Subscriu,
acest site a devenit bordeiul unor pusti frustrati din peluza, din randul celor ce intra pe teren si rup scaune (
asta e viata lor).
Pentru acesti pusti frustrati era mai bine sa jucam o restanta cu Farul decat sa jucam in Liga Campionilor, vezi cazul lui Dinamo.
Tot pentru acesti pusti frustrati e mai bine sa fii pe locul 7, sa vinzi 8 jucatori pe an, sa aranjezi meciuri, pentru ei era mai bine cu Paunescu.
Noi, adevaratii stelisti, majoritarii, sustinem echipa si la bine si la rau.
Domnul Becali finanteaza echipa, si momentam o face cel mai bine din tara, vorbind pe rezultate. Avand ca termeni de comparatie finantatorii anteriori, e clar ca optiune mai buna nu exista.
Forza Steaua, Becali continua sa investesti si adu un antrenor tare la iarna.
Nu stiu cine esti insa asta este cel mai prost comentariu posibil...
Pusti frustrati...rupem scaune....stelisti adevarati....majoritarii...sustinem echipa la bine si la rau???
Uite parerea mea...nu ii iubesc pe baietii din peluza...eu merg acolo pentru ca acolo imi place sa ma duc eu la meci, acolo simt ca traiesc meciul. Nu am fost deloc de acord cu manifestarile care au fost stupide,nici cu incidentele cretine de la meciul cu Charleroi. Nu am rupt un scaun in viata mea, nu am avut probleme cu politia, nu am intrat pe teren si viata mea o am cu viitoarea mea sotie si cu copilul care se va naste insa Steaua este in urechile si in inima mea de cand tata a luat-o pe mama insarcinata cu mine si a dus-o la aeroport sa sarbatoreasca victoria din 1986.
Din pacate pentru adevaratii suporteri la care faci tu referire...la rau...spre exemplu Steaua-Arsenal...ghici unde era cel mai plin sector...Peluza Nord. La rau, la Sevilla, in februarie...dupa 0-2 in tur...cine a fost? Baieti din Peluza Sud si din Nord...si cativa fara apartenenta la un grup...cum sunt si eu.
Nimeni nu isi doreste locul 7-8...spiritul Stelei e facut pentru un singur loc...1. Insa ne dorim sa fim liberi, sa vedem viata pe teren, sa stim ca jucatorii sunt cu inima aici, ca acesti conducatori respecta simbolurile noastre, ne respecta putinele dorinte care le avem si ne sanctioneaza cand gresim. Ne dorim ca oameni care au scris pagini multe in cartea de istorie a clubului Steaua sa fie respectate, pretuite si valorate. Oare ce ar zice Constantin Ardeleanu despre situatia de acum? Un om care stie tot ce a miscat la Steaua. Crede-ma...ca e dezgustat, scarbit, umilit de tot ce e acum la echipa pentru care isi dedica viata. Am avut presedinti cu mai putini bani dar care cumparau cu cap, pe ce resurse aveau si aduceau trofee...sau uitam cele 21 de titluri castigate fara Gigi Becali sau cele 20 de Cupe ale Romaniei...cucerite fara el. SE POATE SI FARA hihi Becali...Steaua a demonstrat-o de prea multe ori.
Si nu in ultimul rand...ce antrenor tare vine acum la Steaua? Ce antrenor prestigios vine sa-si riste palmaresul, mandria, meseria pentru un oier care este mai analfabet, mai incult, mai slab documentat fotbalistic decat ultimul finantator de la FC Ciorogarla din Divizia Onoare? Fuge lumea de noi...si multumim hihi pentru asta. Din pacate cat urasc eu ungurii si echipa CFR Cluj, finantatorii aia de acolo sunt model. Au cumparat jucatori cu cap, au antrenor care are mana libera, sprijina suporterii prin construirea stadionului...si din pacate...rezultatele vor veni incepand cu anul asta.
Asa ca frustratii astia, sunt si ei din grupul adevaratilor suporteri...ca noi mergem peste tot...si incurajam echipa...cu toate ca unii au si alte planuri. Si ala care sufera acasa, cu copii lui ca Steaua e umilita in Europa e stelist adevarat, ca nu toti ne permitem un bilet la meci sau sa mergem in Bucuresti pentru meci sau in strainatate...fiecare e cum poate...insa toti care sustinem echipa asta suntem stelisti adevarati. Si din nefericire....majoritatea ne simtim umiliti, mahniti, suparati, tristi de ce se intampla cu echipa noastra. E ca si cum ti-ai vedea mama ca se imbolnaveste si nu faci nimic cu toate ca ai putea...cred ca tre sa facem ceva.