FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Cluj - Steaua 2 - 1

«1234511»
greenyes27.10.2007 13:55
Pustii frustrati, calmati-va, nu Becali joaca.

Massimo e de vina si daca are demnitate va pleca.

A mai fost Steaua in situatii de criza si tot Becali a scos-o aducand un antrenor bun. Asa se va intampla si acuma.

Bai baiatule, sper ca ai o varsta foarte frageda daca nu sa ne fereasca Dumnezeu tara de cei ca tine...........

Joga Bonito27.10.2007 13:56
Dorin Goga - 02.07.1984 ... fa tu socoteala

Perfect!

Dc si-ar folosi personajul caruia nu o sa-i mai rostesc numele niciodata 0,0001% din creier, in iarna Goga ar fi jucatorul Stelei. Sau cel putin, Adi Ilie...

Si neaparat un antrenor bun. Cu Laca ne vom duce si mai la fund, si e pacat sa-i terfelim numele.

UltrasRadu27.10.2007 13:56

A mai fost Steaua in situatii de criza si tot Becali a scos-o aducand un antrenor bun. Asa se va intampla si acuma.

Mama toti inteligentii vin cu pustii frustrati...impuscati-va cu Becali cu tot...

Cum poti sa mai tii partea handicapatului asta...care nici macar nu a investit in clubul asta si a facut praf o echipa iubita de milioane de oameni. Celor care il sustil ii rog mult, dar mult...impuscati-va odata cu el...a murit spiritul nostru...suntem 0 barat nu vedeti si vina o poarta Becali si Pedrazzini...ca Surdu a aparut azi in echipa marti si azi ca era nevoie de el.

strezahuzum27.10.2007 13:57

Bravo baieti ! Ma bucur ca vi s-au marit salariile, azi ne-ati aratat ca le meritati.

Ce dracu sa mai zici ? Haos, haos total, trei sferturi din vedetele noastre au intrat azi cu figuri in cap pe teren, ca deh, ei joaca in CL.

Dica, du-te tata incotro vrei tu, numai lasa-ne. Oricum numai la asta iti sta mintea. Restul panaramelor, lasati-va dracului de fotbal, in afara de Zapata.

Azzido27.10.2007 13:57

mi-e scarba de voi, sunteti niste mercenari.

nu meritati sa purtati tricoul Stelei.

mizeriilor ce sunteti.

DAMASKINOS27.10.2007 13:57

In iarna trebuie vandute toate ''vedetele'' si adusi jucatori care sa puna osul , nu figuranti.

stelist 100%27.10.2007 13:58

RUSINE ...... cu asa joc de echipa cred ca ne bat si aia din diviziile judetene............. :unsure: trist....foarte trist.....

Jimmy27.10.2007 13:58

ce naiba aberezi tu acolo mah? Poi Gigi ne-a bagat in criza... cum MM lui ne scoate tot el incredibil. nu-l mia suport sper sa moara lovit de un tir ceva... NU TE MAI SUPORTTTTTTTTTTTTTTTT ciobane :(((

dragos_drlsteaua27.10.2007 13:58

Toate bune si frumoase baieti! Se pare ca baietii tin cu noi si vor sa puna umarul la debarcarea oierului. Nu mai tineti minte cand spunea ca singurii care il pot inlatura de la carma Stelei sunt jucatorii? Eh...se pare ca asta se intampla, pentru ca eu unul nu cred ca niste jucatori care acum 2 ani jucau o semifinala de Cupa UEFA pot fi atat de penibili!!! Sau...poate cine stie!

In orice caz, sunt curios cum va fi primita echipa in Ghencea miecrurea viitoare...si mai curios sunt de cine naiba va mai cumpara acum bilete pentru marele ''derby'' cu Sevilla!

Fruntea sus fratilor, incet-incet ciobanul da in dileala!

Forza Steaua! M*** Fc Steaua

Tupac Amaru27.10.2007 13:59

Nimic despre meci si despre acesti nesimtiti care formeaza cica echipa Steaua.

O rugaminte insa catre Marius Lacatus: probabil ca dupa acest meci schizofrenicul paranoid il va zbura pe Pedrazzini. Mariuse, NU ACCEPTA NICI UN POST LA Fc Steaua! TE VEI COMPROMITE IREMEDIABIL!

paul9027.10.2007 13:59

parerea mea e ca Jiji nu e vinovat de acest rezultat....poate pedrazzini putin dar marea vina o au "fotbalistii"...se cred mari vedete si nu leaga 3-4 pase...si cand le leaga,sunt ori pase inapoi ori in lateral.in rest mingi lungi,la bataie...asta nu e fotbal!si nu au umpic de ambitie si daruire pentru aceste culori....RUSINE!!!

golya127.10.2007 13:59

Oare ce urmeaza dupa asta? Liga SECUNDA?

