FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

E simplu, vreau sa dispari, Gigi…

«1239»
fcsteaua.ro23.10.2007 22:24

Pentru ca altceva nu mai pot spera. Nu te vei schimba niciodata, mai mult, va fi din ce in ce mai rau. M-ai facut sa ma uit la un atat de important meci al Stelei ca la unul amical, iata ca ai reusit ! Ai reusit sa-l indepartezi de iubirea pentru Steaua pe pustiul ce se extazia la fentele lui Marcel Raducanu, la suturile lui Dumitru si ale lui Iordanescu, la loviturile de cap ale lui Sames, pe tanarul care a simtit ca-i pica cerul in cap intr-o noapte de mai 86, pe barbatul matur care, uneori, a pus Steaua inaintea familiei. Asta ai reusit, esti nefast, Gigi. Esti pecinginea ce s-a asternut peste noi, peste toti stelistii.

Asa ca nu am ce face, stiu ca nu avem cum sa scapam de tine si ca doar moartea te poate desparti de Steaua, ai spus-o tu insuti, asa ca asta iti doresc, vreau sa mori.

Tine cont, Gigi ! Nu i-am dorit moartea nici lui Ceausescu ! Cu toate ca in noaptea de 21 spre 22 decembrie 1989 am fost eu insumi aproape de moarte, de mai multe ori, lui nu i-am dorit-o, stiam ca trebuie indepartat doar de la putere, dar TIE, Gigi, TIE, iti doresc moartea. Pentru ca altfel nu se poate. Nu este crestineste ? Este un pacat ? Nu stiu, poate, probabil, sigur. Dar asta iti doresc, vreau sa mori.

Gica Chioru

militia23.10.2007 22:41

E singura solutie de a scapa de aceasta ciuma.

SteauaCareAFostNuCareEste23.10.2007 22:43

am citit pe postul anterior mai multe pareri. unii zic sa se duca sa uple stadionul si sa scandeze impotriva retardatului schizofrenic, fratilor... credeti ca pe oier il intereseaza ca cineva scandeaza impotriva lui ? vai ce copii sunteti , da va sfatuiesc sa mergeti sa umpleti stadionul sa ii umpleti si buzunarele oierului si in mintea voastra sa credeti ca o sa plece de la echipa ... suntei copii nu zic altfel pentru ca nu imi sta in fire sa jignesc .... a mai zis cineva sa dispara de pe site cei care zic ca ii doare in pix de echipa ... fratilor ... pot sa zic ca despre aceasta echipa nu ma doare numai in pix , ci unde vreti voi, pur si simplu mi se rupe din partea mea poate sa ajunga si in divizia Z, si chiar ii doresc din tot sufletul sa ajunga cat mai josssssssssssssssssssss, in schimb mereu voi fi stelist , voi purta cu mine accea "Steaua" care ne aducea bucurie in suflete. sincer eu din tot sufletul doresc acestor "jucatori" care sunt prea plini de ei, fara motiv, si acestei echipe sa aibe numai si numai esecuri si aici ma refer la esecuri foarteee mari... tineti minte echipa asta numai cand o sa se distruga complet, numai atunci v-a pleca retardatul schizofrenic ... si cu siguranta se va distruge cu asa cap... nici un jucator si nici un antrenor adevarat nu o sa vina vreodata la Steaua, atata timp cat retardatul schizofrenic o sa fie la carma, ci numai slugi, precum actuala conducere si actualii jucatori ... aceasta este parerea mea intima si personala pe care o sustin cu tarie ... noi stam in fata calculatoarelor si palavragim fara sens, in timp ce schizofrenicul retardat si paranoic il doare la basca de noi toti ... MANDRU CA SUNT STELIST , STELIST VOI FI MEREU (insa asta NU E Steaua PE CARE EU O STIU , E CONTRARIUL LA CEEA CE EU AM CUNOSCUT SI CONTRARIUL LA TOT CEEA CE INSEAMNA PRINCIPII UMANE SI RESPECT) ADEVARATA Steaua ESTE IN SUFLETUL MEU !!!

!!!!!!!!!!!!!!! DACA INTRADEVAR SUNTETI STELISTI SI SPUNETI CA IUBITI CEEA CE "Steaua" A FOST NUMAI UMPLETI STADIOANELE, IGNORATI TOT CE INSEAMNA Fc Steaua, LASA-TI SCHIZOFRENICUL PARANOIC SI RETARDAT SA INTELEAGA CA FOTBALUL FARA SUPORTERI E ZERO, FIINDCA SA RESPECTE SUPORTERII SI OAMENII IN GENERAL NU O SA INVETE NICIODATA !!!!!!!!

