FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

E simplu, vreau sa dispari, Gigi…

«1789»
Oradeanu26.10.2007 08:20

@steaua_cristian

Asta e ultima noastra sansa de a scapa de bkl. Sa moara cu imprumutul lui cu tot.

PIERDERE DE TIMP-GIGI26.10.2007 13:23

Pai la asa patron asa suporter.

Va potriviti perfect.

Amandoi sunteti defecti.

Eu nu vreau sa moara Becali pentru ca pana la urma e doar un joc fotbalul.

Vreau sa plece .SA PLECE !

Civilizat , daca se poate .

Sa faca pomana vietii lui si sa-i dea Steaua lu' Hagi .Definitiv!

Pe gratis ,sau cu 6.000.000 $ cu cat a luat-o .

Abia atunci o sa-l iertam .Si o sa-l votam presedinte ...eventual....

Sau daca nu lui Hagi atunci unui nume mare din fotbalul Stelist :Iordanescu,Lacatus,Boloni,Jenei, Ducadam ,Adrian Ilie ,Popescu ,Bumbescu,Belodedici si pe inca cati mai am sa-i numesc...!!

Propun o cheta nationala ,sa-i dam 6.000.000 lui Becali si sa ne lase definitiv .

6.000.000 $ plus investitiile corecte -cheltuielile facute aiurea !!!

Becali e zero absolut . Dar sa-i vrei moartea insemna ca esti un numar negativ ....Deci nu ai ce spune .

Oricum pierdem (si aici ) prea mult timp cu prostul asta de Becali.

stelist_4_ever9026.10.2007 16:47

ce sa facem?! sa-l votam presedinte?! :O :O :O

ANTIgigi26.10.2007 18:37

De cand doream sa vad si sa citesc un astfel de comentariu.....Tot respectul Gica!....am aceleasi ganduri pentru JIGODIE... eu sper ca inainte de a muri sa ajunga la sapa de lemn...sa revada cum e sa fi sarac....sa manance coji de paine inmuiate in apa si sa bea apa cu viermi. MORI JIGODIE !

amarel26.10.2007 22:48
Sursa nu este cea mai credibila din lume dar scenariul este cat se poate de credibil. Nu este prima data cand Becali incearca sa isi gaseasca scuturi impotriva suporterilor (chiar venirea lui Hagi fiind o tentativa de "impacare" cu fanii). Intrebarea este, va permite Lacatus sa fie folosit in asemenea hal? Isi va cumpara Becalii pacea? Vor cadea suporterii intr-o astfel de plasa? Sincer, sper ca nu.

GSP prezinta astazi "performantele" din era Becalii comparativ cu perioada 1989-2003:

La o privire mai atenta performantele nu sunt chiar atat de mari, fiind mai degraba in aceeasi nota.

Spoiler:

Dar nici o fara grija, face Becali o echipa de vitezisti

Si ma rog cine dracu e HREBENCIUC asta de-l arde pe el de Steaua ????

Un sobolan mai spurcat de 30 de ori decat Becali !!!!! Sarim din lac in put.. Apoi, eu pun gatu jos ca Lacatus nu vine in momentul asta la Steaua !!!!Pana acum Lacatus a fost antrenorul ce a antrenat echipe cu lot subtire si cu care a obtinut maxim din ce se putea obtine.Priviti ce se intampla cu UTA dupa plecarea lui .Amintiti-va de Galati, a lasat-o pe locul 4, dupa ce a plecat el pe ce loc a ajuns ??? Lacatus a fost intotdeauna rebelul care a avut de suferit datorita comportamentului sau nesupus,datorita acestui fapt nu si-a facut prea multi prieteni in jungla asta fotbalistica romaneasca,altii din generatia sa, cu mult sub valoarea lui ca fotbalist sau si ca antrenor,au o mai mare sustinere , de fapt jigodia de Dragomir si M.Sandu, ei doi sunt cei ce dau tonul si fac cartile in mocirla asta de campionat .

Cine dracu crede ca nu mai sunt meciuri strategice ?????? Se lecuieste Pinalti de asa ceva ????? NICIODATA !!!!!!! Sa va aduc aminte ce a facut PINALTY la Pitesti ??????In orice alta tara, zbura si el si arbitrul respectiv !!!!! Cu tot cu presedintele de federetie !!! Dar nu in Romania, aici e permis orice !!!!! FAC PARIU PE ORICE SUMA, 100/1, CA IN CAZUL IN CARE MAINE, Borcea SAU PYNALTI, SAU ORICINE ALTCINEVA , INTRA PE TEREN SI DUPA DISCUTIA CU ARBITRUL SE ANULEAZA UN GOL , NU SE INTAMPLA NIMIC!!!!!! DIN NOU NU SE IA NICI O MASURA !!!

