FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Cluj - Steaua 2 - 1

«12345611»
pangica27.10.2007 14:01
Pustii frustrati, calmati-va, nu Becali joaca.

Massimo e de vina si daca are demnitate va pleca.

A mai fost Steaua in situatii de criza si tot Becali a scos-o aducand un antrenor bun. Asa se va intampla si acuma.

poate ai gresit site-ul mai otravitule!! TRebuie facut ceva!De ce Nu organizeaza AISS o miscare de protest,ceva;aici zic eu ca e vina jucatorilor care nu joaca nimic,nu alearga,nu dribleza ,nu fac nimic;apoi bineinteles ciobanul si nu in ultimul rand "faimosul" Pedrazzini?Cine este Pedrazzini?un kkt!Un sclav!Asta este!Trebuie sa facem si noi cum au facut cainii cand au mers in cantonament peste jucatori.AAA,dar am uitat ,dak s-ar intampla asa ceva la noi ,dupa aia cum si-ar mai lua baietii din peluza de pe primu rand banii de pe biletele vandute?cum?nu-si permite Peluza Nord sa protesteze pentru ca li se taie ratia!Rusine

Getthis27.10.2007 14:01
In iarna trebuie vandute toate ''vedetele'' si adusi jucatori care sa puna osul , nu figuranti.

Da frate, de acord cu tine, da zi-mi si mie ce jucator vine la Steaua sa puna osu sau vine la Steaua pentru ceasuri Cartier si mariri de salariu ?

JDERUL27.10.2007 14:02

Unde sunt cei care-l ridicau in slavi pe Pedrazzini? Ce sistem a jucat astazi echipa? Ca doar jucatorii inteleg mai bine cum le explica el schemele! Care scneme?

Hagi ii punea la munca. Nu le-a convenit!

Sa explice Ady Ilie ce se intampla la club!

RUSINE este prea putin pentru toti cei care reprezinta astazi Steaua oficial!

Ovidiu_IASHI_Steaua27.10.2007 14:02

RUSINE ! Rusine jucatorilor petru prestatia JENANTA si pentru faptul ca nu au salutat galeria la final de meci ( cel putin din ce am vazut eu), rusine lui Pedrazzini pentru lipsa de onoare si capacitate...si nu in ultimul

MORI CIOBAN IMPUTIT!!!!

MOOOOOOOORRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIII

androsteaua27.10.2007 14:03
Pustii frustrati, calmati-va, nu Becali joaca.

Massimo e de vina si daca are demnitate va pleca.

A mai fost Steaua in situatii de criza si tot Becali a scos-o aducand un antrenor bun. Asa se va intampla si acuma.

frustrat esti tu mah oaie!!

manu7127.10.2007 14:03

zdrente de jucatori care sunt plini de euro,prin contracte imense pentru valoare minima,care gindesc la fel ca patronul lor,cei mai buni,cei mai bogati,cei mai cei........nu antrenorul este problema,ci lipsa de pregatire,faptul ca la antrenamente nu fac nimic,faptul ca prostul mioritic le face pe plac unor nonfotbalisti,faptul ca Olaroiu a facut din ei tovarasi de dezbatut probleme care nu au legatura cu fotbalul si pentru ca antrenamentele cu el erau o joaca,sa nu oboseasca vedetele.....Steaua a jucat din inertie dupa era Protasov.......Hagi si-a dat seama ca are de-a face cu niste lepre si a incercat sa-i puna la munca,chiar daca nu a avut un vocabular adecvat........prostul mioritic si echipa lui platita pentru lipsa de valoare sa plece linistiti......respect pentru u Cluj,a luptat,a muncit,a aratat ca stie sa fenteze si sa suteze,a aratat scheme de joc,a aratat ca la Steaua se joaca fotbal in scirba pentru ca nu-i intereseaza.........prostule mioritic,tu ai distrus echipa,pentru ca nu poti sa oferi decit bani si vorbe goale.....acesti nonfotbalisti nu iubesc clubul Steaua, ei iubesc banul

ro_deci27.10.2007 14:03

Baiiiiiiiii Becali....ai dus echipa de ripa. Ce mai ai de spus acum....iti spun io.....lasa-ne! Cine l-o adus pe Surdu ca in vreo 6 meciuri de cind o venit la Steaua nimic n-a facut....sa mor daca stiu ce cauta ala la Steaua. Si Petro...asta ori cit s-ar chinui sa faca pe antrenoru...ca nu-i chiar asa de simplu,n-a mai mers si de data asta. Pai faceti ceva mai fratilor ca altfel Steaua va devenii o amintire a unei echipe de top a Romaniei. Imi pare rau de ce se intimpla,si ori ce s-ar inimpla toto stelist ramin...pacat de fotbalul romanesc!!!! Degeaba ai bani daca nu ai si un pic de cap.......