AndyQ23.10.2007 22:47

@ SteauaCareAFostNuCareEste

Mai pune si tu niste virgule, sa intelegem si noi ce vorbesti...

SteauaCareAFostNuCareEste23.10.2007 22:51

la nervii care ii am numai virgule numai vad ... un lucru e cert Steaua pentru MINE NUMAI EXISTA ... EA A RAMAS DOAR IN SUFLETUL MEU ... restul e dupa chipul si asemanarea retardatului schizofrenic paranoic

SteauaToronto23.10.2007 22:52

MORI ca nu se mai poate. Mi-ai mancat toate zilele tarane, tot timpul ma zbat pentru tot ceea ce inseamna aceste culori magice ros-albastre ca sa vad dupa aia ca intr-un minut iti bati joc de tot.

RUSINE !

SteauaCareAFostNuCareEste23.10.2007 22:56

nicioadata ... niciodata... niciodata un jucator sau un antrenor cu coloana vertebrala nu va veni la Steaua atata timp cat retardatul va fi la carma ... asta e durerea mea cea mai mare

DelPiero1023.10.2007 23:02

Da,e poate regretabil,dar si eu as vrea sa dispara acest cioban...se zice ca nu-i bn sa doresti moartea altuia...dar repet,daca am scapa de Jiji Fekali(ORICUM,prin orice cale) eu nu mai vreau altceva de la viata...

vlad_cj23.10.2007 23:05

Eu totusi mai am o farama de speranta ca ciobanul va pleca...nu stiu de ce...pentru ca va fi dezamagit la urmatoarele alegeri...si care era scopul lui cand a venit la Steaua?! sa aiba rezultate in cariera politica...si cum acum majoritatea lumii "se prinde" de ce fel de om este acest incult, poate isi va da seama si el ca nu mai are rost...sper...

"Steaua CURATA, Steaua NON'becalizata"

* este un vers "mori in **** mea din proprie initiativa..."

Mawerick_fcs23.10.2007 23:06

:steag_steaua_ro: Parerea mea e urmatoarea: Oieru poate pleca de la Steaua doar dak moare cum au zis majoritatea sau dak echipa se duce de rapa ... ceea ce vedem cu totii ca incet, incet se intampla dar de cat se duca de rapa cea mai mare echipa de fotbal a acestei natiuni mai bn sacrificam un cioban retardat si inconstient care se da mare cunoscator de fotbal si face el primul 11. Hai sa-ti dau si eu un sfat bai retardatu-le ... de ce nu il bagi tu mai bine in mata pe Surdu decat in primul 11.

George Stan23.10.2007 23:13
CE AU FACUT SUPORTERII LOR??????

-----

noi kiar suntem departe de asa ceva?

Da. Cu mici exceptii noi suntem solidari si Stelisti doar pe internet.

Motivele sunt complexe.

SteauaCareAFostNuCareEste23.10.2007 23:13

MAESTRUL VORBESTE IMEDIAT DUPA MECI

Emeric Ienei: "Mi-e rusine de Steaua"

Emeric Ienei a criticat dur jocul Stelei de la Sevilla si a recunsocut: mi-a fost rusine de cum au jucat stelistii. Ienei i-a atacat dur pe Surdu si Dica despre care a spus ca au facut un meci prost si ca le-a fost gandul mai mult la bani.

"Mi-a fost putin rusine in prima parte, in repriza a doua Sevilla s-a multumit cu rezultatul, desi a mai avut ocazii, doua bare, un posibil penalti...S-au suparat cei de la Steaua ca am criticat jocul in mai multe randuri, dar in Liga Campionilor daca n-ai valoare, daca nu te poti ridica la nivelul cerut, nu poti avea pretentii. A fost o dominare absoluta in prima repriza, au jonglat pe langa noi, a fost un joc care m-a umilit un pic", a spus el.

"Surdu nici n-a existat pe teren, nu stiu daca a atins de trei ori mingea. Dica a fost mult sub valoarea lui, nu m-a mirat schimbarea. Jucatorilor le-au tremurat pantalonii pe ei, au vrut sa castige acei bani promisi. Puteam pierde la o diferenta mult mai mare", a comentat fostul selectioner

si iata inca o dovada pentru retardatul schizofrenic si paranoic ca banii nu sunt totul

Flo'o24.10.2007 00:11

Doamne de ar fii stadionu' gol la returu cu sevilla...dar gol...nici 1 mie sa nu fie....sa fie decat el cu nepotii in loja...insa se gasesc din pacate 10 mii d cetateni sa se duca sa vada p Jiji ...nu mai suport sa vad cum joaca descultii astya...se lauda ca are sute d milioane si el nu ia 3-4 jucatori de mare valoare....cica cer salarii mari...pai daten pm pleaca d la echipa dak nu poti sustine financiar...p Thereau,Elton de ce i-a dat??il eclipsau p finu' ,erau mult mai buni decat el ???nu o sa mai vada Steaua jucator precum Thereau multi ani d aici incolo...

