia de joc fata de suporteri,nu vreau sa par interesant sau inteligent si imi bag **** in nevestele voastre si in norocul vostru,ati manjit Steaua cu bani si mizerie nu mai exista nici macar un singur om in acest club pentru care sa merite ceva,repet nu ma doare infrangerea ci tot ce face ciobanul si ce alimenteaza el,Laca sper sa refuze,sunt scarbit.

hypno27.10.2007 14:22

A mai fost Steaua in situatii de criza si tot Becali a scos-o aducand un antrenor bun. Asa se va intampla si acuma.

Becali ?

ai dreptate tinerica, Becali e cel care scoate Steaua din rahat si o baga in kkt.

Becali a zis ca Surdu e jucator, el l-a bagat in teren si a avut dreptate ... le-a dat Surdu goluri la Sevilla si Arsenal si U Cluj de or stat aia in genunchi toata noaptea dupa meci, de rusine ... (mai degraba de ras .. da' ma rog)

Becali a zis ca se reintoarce Neaga si va fi mega jucatoru anului, si tot Mr. antrenor (a se citi oitza cu codtiza) l-a bagat in teren meci de meci

Becali insista cu mega atacantu Iacob si cu ceasu Ovidius ... ah ce n-ar da romanii sa ii aiba pe astia doi

Atata vreme cat Becali e antrenor, scouter si imprumutator la Steaua, el o va scoate din rahat ... aici ai dreptate.

Singura problema este ca o scoate din rahat si o baga in kkt.

Tot Becali e ala care declara "Golanski nu are fata de Steaua" ... las ca are Surdu 3 fete de Steaua.

Singura chestiune care se bate cap in cap rau de tot este urmatoarea:

Daca Becali a imprumutat Steaua cu 12 mil euroi si detine doar 26% din actiuni ... inseamna ca el isi poate recupera 8.88 mil euroi iar restul se pot pierde (adica is bani investiti duh).

De cand un individ care detine 26% din actiuni la o societate poate fi antrenor, scouter, manager ?

Daca Steaua intra in faliment subit si cineva ii da 8.88 mil euro inseamna ca Steaua nu mai are nici o datorie fata de Becali nu ?

Pai hai fratilor sa punem mana de la mana sa strangem banii aia, ii punem la poarta lui si-l filmam cand ii ia si pe urma il dam in judecata pentru abuz de putere si altele ... ne scapam de el cu alte cuvinte.

Credeti ca lui ii pasa de suporteri sau de jocul Stelei ? Si ce daca il aduce pe Lacatus sa va imbune pe unii dintre voi ... credeti ca se va schimba ceva ?

Steaua s-a dus pe p*** si atata vreme cat e ciobanu asta serifu cu banii pardon cu imprumutu degeaba vom comenta.

Mi-e greata deja ... nici nu stiu de ce Dzeu ma mai chinui (din afara) sa ma uit la meciuri. Doar sa-mi stric diminetile ... ii vad pe rasuflatii aia in teren care nu pot fugi de cati bani si ce ceasuri au in buzunare si cu oierul sef de turma la tribuna oficiala care se crede Dzeu (a se citi la cata spaga o dat pe Athos cred si eu ca a ajuns sa se creada Dzeu).

Kkt de tara, kkt de patron, kkt de echipa ... cel mai grav este ca exista indivizi ca tine care nush daca au buletin sau daca au neuroni (poate niciuna .. in cazu asta e clar) care il vad pe Becali salvatoru planetei, el Razboinicu del Lumina.

Hai noroc si sper ca cei ca el si cei ce-l urmeaza peste tot pentru o roata de cash (a se citi cash de oaie care poate lua diverse forme de la celebra roata alb galbuie extrasa prin diverse procedee de la oi pana la chestia aia de hartie verde) ca niste catei rasuflati de foame, sper sa crape. Da, asta sper ! Sa crape Becali si sa crape toti imbecilii, ignorantii, incuiatii, fanfaronii, hahalerele, zdrentzele si boschetarii care-l sustin.

Sa aveti o zi buna ca io mi-am f*** ziua deja.

Forza Steaua !

greenyes27.10.2007 14:22
Absolut RUSINOS ce se petrece la Cluj, suntem ridiculizati de ultima clasata! Jenant!

Gandacii misuna gandacii, carcalacii, zdrentele, pupincuristii, aia care trag de sfori, aia care cred romanii ca pot fi condusi de gandaci, dar, de merita incercat!!! daca merge cu 5 milioane de oamenii de ce nu ar merge cu 23?????