ros-albastru4ever27.10.2007 14:00

Rusineee,nu-mi vine sa cred....este o umilinta fara margini!!!!Sa va fie rusine mercenarilor,aveti salarii de miliarde de lei si jucati ca niste cizme sparte....Ciobane,pleak altfel nush dak o sa mai prinzi urmatorul meci a lu Steaua...jucatorii sunt niste nesimtiti si mai au si pretentii de Liga Campionilor...am ajuns sa imi pare foarte rau ca am intrat in Liga,sa rada toti de noi,,,toata lumea este vinovata,TOATA LUMEA...Unde's sfintii tai oierule,ca sa te ajute pe tn,UNDE????Pana si Dumnezeu s-a saturat de tine...dar treaba e ca akuma echipa a ajuns intr-un hal fara hal,obiectivul urmator este sa evitam retrogradarea...vai de capu' nostru

cojocaru27.10.2007 14:00
Oare cum imi pare rau sa o spun .. Sunt stelist de vreo 15 ani .. Totusi,ma bucura acest rezultat .. Poate asa .. lumea il va ura mai mult pe Gigi Becali si va invatza care este intr`o situatie de genul` acesta .. atitudinea pe care suporterii trebuie sa i`o afiseze Lui .. si jucatorilor . Adika , ignoranta totala si dispretz.

cred ca sunt multi care gandesc ca tine...eu sunt de ani de zile in italia si nu am mai vazut meciuri asa de proate nici aici in divizia LOCALA...Liga 2 la noi e prea tare pentru Steaua de acum...parca au plumb in picioare!joaca un ANTIFOTBAL toata echipa, iar EUROPARLAMENTARUL sta pe tron bucuros ca face pe antrenorul...unde esti tu TEPES DOAMNE sa ne scapi de un ipocrit???unde esti Protasov, ca de la tine incoace fotbalul la jucatori nu le mai place???de ce suporterii din Romania mai incurajeaza Steaua dak nimic nu mai functioneaza km trebuie din cauza celui care A IMPRUMUTAT Steaua dar care de fapt se da drept PATRON??

Joga Bonito27.10.2007 14:00
mi-e scarba de voi, sunteti niste mercenari.

nu meritati sa purtati tricoul Stelei.

mizeriilor ce sunteti.

Cam exagerezi amice... sa lasam jignirile deoparte. Singurii vinovati sunt antrenorul Pedrazzini si acel personaj scarbos si analfabet!

Un pic de echilibru!

I.N.Money27.10.2007 14:00

Niciodata nu am vazut un meci al Stelei cu atata scarba cu care l-am vazut pe acesta . Sunteti niste mizerii , mi-e rusine ce a ajuns Steaua Bucuresti in ziua de azi.

ghitagbrl27.10.2007 14:00

ba ia zii cu cat esti platit de cioban???

ti-a dat si tie un ceas??

costy_k1_G.27.10.2007 14:00

N-am vazut toata viatza asa ceva...intr-un cuvant AMATORI de la conducere, banca tehnica si jucatori. S-a vazut ce s-a intamplat si nu mai comentez dar pana cand vom mai suporta?

UltrasRadu27.10.2007 14:00

Propun ca miercuri sa umplem stadionul si sa nu-l parasim decat dupa ce pleaca jigodia asta de la echipa. E clubul nostru, e istoria noastra, e mandria noastra si numai noi putem sa o salvam...

adytza87v27.10.2007 14:00

Ceea ce joaca Steaua acum nu se poate numi fotbal. Joaca haotic, 3-4 in spate, si restu in fata, asteapta centrari si mingi lungi. Si dupa cum merg lucrurile....nu vad nicio iesire din aceasta situatie.....pacat....

sorin_daniel27.10.2007 14:00

urlu de nervi...ma doare capul...ma doare inima...scarba .....de Becali

xtrip1927.10.2007 14:00

cata dreptate avea MM cand spunea ca echipa se va autodistruge, ca mai juca putin din inertie iar apoi din cauza lui Becali se va autodistruge...

off....cat il regret, stiam..simteam ca o data cu plecarea lui vor urma adevarate catrastrofe pentru Steaua..

din pacat simt ca va veni Lacatus, si deja sunt trist cand ma gandesc la soarta lui, daca vine acum nu stiu daca va prinde sfarsitul de campionat..

revivo27.10.2007 14:01

Lacatus, nu trebuie sa accepte mizeriile ciobanului. Nu trebuie sa vina secund in Ghencea.

androsteaua27.10.2007 14:01

Steaua=0 si atat

CaTaLiNsm StElIsTu27.10.2007 14:01

Ce ar mai fi de spus dupa un astfel de rezultat?!.............RUSINE!,doar atat......

Este pentru prima data in viata mea cand privesc o infrangere(rusinoasa)a Stelei fara sa sufar...si nu pentru ca nu imi mai iubesc clubul doar prin simplul fapt ca nu mai pot.....sa adunat atata tristete in sufletul meu incat nu mai pot nici sa sufar:((((((((

p.s. Sincere felicitari baietilor de la U Cluj!!!Dovada de ambitie si determinare,n-au renuntat nici un minut la lupta si si-au dus lupta pana la capat.

«1234511»