CaTaLiNsm StElIsTu24.10.2007 01:13

E,d-le Gica Chiroiu...nu esti singurul care impartaseste acest sentiment...O spun cu mare durere in suflet,enorm de mare!Am doar19ani dar de cand ma stiu pentru mine exista o singura echipa in lumea aceasta:Steaua Bucuresti!...Din pacate ma aflu in celalalt capat de tara(Halmeu~Satu Mare) si sufar mult ca nu pot decat rare ori sa ajung pe"Templul din Ghencea",dar asta nu ma impiedicat niciodata sa fiu la fiecare meci cu sufletul acolo in galerie si sa-mi sustin echipa frenetic oriunde m-as afla,uneori fiind inconjurat de rasete ranchiunoase,dar de care nu mi-a pasat pentru ca eu i-mi sustineam echipa de suflet...si doar asta conta.Imi rodeam la fiecare meci unghile si traiam intens fiecare clipa,fiecare actiune,nimic neputandu-mi distrage atentia.Am implementat in sufletul aproape tuturor cunoscutilor dragostea pentru o echipa cum alta in Romania nu e si am reusit sa intorc din "ratacire"nu putini prieteni dinamovisti,rapidisti,etc...Eram poate cel mai optimist dintre stelisti,neincetand niciodata sa sper,chiar daca asta ma facea sa ma rup de realitate...Numaram de fiecare data minutele pana la urmatorul meci,iar la cele mai importante i-mi strangeam prietenii si organizam un loc unde sa urmarim meciul...Intr-un cuvand:traiam pentru Steaua!

Acum insa domnule Becali a-ti reusit sa ma faceti ca toata aceasta mare iubire sa o transform in suferinta...imi vine sa plang cand ma gandesc la ceea ce a ajuns clubul a-l carui culori imi curg prin vine...Am ajuns sa privesc meciurile asa cum un fiu i-si priveste mama pusa in sicriu.Am ajuns sa nu mai simt durerea care o simteam inainte la fiecare gol sau insucces suferit...am ajuns sa ma inchid in mine si sa ramn tacut,...am ajuns acolo unde nu credeam niciodata ca voi ajunge....:(

Va doresc tot binele din lume D-le Becali...chiar daca d-voastra ne-ati umilit,ne-ati batjocorit si toate astea pentru scopurile d-vostra personale...ne-ati calcat in picioare,dar mai presus de toate v-ati batut joc de cel mai important si iubit club din Romania<Steaua Bucuresti>,pe care l-ati transformat in propria d-vostra"stana".D-zeu sa va rasplateasca!

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

p.s. M-ati facut sa sufar d-le Becali dar iubirea din suflet nu mi-o va lua nimeni,asa ca inzadar doriti sa asociati propriul d-voastra nume cu cel a-l echipei pe care o iubesc pentru ca asta nu se va intampla NICIODATA!Puteti sa cumparati clubul FC Steaua Bucuresti,dar nu ve-ti reusi niciodata sa cumparati si iubirea noastra!

Tribuna 024.10.2007 01:56

Adrian Ilie si Argaseala, aveti branza in buzunar, ******** si ****** lui becacali pe buze si limba. Plecati si voi oameni de paie fara coloana vertebrala!

FortuneTeller24.10.2007 04:04

E prea mult sa doresti moartea unui om. Eu unul doresc moartea prostiei si indiferentei care a lasat Romania si Steaua pe mana unor Ceausescu sau Becali. Sentimentul amar este ca intr-o natiune cu multi oameni de valoare recunoscuta mondial, cu multi oameni mandrii, totusi sunt cei mitocani, corijenti la educatie si destinati anonimitatii, care ajung sa conduca. Nu stim sa ne respectam valorile adevarate, sa-i urmam pe cei care au cu adevarat ceva bun de spus sau de facut. Becali? Acelasi sentiment ca la reunirea de 10-20 ani a fostilor colegi de scoala sau liceu, unde cei care invatau si mergeau la olimpiade apar cu sacouri roase in cot, iar chiulangii si nulitatile apar cu masini de lux si sofer... Avem exact ce meritam: paine si circ.