Pestele de la cap se i mpute !!! Cum sunt conducatorii asa este si fenomenul fotbalistic romanesc!!!!! Corupt, putred , imputit si fara valoare !!!

L-au aruncat pe Piturca dupa calificare pentru ca maria sa Hagi, s-a simtit lezat de declaratia lui PITI ca ,,nationala nu sta intr-un jucator '' Ei poftim, PITI a demostrat din nou acest lucru !!!! A muncit pe tacute si cum dracu a facut, ne-a calificat din nou, eu nu credeam ca o sa reuseasca!!! BRAVO LUI !!!! LE-A DAT O PALMA LEPRELOR Dragomir SI M.Sandu .........care acum il pupa si-n ......., ca altfel nu-si mai luau ei prime de calificare!!!

Si ca sa revenim la Becali !!!!! Steaua nu sta in banii lui Becali !!!!!! iNSA ACEST OM V-A RENUNTA EXTREM DE GREU LA ECHIPA ASTA !!! POATE CHIAR DELOC !!! DACA mai are un gram de ratiune ,si citeste 50% din postarile de pe forumuri, si chiar mai vrea sa participe la alegeri cu sanse de macar 25%, atunci de maine incepe el sa aibe atitudinea patronului de la Unirea Urziceni , cel care nu apare pe nicaieri,nu da declaratii, ii lasa pe conducatori si antrenori sa-si faca treaba ,nu aduce el ...SURZI si ZAHARII, ii lasa pe cunoscatori sa aduca jucatori!!!

. Nu spun mai mult, n-am pretenti de mai mult, asta-i strictul necesar !!!!!! Asa poate mai avem macar o sansa la campionatul asta , iar in viitor sa facem o echipa ca pe vremuri !!!!

Gica CHIORU

Pai daca ar fi vorba doar de 12 milioane de euro cred ca ar fi simplu !!!!Infiintam un S.A. facem subscriptie publica, si daca suntem 3 milioane de suporteri cu 10 euro de caciula..........ii dam lui Jiji ce iubeste el mai mult !!! BANIII

makaan27.10.2007 08:14

Si eu credeam odata ca cel mai bine ar fi sa moara parvenitul asta nesimtit...dar am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca asta nu merita sa scape asa usor...

Cel mai bine ar fi sa saraceasca peste noapte...sa se trezeasca ignorat si batjocorit de cei care acum il pupa-n fund...sa-i intoarca spatele toti "prietenii" de acum...sa primeasca ce a dat pana acum,dispret!

CHA28.10.2007 14:02

Sa-i ia cineva jucaria numita Steaua Bucuresti, nu mai putem rezista mizeriei acestui dictator.

Suntem cei care formeaza Steaua Bucuresti si nu-l vrem in fruntea noastra!!! NU MERITA!!!

O sa duca echipa in prapastie, chiar daca l-a adus pe Laca la Steaua, cat v-a rezista?? Pana la prima infrangere??? o saptamana, o luna?? Nu cred, pacat de Lacatus!!!

agu28.10.2007 20:08

Lacatus a gresit dupa parerea mea cand a acceptat postul de antrenor la Steaua si asta mai ales acum dupa ce a vazut cum a fost umilit Hagi !

Daca Ciobanul l-a dat afara pe Hagi dupa cateva etape nu vad de ce n-ar face-o si cu Laca ! Oricum sunt foarte multi stelisti care nu mai calca in Ghencea din cauza Ciobanului : Ienei , Balint , Puscas , Bumbescu , Hagi , ar fi doar cativa dintre ei ...

In alta ordine de idei , Ciobanul le-a marit salariile jucatorilor , lui Banel chiar i l-a dublat ( pentru. merite deosebite spre cl ) , au primit cate un ceas Cartier cadou si asta dupa trei infrangeri consecutive . Halal management al performantei ...

Stiti ca au iesit si bancuri pe seama stelistilor : ,, sunt cei mai prosti soferi ca asa aduna si ei puncte ...'' ! Apropo , cine are nevoie de puncte ... joaca cu Steaua .

Becali du-te , du-te , du-te ....

amarel28.10.2007 21:59

Pana astazi ,imi doream ca Lacatus sa nu vina la Steaua in avand in vedere situatia actuala .Speram ca G.B. sa fie boicotat din toate partile, mai ales de fostele glorii ale Stelei.

Acum insa, dupa aflarea vestii ca Lacatus e deja noul antrenor al Stelei , incerc sa nu imi mai bat capul cu G.B.-ul, si sa vad doar partea buna a acestui aspect!!

Sunt convins ca Lacatus are puterea si calitatile necesare pentru a readuce Steaua in primul rand la un joc OFENSIV , care sa aduca si rezultatele asteptate .

