ciobane ne`ai ingropat in rusine luati`as *****`n ****
ciobane ne`ai ingropat in rusine luati`as *****`n ****
Minutul 85 si suntem in genunchi.Ma doare sufletul ca o spun dar suntem o echipa de pluton!
Suntem de rasul curcilor!
nu sepoate asa ceva ... da nu se pOATE suntem de ras astia nu se gandesc ma si la noi iau ceasuri de 5k euro cand joaca asa
Becali pleaca pleaca ******
Steaua CEA MAI SLABA ECHIPA A MOMENTULUI DIN Romania!!!!
Absolut RUSINOS ce se petrece la Cluj, suntem ridiculizati de ultima clasata! Jenant!
baieti, eu nu vad meciul, da spuneti-mi si mie va rog ... daca tot iau bataie, macar joaca cu ceasurile de la oier la mana ? ca altfel nu inteleg cum bate Clujul
Oare cum imi pare rau sa o spun .. Sunt stelist de vreo 15 ani .. Totusi,ma bucura acest rezultat .. Poate asa .. lumea il va ura mai mult pe Gigi Becali si va invatza care este intr`o situatie de genul` acesta .. atitudinea pe care suporterii trebuie sa i`o afiseze Lui .. si jucatorilor . Adika , ignoranta totala si dispretz.
le-a marit salariu, le-a dat banii inainte de meci, si ii au in buzunar, ii trage buzunaru' in jos.
RUSINOS!
Nu imi vine sa cred ce se intampla.Astia nu sunt ai nostri,asa ceva nu se poate.sa plece toti din Ghencea in frunte cu Massimo.
Culmea e ca suntem primii pe care ii bate UCluj! Cita neputinta, ce rusine...
felicitari domnule Becali pentru oile care leati achizitionat dar ar trebui sa va cumparati si vreo cativa berbeci poate joaca mai bine ca oile astea
Nu stiu ce sa mai simt..greata,dispret. Suparat nu sunt in orice caz. Asta chiar nu e Steaua mea. Nu ma deranjeaza atat de tare rezultatul cat mai deranjeaza echipa in sine. Numai vedete care nu au de ce sa isi murdareasca ghetele pe terenul ultimei clasate,cand ei joaca pe Emirates , Santiago Bernabeu sau alte mari stadioane
mdea poate iar a vb Gigi cu baietii ca sa scape si de pedrazzini
mdea
eu va spun nea gicu ar rade copios...
Gigi cand oare scapam de tine ?
cum se simt jucatorii astia ? ... se gandesc vreodata la noi ? ciobane mai dale ba si un lant de aur de 1 kil
Ce varsta are GOGA? De la U Cluj?Ar fi un bun inlocuitor pentru Dica...
Dorin Goga - 02.07.1984 ... fa tu socoteala
**** Gigi !
rusine mah !!!!!!!! , in D cu voi.! ! ! ! sunteti varza, patati numele echipei cu stilul vostru ratat de joc, nici macar nu dati importanta, v`a orbit ciobanul cu banii luati din vanzarea oilor, rusine!!!!!!!!!!!!!!
:angry: ![]()
Este cea mai organizata dezorganizare vazuta intr-un meci de asa zis fotbal. Steaua este doar o amintire! Am mai spus ca jumatate din echipa este formata din figuranti. Am gresit, trei sferturi sunt afara de fotbal. Cu asa jucatori, va fi greu si in Liga 2-a.
Victorie meritate pentru Cluj, au jucat mai bine. Steaua nu are ce cauta in fotbal in acest moment.
Pustii frustrati, calmati-va, nu Becali joaca.
Massimo e de vina si daca are demnitate va pleca.
A mai fost Steaua in situatii de criza si tot Becali a scos-o aducand un antrenor bun. Asa se va intampla si acuma.
Stau si ma intreb, noi chiar jucam in Champions League si vrem LOCUL 2 ?????
Am ajuns sa luam bataie de la ultima clasata .. Ce se intampla bai fratilor cu Steaua asta ? CE CAUTA Surdu pe teren ?? Ala e fotbalist ?? ~X(~X( Precis IAR a fost impus de CIOBAN ca sa fie bagat pe teren .. Inca sper ca Steaua ishi va reveni sezonu` asta .. Rad totzi ceilaltzi de noi si de de ceea ce a ajuns Steaua X(X(
suntem varza fratilor!!!cu echipa de pe ultimul pierdem....alte comentarii nu cred ca mai pot fi spuse :sad2:
Problema nu e ca pierzi la ultima echipa PROBLEMA e ca nu am jucat absolut nimic nimic nimic.......
unde sunteti aia care ati votat ca Pedrazzini e mai bun ca Hagi.... vai de mama voastra.... eu nu ma iau de italian.... ma iau de respectivii care nu s in stare sa faca o analiza a situatiei in care se afla Steaua dar au fost in stare sa manance ..... despre calitatile de antrenor ale lui Hagi.....
Cand fratilor o sa incepem REVOLUTIA....cand?????????????? Nici un mesaj impotriva celui care a imprumutat Steaua si nu a investit????? Cat trebuie sa mai suferimm??? Acasa poate pune jandarmii sa controloze suporterii pana la chiloti dar in depalsare????????
Vai de noi!!!!!!!!!!!!!
Daca ar avea putin bun simt atunci ar trebui sa isi dea demisia din functia de antrenor (principal sau secund, care o fi si aia) si sa lase JIGODIA sa antreneze el, ca nu stiu ce antrenor normal ar mai dori sa antreneze aceasta "echipa". MORI JIGODIE
Astia sunt jucatori de Serie B!
Daca si Banel a ajuns sa fie cel mai bun om al nostru e clar! Trebuie o schimbare majora la echipa, un soc mai mare decat indepartarea lui Hagi...
Aveti buzunarul prea greu??? Aveti prea multi bani si nu puteti sa alergati ? Aia de la Cluj castiga vreo 40 000 pe an si voi va "chinuiti" sa alergati pe teren cu salarii de peste 100 000 !!!
MORI CIOBANE!
Ronri... cum poti INCA SA IL APERI PE CIOBAN !?
Pustii frustrati, calmati-va, nu Becali joaca.
Massimo e de vina si daca are demnitate va pleca.
A mai fost Steaua in situatii de criza si tot Becali a scos-o aducand un antrenor bun. Asa se va intampla si acuma.
Protasov, Zenga, Olaroiu...toti adusi de Mihai Stoica.