Hai Steaua!!!!!

predatorpulse727.10.2007 14:04

Cei ce bagau strambe cum ca Hagi e antrenor prost,sa se uite acum la jocul nostru. Pedrazzini se vede ca e secund,iar marile vedete ale noastre dorm in ghete. Suntem in ultimele 4 echipe din campionat ca joc. Singurul nostru compartiment forte a fost si el afectat de cand a plecat Hagi,iar mijloc si atac oricum nu avem. Nervi sunt destui,pentru ca Steaua este imaginea neputintei,nici o echipa nu inspira atata mila in campionatul romanesc. Ma doare sa spun asta,dar am ajuns prostii satului,ne-au batut ultimii din campionat,le-am dat singura victorie de pana acum,am avut mari emotii cu UTA si cu mioveni,habar n-avem sa atacam,avem un patron de balaceanca.

E oficial: SUNTEM IN PRAPASTIE,nici macar pe marginea ei. Foarte bun a fost acel articol "triumful incompetentei",majoritatea celor ce lucreaza pentru Steaua sunt niste incompetenti,ciobanul e incompetent la orice mai putin jecmanirea terenurilor si mulsul oilor,80% din jucatori sunt niste impotenti fotbalistic(lasati-ma cu forma slaba a unora care dureaza de 7-8 luni),nepasatori iar managementul(Argaseala si Ilie) e de ras,niste amatori desavarsiti.

pentru mine,de 2 campionate incoace Steaua Bucuresti nu a mai participat in Liga 1. Acum joaca 11 baieti care au furat sigla si au pus-o pe piept,un cioban care a furat clubul impreuna cu palamaresul sau si se face ca investeste,insa suporterii au ramas alaturi de echipa,chiar daca impartiti intre dragostea pentru Steaua si banii lui Becali. Eu sunt un novice fata de altii,tin cu Steaua doar din 97',insa aceasta este cea mai slaba echipa a Stelei pe care am vazut-o,Steaua lui Piturca pare galactica fata de aceasta.

Prestatia de la Cluj e doar ultima dintr-un lung sir de meciuri penibile ale acestui surogat de Steaua care ni se prezinta de 2 ani incoace. Intelegeam un sezon penibil,ca cel de anul trecut(desi am jucat mai bine in CL),dar sa ai 2 sezoane asa dezastruoase cand esti Steaua e innaceptabil. De 2 ani incoace jocul Stelei e intr-o continua scadere,cu niste mici urcari in cateva meciuri izolate,dar trendul s-a mentinut. Sunte morti ca joc,psihicul nostru e 0,cadem la primul gol primit,habar n-avem sa pasam,iar mingile lungi sunt la moda. Cam astea sunt coordonatele Stelei in ultimii 2 ani.

In trecut,mai ma tachinau prietenii mei ce tineau cu alte echipe rivale,insa cum aduceam vorba de rezultatele Stelei inghiteau in gol,acum le dau eu dreptate,suntem in ultimele echipe ale primei ligi,cum iesim din Ghencea suntem mielusei,facem pe noi. Rivalii nostri dau 3,4,5 in deplasare si noi ne taram pur si simplu in deplasare.

Celor ce conduc acest club acum:SA VA FIE RUSINE!!!! Dica,crezi ca i-a placut lui dobrin ceea ce a vazut? Si cand ma gandesc cate sperante isi punea Gicanul in Dica.

Suntem o echipa fara cap si fara coada,fara plan de joc,suntem bezmetici rau,ce naiba simbolul nostru e Banel Nicolita,un muncitor care fuge,nu gandeste,cam asta e motto-ul la Steaua acum.

Cineva sa le ia stema de pe piept acestor nesimtiti!!!

