Cei ce bagau strambe cum ca Hagi e antrenor prost,sa se uite acum la jocul nostru. Pedrazzini se vede ca e secund,iar marile vedete ale noastre dorm in ghete. Suntem in ultimele 4 echipe din campionat ca joc. Singurul nostru compartiment forte a fost si el afectat de cand a plecat Hagi,iar mijloc si atac oricum nu avem. Nervi sunt destui,pentru ca Steaua este imaginea neputintei,nici o echipa nu inspira atata mila in campionatul romanesc. Ma doare sa spun asta,dar am ajuns prostii satului,ne-au batut ultimii din campionat,le-am dat singura victorie de pana acum,am avut mari emotii cu UTA si cu mioveni,habar n-avem sa atacam,avem un patron de balaceanca.
E oficial: SUNTEM IN PRAPASTIE,nici macar pe marginea ei. Foarte bun a fost acel articol "triumful incompetentei",majoritatea celor ce lucreaza pentru Steaua sunt niste incompetenti,ciobanul e incompetent la orice mai putin jecmanirea terenurilor si mulsul oilor,80% din jucatori sunt niste impotenti fotbalistic(lasati-ma cu forma slaba a unora care dureaza de 7-8 luni),nepasatori iar managementul(Argaseala si Ilie) e de ras,niste amatori desavarsiti.
pentru mine,de 2 campionate incoace Steaua Bucuresti nu a mai participat in Liga 1. Acum joaca 11 baieti care au furat sigla si au pus-o pe piept,un cioban care a furat clubul impreuna cu palamaresul sau si se face ca investeste,insa suporterii au ramas alaturi de echipa,chiar daca impartiti intre dragostea pentru Steaua si banii lui Becali. Eu sunt un novice fata de altii,tin cu Steaua doar din 97',insa aceasta este cea mai slaba echipa a Stelei pe care am vazut-o,Steaua lui Piturca pare galactica fata de aceasta.
Prestatia de la Cluj e doar ultima dintr-un lung sir de meciuri penibile ale acestui surogat de Steaua care ni se prezinta de 2 ani incoace. Intelegeam un sezon penibil,ca cel de anul trecut(desi am jucat mai bine in CL),dar sa ai 2 sezoane asa dezastruoase cand esti Steaua e innaceptabil. De 2 ani incoace jocul Stelei e intr-o continua scadere,cu niste mici urcari in cateva meciuri izolate,dar trendul s-a mentinut. Sunte morti ca joc,psihicul nostru e 0,cadem la primul gol primit,habar n-avem sa pasam,iar mingile lungi sunt la moda. Cam astea sunt coordonatele Stelei in ultimii 2 ani.
In trecut,mai ma tachinau prietenii mei ce tineau cu alte echipe rivale,insa cum aduceam vorba de rezultatele Stelei inghiteau in gol,acum le dau eu dreptate,suntem in ultimele echipe ale primei ligi,cum iesim din Ghencea suntem mielusei,facem pe noi. Rivalii nostri dau 3,4,5 in deplasare si noi ne taram pur si simplu in deplasare.
Celor ce conduc acest club acum:SA VA FIE RUSINE!!!! Dica,crezi ca i-a placut lui dobrin ceea ce a vazut? Si cand ma gandesc cate sperante isi punea Gicanul in Dica.
Suntem o echipa fara cap si fara coada,fara plan de joc,suntem bezmetici rau,ce naiba simbolul nostru e Banel Nicolita,un muncitor care fuge,nu gandeste,cam asta e motto-ul la Steaua acum.
Cineva sa le ia stema de pe piept acestor nesimtiti!!!
FORZA Steaua!!!(cea adevarata)
Intotdeauna superiori.