L-am urmarit atent pe Lacatus ata la galati cat si la UTA !!! Ambele echipe jucau ofensiv, ,fara a se baricada in aparare ,cu toate ca jucatorii pe care ii avea la dispozitie nu puteau emite pretentii.

Am vazut aici pe forum, tot felul de experti care spun ca Lacatus nu are rezultate-performante ca antrenor !!!!!

Si ma vad nevoit sa-i intreb : -cine dracului are rezultate ca antrenor in LIGA1 un campionat plin de blaturi si aranjamente !!!! Sa-l aducem pe Rednic, ca are performante cu RAPID Si Dinamo,,nu???? Sau pe SICHITIU !!!!

Va spun eu cine are performante in DIVIZIA A -Liga 1 ????? MARII BLATISTI pastoriti de M.Sandu si D.Dragomir !!!! Ce rezultate au ei in cupele europene, unde se vede clar cine face blaturi si cine joaca fotbal ???????

Lacatus este , si a fost intotdeauna un individ incomod, nu cred NU CRED ca v-a accepta mizeriile G.B.-ului, NU CRED ca se v-a compromite fie si cu cel mai neinsemnat amanunt !!! N-a facuto nici la GALATI nici la UTA De la UTA, n-a fost dat afara cine a scris asta a scris fara sa stie despre ce vorbeste !!!!

Eu ii urez succes lui Lacatus, SI PUTEREA SA FIE ACELASI Lacatus NEMANIPULAT de nimeni,necompromis de nimeni !!!! Eu am increderea ca Lacatus poate aduce echipa pe linia de plutire , ca poate ca se poate debarasa de jucatorii pe care-i considera inutili si are ochi sau consilieri pentru a putea aduce jucatorii necesari unei echipe care sa joace in stilul Stelei .

Lacatus poate aduce din nou la Steaua ambitia si rautatea in jocul echipei, ca in momentul de fata .....jucam tango si ...alte sporturi ....

SUCCES Lacatus , vei avea suportul tuturor suprterilor Stelei si rabdarea lor, poate ca tu vei fi cel ce v-a face posibila marginalizarea sau macar neimplicarea in selectionarea si titularizarea jucatorilor de catre ..expertul in fotbal G.B.

Timi29.10.2007 07:58

Nea Gigi,gata cu prosteala…Poate unii te considera un tip simpatic,care prin declaratiile facute prin diverse emisiuni TV,starnesti rasul mai mult ca cei de la Divertis…Unii te cred un barbat curajos,care sare la bataie cu oricine isi permite sa-i dea o replica sau

sa-l ironizeze cu umor…Dar pentru toti stelistii adevarati,care sunt multi si inteligenti esti doar un fanfaron!Acum vei spune ca sunt vreun dusman al clubului sau cineva manipulat,dar te inseli!Ca mine gandesc multi,dar nu au tupeul sa o spuna sau sa afiseze vreun banner,deoarece in astfel de cazuri folosesti gorilele.Ca presedinte,Ceausescu a fost minciuna,pe langa tirania de care dai dovada!Crezi ca tot ce conteaza se rezuma la faptul de a avea bani?La ipocrizia de a spune ca iubesti acest club si de a ne jigni idolii(ex:Lacatus,Hagi,Iordanescu,Dumitru,Stoica)?Faptul ca nu cunosti nici performantele Stelei sau ideea "Am vrut sa investesc cu Piturca la Craiova sau Steaua,dar am ales sa vin aici.",te-au facut sa te indragostesti subit de acest club?Fals!!!Incerci sa prostesti lumea si sa furi voturi!Cu mici si bere,cu miei de paste,cum ai invatat la tara sau cum ai fost invatat de rechini,dar pe noi nu ne prostesti.Cred ca ti-ai gresit electoratul,noi stelistii sesizam si ne disociem de cel care crede ca ne reprezinta.Nimeni nu merita voturi,cu atat mai putin tu!Steaua reprezinta varful performantei in istoria fotbalului romanesc,iar tu incerci sa o taresti in mocirla politicii,sa-ti faci "pohtele" in nebunia ta in care te vezi Mihai Viteazul.Steaua nu are nevoie de tine,cu atat mai putin noi suporterii.Exista multi oameni cu bani si cu dragoste adevarata fata de acest club,care ar veni cu placere in locul tau!Sper sa apuci ziua asta cat mai curand…LASA-NE!

luci stelistul29.10.2007 10:36

Cred ca cea mai buna cale ar fii sa fie intrebat cat vrea Becalii pe FC Steaua eventual o negociere cu el , deschis intr-o banca un cont si la catzi suporteri suntem cred ca am face fatza cu brio . Asa am scapa de Becalii si de prostiile lui si am fii si noi mai linistitzi .

«1789»