FORZA Steaua!!!(cea adevarata)

Intotdeauna superiori.

ovi66627.10.2007 14:04

cat de penibili mai putem fi?...

paraipan_2927.10.2007 14:04

Rusine, Rusine, Rusine

Afara Pedrazini, sa moara ciobanu!

Mi-e rusine sa scot capu in lume si sa spun ca sunt stelist.

Bine ca le-a marit salariile ca si meritau....

Astristul27.10.2007 14:04

Extraordinar... si pe astia i-am batut.... :angry:

Ce rusine ... sa te bata ultima clasata, cea mai slaba echipa din Liga 1 ... si a 2-a echipa a Clujului (ca valoare). Ion Moina ala arata ca o ruina! :rolleyes:

Aaa uitasem, le-au marit si salariile ca sa ne faca o astfel de "surpriza"! :dry:

forzateaua

Yoyoyoi27.10.2007 14:05

merita felicitari clujenii. Ne-au dat clasa. Ne-au aratat ce inseamna determinarea si lupta pana in ultima secunda.

Noi in schimb, am fost mai mult decat inexistenti. Cu exceptia catorva zvacniri ale lui Nicolita sau Iacob, in prima repriza, cu exceptia ocaziei lui Croitoru cand a nimerit transversala, in rest am fost INEXISTENTI. Aceasta este echipa lui Becali, echipa facuta de oamenii lui, cu banii lui, cu jucatorii lui si la comanda lui.

In acest fel ne asteapta un rest de sezon infiorator. Eu nu mai am spreante ca se va remedia ceva. Ne ducem din rau in mai rau. Asta nu este Steaua mea. E Fc Steaua, echipa pe care eu nu o sustin!

ghindoi27.10.2007 14:05

au jucat jucatorii Stelei la Cluj?????

daca da,atunci sa le fie rusine!

raduthedick27.10.2007 14:05

Baieti, n-am crezut ca o sa ajung sa il regret pe Oli! Dar il regret! Ce a fost circul asta cu atatia atacanti? De ce nu a jucat Cristocea? Aveam nevoie de un mijlocas cu cap la mijloc, nu de Iacob care rateaza tot ce prinde! De ce nu joaca Bicfalvi? Eu nu mai inteleg nimic. Problema este ca noi, suporterii, nu suntem foarte suparati, pentru ca ne-am obisnuit ca Steaua sa joace prost si sa piarda. Hai sa fim seriosi, cand am jucat ultimul meci bun (exceptie meciul din cupa de la Bacau)? Eu cred ca ultimul meci bun al nostru a fost in turul campionatului trecut cu FC National. Daca nu se face o miscare inteligenta acum (adica aducerea unui antrenor cu nume si cu rezultate, nu Hagi sau Pedrazzini), eu va spun ca vom intra intr-un con de umbra pe termen lung, vom fi o echipa de mijlocul clasamentului si adio cupe europene. Si ciobanul sa faca bine sa-si toarne cenusa in cap si sa-si recunoasca toate greselile facute in ultimul timp si sa nu se mai bage la echipa. Daca nu, sa ne inscriem de pe acum in Intertoto!

greenyes27.10.2007 14:06
Bravo baieti ! Ma bucur ca vi s-au marit salariile, azi ne-ati aratat ca le meritati.

Ce dracu sa mai zici ? Haos, haos total, trei sferturi din vedetele noastre au intrat azi cu figuri in cap pe teren, ca deh, ei joaca in CL.

Dica, du-te tata incotro vrei tu, numai lasa-ne. Oricum numai la asta iti sta mintea. Restul panaramelor, lasati-va dracului de fotbal, in afara de Zapata.

De Dica nici un suporter care intelege fotbalul si mai ales care a jucat fotbal la viata lui nu ar trebui sa i zica nimic. Fratilor de ce Dica era in stare sa faca spectacol cu Elton????????????? De ce???????? Pai Dica si Elton sunt fotbalisti, vorbesc aceeasi limba!!!!!!!!! Limba fotbalului!!!! Vad fotbalul la fel sau cum se spune " se simt" in joc, nici nu trebuie sa si vorbesca intre ei.

Cu cine sa joace Dica???? Cu cine???????

Ma uit la Dica si vad lehamite. Si el nu e de acuzat! Cred ca nici ceilalti nu ar trebui acuzati, ca multi n au valaore de Steaua asta e alta treaba. N au ajuns singuri la echipa. Is oamenii si ei. Cand rahatul este pana peste cap nu cred ca le mai arde nici lor de fotbal iar cand mai lispeste si valaore fotbalistica...............