In lumea asta prost facuta, ******** f_t in loc sa puta!

pui de dac 11224.10.2007 04:27

poate e un pic cam mult sa ii dorim moartea acestui imbecil, dar am ajuns si eu la acelasi sentiment. nu se mai poate. omuletu asta sfideaza regulile bunului simt, legile acestei amarate tari (declara sus si tare ca a plecat in bzuunar la sevilla cu 300.000 euro si nimeni nu se sesizeaza) si mai ales ne sfideaza pe noi ca suporteri.

M-am sictirit si de 'ziaristii ' nostri care in loc sa ii spuna verde in fata ca nu e decat un mare dobitoc, il perie si ii zgandare orgoliul lui de neam prost.

excon24.10.2007 04:48

La fel de simplu .. mi-as dori un comunicat al galeriei (N+S) sa NU se mai vina la meciurile echipei Steaua. Ne intalnim in baruri, la o bere, la orice.... dar sa NU se mai mearga pe stadion. Umplem buzunarele oierului cu banii nostri .... si pentru ce??? Pentru o echipa care are doar numele Steaua.... ??? Niciodata cat timp va fi oierul la conducere aceasta asa zisa echipa de fotbal nu va fi Steaua pe care o iubim, pe care o respectam.

Am spus-o mai demult... o mai spun inca o data.... Steaua NU MAI ESTE....mergem la meciurile altei echipe.. cu acelasi nume, culori, stadion... dar... fara nici un fel de blazon, atitudine, prestanta, mandrie....

Steaua a murit ..... ii doresc acelasi lucru oierului.

Off-topic: Nu stiu daca ati aflat dar un tragic incendiu a distrus ieri biblioteca personala a patronului de la Steaua, Gigilica Berbecali. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari. Purtatorul de cuvînt al omului de afaceri a declarat ca acesta este cu atît mai afectat, cu cît nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua...

Apolo24.10.2007 04:52
Eu totusi mai am o farama de speranta ca ciobanul va pleca...nu stiu de ce...pentru ca va fi dezamagit la urmatoarele alegeri...si care era scopul lui cand a venit la Steaua?! sa aiba rezultate in cariera politica...si cum acum majoritatea lumii "se prinde" de ce fel de om este acest incult, poate isi va da seama si el ca nu mai are rost...sper...

"Steaua CURATA, Steaua NON'becalizata"

* este un vers "mori in **** mea din proprie initiativa..."

Nu prea am mai frecventat acest site din cauza situatiei in care se afla echipa si din cauza administratorilor. Nu stiu ce s-a mai scris, dar acum vad la tine prietene o idee la care m-am gandit si eu. Nu stiu daca a mai aparut, cert e ca ma bucur cand vad ca macar inca unul gandeste ca mine. Nu stiu daca, chiar se va intampla, dar cred ca odata cu primele alegeri vom scapa de Becali. Sper din suflet ca asa sa fie, ca din cauza lui nu mai urmaresc nici un meci din campionat. Apropos, daca vrea cineva doua abonamente la peluza, contactati-ma. Eu nu mai merg la stadion. Acum, dupa meciul de aseara nu ma voi mai uita nici la meciurile din UCL, cele care au mai ramas, cele ale echipei care odata ma incanta si pentru care plecam de la servici sa merg la stadion, si mai luam si amenzi de la politie din cauza steagurilor de pe masina.

Singurul lucru pe care putem noi suporterii sa-l facem e sa nu mai urmarim meciurile. Nici la stadion si nici la televizor. Sa-l injuram de morti si familie pe George sau sa-i dorim moartea nu e o solutie. Nu trebuie sa-i mai dam satisfactii lui, nici Pro TV-ului (din cauza audientelor), nici GSP-ului. Trebuie sa ne dam noua satisfactii prin faptul ca facem ceea ce trebuie pe termen lung. Asa gandesc eu cand acum pentru mine Steaua a ramas doar o echipa de pluton. IMI PARE ASA DE RAU!!!

mai fratilor ziceti-mi si mie cand se organizeaza o rascoala sau ceva...... mortzii mamei lui de taran infect......anuntati-ma sa ne strangem si sa-i dam foc la palat sau ceva sa moara ca viermii........ceva trebuie facut.......aducetiva-ti aminte cand echipa Manchester United a fost pe punctul de a fi cumparata de americanul ala.....CE AU FACUT SUPORTERII LOR?????? AU POSTAT PE FORUMURI? NU !!!! AU IESIT IN STRADA CU BATE SI AU MERS LA STADION CU MESAJUL : AICI DE CALCI TI-AM LUAT CAPUL, Manchester NU E DE VANZARE! noi kiar suntem departe de asa ceva?