Viorelxxl27.10.2007 14:23

Cum e posibil sa spui ca jucatorii fac o campanie anti Becali primind infrangere de la cea mai prashtie echipa?..Oare chiar nu vedeti ca jucatorii au ajuns lichele?..La orice echipa care se respecta se pastreaza aceeasi jucatori maxim.3-4 ani...dupa care incepe sa se umble la efectiv.

Deci,echipa trebuie intarita cu jucatori urgent si trebuie lasati figurantii aia sa plece.

Am vazut echipe din diviziile inferioare gen: spania, italia si alte cateva campionate care ar lua campionatul la noi fluierand.

Lasati patronul si luati aminte la ce fac jucatorii...si chiar de ar face ceva sa il zboare pe bcali nu e normal sa o faca pe blazonul Stelei.CLAR.

**alex**27.10.2007 14:24

O rusine de echipa

Este Steaua lui Georgica

O stimam si-o respectam

Pe cioban nu-l suportam

paraipan_2927.10.2007 14:24

Uitati-va acum pe Realitatea TV!

fansteaua4627.10.2007 14:24

Ma doare sufletul ca o spun dar suntem o echipa de pluton !

Suntem de risul curcilor! Suntem jalnici si penibili !

bazatu27.10.2007 14:27

Fratilor eu am o idee.Sa strungem toti stelistii din intreaga lume 12 milioane de euro si sa ii dam ciobanului.Cred ca asa putem scapa de el.

georgecristian27.10.2007 14:28
Cei ce bagau strambe cum ca Hagi e antrenor prost,sa se uite acum la jocul nostru. Pedrazzini se vede ca e secund,iar marile vedete ale noastre dorm in ghete. Suntem in ultimele 4 echipe din campionat ca joc. Singurul nostru compartiment forte a fost si el afectat de cand a plecat Hagi,iar mijloc si atac oricum nu avem. Nervi sunt destui,pentru ca Steaua este imaginea neputintei,nici o echipa nu inspira atata mila in campionatul romanesc. Ma doare sa spun asta,dar am ajuns prostii satului,ne-au batut ultimii din campionat,le-am dat singura victorie de pana acum,am avut mari emotii cu UTA si cu mioveni,habar n-avem sa atacam,avem un patron de balaceanca.

E oficial: SUNTEM IN PRAPASTIE,nici macar pe marginea ei. Foarte bun a fost acel articol "triumful incompetentei",majoritatea celor ce lucreaza pentru Steaua sunt niste incompetenti,ciobanul e incompetent la orice mai putin jecmanirea terenurilor si mulsul oilor,80% din jucatori sunt niste impotenti fotbalistic(lasati-ma cu forma slaba a unora care dureaza de 7-8 luni),nepasatori iar managementul(Argaseala si Ilie) e de ras,niste amatori desavarsiti.

pentru mine,de 2 campionate incoace Steaua Bucuresti nu a mai participat in Liga 1. Acum joaca 11 baieti care au furat sigla si au pus-o pe piept,un cioban care a furat clubul impreuna cu palamaresul sau si se face ca investeste,insa suporterii au ramas alaturi de echipa,chiar daca impartiti intre dragostea pentru Steaua si banii lui Becali. Eu sunt un novice fata de altii,tin cu Steaua doar din 97',insa aceasta este cea mai slaba echipa a Stelei pe care am vazut-o,Steaua lui Piturca pare galactica fata de aceasta.

Prestatia de la Cluj e doar ultima dintr-un lung sir de meciuri penibile ale acestui surogat de Steaua care ni se prezinta de 2 ani incoace. Intelegeam un sezon penibil,ca cel de anul trecut(desi am jucat mai bine in CL),dar sa ai 2 sezoane asa dezastruoase cand esti Steaua e innaceptabil. De 2 ani incoace jocul Stelei e intr-o continua scadere,cu niste mici urcari in cateva meciuri izolate,dar trendul s-a mentinut. Sunte morti ca joc,psihicul nostru e 0,cadem la primul gol primit,habar n-avem sa pasam,iar mingile lungi sunt la moda. Cam astea sunt coordonatele Stelei in ultimii 2 ani.