Se trage in noi!!! Se trage de ani buni cu dejectii in culorile ros albastre!!!! Cand o sa miscam si noi un deget cand?????????????????

pangica27.10.2007 14:06
Cam exagerezi amice... sa lasam jignirile deoparte. Singurii vinovati sunt antrenorul Pedrazzini si acel personaj scarbos si analfabet!

Un pic de echilibru!

Asa e;e vina antrenorului ca nu vedem un sut de la distanta de la "galacticii" nostri,e vina patronului ca "extraterestrii" nostri nu dribleaza un jucator tot meciu,e vina lu Adrian Ilie ca lu Dica ii trebuie 5 minute sa faca o preluare si sa se intoarca.IN schimb ,jucatorii nostri,nu au nici o vina!!!PROPUN SA LE FACEM O STATUIE!!!si dupa aia sa le dam la **** !!!

cristian8627.10.2007 14:06

Multumim PAPAGALILOR din teren , celui de pe banca si celui de la "oficiala".

Suntem MANDRI de voi.

Rugati-l pe cioban sa va dea si o colivie cadou.

Dupa Steaua lui Savu, Apolzan, Alecsandrescu, Constantin, Ienei, Iordanescu, Raducanu, T Stoica, Lacatus, Hagi, Panduru, Adrian Ilie, Rotariu, Radoi iata ca avem si Steaua papagalior.

edman27.10.2007 14:07

cel mai rau dupa acest meci este ca am ratat in proportie de 80% titlul................totul din cauza unui cioban :sad2:

kosmyn_a47v27.10.2007 14:07

baaaaaaaaaaa astiea au innebunit gata pa pa Steauaa X(

aditud27.10.2007 14:08

O echipa dupa chipul si asemanarea jigodiei. Grotescul a coborat din loja oficiala pe teren; totul merge conform planului: schizofrenicul da directive aberante, calca in picioare tot ce ne este scump si imparte prime nemeritate si din dorinta de a ne da noua peste nas aratandu-ne ca, de fapt, echipa asta e FC becalia. Lucrurile se agraveaza si ma pun in situatia sa ma-ntreb pe cine sustinem noi azi...

cristi_mold27.10.2007 14:08

Fratilor cui ii trebuie puncte isi ia de la Steaua. UTA, U Cluj cine mai urmeaza. M-am saturat. Ciobane pleaca din Ghencea.

ronrichie27.10.2007 14:08
parerea mea e ca Jiji nu e vinovat de acest rezultat....poate pedrazzini putin dar marea vina o au "fotbalistii"...se cred mari vedete si nu leaga 3-4 pase...si cand le leaga,sunt ori pase inapoi ori in lateral.in rest mingi lungi,la bataie...asta nu e fotbal!si nu au umpic de ambitie si daruire pentru aceste culori....RUSINE!!!

Normal ca nu Gigi e de vina, jucatorii joaca.

Insa Pedrazzini nu e antrenor. Punct. Aveam o datorie morala sa-i dam o sansa dar atat. Trebuie sa plece.

Sper sa vina Lacatus.

Kappon27.10.2007 14:10

Eliminarea lui Pedrazzini ar fi o eroare. Echipa va fi aceeasi. Cam cati antrenori trebuiesc schimbati ca echipa sa mearga bine?!

Pe Croitoru nu o sa-l faca nimeni mai bun, atita poate. Gigi Becali este principalul vinovat de ce se intampla la echipa. L-a gonit pe Thereau si l-a adus....pe Gurita. Asa a rezolvat el problema centrului atacant la Steaua!

Un antrenor orcit ar fi de bun, nu poate face mare lucru, daca nu are cu cine. Meciul de la Sevilla i-a secat de energie si de interes pe jucatori si asta este grav.

**alex**27.10.2007 14:10

O rusine de echipa! S-a jucat tenis cu piciorul intre fundasii nostri si fundasii lor. Nicio idee in joc, haos total!

Bundy27.10.2007 14:10

E din ce in ce mai clar, ceva scartaie in jocul echipei, ne lipseste scanteia, ultima pasa, in rest putem spune ca am avut ghinion.:)))))))))))))))))))))))))

«12345611»