de vandut nu va vinde Steaua - fara Steaua .... oierul este un 0
de vandut nu va vinde Steaua - fara Steaua .... oierul este un 0
Off-topic: Nu stiu daca ati aflat dar un tragic incendiu a distrus ieri biblioteca personala a patronului de la Steaua, Gigilica Berbecali. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari. Purtatorul de cuvînt al omului de afaceri a declarat ca acesta este cu atît mai afectat, cu cît nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua...
u made my day , singura urma de zambet in aceasta perioada amara ...
e prea mult sa doresti moartea cuiva , eu cred ca vom scapa de Becali doar in 2009 , dupa ce-si va lua portia de umilinta in 2008 in alegerile parlamentare si`n 2009 in cele prezidentiale si poate va decide ca i-a ajuns ... dar nici atunci nu se stie sigur ...
:steag_steaua_ro:
excon
si cu Steaua e tot un 0
doar ca e un 0 caruia i se face publicitate gratis
Pana nu pleca Becali de la Steaua asa va fi.vad ca iar si-a gasit un catelus in persoana lui pedrazzini.Steaua a jucat mult mai bine a doua repriza fara surdu si Dica.Dica nu mai joaca nimic.asa Becali pleaca de la Steaua pentru ca alungi multi suporteri.nu mai prezinta acelasi interes un mecu cu Steaua cum prezenta inainte.si asta numai din cauza unui oier care are multi bani.noi vorbim degeaba aici ca el tot fara creier ramane...si tot conducatorul Stelei va ramane..DIN PACATE!!!!!!! Dar tot Steaua e in Europa cu toata prostia lui Becali si restu mor de ciuda.Forta Steaua! ![]()
@andyro subscriu la caracterizarea echipei facuta de tine.
Cine *** esti un cioban in Bucuresti M***** gigiiiiiiiii !!!!!!!
Estimez in maxim 30 minute un post prin care cineva sa propuna sa punem bani si sa cumparam clubul
.
Ar fi extrem de bine daca ura impotriva ciobanului ar fi manifestata si altfel decat pe net. Din pacate, rareori se intampla asta. Am mai postat de cateva ori sa va manifestati si pe stadion in acelasi mod, fara sa asteptati ca o grupare, o peluza sau un grup de oameni sa inceapa ceva. Faceti-va un tricou anti-Becali, un steag pe 2 bete, impartiti niste fluturasi printre cei de langa voi, sau pur si simplu strigati chiar daca sunteti singurii din tot sectorul. Cati dintre voi au sange in instalatie to practice what they preach ?
Sambata e meci la Cluj - fara BGS, bodyguarzi sau alte specimene. Ne vedem acolo !
mori!
afara din Ghencea imputitule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in ce hal am ajuns din cauza unui cioban!!!! in prima repriza a fost prima data cand pur si simplu mi-a fost rusine de Steaua de pe Teren
....Sevilia se juca cu noi ca-n curtea scoli...RUSINE OIERULE !! jos cu tine.!!!!
mars, afara, fugi, tiba, dispari, fa-te nevazut, pierdete si inmulteste-te cu 0. Nu imi mai vine in minte acum ce sa-i mai zic ciobanului!
Tocmai tu Gica? Cel care in urma cu 3-4 ani nu-l scoteai din "domnul George Becali" in articolele tale? Cum mai schimba timpul omul... Evident si evenimentele care au avut loc in acest timp. Esti un caz tipic de transformare. In bine? In rau? Mi-e greu sa ma decid.
Ma distreaza toate replicile astea acide, pline de injuraturi ![]()
Inca incerc sa le gasesc sensul...
Mdea, hai sa batem apa in piua! Se agita lumea ca sprayul si nu se rezolva nimic.
Voi sau, cel puțin, tipul care a scris articolul nu vede decât pãrțile rele. Pânã la urmã dacã nu era Becali mai ajungeam noi în ligã?? NU. dacã nu era el aveam performanțe în Cupa UEFA- NU. voi nu vedeți cã la ghinamo și Rapid unde sunt patroni diferiți de Becali nu ajung nicãieri. A greșit cu Hagi, a greșit cã a purtat fularul ãla la gât, dar dacã TU bãgai bani la Steaua, cum te comportai, îți zic eu, de 1000000 de ori mai rãu ca Becali. AªA CÃ TACI!!!!!!!!!!!!
Cred ca dramatizati..... ca deobicei!!!!!!!!!!!!! Si echipe mai puternice ( din toate pct de vedere) iau bataie....dar asa suntem noi, trebuie sa gasim tapul ispasitor pentru ca ne lasam manipulati de presa. Terminati cu prostiile si sustineti echipa si la bine si la rau..... cand era Paunescu si l-a dat afara pe Lacatus nu mai faceati asa urat....profitati de faptul ca Jiji este om bun si una peste alta vrea binele echipei si implicit binele lui!!!!!!!!!!!Nu cred ca face rau echipei.....cred ca infrangerea asta este tot spre binele Stelei, vor vedea realitatea(cei ce trebuie sa o vada!!!) si vor remedia ce e gresit. La Steaua sunt oameni ambitiosi care vor aduce si rezultate..... Forzta Steaua! :steag_steaua_ro:
Tovarase, ai intrat in partid. De azi esti noul secretar general al png. Iti multumim.