In trecut,mai ma tachinau prietenii mei ce tineau cu alte echipe rivale,insa cum aduceam vorba de rezultatele Stelei inghiteau in gol,acum le dau eu dreptate,suntem in ultimele echipe ale primei ligi,cum iesim din Ghencea suntem mielusei,facem pe noi. Rivalii nostri dau 3,4,5 in deplasare si noi ne taram pur si simplu in deplasare.

Celor ce conduc acest club acum:SA VA FIE RUSINE!!!! Dica,crezi ca i-a placut lui dobrin ceea ce a vazut? Si cand ma gandesc cate sperante isi punea Gicanul in Dica.

Suntem o echipa fara cap si fara coada,fara plan de joc,suntem bezmetici rau,ce naiba simbolul nostru e Banel Nicolita,un muncitor care fuge,nu gandeste,cam asta e motto-ul la Steaua acum.

Cineva sa le ia stema de pe piept acestor nesimtiti!!!

FORZA Steaua!!!(cea adevarata)

Intotdeauna superiori.

Foarte exact! Jucam asa de doi ani, cam de cand a plecat Protasov! Inclusiv in era Oli, desi aveam rezultate in UEFA, jocul suferea teribil la orice meci amarat din deplasare. Toutsi era o diferenta, puteam invoca jocul in inferioritate numerica, pentru ca mereu aveam cate un eliminat.

Acum, Steaua este distrusa, iar cuplul de antrenori Becali-Pedrazzini este capabil doar sa promoveze incompetenta, vezi non-valori precum Surdu, Croitoru. Cum Dumnezeule poti tolera de pe margine un joc in care mijlocasii paseaza in fata la bataie toate mingile, ca la rugby!?? Nu pasam la mijloc, nu ne demarcam in grup, nicio schema, absolut nimic!!

Am o singura consolare, ciobanul scade in sondaje!

armageddon27.10.2007 14:29

Eh, pana nu o mulge de tot nu o lasa. Asa ca mai bine sa ajunga mai repede in B, ca poate scapam de paduchi. Atunci poate vor veni numai oameni cu sufletul, nu lipitori pus pe muls un simbol national. Rusine celor care iau numele Domnului si-l asociaza cu banii si fotbalul! Dumnezeu nu rabda prea mult asemena blasfemii!

Acest diavol a intunecat mintile tuturor oamenilor care au intrat in contact cu el. Puternici cei care au plecat si l-au lasat balta si nu si-au pangarit sufletele. Pe unde e el, e numai haos. Nici nu merita pronuntat numele. PIEI SATANAAAA!!!!

Sunnyblack27.10.2007 14:30

Total deacord cu tine. nu mai pot de nervi.

PS.La toi care lo criticat pe Hagi, na Hagi o fost devina ma??

Hagi o fost un fotbalist ma nu un ciumegar.

The Flyer27.10.2007 14:32

e,daca nu apareai tu, chiar aveam o dupa-amiaza trista!noroc cu bufoni ca tine!

Crash1o627.10.2007 14:33

E RUSINOS!!!!!.... Ca o conducere ( incepand de la cel mai mic antrenor pana la marele patron oier) sa faca dintr-o ograda plina de jucatori ai nationalei( care fac rezultate uimitoare cu nationala )sa nu poata sa lege 2 pase... sa nu poata sa joace nimik.... RUSINOS!!! Conducerea Stelei = o... Becali=-100000000, antrenorul =0, Adi =0... toti=o . De cand a plecat MM ia oierul deciziile singur si face chiar un mare kkt pentru. ca e prost!....

Mafia27.10.2007 14:35

Doamneee am ajuns de rasul lumi :((.Sunt de parere ca totul se va termina cand ciobanul va pleca(spre sa se imtample cat mai repede).Eu unu nu mai pot sa ma uit la meciuri pentru ca nu mai am ce sa vad.Si-a batut joc de Steaua de simbolul national :(.Gigi LASA-NE ODATA

marius197727.10.2007 14:36

Poate si pedrazini asta este antrenor dar saracu nu are demnitate sa-i spuna ciobanului cum sa joace si tot ciobanu face echipa.

Imi pare rau dar cat timp ciobanu este acolo se duce Steaua pe apa sambetei.

nu este Hagi antrenor (poate ca nu) dar ciobanu este un prost si nu stie nici macar sa isi aleaga o echipa de conducvatori, Adi Ilie jucator bun la vreme dar sa-l iei asa si sa-l pui unde este mai las-o in morti masi la fel si Argaseala cine **** mea a auzit de asta?

«13456711»