Imi pari tanar. Te da de gol pasiunea si gandirea inflacarata. Prietene, sa-ti spun eu ceva. O caracteristica principala a romanilor e lasitatea. Du-te tu cu toata galeria cu bate si rangi la palat si vine si el cu cateva sute de la BGS si daca in 10 min. mai sunteti vreo unul eu chiar sunt Apolo. Ai putea sa ma contrazici cu revolutia din 89 cand am stat "cu pieptul gol in fata gloantelor". Abureala. Aia a fost o greseala.

udaradu24.10.2007 05:08

si totusi.....e prea mult sa-i doresti moartea dar eu nu cred ca nu putem sa-l deposedam de club....Acest club nu poate fi al lui....un jurist bun si trebuie sa gaseasca o chichita ce i-a scapat ciobanului......RUGAM FOSTI MARI SPORTIVI AI Stelei SA SE UNEASCA SI IMPREUNA CU NOI SA SCAPAM Steaua DE ACEASTA PACOSTE NUMITA.........nu pot sa-i pronunt numele(ciban). sunt convins ca daca Pedra pleaca nici un antrenor de valoare nu va mai veni la Steaua.....nici macar( iubitul) Oly.Ciobanul va deveni:sef de stat,patron de club , antrenor si jucator (probabil isi va face si propriul lui campionat unde vor juca numai echipe de ciobani confruntiduse cu echipe de popi si calugari.iar galeria va fi formata din napastuitii miluiti de el din toate catunele inundate din tara.Mars la stina ciobane,acolo e locul tau.

neli24.10.2007 05:39

Jiji, esti o "vita proasta", nu te mai baga unde nu te pricepi, lasa-l pe pedrazzini sa faca echipa, "copilul tau " surdu e ca tine un "zero barat" .

Ripper24.10.2007 05:39

Suntem in asentiment total fata de acest imbecil, Gica.

Singura diferenta, vis-a-vis de cele scrise de tine, este ca pe 21 decembrie, desi nu ne cunoastem pe atunci, desi si eu am fost foarte aproape de momentul final, eu chiar i-am dorit moartea celuilalt imbecil, Pingilica...

ULTRASCUTY24.10.2007 05:53

SUBSCRIU,

ciobanul trebuie sa dispara sa se evapore in lumea interlopa din care face parte sa lase CSA Steaua sa respire.Din pacate pentru noi la acest moment singurul lucru pe care l putem face este IGNORANTA TOTALA a ceea ce reprezinta acest parazit, iar un parazit trebuie extirpat si asta o putem face doar prin ignoranta totala.

Si inca ceva ciobane, orice stelist adevarat cu siguranta ca prefera sa fie pe locul 12 - 13 si cu sufletul si integritatea si mandria intacta decat pe 2-3 si cu un parazit pe post de conducere, vezi asta nu intelegi tu ciobane, BANII POT CUMPARA MULTE DAR NU SI SUFLETUL DE STELIST SI ASTA NU O SA SE SCHIMBE IN VECI !!! MANDRU CA SUNT STELIST !

CITIUS, ALTIUS, FORTIUS - SEMPER FIDELIS CSA Steaua Bucuresti !!!

PS: si daca tot dispari sa iei cu tine si toate oile slugarnice care acum iti pupa curul pentru bani, i ai pe toti si fa ti o echipa in pipera si inscrio in divizia x alaturi de FC trump srl, stati ar in gat sa iti stea toata ura noastra pentru tine !!!

CITIUS, ALTIUS, FORTIUS - SEMPER FIDELIS CSA Steaua Bucuresti !!! Steaua SUNTEM NOI IAR FOTBALUL FARA NOI NU EXISTA !!!

.......

Popor stelist, treziti va, sa nu lasam ciobanul sa faca din Steaua o carpa folosita pe post de esarfa electorala !!! iar pentru asta exista o singura solutie IGNORANTA TOTALA, SA VADA ciobanul cum arata Ghencea gol !

AndyQ24.10.2007 06:14

Bai dar a dat Ov. Petre gol :)) Uite, copilul lui Oli o baga-n ate. Se pare ca suntem departe rau de forma Stelei pe vremea lui Oli :P

il_scorpio24.10.2007 06:28

Afara din Ghencea oier prost!!!!

«1239»