S-a gandit cineva la raketi?
vorbe vorbe si iar vorbe!!! in rest nimic. cred ca ar trebui sa ne intalnim vreo 10.000 de suporteri stelisti in p. universitatii si sa incep protestu' ca de vorbe s-au saturat toti!!! oti ne dorim sa plece insa nimeni nu face nimic pentru asta--pacat-dovedim ca nu suntem uniti
Asta cred ca e solutia: sicanare la fiecare meci, la fiecare aparitie a ciobanului. Scandari tot meciul impotriva lui, dupa si inainte de meci, steaguri si bannere contra lui , la meci,la stadion, trebuie continuat cu "Nu te votez" ,asta il enerveaza la culme, trebuie batjocorit non-stop si trebuie sa sa i se spuna mereu ca nu va face nici o branza(!) in politica, trebuie injurat ,scuipat si blestemat cu fiecare ocazie...
Numai asa cred ca vom putea scapa de el, cand va vedea ca nu poate iesi in public fara sa fie apostrofat si huiduit se va gandi si la plecare... Asta e parerea mea...
Voi sau, cel puțin, tipul care a scris articolul nu vede decât pãrțile rele. Pânã la urmã dacã nu era Becali mai ajungeam noi în ligã?? NU. dacã nu era el aveam performanțe în Cupa UEFA- NU. voi nu vedeți cã la ghinamo și Rapid unde sunt patroni diferiți de Becali nu ajung nicãieri. A greșit cu Hagi, a greșit cã a purtat fularul ãla la gât, dar dacã TU bãgai bani la Steaua, cum te comportai, îți zic eu, de 1000000 de ori mai rãu ca Becali. AªA CÃ TACI!!!!!!!!!!!!
fiecare are dreptul la o parere, asa cum ai si tu! nu poti tu sa spui cuiva sa taca!ti-as spune mai multe ,dar nu meriti...
colega la cat e maine sedinta la PNG? ca am uitat sa-mi notez in agenda.
taci da-te-n ********....
Pentru a va rezolva elegant folositi cu incredere pm
@Daniel.Steaua - nu sunt de acord cu postul tau. Se scrie "ma-tii".
M-am saturat sa tot citesc pe fcsteaua.ro de Gigi. Altceva nu stiti sa scrieti? Penibili.De ce nu scrieti de primul gol al lui Ov Petre in CL? De ce nu scrieti de jocul foarte bun al lui Ov Petre?
Penibili, penibili!
Decat sa vorbeasca de Ov. Petre mai bine vorbiti de Zapata.
Problema este mult mai simpla: NU AVEM VALOARE ! Din pacate si Dicanul s-a blazat...
Cu Gigi sau fara Gigi ....nu puteam obtine ninic mai mult aseara. Trist dar adevarat.
Uitati-va ce se intampla la Dinamo Kiev - care e la fel, ultima in grupa (cu experienta si participari mult mai multe ca ale Stelei , cu investitii mult mai mari). Uitati-va la Stuttgart - care au dat 10 mil pe UN fostbalist-Marica ;i nu 4 pe 6 ...ca noi
si care sunt la o puncte. Uitati-va la rusi care de abia au acumulat 1 punct, si ala chinuit cu Fener !!!
Din pacate, nu avem nas de mai mult.
Cat despre asasini platiti si altele ....simple "copilarii". Doar umilinta il va face pe Becali fie sa plece fie sa taca si sa faca.
Oricum va fi...dragostea fata de culori nu ne-o ia nimeni ! Cu atat mai putin finantatorul sau un amarat de meci pierdut cu 2-1 cu dubla castigatoare a cupei UEFA in ultimii 2 ani.
@ Azarello
Subscriu la ce-ai postat mai sus.
Multa lume traieste cu gandul ca Steaua ar fi ceva super echipa e Europei, pentru care accederea in primavara UCL ar trebui sa fie o formalitate.
Si mai multa lume traieste sub mirajul unei finale castigate chinuit si cu super noroc in 1986...
In momentul in care echipe ca Stuttgart sau Kiev cu bugete imense, pe langa cel al Stelei, au aceiasi soarta cu noi, cum ne putem noi permite sa speram la asa ceva? Cum poti tu sa compari jucatorii Stelei cu marii jucatori ai Europei?
Ideea e simpla, matematica: Steaua - transferuri - 6 milioane - valoare totala a lotului - 10-15 milioane (cu indulgenta)... 80% din jucatorii lui Real, Barca, Manchester, Inter, Milan, Chelsea costa cat tot lutul Stelei, luat ca jucator individual.
Pai noi ne plangem de cioban, de faptul ca am pierdut, de esec? cand ar trebui sa ne vedem de ale noastre pana cand o sa avem valoarea necesara participarii in astfel de competitii, nu sa vinsam cu ochii deschisi la victorii glorioase, ca nu suntem in basme...
Legat de solutiile oferite pentru mazilirea lui Becali: nu pot sa cred ca unii chiar iau in serios chestia asta, poate cauta pe Google "hitman for hire"...